MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata februarka: če bo nehala kričat, potem je mela tašča prav in je sam čutila, da tebe ne bo par dni. če pa bo s prakso nadaljevala, ko se vrneš, potem pa pač išče pozornost al kako bi rekla (izsiljuje, da je nekdo ob njej, ko gre spat - čeprav itak veste, da sem pristaš tega, da si pač zraven, če je otrok tak, itak vsi nehajo slej kot prej in spijo sami, tko da sama temu glih ne rečem izsiljevanje). kremo za sončenje sem pa jaz kupila v sanolaborju, zdejle ne vem firme, ampak je fajn. prav otrokška, faktor 30. sonce je pa zelo močno, tko da jo moraš nujno namazat, če je velik na soncu. naš ima sicer kapco, ampak če skače okol rped bajto mu vseen sonce sveti v obraz veliko in je namazan skoz že kak mesec. Si ne morem pomagat, da ne bi pokomentirala se moram strinjat, ker je moj Janez čisti primer zgoraj napisanega smo mel dolgo obdobje tuljenja u tri krasne, če ni blo nobenga zraven, dokler ni zaspal, zdej pa že en lep čas zaspi sam od sebe in spimoooooooo no, sej se še najde kakšna noč, ko se rabi pocrkljat, samo mu tega pa res ne odrekam, čeprav nekateri mislijo, da me sprobava in izsiljuje... če otrok rabi objem, ga pač rabi, a ne? Valda se pol pol ure mukcava, preden nazaj zaspi, sam je res zdej v tisti "srčkani fazi" bi ga kdaj kar pohrustala Februarka, bo minilo, ne sekiraj se, tko kot ti je Dolenjka povedala Drgač se mamo pa mi fajn, jest sem dones mal skurjena, ker smo včeraj zvečer s sosedi mal žingali še dobr da je bolj mirno danes na šihtu, ker mam glavo ko avion se vid da sem čist iz forme Grem vseeno mal delat,d a bo ura prej tri, da grem po mojga miška