Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:18:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Blaža, luštne slikce Moja2 sta bla v trgovini, sta me presenetila, sta oblaufala vse - Mullerja, H&M, Spar, BC in še Pikapolonico sta na koncu končno še tobogan kupila, tamala je nora nanje je reku moj, da ga je čist polupčakala ko sta ga nesla v avto Zdaj mi je šel pa ven škarfo poslikat, da vidim kako napreduje, ker zdaj ne grem nič po stopnicah. Jutri bom šla mal ven na ležalnik ker bomo pekli in bom spodaj ležala. Vsem lep večer, uživajte! u Februarka, to pa je life. , pa še jutri ležanje in basanje s pečenjem. ja, ma nimam se kaj pritoževat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:21:06
|
|
|
|
blaža
|
ma kaj ti si v gnilem kapitalizmu? sploh nisem več na tekočem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:31:35
|
|
|
|
blaža
|
ma tako počasi mi melje, da kar grem, nočko. Sem rožice zrihrala, moj je cel grm oskubu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:32:29
|
|
|
|
buči
|
Čer, sem popedenala mojga bolančka. revež ima pike povsod in to na tone. Sem mu dala malo cleratina, ker ga je ful srbelo. Prst je bolje. Ati in Aljaž gledata Ne joči Peter. Itak skoz sprašuje, zakja, midva pa ful uživava v tem filmu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:38:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, malo, da vas pozdravim in pregledam kako ste kaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:40:33
|
|
|
|
buči
|
norice, norice ... Takole se pa pride do čokolade v rogljičku ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:41:38
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, malo, da vas pozdravim in pregledam kako ste kaj. čer, saj vidiš ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:42:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči norice, norice ... Takole se pa pride do čokolade v rogljičku ... bošček Tilen, koliko pikic Upam, da se hitro poslovijo. Pa izredno luškan fant
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:45:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Še ena pomembna novica: Še 13 min. vzdržimo in smo prvaki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:49:51
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Še ena pomembna novica: Še 13 min. vzdržimo in smo prvaki No, koncurenca je itak bolj tako tako ... Odkar smo žabarji popustili, vam ni para!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:51:01
|
|
|
|
buči
|
Ja, po hrbtu je pa nenormalno veliko pikic, da ne govorim o ritki. Dobro da ima majhnega lulčka, da ne gre več pik gor ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:51:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Še ena pomembna novica: Še 13 min. vzdržimo in smo prvaki No, koncurenca je itak bolj tako tako ... Odkar smo žabarji popustili, vam ni para! Pa da vas drugo leto vidim, ko boste spet v prvi ligi. MI SMO PRVAKI!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:54:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
Boscek Tilen.... upam da bo hitr mimo... Who the **** prvaki... o katerem sportu je beseda.... rokoborbi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:54:20
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Še ena pomembna novica: Še 13 min. vzdržimo in smo prvaki No, koncurenca je itak bolj tako tako ... Odkar smo žabarji popustili, vam ni para! Pa da vas drugo leto vidim, ko boste spet v prvi ligi. MI SMO PRVAKI! Čestitke! No, mene ne boš videla v prvi ligi, ker mi dol visi za nogomet - pardon izrazu ... Samo mi je pa dobro komentirat, ker se vi in mi vedno kaj sporečemo ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:54:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Zdaj, ko je konec tekme o verjetno "vojna" mimo našega bloka. No, medtem se je že začelo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:55:04
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Boscek Tilen.... upam da bo hitr mimo... Who the **** prvaki... o katerem sportu je beseda.... rokoborbi ne ne, svetovno prvenstvo v oranju zelenic ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:55:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Še ena pomembna novica: Še 13 min. vzdržimo in smo prvaki No, koncurenca je itak bolj tako tako ... Odkar smo žabarji popustili, vam ni para! Pa da vas drugo leto vidim, ko boste spet v prvi ligi. MI SMO PRVAKI! Čestitke! No, mene ne boš videla v prvi ligi, ker mi dol visi za nogomet - pardon izrazu ... Samo mi je pa dobro komentirat, ker se vi in mi vedno kaj sporečemo ... Ma, jaz to tudi bolj tako tako spremljam - godi pa vseeno, ker smo NAJBOLJŠI.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:56:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Boscek Tilen.... upam da bo hitr mimo... Who the **** prvaki... o katerem sportu je beseda.... rokoborbi ne ne, svetovno prvenstvo v oranju zelenic ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:56:20
|
|
|
|
buči
|
čer stipe, kako ste? Kje ste? Kako šefica?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:58:03
|
|
|
|
buči
|
A veš, da mi je enkrat ed dijak prinesel opravičilo, da je bil na državnem tekmovanju v strojnem sejanju koruze. Sem mislila, da ga bom ven vrgla, pa dobro, da ga nisem, ker je bilo res. Bi si blamažo naredila, jaz ljubljanska žabarska srajca ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:59:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A veš, da mi je enkrat ed dijak prinesel opravičilo, da je bil na državnem tekmovanju v strojnem sejanju koruze. Sem mislila, da ga bom ven vrgla, pa dobro, da ga nisem, ker je bilo res. Bi si blamažo naredila, jaz ljubljanska žabarska srajca ... A ta dijak ima status kmetovalca na šoli?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 21:59:35
|
|
|
|
buči
|
ok, vas ni, grem spat. nočka!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 22:00:22
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči A veš, da mi je enkrat ed dijak prinesel opravičilo, da je bil na državnem tekmovanju v strojnem sejanju koruze. Sem mislila, da ga bom ven vrgla, pa dobro, da ga nisem, ker je bilo res. Bi si blamažo naredila, jaz ljubljanska žabarska srajca ... A ta dijak ima status kmetovalca na šoli? ne, status kulturnika ... Se hecam, to je bilo pred leti, zdaj tega niso več sposobni, so preleni.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 22:04:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči A veš, da mi je enkrat ed dijak prinesel opravičilo, da je bil na državnem tekmovanju v strojnem sejanju koruze. Sem mislila, da ga bom ven vrgla, pa dobro, da ga nisem, ker je bilo res. Bi si blamažo naredila, jaz ljubljanska žabarska srajca ... A ta dijak ima status kmetovalca na šoli? ne, status kulturnika ... Se hecam, to je bilo pred leti, zdaj tega niso več sposobni, so preleni. Vsaka ti čast oz. vsem učiteljem, ko imajo živce za delo z dijaki. Če samo pomislim, kako so nabriti - jaz tega z njimi ne bi zmogla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 9.5.2009 22:41:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
...ma kokr me ni v SLO..... same piz je.... eni ****ing prvaki.... , Jansa spet firer stranke , Barbika zgubljen v vesolju.... ... nova miss Universe.... .... ...in zato jutri letim v SLO, da zrihtam stvar... .... in ze v petek priletim nazaj princezkama v Bruselj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?