blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Buči, joj, revček tvoj mali upam da tele norice čimprej odidejo Jaz sem spet sama, tamala je pri tašči, moj je nekam šel, ko pride domov, nese cunje v sušilca, potem gre pa travo kosit mogoče bo pa popoldne res kaj z mano se mi zdi, da sem kot invalid ali pa kužna, vsi se me izogibajo, moj me še prijet ne upa, zvečer se samo stran obrne, ko ga najbolj rabim ah, pa teli hormoni, to je noro Grem še kaj prebrat, uživajte nedeljo! februarka, tvoji hormončki pa šibajo 100 na uro. Še malo zdrži, sej bo počasi. Midva sva se tudi z mojim nekaj pogovarjala še o enem. No ma to ne pomeni, da ga bova stoprocentno imela, samo nekako sva se o tem pogovarjala, če bi to, če bi blo,... Bi se morala prej zaposlit in če mi rata una služba, pa da sem tam ene dve leti, pa pol na porodniško. Ma ne vem, sem nekje za 60%, po eni strani bi, če bi se zadeve malo uredile, po eni strani pa ne bi. je fajn, ko bosta malo večja otroka, ma si že fraj in lahko kam sama greva, po drugi strani je pa lepo imet otroke. Ne vem no, bomo vidli, je reku slep. Pa še moje nosečnosti. Vsi bi morali zdržat mojo tretjo nosečnost. Še najbolj sta boga otroka, ker me verjetno spet ne bi blo par mesecv prisotne. Ker bi mi blo 99% spet enako slabo kot pri prvih dveh. Sej to me tudi bremza. jaz bi že nekako zdržala, čeprav je peklensko, ma otroka,... Ben mam še cajt, mi je pa zadnji vlak, če mislim še kej imet, da rodim do 35 leta, pol pa 100% nič več otrok, ker se mi zdi zame že pozno.