Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:49:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Včeraj sem srečal prjatlco: " Živjo! Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!" Potem sem jo malo bolje pogledal ....pa ga je verjetno že slišala.... , ja sam ti si ga pol tud že vedu.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:50:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, a predlagas, da v kulinaricno ekskurzijo vkljucim tudi "center Europe" JA NORMALNO!!! Sem vnesu v GPS.... Ja za potrebo, ki če ne ne boš našel. ma kje je že ta selendrija???? Itak jo bom zavohal po hrani... ni blema.... , al pa po kravcah, tako pri nas v vasi večkrat daje. me ne moti... tudi pri nas v Mekinjama nad Stićno je isto... ben pol si pa že navajen. samo te moram razočarat, da ima šefla prednost pri izbiri hrane, ki je nosečka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:50:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Včeraj sem srečal prjatlco: " Živjo! Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!" Potem sem jo malo bolje pogledal ....pa ga je verjetno že slišala.... , ja sam ti si ga pol tud že vedu. No, no, sej maš doma dokaze, da še dela.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:51:40
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ja... ona bo v Bruslju... na kulinaricni ekskurziji bom sam.... ... njej bomo slike futra poslal...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:52:04
|
|
|
|
jencili
|
aja, še to sem pozabila napisat...Taj je 'velik' 74 cm, težek in ima 9300g. Je v zlati sredini in bla sva ful pohvaljena ker lepo šiba in veliko govori Lilchy...lepo da si se spomnila na naju Listek, vama pa saj veš... ...jutri pa glej, da sporočiš kako in kaj...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:52:18
|
|
|
|
blaža
|
joj ma sem ratala lačna. Sem večerjala pomarančo, ma zdej ne bom šla gledat v hladilnik, ki če ne bo,... pojedina
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:52:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Včeraj sem srečal prjatlco: " Živjo! Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!" Potem sem jo malo bolje pogledal ....pa ga je verjetno že slišala.... , ja sam ti si ga pol tud že vedu. No, no, sej maš doma dokaze, da še dela. Res je... pa se par let... vec se mi itak ne da...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:53:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ja... ona bo v Bruslju... na kulinaricni ekskurziji bom sam.... ... njej bomo slike futra poslal... ma dej, ti bom spakirala za s sabo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:53:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, še to sem pozabila napisat...Taj je 'velik' 74 cm, težek in ima 9300g. Je v zlati sredini in bla sva ful pohvaljena ker lepo šiba in veliko govori Lilchy...lepo da si se spomnila na naju Listek, vama pa saj veš... ...jutri pa glej, da sporočiš kako in kaj... Za mere, sej Blaž ma tudi 9.700 kg, sta tam tam po teži.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:54:47
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ja... ona bo v Bruslju... na kulinaricni ekskurziji bom sam.... ... njej bomo slike futra poslal... ma dej, ti bom spakirala za s sabo. Ne... je rekla, da se noce zredit tolk kot prvic... , slika bo zadostovala... dost ma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:55:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, še to sem pozabila napisat...Taj je 'velik' 74 cm, težek in ima 9300g. Je v zlati sredini in bla sva ful pohvaljena ker lepo šiba in veliko govori Lilchy...lepo da si se spomnila na naju Listek, vama pa saj veš... ...jutri pa glej, da sporočiš kako in kaj... Bravo za Taja...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:55:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ja... ona bo v Bruslju... na kulinaricni ekskurziji bom sam.... ... njej bomo slike futra poslal... ma dej, ti bom spakirala za s sabo. Ne... je rekla, da se noce zredit tolk kot prvic... , slika bo zadostovala... dost ma , ma kaj jaz vem, če bo zadovoljna samo z sliko?!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:56:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ja... ona bo v Bruslju... na kulinaricni ekskurziji bom sam.... ... njej bomo slike futra poslal... ma dej, ti bom spakirala za s sabo. Ne... je rekla, da se noce zredit tolk kot prvic... , slika bo zadostovala... dost ma , ma kaj jaz vem, če bo zadovoljna samo z sliko?! ...bolje vrabac u ruci... nego golub na grani...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:57:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ja... ona bo v Bruslju... na kulinaricni ekskurziji bom sam.... ... njej bomo slike futra poslal... ma dej, ti bom spakirala za s sabo. Ne... je rekla, da se noce zredit tolk kot prvic... , slika bo zadostovala... dost ma , ma kaj jaz vem, če bo zadovoljna samo z sliko?! ...bolje vrabac u ruci... nego golub na grani...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:57:33
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Včeraj sem srečal prjatlco: " Živjo! Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!" Potem sem jo malo bolje pogledal ....pa ga je verjetno že slišala.... sam vica pa ne rabš povedt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 21:58:25
|
|
|
|
blaža
|
<Ej zadnjič sem spekla rafaello, ma nikoli več ga ne spečem. vsaj v kratkem ne, ki bi cel pleh pojedla. ma kako je dober. Ma jaz sem katastrofa, rada pečem in valda jem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 22:00:47
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, se samo na hitro javim, ker sem čist zbita Sem imela danes nor dan, ker je Davida prvo zjutraj tresla mrzlica, tako, da sem mu dala svečko, pa v banjo, da sva zbila vročino, ampak to še ni bilo dovolj, ga je začela spet mrzlica čez 2 uri. Sem ga dala samo v banjo, in takoj potem k zdravniku. IN uganite kaj, spet sva v bolnici So mu takoj slikali pljuča, s tem, da so nama takoj povedali, da ima angino, vnetje levega ušesa, bronhitis in po slikanju pljuč tudi pljučnico. Tako, da je dobil antibiotik direkt v žilo, infuuzijo, pa inhalacije na 4 ure. In do nadaljnega sva tuki na Jesenicah. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa Blacky - upam, da bo vse ok z valom, držim pesti in tudi danes sem se v vsem tem kaosu velikokrat spomnila na vaju. dolenjka - super, da je Tara boljše. Blaža - upam, da ni bil pretežek prvi delovni dan zdej grem pa počas v mižule, ker ob 0:00 mava spet inhalacije. Mirno nočko vsem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 22:01:54
|
|
|
|
blaža
|
ej, lillchi, jaz sem pa mislila, da ti je Stipe tist vic že povedu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 22:02:54
|
|
|
|
blaža
|
ma jaz vas zapuščam. Mi škodi, ki v mes kukam še na kulinariko in sem ratala hudičevo lačna, pa boljše da zaprem comp.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 22:04:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma jaz vas zapuščam. Mi škodi, ki v mes kukam še na kulinariko in sem ratala hudičevo lačna, pa boljše da zaprem comp. se zal ti bo... da gres tko zgodaj....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 22:06:21
|
|
|
|
Stipe air force
|
Zvoni Muji neko na vrata. - Ko je? - Policija. - Pa šta hoćete? - Pa da popričamo malo. - A koliko vas ima? - Dvojica. - Pa popričajte!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 22:07:44
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, še to sem pozabila napisat...Taj je 'velik' 74 cm, težek in ima 9300g. Je v zlati sredini in bla sva ful pohvaljena ker lepo šiba in veliko govori Lilchy...lepo da si se spomnila na naju Listek, vama pa saj veš... ...jutri pa glej, da sporočiš kako in kaj... ni blema sej vi tud vedno mislite na naju Zgleda, da je Luka po velikosti med ta večjimi, je pa po teži po moje zmagovalec na zadnjem mestu pa grem stavt, da je med tistimi ki največ pojejo. dobri geni, ni kej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 22:08:43
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ej, lillchi, jaz sem pa mislila, da ti je Stipe tist vic že povedu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 22:12:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ej, lillchi, jaz sem pa mislila, da ti je Stipe tist vic že povedu.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 22:47:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, se samo na hitro javim, ker sem čist zbita Sem imela danes nor dan, ker je Davida prvo zjutraj tresla mrzlica, tako, da sem mu dala svečko, pa v banjo, da sva zbila vročino, ampak to še ni bilo dovolj, ga je začela spet mrzlica čez 2 uri. Sem ga dala samo v banjo, in takoj potem k zdravniku. IN uganite kaj, spet sva v bolnici So mu takoj slikali pljuča, s tem, da so nama takoj povedali, da ima angino, vnetje levega ušesa, bronhitis in po slikanju pljuč tudi pljučnico. Tako, da je dobil antibiotik direkt v žilo, infuuzijo, pa inhalacije na 4 ure. In do nadaljnega sva tuki na Jesenicah. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa Blacky - upam, da bo vse ok z valom, držim pesti in tudi danes sem se v vsem tem kaosu velikokrat spomnila na vaju. dolenjka - super, da je Tara boljše. Blaža - upam, da ni bil pretežek prvi delovni dan zdej grem pa počas v mižule, ker ob 0:00 mava spet inhalacije. Mirno nočko vsem joj... pa to ni res... za vaju: in v vsem tem si še na nas pomislila Jaz sem zdaj full žalostna zaradi Davida. Sem upala, da bo vsaj malo bolje, ne pa tako.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?