|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
10.5.2009 8:14:31   
buči
jutro!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
10.5.2009 8:17:23   
buči
Prva, prva, prva!!!!!

Tilen ima še več noric. Če ga pobožaš po glavi, imaš občutek, da božaš posušeno krastačo, ker so sami hribčki! user posted image  Po ustnicah, v ustih, nosu. Noro. Tole pa so ta prave norice. Aljaža so le oplazile ... Ampak se pa še smeji, sploh, ko ga namažem s hladilno peno in ga malo počoham.

Kaj bomo danes, še ne vem, imam pa 2 testa za sestavit, pa nekaj za popravit, pa omare za preselit ... Itak moram biti s Tilnom noter. Imejte se!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
10.5.2009 9:24:57   
blaža
Jutro!"user posted image

Mi smo še doma. Moj da še eno roko hidroizolacije v tuš kabino, Blaža sem dala malo spat, ki je zgodaj vstal in pol šibamo v Kp.

buči, upam, da gre kmalu mimo tale nadležna otroška bolezen. Matija je mel vsega skupaj pet pikic. Če ne bi blo v vrtcu, ne bi vedla, da ma norice. Molim boga, da bo tako tudi pri Blažu.

ja sem vidla včeraj tiste misice in spet so " Slovenko" izbrali.user posted image user posted image user posted image

Ni kej, mamo same lepe punce.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok. Zdej še malo prečekiram naokoli, pol se bo pa itak že Blaž zbudu. Komaj čakam, da ga spedenam, ki bo imel nove kavbojke iz H&M in ene lušne frajerske supergice. Ga bom kej poslikala.user posted image

Ben lep vikend vsem, če se ne čujmo več danes.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
10.5.2009 9:27:37   
Februarka08
Jutro.

Buči, joj, revček tvoj maliuser posted image upam da tele norice čimprej odidejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem spet sama, tamala je pri tašči, moj je nekam šel, ko pride domov, nese cunje v sušilca, potem gre pa travo kosituser posted image mogoče bo pa popoldne res kaj z manouser posted image se mi zdi, da sem kot invalid ali pa kužna, vsi se me izogibajo, moj me še prijet ne upa, zvečer se samo stran obrne, ko ga najbolj rabimuser posted image ah, pa teli hormoni, to je norouser posted image
Grem še kaj prebrat, uživajte nedeljo!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
10.5.2009 9:38:00   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Buči, joj, revček tvoj maliuser posted image upam da tele norice čimprej odidejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem spet sama, tamala je pri tašči, moj je nekam šel, ko pride domov, nese cunje v sušilca, potem gre pa travo kosituser posted image mogoče bo pa popoldne res kaj z manouser posted image se mi zdi, da sem kot invalid ali pa kužna, vsi se me izogibajo, moj me še prijet ne upa, zvečer se samo stran obrne, ko ga najbolj rabimuser posted image ah, pa teli hormoni, to je norouser posted image
Grem še kaj prebrat, uživajte nedeljo!

februarka, tvoji hormončki pa šibajo 100 na uro.user posted image

Še malo zdrži, sej bo počasi.

Midva sva se tudi z mojim nekaj pogovarjala še o enem. No ma to ne pomeni, da ga bova stoprocentno imela, samo nekako sva se o tem pogovarjala, če bi to, če bi blo,... Bi se morala prej zaposlit in če mi rata una služba, pa da sem tam ene dve leti, pa pol na porodniško. Ma ne vem, sem nekje za 60%, po eni strani bi, če bi se zadeve malo uredile, po eni strani pa ne bi.

je fajn, ko bosta malo večja otroka, ma si že fraj in lahko kam sama greva, po drugi strani je pa lepo imet otroke. Ne vem no, bomo vidli, je reku slep.user posted image

Pa še moje nosečnosti. Vsi bi morali zdržat mojo tretjo nosečnost. Še najbolj sta boga otroka, ker me verjetno spet ne bi blo par mesecv prisotne. Ker bi mi blo 99% spet enako slabo kot pri prvih dveh. Sej to me tudi bremza. jaz bi že nekako zdržala, čeprav je peklensko, ma otroka,...

Ben mam še cajt, mi je pa zadnji vlak, če mislim še kej imet, da rodim do 35 leta, pol pa 100% nič več otrok, ker se mi zdi zame že pozno.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
10.5.2009 10:17:18   
Februarka08
Blaža, ja teli hormoni so za zjokatuser posted image user posted image
Sem tudi jaz razmišljala o še enem user posted image potem. Pa bi še mogoče šlo, ma tele moje user posted image mi niso nič všeč, tretja bi bila verjetno še slabša, potem bi tudi samo otroci trpeli, to mi pa ni. Saj z 2 otrokoma je prav lepa družinica, verjetno bomo kar tako ostali. Ja, nikoli pa ne vešuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
10.5.2009 10:34:36   
blaža
Februarka, pa sej nimaš spet tako groznih nosečnosti. jaz sem v prvi shujšala do petega meseca 11kg, v drugi pa do petega meseca 12 kg, komaj pol je šlo s kg navzgor. pa pri ta drugi sem bla petkrat po en teden v bolnici skozi na infuziji, ta zadnjič so me zadržali dva tedna, pol je pa le zaštartalo. Še glave si nisem mogla umit, pa se stuširat, poleg tega, mi je pa vse tako smrdelo, da sem komaj našla eno kopel, da sem prenesla vonj, da sem se lahko okopala.

Sej vem, da tudi tvoje niso rožnate, ma je pše veliko slabših nosečnosti, nekatere so imele strogo ležanje in to v bolnici od začetka do konca, to je grozno, če maš doma malega otroka.

zdej pa šibamo v Kp, smo že napravljeni.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4007
10.5.2009 11:07:12   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Februarka, pa sej nimaš spet tako groznih nosečnosti. jaz sem v prvi shujšala do petega meseca 11kg, v drugi pa do petega meseca 12 kg, komaj pol je šlo s kg navzgor. pa pri ta drugi sem bla petkrat po en teden v bolnici skozi na infuziji, ta zadnjič so me zadržali dva tedna, pol je pa le zaštartalo. Še glave si nisem mogla umit, pa se stuširat, poleg tega, mi je pa vse tako smrdelo, da sem komaj našla eno kopel, da sem prenesla vonj, da sem se lahko okopala.

Sej vem, da tudi tvoje niso rožnate, ma je pše veliko slabših nosečnosti, nekatere so imele strogo ležanje in to v bolnici od začetka do konca, to je grozno, če maš doma malega otroka.

zdej pa šibamo v Kp, smo že napravljeni.

user posted image user posted image ja, res ti ni bilo naklonjenouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
10.5.2009 13:48:53   
Stipe air force
...daaaaan.... user posted image  iz soncnega kapitalizma..... se vam naslednjic javim, verjetno nocoj s hribcka iz SLO.... ko priletim (al, pa ne.... nikad se ne zna) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Zapuscam Seflo in Carico.... za 5 dni in ze v petek zvecer letim nazaj sem... user posted image  (in upam, da priletim.... nikad se ne zna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ).....

Uzivajte v nedelji in decom ne dat gledat formulo... na luft, na sprehod, v naravo..... kuhat joto... ma ima puno toga... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4009
10.5.2009 14:00:18   
buči
 dan, februarka, drži se, saj bo mimo, čeprav se ti zdi, da nikoli ... Saj veš, dojenček bo vse povrnil ... user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
10.5.2009 18:58:59   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, mi2 imava 1. babji večer user posted image  Očija sva pred slabo uro in pol odložili na letališču in je že nekje nad Nemčijo, na poti k vam, da vas malo v red spravi, da ne boste samo norčij počele in jamrale user posted image  user posted image  user posted image
Itak bo pa petek 1 2 3 in bo nazaj, pol pa samo kufre napokamo, grem še mal na šiht in v četrtek gasaaaaa v SLO, pripravit vse potrebno in 7.6. že na težko zasluženi dopustek 1. del user posted image  user posted image  user posted image  Sam fant bo mogel bit priden, imam namreč še morfologijo 27.5. in rabim žegen od G da grem lahko za 3 tedne med dalmatince user posted image  user posted image  user posted image

Mal me ušeha trenutno bolijo, ker carica špila na ksilofon. ne vem al ima ju3 kak nastop v vrtcu pa vadi al kaj bi blo, ampak nabija 100/h user posted image  user posted image  user posted image

Aja, se moram pohvalit, da sem v petek v vrtcu dobila ful lepo čestitko s Tarino slikico za materinski dan in vrtnico zraven user posted image  Tu je materinski dan namreč danes, 10.5. user posted image  Sem bila čist ganjena user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
10.5.2009 19:00:43   
dolenjka
Aja ženske moje, a veste da sem jaz zdaj že čez pol user posted image  user posted image  Tu mač hitro je tole šlo, upam, da se bo zdaj v SLO in na morju kaj upočasnilo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
10.5.2009 19:54:57   
blaža
čer!user posted image

Blaž spi, Matija je z mojim, ki je šel nogomet na igrišče igrat in jaz sem fraj. za jutri sem vse pripravla za oblečt in zdej malo nalagam slikice iz fotoaparata od danes. Bom še tle kako nalimala.

No meli smo se fulll lepo. je bil sonček in smo se napohajali.user posted image user posted image user posted image . V Kopru je ful turistov, pa še sladoled smo si privščli in se res imeli lepo.

Škoda, da nisem kej Amayo spoznala, ma v izolo nismo šli, ker tašče ni doma, je šla na kročero. sej danes pride, ma proti večeru. tako, da smo bli samo v Kopru.

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
10.5.2009 19:59:05   
dolenjka
No Blaža, ti kako slikico napopaj, jaz grem pa peglat in pol pridem pogledat in kako rečt. Še čakam, da carica zasmrči, je še nekaj brundala prejle user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
10.5.2009 20:03:38   
blaža
user posted image

user posted image

user posted image

Ful so mu bli zanimivi kamenčki in si jih je dajal na glavo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
10.5.2009 20:04:55   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No Blaža, ti kako slikico napopaj, jaz grem pa peglat in pol pridem pogledat in kako rečt. Še čakam, da carica zasmrči, je še nekaj brundala prejle user posted image

Meni je tudi nekaj brundal prej in je težje zaspal kot ponavadi. No ma zdej pa že ene pol ure spi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
10.5.2009 20:06:10   
blaža
ga moram pa pod nujno peljat ostrižt, ker ima res dolge lase. So pa spodaj redki, tako, da se ne upam na krajše, ma bo kar treba nekaj narest, ker ima že vse mokre, če se spoti in tudi za sušit bo lažje.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
10.5.2009 20:18:43   
blaža

ma kam si šla ti šjora pogledat, če Tara spi?user posted image A si se na poti ustavla v hladilniku?user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
10.5.2009 20:21:39   
blaža
grem malo kavč peglat, ki ni nobenega. bom še pol malo prečekirala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
10.5.2009 20:34:26   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ne grem več pisat vse, ker ne morm...
Blaža, super za lep danuser posted image
Dolenjka user posted image za polovico user posted image ja, še meni gre hitro, samo se mi bo verjetno zdaj malo upočasnilouser posted image

Tud jaz sem bla danes celo popoldne zunaj, smo pekli in se mastili, jaz sem pa potem počivala na ležalnikuuser posted image Larisa je uživala na toboganu in raziskovala okolico, na koncu dneva pa itak že sitka ritkauser posted image Mam še eno ? ampak to raje jutri, zdaj ne morm več pisat.

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
10.5.2009 20:35:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

grem malo kavč peglat, ki ni nobenega. bom še pol malo prečekirala.user posted image

Pa sej sem ti napisala da grem 1 žehto speglat. Carica se potem ni več oglasila, tako da je trajalo cele 3 minute da je zaspala, jaz sem pa skoraj ob hrbet user posted image  Res je, da se malo hitela in da sem kar veliko speglala, ke rje bilo miljavžnt kosov od Tare user posted image  No, važno da sem fertik in do odhoda v SLO bo največ tolk še za speglat + posteljnina user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
10.5.2009 20:37:37   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka user posted image za polovico user posted image ja, še meni gre hitro, samo se mi bo verjetno zdaj malo upočasnilouser posted image

Tud jaz sem bla danes celo popoldne zunaj, smo pekli in se mastili, jaz sem pa potem počivala na ležalnikuuser posted image Larisa je uživala na toboganu in raziskovala okolico, na koncu dneva pa itak že sitka ritkauser posted image Mam še eno ? ampak to raje jutri, zdaj ne morm več pisat.

Lep večer!

Februarka, še 4 zdržim, pa smo iz najhujšega ven, ti pa še dobrih 6 in zdaj ko bo lepo in boš večkrat lahko na leželniku noge sončku nastavljala bo šlo tudi hitro, no, vsaj vleklo se ne bo, boš videla user posted image  Sam ne jamrat, OK, boš tut ti bolj srečna in zadovoljna, če boš iz malo bolj vedre plati vse gledala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4022
10.5.2009 20:50:09   
Februarka08

Lep večer!

Februarka, še 4 zdržim, pa smo iz najhujšega ven, ti pa še dobrih 6 in zdaj ko bo lepo in boš večkrat lahko na leželniku noge sončku nastavljala bo šlo tudi hitro, no, vsaj vleklo se ne bo, boš videla user posted image  Sam ne jamrat, OK, boš tut ti bolj srečna in zadovoljna, če boš iz malo bolj vedre plati vse gledala user posted image

a mesecev a tednov? Še 5 mescov pa smo zmagaluser posted image user posted image uf, to bova švicale na soncuuser posted image

Grem pod tuš, lepo nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
10.5.2009 20:53:52   
dolenjka
Ne, jaz sem o tednih govorila, ker po 24 tednu user posted image  že dajejo vse možnosti za preživetje zunaj mamice, čeprav vem, da bova obe lepo donosili do konca, ampak 24 teden je vseeno magičen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4024
10.5.2009 20:58:35   
Februarka08

Ne, jaz sem o tednih govorila, ker po 24 tednu user posted image  že dajejo vse možnosti za preživetje zunaj mamice, čeprav vem, da bova obe lepo donosili do konca, ampak 24 teden je vseeno magičen user posted image

ma kar naj preživijo zunaj, ma jaz ga ne dam do 38. tednauser posted image

Sam še tole... sem gledala en mail od naših misic za Miss Universe, so jih vprašali za gl. mesto ZDA - 1. ni vedla, 2. je rekla Velika Britanija, 3. pa Miami user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?