blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo me. Smo meli obiske. rabi kdo okno? za 250e? Naše je preveliko za kopalnico, je moj slabo zračunal za okvir, ko pride notri. je bil zdej en kolega pri nas in je reku, da bo preveliko. Sej če ne bo šlo v Spalnico, pa bomo zdej novo naročili, ma bo spet za čakat, Ben, ben, če je samo to, bomo preživeli. pa kaj ti ga niso montirali, ko so ti ga pripeljali???? ne bi nam ga montirala moj pa en kolega, ki se s tem ukvarja. če ti pridejo oni je še tolko več za plačat. No in moj je zmeril po ta starem, samo je okvir tega novega večji, kot od ta starega. nekaj takega, tako, da ne gre notri. No, ma smo ugotovili, da gre v kuhinjo, ki je bodoča spalnica in itak smo mislili menjat povsod okna. Imamo pa 11 oken in bomo počasi, prostor za prostorom menjali vsa okna. Vse naenkrat, bi nam prišlo predrago. Ma HB, da gre vsaj v kuhinjo to okno, da nam ga ni treba prodajat naprej izpod cene. Bo pač počakalo, ko si bomo tam spalnico delali in bo eno okno manj za menjat, čeprav imamo zdej malček več stroškov, ma ni panike, samo, da ga lahko uporabimo.