|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
12.5.2009 9:15:41   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
ne boste verjele, ampak tudi moj Jakob - vztrajen kakor je - je "popustil" in spal danes praktično celo noč. spal je od 21h do 5:15, spil mal mleka in ob 7h, ko sem odšla v službo, je spal še zmerajuser posted image  upam, da bo še kdaj ponoviluser posted image  mal je šel bolj pozno spat, ker je imel popoldanski krepčilni dremežuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa hit podpis spremen user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
12.5.2009 9:26:35   
itata
lilči nič ne bomo spreminjal podpisa, ker to je ena noč v 15 mesecihuser posted image user posted image user posted image  tko da ni zihr, da se ni "zmotu"user posted image

punce, se razburjam zdejle že eno uro, ker sem ugotovila, da naša draga občina VODICE ne upošteva stan. kredita pri znižanju plačila za vrtec!! midva imava sicer oba malo nadpovprečno plačo - KAO - ampak imava tudi oba kredite in zdej ko so se cene hrane in stroškov tko dvignile men ne ostane NIČ konec meseca. dopust in ostalo plačam iz regresa, avta imava oba stara 4 leta. res ni treba gledat na vsak cent, ampak prišparam pa tud nič. padeva pa v najvišji razred!! to pomeni 350 eur na mesec za mulca za vrtec. sej nima zlate riti!!! odtrgal se mi bo res. sploh ne vem kje bom vzela ta denar. po mojem bom počakala, če bo kje kaj frej v kakšenm iks vrtcu in ga bom prepisala, če bo tam manj za plačat. al bo pa mogoče še clo eno leto doma. jaz res ne vem no. to je tu mač. moj mora pa še preživnino plačevat po 180 in še pol unga računa za vtec, kar je še 90 eur pa še kej če vmes pride ekstra. res ne vem kje so oni pobral, da mava midva tolk denarajauser posted image user posted image user posted image  tud če grem na CDS in si uredim, da sem sama z jakobom padem v najvišji razred, ker se pol dohodek deli na 2 in še "preživnino" prišteje... katastrofa. sem čist adijo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
12.5.2009 9:48:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Mmmmm neki vidm da bolj ležiš Februarka. Kaj dogaja? A nava uspele na kavo it al kako?

ja, bajsauser posted image ne vem kje je najina kavauser posted image no, saj bom pridno počivala, tako da bom šla lahko upam tud mal med ljudiuser posted image skratka, če še nisi prebrala, grem pojutrišnjem v P, v petek mi pa naredijo cerklažo... potem pa počivanje. Bomo vidli kako bo. Se tolažim s tem, da je verjetno zadnji user posted image in se je zanj treba potrudit.user posted image Zala bo pa tudi shodilauser posted image če se samo še za prst drži, ji ne manjka več dostiuser posted image

Aja, jutrouser posted image

Naša noč...user posted image no ja še kar, ampak za naju čist nenaspanauser posted image tamala se je zbudila ob 4.20user posted image in začela z dudo zbijat po posteljici, pa pet pa ata klicatuser posted image zanjo konec spanjauser posted image haloooo. No, sva ji šla 3x dat dudo v usta, na koncu je moj vrata zaprl in sva zaspala, ona pa zgleda tuduser posted image 1 uro sva mal petje poslušala, potem je pa zgleda vidla, da ne bo zmagala.user posted image

Aja, je šel moj včeraj v lekarno in kupu sončno kremo od Mustele in dal zanjo 21€!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Šit, a je to res tako drago?
Moji glavoboli še niso pojenjali, še vedno so tukiuser posted image eh, tud spanec ne pomaga.

Lilchy, super za tvojega Lukca, da tako napredujeuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
12.5.2009 9:51:15   
listek1

lilči nič ne bomo spreminjal podpisa, ker to je ena noč v 15 mesecihuser posted image user posted image user posted image  tko da ni zihr, da se ni "zmotu"user posted image

punce, se razburjam zdejle že eno uro, ker sem ugotovila, da naša draga občina VODICE ne upošteva stan. kredita pri znižanju plačila za vrtec!! midva imava sicer oba malo nadpovprečno plačo - KAO - ampak imava tudi oba kredite in zdej ko so se cene hrane in stroškov tko dvignile men ne ostane NIČ konec meseca. dopust in ostalo plačam iz regresa, avta imava oba stara 4 leta. res ni treba gledat na vsak cent, ampak prišparam pa tud nič. padeva pa v najvišji razred!! to pomeni 350 eur na mesec za mulca za vrtec. sej nima zlate riti!!! odtrgal se mi bo res. sploh ne vem kje bom vzela ta denar. po mojem bom počakala, če bo kje kaj frej v kakšenm iks vrtcu in ga bom prepisala, če bo tam manj za plačat. al bo pa mogoče še clo eno leto doma. jaz res ne vem no. to je tu mač. moj mora pa še preživnino plačevat po 180 in še pol unga računa za vtec, kar je še 90 eur pa še kej če vmes pride ekstra. res ne vem kje so oni pobral, da mava midva tolk denarajauser posted image user posted image user posted image  tud če grem na CDS in si uredim, da sem sama z jakobom padem v najvišji razred, ker se pol dohodek deli na 2 in še "preživnino" prišteje... katastrofa. sem čist adijo...

Itata - te popolnoma razumem, ker sva midva popolnoma na istem. Oba dobre plače in padeva v najvišji razred, četudi imava oba kredite za reševanje stanovanjskega problema. mene tud to tok raz.....user posted image user posted image .

Drugače pa dobro jutro. Nam že iz noska teče in upam, da tako ostane. Je prišel pa včeri iz vrtca dobesedno sestradan, ker je celo popoldne hodil za mano in delal ama, ama, ama ..... user posted image Tako, da sem mu dones nesla s sabo jogurt in prosila, če ne bo nič takega za malco kar bi jedel (smo še vedno šibki pri koščkih hrane, sploh kakšno sadje), da mu dajo saj jogurt. Pa tok je bil zmatran, da je ob 17h zaspal za ene 20 min, pol sem ga pa zbudila, da ne bi blo zvečer kaj problemov za zaspat. Spali smo pa super, je spal celo nočko.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
12.5.2009 10:09:43   
itata
listek: no to mi je pa druga točka na sporedu, da se lahk razburjam! za 350 eur vzgojiteljico tko nakurim, če mi pride otrok lačen domov, da se bo ona preselila v sosednjo vasuser posted image user posted image  sej majo jogurt na zalogi v kuhinji matr jim!! oba bodo isto obravnaval unga k plača nič in unga k plača 350! pa oba morta bit sita in previta. sej bolš da neham, ker me bo še kap danes.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
12.5.2009 10:29:33   
listek1
itata - sej vem, da dobijo malco, ampak naš ma žal še mal problemov s koščki in vem da ne bo pojedel celga jabuka. Matr sej to so jasli, in sem resnično pričakovala, da bojo mel poleg sadja tud kakšne skute, al jogurte al kakšne pudinge. Sploh pa zdej noče preveč grist, ker ma dlesni dobesedno napihnjene, ker mu zobki ven rinejo, vse 4 in mislim, da mu še petice ven rinejo. Sej jest sem dones povedala to na miren način in prijazno, samo če se bo to nadaljevalo, pa ne bom več tok prijazna. In ja se strinjam s tabo,

sej majo jogurt na zalogi v kuhinji matr jim!! oba bodo isto obravnaval unga k plača nič in unga k plača 350! pa oba morta bit sita in previta.

Pa ne se tok razburjat, ker sekiramo se pa na žalost samo mi starši.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
12.5.2009 10:38:20   
itata
listek: sej naš ma tud velikokrat probleme s koščki... čim je kej prehlajen al pa kr tko, pač hoče jest kej bolj pudingu podobnega in se lahk farbam. da sploh ne omenjam, da je šele ta mesec začel sam držat kej v roki in žvečit pa jest kruh s kakšnim namazom in podobno. prej ni grizel NIČ, nobenega interesa, da bi sam držal žlico ali flaško, sam usta je odpiral. eni so res komotuser posted image  žogo zna pa brcnit, vržt, napihnit, zavrtet... k ga pač zanima a neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
12.5.2009 10:57:35   
lillchy123
itata, te tud jst čist razumem.moj ma pa 700 eur plače, pa 500 eur stan kredita pa 300 eur preživnine user posted image user posted image pa mojih 800 eur pa kredita 400, pa kredit za auto 130, pol pa še zavarovanje za dva avta kar je cca 330 eur/mesec- k sreči sam par mescev.pa elektrika, voda, zdr.zavarovanje, 2x mobitel,pa prejšni mesec smo avto kupili- polog 2500 eur,in premaz za kuhinjo- 300 eur, ta mesec smo asfalt polagali-2500 eur. ta malim smo sobice zrihtali in zapravili 200 eur. pa sodne takse, odvetnik...pol je pa še bencin, hrana, hrana za našo pasjo zverino... pa mamo še vedno tud za kak sladoled.
pa zračuni kok ostaneuser posted image  tko da jst pravim, da pr nas znamo eurčke čaratuser posted image
sej vem, da je slaba tolažba

ps: dons majo mediacijo, me prou zanima, kaj bojo pogruntal user posted image

vrtec mamo pa mi srečo, je brezplačen, plačam samo prehrano in dostavljam robčke in plenice. pa super truper enkratni so! pa v skupini jih je samo pet, od tega sam naš mulček sam ne je, pa masta vzgojitelja polne roke dela, da so vsi siti. jst si tud predstavljam ne, kako to zgled v rednem vrtcu?user posted image

je pa Luka po spanju tud čist lačen, tko da če sem prehitra in še ne poje malce, je sam jok. ampak mi dajo pol tko malco za sabo, pa jo v avtu zglodka.user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
12.5.2009 10:59:06   
lillchy123

listek: sej naš ma tud velikokrat probleme s koščki... čim je kej prehlajen al pa kr tko, pač hoče jest kej bolj pudingu podobnega in se lahk farbam. da sploh ne omenjam, da je šele ta mesec začel sam držat kej v roki in žvečit pa jest kruh s kakšnim namazom in podobno. prej ni grizel NIČ, nobenega interesa, da bi sam držal žlico ali flaško, sam usta je odpiral. eni so res komotuser posted image  žogo zna pa brcnit, vržt, napihnit, zavrtet... k ga pač zanima a neuser posted image

user posted image user posted image  pameten fant user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
12.5.2009 11:07:39   
itata
lilči: no to vidim ja, da znate čarat eurčke, ker tvoj še za kredit in preživnino nima samuser posted image  sam to mi ni jasno kako pol lahk sploh dobi tko velik kredit? ampak pustmo, to je že druga zgodba. banka ti vse da, sam če lepo hipotekco podpišeš in je pol ne briga več a zmoreš plačevat al ne... preživnina 300 eur za dve punčke se mi zdi pa primerna, ampak to je pač moje mnenje... držim pa pesti za mediacijo.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4085
12.5.2009 11:33:36   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

itata, te tud jst čist razumem.moj ma pa 700 eur plače, pa 500 eur stan kredita pa 300 eur preživnine user posted image user posted image pa mojih 800 eur pa kredita 400, pa kredit za auto 130, pol pa še zavarovanje za dva avta kar je cca 330 eur/mesec- k sreči sam par mescev.pa elektrika, voda, zdr.zavarovanje, 2x mobitel,pa prejšni mesec smo avto kupili- polog 2500 eur,in premaz za kuhinjo- 300 eur, ta mesec smo asfalt polagali-2500 eur. ta malim smo sobice zrihtali in zapravili 200 eur. pa sodne takse, odvetnik...pol je pa še bencin, hrana, hrana za našo pasjo zverino... pa mamo še vedno tud za kak sladoled.
pa zračuni kok ostaneuser posted image  tko da jst pravim, da pr nas znamo eurčke čaratuser posted image
sej vem, da je slaba tolažba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OJOJ, pa znate res čarat pri vas user posted image  sej midva nimava kej več dost prihodkov, samo naju ven vleče, da ŠE nimava kreditov user posted image  zaenkrat mi še rata kakšnih 100€ na mesec prišparat, bi se dalo še več, če ne bi bla ubrisana na šoping, pa zmeri kej najdem za kupit user posted image user posted image user posted image

Itata, vrtec ... user posted image  men bi se zmešal user posted image  midva sicer plačujeva privat varstvo 260-290€ na mesec, odvisno koliko dni je tam, pa mi je že to ful velik, če bi bil v vrtcu bi plačevala 100€ manj ... Pa user posted image  za Jakoba, sej bo tud on počas poštekal user posted image

Drugač pa dan user posted image

Naša noč je bila dones kr neki user posted image  jah tud to paše zraven, a en? glede na spanje zadnje čase me nič ne moti user posted image  sej zjutraj sem ga mogla pa frajerja zbudit, ker bi on kar spal user posted image

Grem delat naprej ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 4086
12.5.2009 11:49:44   
pina-1
Dan.

Kak ste kaj?
Pri nas sonček sije...  Sem končno malo boljše volj vstala danes. Sem tako nekam utrujena zadnje cajte..
Pa moji cvetki tudi, ker se zjutraj nikakor ne moreta zbudit. Ano že 2 dni celo preoblečem in umijem, preden učke odpreuser posted image .

Itata glede vrtca ti pa povem, da kreditov tudi pri nas ne upoštevajo. Cene vrtcev so pa zelo različne.
MI HB mamo ano še zastonj, ker sta obe vključeni v vrtec. Pol bomo pa plačevali okoli 150€ za 4 ure.
Moram pa še povedat, da meni ni žal niti enega € za vrtec, ker sta moji punci super pošlihtani. Nikoli umazani, nikoli šmrkavi, nikoli lačni. Skratka same pohvale.

No tako. zdej grem pa malo na zrak, ker je tak lepi sonček

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
12.5.2009 11:50:02   
lillchy123

lilči: no to vidim ja, da znate čarat eurčke, ker tvoj še za kredit in preživnino nima samuser posted image  sam to mi ni jasno kako pol lahk sploh dobi tko velik kredit? ampak pustmo, to je že druga zgodba. banka ti vse da, sam če lepo hipotekco podpišeš in je pol ne briga več a zmoreš plačevat al ne... preživnina 300 eur za dve punčke se mi zdi pa primerna, ampak to je pač moje mnenje... držim pa pesti za mediacijo.

sej men se tud to zdi čist primerno. sam kaj, ko ta male nimata glih dost od tega. mami in očim vsak ta drug vikend na morje, konc mesca pa pupe v solzah očija kličejo, kdaj bo mamici dnar nakazu, ker sta lačne?! user posted image user posted image user posted image  ampak ok, to je čist druga zgodba

u glavnem, sem hota povedat, da se vse da.pa itaq ne glede na to, kok maš dinarčkov.. je zmeri premaluser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
12.5.2009 11:50:52   
itata
a katera ve koliko je inkubacijska doba za škrlatinko? pa kolk je kužna. jakob je bil v soboto v kontaktu z fantkom, ki je že tarnal, da ga boli grlo in je bil v nedeljo že bolan, potrjeno pa včeraj (pon), da je škrlatinka. v kontaktu sta bila pa 2 ure in od tega pol ure vožnje v enem avtu oba na zadnjih sedežih. nista se dotikala in ostali čas smo bili na igrišču...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
12.5.2009 11:56:31   
mesecnica
Dannnn user posted image

Še ena izgubljena duša…user posted image user posted image user posted image ….

Jaz sem štartala s službo in je kar OK. Sicer so me premestili na drugo delovno mesto, ampak ni panike (sem se sama strinjala). Pri nas so namreč viški. Sem se pa zmenila, da bom delala samo dopoldne. Sranje je edino to, da se jim lahko kaj dvigne in me vržejo v izmeno. No – do 3 leta starosti otroka upam, da me ne bodo – vsaj tako mi je obljubila direktorica. Če me bodo kasneje, si bo treba pa kaj drugega poiskat… Delam po 6 ur in je res super. Začnem ob 7.30 in končam ob 13.30. Ob 14.00 sem ponavadi že pri naših in je res še tako dolg dan user posted image . Odlično res.
No Luna je kar OK. Spimo kar OK. Spat gremo ob cca. 20.15 in se prvič zbudi ob 1.00 do 2.00, ter poje 200ml mleka. Potem spi naprej do 6.45, ko je potrebno vstat. Včasih se vmes tudi kaj zbuja in joka, ker jo srbi koža – takrat jo ponavadi kar k nama vzamem. Vem da je groza, če te kat naprej nekaj srbi in tudi praskanje nič ne pomaga…
Imamo 11 zobkov. Pojma nimam, če še kaj ven rine, ker mi ne pusti pogledat.
Smo pa ta teden nehali pasirati hrano in je obup… Poje tričetrt manj kot je prej. Lepo grize in požira, in se nič ne davi – samo očitno se ji ne ljubi predolgo gristi. V bistvu že prej ni veliko pojedla (npr. za kosilo cca. 1,5 do 2 dcl prepasirane hrane). Sedaj poje cca. 5 žličk in neha. Halooo!  Mah… A ste tudi ve imele take probleme? user posted image  Zjutraj in zvečer še vedno je mlečne kašice, za malico sadje (pretlačeno) tudi ni problem, pa popoldanska malica kakšni makaroni (riževi ali koruzni) tudi niso problematični – kar cele svedre nosi v usta in jih lepo zgrize in poje. Kosilo je pa obup. Ne vem ali ji sedaj ta okus ne paše, ali kaj je… user posted image
Drugače pa smo večinoma zunaj. Pred stanovanjem imamo namreč igralni park in mala sploh noro uživa na toboganih, gugalnicah, vlakcu, konjičkih,… Ko je treba noter je tak vik in krik, da ne moreš verjet. Itak pa ni niti 5 sekund pri miru. Vsaka stvar jo zanima samo par sekund in že teče naprej. In tako leta od ene stvari do druge in kroži… Je pa ta teden začela tudi sama po stopnicah hodit. Je tako smešna – dvigne eno nogo, nasprotno roko dvigne za vrat in prestavi še drugo nogo. Faca mala…user posted image
Aha pa mi tudi iščemo voziček marelo za na morje. Listek1 – kako ste kaj zadovoljni z vašo?

Drugače pa nosečke lepo počivajte.

Za vse bolančke veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se še kaj javim…

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
12.5.2009 11:59:28   
lillchy123
ja, kredit je pa dobu, ker je na hipoteko in še ma res dobrga poroka zadaj.
pa res je, da brez najinih staršev ne bi bilo tako kot je. nama pomagajo in tako in drugače. pa moj je tud sam svoj mojster.user posted image  res. s kom drugim si ne predstavljam, kako bi vse skupi funkcioniralo. zdej urejava okolico in meni čisto normalno, da moj desc preklada okrog cca 180 kilogramska skale. pa malo levo pa malo desno, da je točno tam, kjer jo hočem. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4091
12.5.2009 12:02:04   
lillchy123

a katera ve koliko je inkubacijska doba za škrlatinko? pa kolk je kužna. jakob je bil v soboto v kontaktu z fantkom, ki je že tarnal, da ga boli grlo in je bil v nedeljo že bolan, potrjeno pa včeraj (pon), da je škrlatinka. v kontaktu sta bila pa 2 ure in od tega pol ure vožnje v enem avtu oba na zadnjih sedežih. nista se dotikala in ostali čas smo bili na igrišču...

u jeuser posted image user posted image user posted image . bom preverila pol v vrtcu, k grem po Lukca, ker majo na oglasni deski vse podatke in navodila. so jo meli namreč tud v vrtcu, preden oz je zato naš mulček kasneje štartal.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
12.5.2009 12:07:51   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dannnn user posted image

Jaz sem štartala s službo in je kar OK. Sicer so me premestili na drugo delovno mesto, ampak ni panike (sem se sama strinjala). Pri nas so namreč viški. Sem se pa zmenila, da bom delala samo dopoldne. Sranje je edino to, da se jim lahko kaj dvigne in me vržejo v izmeno. No – do 3 leta starosti otroka upam, da me ne bodo – vsaj tako mi je obljubila direktorica. Če me bodo kasneje, si bo treba pa kaj drugega poiskat… Delam po 6 ur in je res super. Začnem ob 7.30 in končam ob 13.30. Ob 14.00 sem ponavadi že pri naših in je res še tako dolg dan user posted image . Odlično res.
No Luna je kar OK. Spimo kar OK. Spat gremo ob cca. 20.15 in se prvič zbudi ob 1.00 do 2.00, ter poje 200ml mleka. Potem spi naprej do 6.45, ko je potrebno vstat. Včasih se vmes tudi kaj zbuja in joka, ker jo srbi koža – takrat jo ponavadi kar k nama vzamem. Vem da je groza, če te kat naprej nekaj srbi in tudi praskanje nič ne pomaga…
Smo pa ta teden nehali pasirati hrano in je obup… Poje tričetrt manj kot je prej. Lepo grize in požira, in se nič ne davi – samo očitno se ji ne ljubi predolgo gristi. V bistvu že prej ni veliko pojedla (npr. za kosilo cca. 1,5 do 2 dcl prepasirane hrane). Sedaj poje cca. 5 žličk in neha. Halooo!  Mah… A ste tudi ve imele take probleme? user posted image  Zjutraj in zvečer še vedno je mlečne kašice, za malico sadje (pretlačeno) tudi ni problem, pa popoldanska malica kakšni makaroni (riževi ali koruzni) tudi niso problematični – kar cele svedre nosi v usta in jih lepo zgrize in poje. Kosilo je pa obup. Ne vem ali ji sedaj ta okus ne paše, ali kaj je… user posted image
Drugače pa smo večinoma zunaj. Pred stanovanjem imamo namreč igralni park in mala sploh noro uživa na toboganih, gugalnicah, vlakcu, konjičkih,… Ko je treba noter je tak vik in krik, da ne moreš verjet. Itak pa ni niti 5 sekund pri miru. Vsaka stvar jo zanima samo par sekund in že teče naprej. In tako leta od ene stvari do druge in kroži… Je pa ta teden začela tudi sama po stopnicah hodit. Je tako smešna – dvigne eno nogo, nasprotno roko dvigne za vrat in prestavi še drugo nogo. Faca mala…user posted image
Aha pa mi tudi iščemo voziček marelo za na morje. Listek1 – kako ste kaj zadovoljni z vašo?

Za vse bolančke veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se še kaj javim…

ooooo, pa je res še ena izgubljena duša na plano pokukala user posted image . mogoče ima pa Luna samo tak ritem hranjenja, da ji za kosilo pač ne paše veliko pojest? Ker men recimo Luka poje za zajtrk neki, za malico sano par koščkov sadja, za kosilo pa tok, da se vzojiteljica še kar ni navadla.user posted image  pa za pop. malco tud velik, za večerjo pa samo par žličk. sej če za ostale obroke dost poje, pa ne hujša in ni lačna, pol ji po moje nič ne fali, sam da pač ni tok lačna.

kako si se pa na službo navadla? zdej pa tud mene mal špika po trebuhu...

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
12.5.2009 12:10:50   
lillchy123

ma sem šele zdej opazla. un user posted image  sem dala tem zato, ker mu nič od plače ne ostane, ne zarad zneska preživnine user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
12.5.2009 12:17:58   
itata
lilči hvalauser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4095
12.5.2009 12:47:24   
Februarka08
Ëvo mene, ležečkiuser posted image da bi mela vsaj PC lahko sabo v P, ma to bi minilo 1,2,3user posted image
Me je prej mami presenetila in prišla na obiskuser posted image je blo prav luštno. user posted image
Zdaj se grem pa spet borit z glavobolom in kakšno križanko rešit.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
12.5.2009 12:48:53   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dannnn user posted image

Se še kaj javim…

mesečnica - no lepo te je spet brat. Zaradi hrane se pa ne sekiraj, tudi Luna bo začela jest koščke. Sej pri nas je isto, sicer kosilo poje v celoti, tudi če so koščki (se zatakne pri kakšnem rižu), s sadjem mamo pa težave (kakšna pomaranča še gre cela - jo ma ful rad, ne mara pa jabolk, niti banane.) Dones mu bomo dali ameriške borovnice (jih je moja mami nekje staknila). Drugače pa tudi David je zjutraj in zvečer mlečni obrok.
Kar se pa vozička tiče, sem pa noooooooorooooo zadovoljna. Res mi ni žal da sem ga kupila. Sej a še veš katerega smo kupili, če ne ti bom pa še enkrat link pripopala. Sploh sta zadovoljna dedi pa babi, ker gre v njun avto in je neverjetno lahek. Pa tudi David se v njem počuti super.

Pa user posted image  za LUno in stopnice user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
12.5.2009 12:50:40   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ëvo mene, ležečkiuser posted image da bi mela vsaj PC lahko sabo v P, ma to bi minilo 1,2,3user posted image
Me je prej mami presenetila in prišla na obiskuser posted image je blo prav luštno. user posted image

Februarka - sej kokr jaz vem ga maš lahko. A glavoboli pa še kar ne spustijo? user posted image  NO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti čimprej minejo glavoboli.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
12.5.2009 12:52:14   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Februarka - sej kokr jaz vem ga maš lahko. A glavoboli pa še kar ne spustijo? user posted image  NO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti čimprej minejo glavoboli.

nimam priključka oz. saj še vem ne kaj rabiš metuser posted image user posted image doma mava tist brezžični rutar in je to to.
Hvala za pikepoke, naj že primejouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
12.5.2009 12:54:19   
listek1

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

nimam priključka oz. saj še vem ne kaj rabiš metuser posted image user posted image doma mava tist brezžični rutar in je to to.
Hvala za pikepoke, naj že primejouser posted image

februarka - aja to je pa druga user posted image  škoda

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?