Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:13:38
|
|
|
|
ella79
|
meti lepe slikice, janez je že pravi šarmer, torta zelo posrečena... jaz tudi mislim, da kroksi še niso primerni za naše . A pa morajo biti ortopedski copatki? Kaj ima pa za vn? A v tistih čeveljčkih se mu tudi nogica kej poti? Aja, pa naša zoja je celo zimo samo v žabicah, nič štumfkov, k drugače ji nogice čist zašvicajo. Kako imate pa vi ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:18:11
|
|
|
|
blaža
|
Evo malo škilim tle, malo pa film ella, mi , če damo žabice, tudi mi ne damo štumfkov, ponavadi ima pa za doma samo nogavičke, pa za v vrtec tudi, ker majo ful toplo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:27:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo malo škilim tle, malo pa film ella, mi , če damo žabice, tudi mi ne damo štumfkov, ponavadi ima pa za doma samo nogavičke, pa za v vrtec tudi, ker majo ful toplo. OOOOO, CEEEER.... sm mislu da spis....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:28:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo malo škilim tle, malo pa film ella, mi , če damo žabice, tudi mi ne damo štumfkov, ponavadi ima pa za doma samo nogavičke, pa za v vrtec tudi, ker majo ful toplo. OOOOO, CEEEER.... sm mislu da spis.... Jaz sem pa mislila, da me nič ne pogrešaš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:30:39
|
|
|
|
listek1
|
čer, se samo na hitro javim, ker sem čist zbita Sem imela danes nor dan, ker je Davida prvo zjutraj tresla mrzlica, tako, da sem mu dala svečko, pa v banjo, da sva zbila vročino, ampak to še ni bilo dovolj, ga je začela spet mrzlica čez 2 uri. Sem ga dala samo v banjo, in takoj potem k zdravniku. IN uganite kaj, spet sva v bolnici So mu takoj slikali pljuča, s tem, da so nama takoj povedali, da ima angino, vnetje levega ušesa, bronhitis in po slikanju pljuč tudi pljučnico. Tako, da je dobil antibiotik direkt v žilo, infuuzijo, pa inhalacije na 4 ure. In do nadaljnega sva tuki na Jesenicah. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa Blacky - upam, da bo vse ok z valom, držim pesti in tudi danes sem se v vsem tem kaosu velikokrat spomnila na vaju. dolenjka - super, da je Tara boljše. Blaža - upam, da ni bil pretežek prvi delovni dan zdej grem pa počas v mižule, ker ob 0:00 mava spet inhalacije. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:31:53
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo malo škilim tle, malo pa film ella, mi , če damo žabice, tudi mi ne damo štumfkov, ponavadi ima pa za doma samo nogavičke, pa za v vrtec tudi, ker majo ful toplo. OOOOO, CEEEER.... sm mislu da spis.... Jaz sem pa mislila, da me nič ne pogrešaš. ko se vrnem iz Bruslja, sred marca, bom imel kulinaricno ekskurzijo po domovini Carantaniji... ... mogoć tud po rovtah...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:33:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, se samo na hitro javim, ker sem čist zbita Sem imela danes nor dan, ker je Davida prvo zjutraj tresla mrzlica, tako, da sem mu dala svečko, pa v banjo, da sva zbila vročino, ampak to še ni bilo dovolj, ga je začela spet mrzlica čez 2 uri. Sem ga dala samo v banjo, in takoj potem k zdravniku. IN uganite kaj, spet sva v bolnici So mu takoj slikali pljuča, s tem, da so nama takoj povedali, da ima angino, vnetje levega ušesa, bronhitis in po slikanju pljuč tudi pljučnico. Tako, da je dobil antibiotik direkt v žilo, infuuzijo, pa inhalacije na 4 ure. In do nadaljnega sva tuki na Jesenicah. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa Blacky - upam, da bo vse ok z valom, držim pesti in tudi danes sem se v vsem tem kaosu velikokrat spomnila na vaju. dolenjka - super, da je Tara boljše. Blaža - upam, da ni bil pretežek prvi delovni dan zdej grem pa počas v mižule, ker ob 0:00 mava spet inhalacije. Mirno nočko vsem ojojojojjjj!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:34:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo malo škilim tle, malo pa film ella, mi , če damo žabice, tudi mi ne damo štumfkov, ponavadi ima pa za doma samo nogavičke, pa za v vrtec tudi, ker majo ful toplo. OOOOO, CEEEER.... sm mislu da spis.... Jaz sem pa mislila, da me nič ne pogrešaš. ko se vrnem iz Bruslja, sred marca, bom imel kulinaricno ekskurzijo po domovini Carantaniji... ... mogoć tud po rovtah... sej lahko pristaneš v Divači. to je blizu, sej majo letališlče.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:34:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, se samo na hitro javim, ker sem čist zbita Sem imela danes nor dan, ker je Davida prvo zjutraj tresla mrzlica, tako, da sem mu dala svečko, pa v banjo, da sva zbila vročino, ampak to še ni bilo dovolj, ga je začela spet mrzlica čez 2 uri. Sem ga dala samo v banjo, in takoj potem k zdravniku. IN uganite kaj, spet sva v bolnici So mu takoj slikali pljuča, s tem, da so nama takoj povedali, da ima angino, vnetje levega ušesa, bronhitis in po slikanju pljuč tudi pljučnico. Tako, da je dobil antibiotik direkt v žilo, infuuzijo, pa inhalacije na 4 ure. In do nadaljnega sva tuki na Jesenicah. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa Blacky - upam, da bo vse ok z valom, držim pesti in tudi danes sem se v vsem tem kaosu velikokrat spomnila na vaju. dolenjka - super, da je Tara boljše. Blaža - upam, da ni bil pretežek prvi delovni dan zdej grem pa počas v mižule, ker ob 0:00 mava spet inhalacije. Mirno nočko vsem za Davida....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:35:38
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo malo škilim tle, malo pa film ella, mi , če damo žabice, tudi mi ne damo štumfkov, ponavadi ima pa za doma samo nogavičke, pa za v vrtec tudi, ker majo ful toplo. OOOOO, CEEEER.... sm mislu da spis.... Jaz sem pa mislila, da me nič ne pogrešaš. ko se vrnem iz Bruslja, sred marca, bom imel kulinaricno ekskurzijo po domovini Carantaniji... ... mogoć tud po rovtah... sej lahko pristaneš v Divači. to je blizu, sej majo letališlče. vcasih sem tud to delal... a ves da so vam ga zasvaltiral
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:36:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo malo škilim tle, malo pa film ella, mi , če damo žabice, tudi mi ne damo štumfkov, ponavadi ima pa za doma samo nogavičke, pa za v vrtec tudi, ker majo ful toplo. OOOOO, CEEEER.... sm mislu da spis.... Jaz sem pa mislila, da me nič ne pogrešaš. ko se vrnem iz Bruslja, sred marca, bom imel kulinaricno ekskurzijo po domovini Carantaniji... ... mogoć tud po rovtah... sej lahko pristaneš v Divači. to je blizu, sej majo letališlče. vcasih sem tud to delal... a ves da so vam ga zasvaltiral Ne nisem vedla, ker se ne vozim z letali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:36:47
|
|
|
|
jencili
|
čer, Taj je ravnokar zaspal, z njim pa tudi ati, čeprov sva mela namen gledat film, pa je tok časa trajalo tole s Tajevim sračkanjem Jst res upam, da bojo teli časi kmalu mimo in bo psiha spet na svojem mestu Dons smo dobili pikico in je blo vse bp. Praktično ni niti zajokal, pa še urin sva dala pregledat, ker ogromno pije in sem rekla čisto iz preventive, da ne bi bil sladkor kej povečan. Drugače smo ok, nič posebno novega, šibamo pa že 100/h
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:37:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, Taj je ravnokar zaspal, z njim pa tudi ati, čeprov sva mela namen gledat film, pa je tok časa trajalo tole s Tajevim sračkanjem Jst res upam, da bojo teli časi kmalu mimo in bo psiha spet na svojem mestu Dons smo dobili pikico in je blo vse bp. Praktično ni niti zajokal, pa še urin sva dala pregledat, ker ogromno pije in sem rekla čisto iz preventive, da ne bi bil sladkor kej povečan. Drugače smo ok, nič posebno novega, šibamo pa že 100/h Mi tudi samo še po kolenih.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:38:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo malo škilim tle, malo pa film ella, mi , če damo žabice, tudi mi ne damo štumfkov, ponavadi ima pa za doma samo nogavičke, pa za v vrtec tudi, ker majo ful toplo. OOOOO, CEEEER.... sm mislu da spis.... Jaz sem pa mislila, da me nič ne pogrešaš. ko se vrnem iz Bruslja, sred marca, bom imel kulinaricno ekskurzijo po domovini Carantaniji... ... mogoć tud po rovtah... sej lahko pristaneš v Divači. to je blizu, sej majo letališlče. vcasih sem tud to delal... a ves da so vam ga zasvaltiral Ne nisem vedla, ker se ne vozim z letali a pol mate tam podmornice... ce se ne peljete z letali...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:39:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo malo škilim tle, malo pa film ella, mi , če damo žabice, tudi mi ne damo štumfkov, ponavadi ima pa za doma samo nogavičke, pa za v vrtec tudi, ker majo ful toplo. OOOOO, CEEEER.... sm mislu da spis.... Jaz sem pa mislila, da me nič ne pogrešaš. ko se vrnem iz Bruslja, sred marca, bom imel kulinaricno ekskurzijo po domovini Carantaniji... ... mogoć tud po rovtah... sej lahko pristaneš v Divači. to je blizu, sej majo letališlče. vcasih sem tud to delal... a ves da so vam ga zasvaltiral Ne nisem vedla, ker se ne vozim z letali a pol mate tam podmornice... ce se ne peljete z letali... Ma ne traktorje in vozeke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:41:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, a predlagas, da v kulinaricno ekskurzijo vkljucim tudi "center Europe"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:42:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, a predlagas, da v kulinaricno ekskurzijo vkljucim tudi "center Europe" JA NORMALNO!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:42:19
|
|
|
|
blaža
|
Obronki Gorjancev... Žandar ustavi avto: "Dober dan! Je bilo kaj alkohola?" Možak: "Po šiht' u Majolk je Tončk dau za runda..., pa prau Lojz, da grema še u zidanca, pa je blu en..., dva... jah tri litre cvička, pa Tonca, da je pr Brajdi nova kelnrca, pa so ble še t'm ene tri runde, ne čak mal... je blo kar ene pet jih...." Žandar: "Boste opravili preizkus alkoholiziranosti?" Možak: "Pa ti pezdah men ne verjameš?!"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:43:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, a predlagas, da v kulinaricno ekskurzijo vkljucim tudi "center Europe" JA NORMALNO!!! Sem vnesu v GPS....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:44:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, a predlagas, da v kulinaricno ekskurzijo vkljucim tudi "center Europe" JA NORMALNO!!! Sem vnesu v GPS.... Ja za potrebo, ki če ne ne boš našel. ma kje je že ta selendrija????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:45:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, a predlagas, da v kulinaricno ekskurzijo vkljucim tudi "center Europe" JA NORMALNO!!! Sem vnesu v GPS.... Ja za potrebo, ki če ne ne boš našel. ma kje je že ta selendrija???? Itak jo bom zavohal po hrani... ni blema....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:46:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, a predlagas, da v kulinaricno ekskurzijo vkljucim tudi "center Europe" JA NORMALNO!!! Sem vnesu v GPS.... Ja za potrebo, ki če ne ne boš našel. ma kje je že ta selendrija???? Itak jo bom zavohal po hrani... ni blema.... , al pa po kravcah, tako pri nas v vasi večkrat daje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:47:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
Včeraj sem srečal prjatlco: " Živjo! Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!" Potem sem jo malo bolje pogledal ....pa ga je verjetno že slišala....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:48:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Včeraj sem srečal prjatlco: " Živjo! Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!" Potem sem jo malo bolje pogledal ....pa ga je verjetno že slišala.... , ja sam ti si ga pol tud že vedu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:48:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, a predlagas, da v kulinaricno ekskurzijo vkljucim tudi "center Europe" JA NORMALNO!!! Sem vnesu v GPS.... Ja za potrebo, ki če ne ne boš našel. ma kje je že ta selendrija???? Itak jo bom zavohal po hrani... ni blema.... , al pa po kravcah, tako pri nas v vasi večkrat daje. me ne moti... tudi pri nas v Mekinjama nad Stićno je isto...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj vseč ?jagoodaKatero ime vam je bolj vseč?Klemen (
25%)
Luka (
41%)
Nejc (
34%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!