|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
11.5.2009 10:35:28   
itata
februarka: če bo nehala kričat, potem je mela tašča prav in je sam čutila, da tebe ne bo par dni. če pa bo s prakso nadaljevala, ko se vrneš, potem pa pač išče pozornost al kako bi rekla (izsiljuje, da je nekdo ob njej, ko gre spat - čeprav itak veste, da sem pristaš tega, da si pač zraven, če je otrok tak, itak vsi nehajo slej kot prej in spijo sami, tko da sama temu glih ne rečem izsiljevanje).
kremo za sončenje sem pa jaz kupila v sanolaborju, zdejle ne vem firme, ampak je fajn. prav otrokška, faktor 30. sonce je pa zelo močno, tko da jo moraš nujno namazat, če je velik na soncu. naš ima sicer kapco, ampak če skače okol rped bajto mu vseen sonce sveti v obraz veliko in je namazan skoz že kak mesec.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
11.5.2009 10:37:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

februarka: če bo nehala kričat, potem je mela tašča prav in je sam čutila, da tebe ne bo par dni. če pa bo s prakso nadaljevala, ko se vrneš, potem pa pač išče pozornost al kako bi rekla (izsiljuje, da je nekdo ob njej, ko gre spat - čeprav itak veste, da sem pristaš tega, da si pač zraven, če je otrok tak, itak vsi nehajo slej kot prej in spijo sami, tko da sama temu glih ne rečem izsiljevanje).
kremo za sončenje sem pa jaz kupila v sanolaborju, zdejle ne vem firme, ampak je fajn. prav otrokška, faktor 30. sonce je pa zelo močno, tko da jo moraš nujno namazat, če je velik na soncu. naš ima sicer kapco, ampak če skače okol rped bajto mu vseen sonce sveti v obraz veliko in je namazan skoz že kak mesec.

hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
11.5.2009 10:38:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka, jaz sem že lani mustelino kremo za sončenje uporabljala in jo bom letos tudi user posted image  V bistvu zdaj z vso kozemtiko na Mustelo prehajam, Vse kar mi zmanjka, zamenjam z Mustelo, ker je res super. Zdaj imam tudi za ritko od Mustele (za carico seveda user posted image  ) in je fajn user posted image

Kar se spanja tiče pa bi ti jaz predlagala da jo v posteljo neseš s flaško vred. Jaz je nikoli ne dam v posteljo in grem pol flašo delat. Flaško pripravim, pograbim čmrljico in gremo nina nana. Dobro polovičko spije v dnevni, redko vse, potem pa ji v posteljici ponudi preostanek, dam dudico in to je to. Morda bi palilo user posted image
Jaz v tem primeru ne bi poslušala tašče, ker te bo samo napsihirala in pol bo Larisa še res čutila da je tudi tebe malo strah in ti je hudo ker te ne bo. Prepričaj se, da bo Larisa v najboljših rokah, ti pa tudi, potem bosta pa itak kmalu skupaj in bo vse ok user posted image  user posted image  user posted image

Aja pa dobro jutro user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
11.5.2009 10:41:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Februarka, jaz sem že lani mustelino kremo za sončenje uporabljala in jo bom letos tudi user posted image  V bistvu zdaj z vso kozemtiko na Mustelo prehajam, Vse kar mi zmanjka, zamenjam z Mustelo, ker je res super. Zdaj imam tudi za ritko od Mustele (za carico seveda user posted image  ) in je fajn user posted image

Kar se spanja tiče pa bi ti jaz predlagala da jo v posteljo neseš s flaško vred. Jaz je nikoli ne dam v posteljo in grem pol flašo delat. Flaško pripravim, pograbim čmrljico in gremo nina nana. Dobro polovičko spije v dnevni, redko vse, potem pa ji v posteljici ponudi preostanek, dam dudico in to je to. Morda bi palilo user posted image
Jaz v tem primeru ne bi poslušala tašče, ker te bo samo napsihirala in pol bo Larisa še res čutila da je tudi tebe malo strah in ti je hudo ker te ne bo. Prepričaj se, da bo Larisa v najboljših rokah, ti pa tudi, potem bosta pa itak kmalu skupaj in bo vse ok user posted image  user posted image  user posted image

Aja pa dobro jutro user posted image

user posted image

UUU tale objemček je bil pa močan user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4054
11.5.2009 11:30:39   
listek1
dan

februarka - tudi jeest davida nikoli ne dam v posteljico, pol pa flaško dol pripravljat. Mali poje večerjo, potem naštimam flaško, kopanje, flaška v njegovi sobici in nina nana. Včasih mi zaspi že na flaški, če pa ne, mam sicer srečo, da ga odložim in zaspi. Mogoče kdaj še kaj pokliče, ampak načeloma zaspi. Se pa strinjam z Dolenjko, da vsekakor ne poslušaj tašče. Tudi Larisa bo spet sama zaspančkala boš vidla. Verjetno je samo neko prehodno obodbje, ko jo je lahko česa strah, pa bo tudi to minilo.

Mustelina kozmetika je pa itak zakon. Jest jo uporabljam že od samega začetka. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
11.5.2009 11:34:41   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: itata

Si ne morem pomagat, da ne bi pokomentirala user posted image  se moram strinjat, ker je moj Janez čisti primer zgoraj napisanega user posted image  smo mel dolgo obdobje tuljenja u tri krasne, če ni blo nobenga zraven, dokler ni zaspal, zdej pa že en lep čas zaspi sam od sebe in spimoooooooo user posted image  no, sej se še najde kakšna noč, ko se rabi pocrkljat, samo mu tega pa res ne odrekam, čeprav nekateri mislijo, da me sprobava in izsiljuje... če otrok rabi objem, ga pač rabi, a ne? Valda se pol pol ure mukcava, preden nazaj zaspi, sam je res zdej v tisti "srčkani fazi" user posted image  bi ga kdaj kar pohrustala user posted image

Februarka, bo minilo, ne sekiraj se, tko kot ti je Dolenjka povedala user posted image

Drgač se mamo pa mi fajn, jest sem dones mal skurjena, ker smo včeraj zvečer s sosedi mal žingali user posted image  še dobr da je bolj mirno danes na šihtu, ker mam glavo ko avion user posted image  se vid da sem čist iz forme user posted image  

Grem vseeno mal delat,d a bo ura prej tri, da grem po mojga miška user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
11.5.2009 11:38:16   
MetiLu
Aja še to, naš Janez sploh ne pije mleka, zvečer pač poje mlečni obrok, si umijeva zobke, pomaha očiju al pa meni za lahko noč, greva v sobico, zagrneva zavese, oblečeva spalno vrečo, dobi dudico, se 2 minutke pocartava in ga dam v posteljico, se mali sam lepo obrne in zaspi, včasih mi še iz posteljice pomaha user posted image  

Kremico proti sončku imam pa jaz od Eucerin za otroke, pa je tud fajn... sicer pa mamo srečo, da naš Janez rad nosi razna pokrivala, tko da imamo že ene 4 kape proti sončku user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
11.5.2009 11:51:56   
itata
meti to je fajn ja, če ima rad pokrivala. naš bi bil valda cele dneve zunaj, kapo pa nosi neki časa - no tak platnen klobuček ima, ampak če mu vroče rata si ga pa tud strga dol. tko da pol mu ga dam dol, mulca mal v senco... pol pa spet gor in akcija dalje.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
11.5.2009 12:26:11   
Februarka08
Hvala za vaša mnenja.
Saj mene je zbegalo samo to, da se to še nikol ni pojavilouser posted image šele zdaj. Ko jo dava spat, lepo zaspi sama, to ni problem, samo prej ni šans, da naju ne viduser posted image no, bomo vidli kaj bo...
Ma me je prej tašča pogrelauser posted image itak skoz obiski in to, valda, da ma mir in lahko čveka, jo da v gujsnico, nekaj v roke in jo tako ˝merka˝ user posted image user posted image user posted image itak si ne morm kej, da ne bi vsake toliko šla na balkon mal pogledat kaj delata in tamala 1 uro v gujsniciuser posted image pol je kočno dvignila rit in sta šle na sprehod. Ampak spet ni bila samo v njenem varstvu, da je lahko grabila na travnikuuser posted image mah jaz ne vem... po eni strani ne upam nič rečt, ker mi grejo na roko in mi pomagajo, po drugi strani sem besna kot RIS in bi kar vpilauser posted image sej prej sem ji rekla, ko sem ji dajala jogurt, da bi lahko tamala vseen mal hodila okrog in se igrala, četudi ima ona obiske. Je rekla, da jo je dala sam mal not... saj se pol itak nima smisla kregatuser posted image saj bi vam tud tkole mal živc en dvignu a ne? No, zdaj pančka, hvala boguuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
11.5.2009 13:14:48   
Februarka08
Poznate kakšno učinkovito naravno zdravilo proti glavoboluuser posted image user posted image razen sexa, sevedauser posted image  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4060
11.5.2009 13:26:16   
dolenjka

Poznate kakšno učinkovito naravno zdravilo proti glavoboluuser posted image user posted image razen sexa, sevedauser posted image  

ne misli na taščo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4061
11.5.2009 13:27:01   
MetiLu
Februarka ... čokoladaaaaaaaaaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4062
11.5.2009 13:28:04   
Februarka08

ne misli na taščo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
11.5.2009 13:28:12   
MetiLu
Ravno cajtam svoj glavobol s čokoladnim mafinom user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
11.5.2009 13:28:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Februarka ... čokoladaaaaaaaaaaa user posted image

ne pomagaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
11.5.2009 13:32:12   
amaya

hmmmmmmmmm...zapri se v temno sobo in počivaj...

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 4066
11.5.2009 13:47:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

počivaj ......................... to bi morala že zdavnaj početi user posted image

zapri se v temno sobo ................ ni potrebe, samo taščo pogleda, pa ji tema na oči pade user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
11.5.2009 13:58:43   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

počivaj ......................... to bi morala že zdavnaj početi user posted image

zapri se v temno sobo ................ ni potrebe, samo taščo pogleda, pa ji tema na oči pade user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
preveč počivam, to je touser posted image ma ne res me prav fajn glava boliuser posted image bom šla potem mal ven... mogoče bo bolj...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
11.5.2009 16:43:30   
lillchy123
dan user posted image

se me še spomnete? user posted image

ste tak maraton vžgal, da bom rabla cel let na tekoč pridt!user posted image  nč, je srček na kosilce pršu, pa ga grem pocrkljat. mogoče pridem večer. mogoć user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4069
11.5.2009 20:48:57   
Bajsa
Čer!

Še živa user posted image . Vidm da dogaja, ampak ne več tok kot včasih user posted image .
Se sam mal javim, da me ne pozabite. Pr nas novice samo slabe, poleg stare mame so zdej odkril raka še starmu atu, tko da ga drugi teden dobimo domov in nas čaka hranjenje po cevki, na 3 ure, tko da bo kr pestro user posted image . Jaz še vedno iščem službo, neuspešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zala pa tud še zmeri ne hodi sama. Lepo hodi ko se drži samo za prst, praktično brez opore, ampak da bi se pa spustila, to pa ne. Jaz sumim, da je zato kriva tista cista, zamašen nos in ušesa, kar je pomoje zadost za mal slabše ravnotežje, sej v končni fazi so ušesa dost pomembna zato, al kako. MOgoče se samo tolažim s tem user posted image . No upam, da bo kmal tud naša shodila sama, upam.
No tko na hitr, da veste kaj se pr nas dogaja, oz. kaj se ne.

Uživajte v sončnih dneh s svojimi malčki!!!!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
11.5.2009 21:18:19   
Bajsa
Mmmmm neki vidm da bolj ležiš Februarka. Kaj dogaja? A nava uspele na kavo it al kako?

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
11.5.2009 21:24:56   
Stipe air force
.... Ceeeeer s hribcka.... user posted image , sva s Seflo ravnokar na skypu... user posted image ... jo je fajn slisat... in je super da se v petek spet vidimo.... user posted image  user posted image  user posted image .... ker ljetim ke... user posted image ....

Wellcome back Bajsa in Lillchy user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... nismo vas pozabili user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
11.5.2009 21:46:28   
bamby
čer!

Mi smo po starem...uživali smo čez vikend...Anaji se dogajalo user posted image .

februarka, upam da uspeš rešit težave, ki te pestijo zadnje čase. Kremo za sončenje sem pa jaz že lani uporabljala kar Niveino otroško F30 in je bila čist OK, reakcije nobene.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
12.5.2009 8:20:18   
itata
jutro,
ne boste verjele, ampak tudi moj Jakob - vztrajen kakor je - je "popustil" in spal danes praktično celo noč. spal je od 21h do 5:15, spil mal mleka in ob 7h, ko sem odšla v službo, je spal še zmerajuser posted image  upam, da bo še kdaj ponoviluser posted image  mal je šel bolj pozno spat, ker je imel popoldanski krepčilni dremežuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
12.5.2009 9:13:44   
lillchy123
dan user posted image

še dobr, da je moj otroka v vrtec pelu, k sem vas lohk dej 2 nuri v miru bralauser posted image  pa zraven džezvo kave spila in valda je že 2x aleluja pelauser posted image

komentirala ne bom, ker je čist preveč

buči, a je kak posben ralog, za hojo ob žici zdej? ker so bli naši user posted image  z vrtcem. smo štempelj domov prinesli user posted image

vrtec je super, ful dogajauser posted image , doma tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sva se pa odločla definitivno za UO, ker smo pred 2 tedni mislili, da bo šel Luka ponovno na operacijo.user posted image  se mu je ploščica malo prestavila, ma ni nič hudega. je bolj drobčken in se pač bolj čuti. sem bla pa jst tko na psu, da ne morem povedat. sva šla s tamalim k moji mami (naju je pršu moj oči iskat, ker tud vozit nisem mogla). skratka, ne grem še enkrat čez vse preizkave in čakanja in operacije.... ne morem.user posted image  zdej se samo še odločava, kok časa bova še počakala. čeprav že komaj čakam na user posted image , bomo vse skupaj naredili tako, da bo najboljše za našga Lukca. bomo vidli, kako bo šlo z razvojem, poslušanjem. se pozna, ki še nič ne razume. ma sej ful velik razume, sam da u razložim, da ne morem bit z njim, ker moram zrihtat dojenčka, to pa še ne. bomo še mal počakali.
itaq so me zdej še obvestili, da moram dat ponovni bris, ker PAP test ni bil negativenuser posted image
Drugače Luka ful lepo tudi slušno napreduje. zdaj se obrne, ko ga pokličem Luka.user posted image user posted image user posted image  pa ko se kakšna igračka oglasi jo začne iskat... luštnouser posted image  hodi še ne, pa še kakšna dva meseca verjetno ne bo, pa nič zato. napreduje in je tko boljše, da gre počasi, da res dobro osvoji ravnotežje. ko bo pa bo.mava pa zdej fizio samo 1x na dva tedna.user posted image
dons bi mogla it na ceplenje, pa malo smrka user posted image
drug teden v petek začnem delat user posted image user posted image user posted image  sem se pa odločla za 6urni delvnik, tko da se tolažim, da bom vseeno veliko z Lukcem.
pa od3.do 10.8. mamo rezerviran dopust- preko zveze gluhih gremo v apartmajsko hiško v moravske toplice. Mi trije in moja starša. komi čakam user posted image user posted image  za na morje bomo pa še vidli, kako bom jst dopust dobila. Itaq gremo v apartma od prijateljev, tko da ni problema. s puncami bomo šli pa en podaljšan vikend- za 4 dni na morje.

evo. pa sem napisala izčrpbno poročilo in mam spet en mesec mir user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?