|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
4.3.2009 19:52:36   
bamby
Punce in stipe.... prosim za pomoč! V soboto se pripravljamo na slavje za praznovanje 60 let - praznuje ženska (v Ivančni Gorici -blizu dolenjke in stipeta user posted image ). No, s sestro nameravava narest eno foro in sicer igro Lepo je biti milijonar. Rabiva pa zadnje vprašanje, nekaj na temo "kurb**ije". Če se kateremu porodi v glavi kakšna zamisel, bi res prosila, če mi pošljete na ZS.....tudi če je le okvirna zamisel.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.3.2009 20:23:03   
MetiLu
Čer!
Men pa zdele možek dela sadno kupo user posted image  kao lahka večerja, še dobr da nimamo smetane user posted image

Janez že pančka, je ful priden, sam zadnjo noč smo mel po dolgem času spet dvoinpol urni šov ... za user posted image  razlog ni znan, samo sitnoba, pa jokcanje, pa pol ščipanje, pa obračanje, pa ... ojoj, upam, da se dones ne bo ponovilo!! sploh ker smo zdele nekaj časa kar ok spali (beri: spanje od 00.00 do 6.00 v kosu) user posted image  sicer sumim zobe, sam upam, da ne bojo spet 1 mesec ven rinli user posted image

V službi se mam fajn, tko da tle nič novega user posted image  
Čez 14 dni si grem mireno nazaj vstavit, jo mam že doma, sam do takrat se nam ne sme nič zalomit user posted image  user posted image

Mam pa eno ?: A ste svojim pamžkom že dale kivi za jest?

Evo, še nekaj fotkic z rojstnega dneva:
Taka je bila torta user posted image
user posted image
Smejkam se
user posted image
user posted image
Plezam po stopnicah user posted image  user posted image
user posted image
user posted image
Šibam naokoli user posted image
user posted image
user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.3.2009 20:23:52   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

bajsa, ooo ti se pa redko javljaš.. luštn prebrat, da se mate fajn! user posted image a veš da mam jst še kar nalepke doma?

stipići, user posted image user posted image pa zvrhan koš zdravja, pa vse pohvale očiju, k tok pridno skrbi in razvaja svoji princeski. če bi bil moj tko zlat, bi bla jst skoz bolana user posted image  user posted image
ella, ti maš pa enga tok pridnga in nezahtevnega otrokauser posted image user posted image  kako to nardiš? user posted image user posted image

buči, jst skos na termometer gledam, pa čakam, kdaj bom šla lohk vrt štimat in rožce sadit user posted image user posted image

blaža, sej ne vem če sem prou dojela, da greš dons delat?user posted image če sem, ti želim uspešen,kratek, lahek in prijeten prvi delovni dan! isto želim tudi bamby!

blacky, jst sem razumela ko da je bil Hause prejšn teden zadnjič? [image]
http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

misar, jst upam, da se bo vse skupi mal umirilo in le ne bo tok kaotično? user posted image  mi sicer zaenkrat še uživamo, se razvajamo in crkljamo, čeprav se tudi moja služba bliža s svetlobno hitrostjo user posted image

glede spanja, mislim da mi trenutno vodimo v številu budnic? ene 15x na noč user posted image . ampak dokler so zgleda res sam zobki... jst sem tko še doma, Luka pa tko čist prehitr raste! user posted image  user posted image  bomo spal, ko bomo v penziji user posted image  user posted image

elma, nizy, mesečnica- kje ste? user posted image  upam, da ste vsi zdravi user posted image

Ja prav si dojela. sem res šla in je šlo hitro mimo, ki sem šla za štiri ure.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.3.2009 20:24:57   
blaža
lillchi in meti, lepe slikice, luštna sta ta dva vajina sončka.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.3.2009 20:27:23   
blaža
Drugače pa ... čer!user posted image

Mi smo dobro. Blaž je šel spat še pred sedmo, ki je bil že koma.user posted image

danes je prvič spal še po kosilu in ni blo problemov. edino zjutraj je malo jokal in mi je blo kar malo hudo.user posted image

drugače sem pa jutri spet dmoa in ga bom peljala samo od 9ih do 11.30, ko pojejo kosilo, pa ga dam pol spat doma.user posted image

No danes je en fajn film ob devetih na A kanal, ki smo ga že gledali, ma je fajn in ga bova spet.user posted image

Drugače pa nič kej pretresljivo novega.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 280
4.3.2009 20:28:39   
blaža
Meti Blaž ga je že jedel, je pa bil fajn zrel in ni blo nobene reakcije.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.3.2009 20:30:39   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Punce in stipe.... prosim za pomoč! V soboto se pripravljamo na slavje za praznovanje 60 let - praznuje ženska (v Ivančni Gorici -blizu dolenjke in stipeta user posted image ). No, s sestro nameravava narest eno foro in sicer igro Lepo je biti milijonar. Rabiva pa zadnje vprašanje, nekaj na temo "kurb**ije". Če se kateremu porodi v glavi kakšna zamisel, bi res prosila, če mi pošljete na ZS.....tudi če je le okvirna zamisel.

katera so najboljša jajčka?user posted image Al pa kera so kosmata jajčka?user posted image

A: moževa user posted image B: prepeličja
C:kurja D: nojeva

< Sporočilo je popravil blaža -- 4.3.2009 20:31:35 >

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.3.2009 20:35:35   
MetiLu
O Blaža hvala, bom mu ga jaz tud probala dat, je pa Janez jedel že mango in tud ni imel reakcije user posted image

Moja večerja je bila odlična user posted image

Aja, pa še eno ?: Razmišljam o nakupu crocsic za Janeza? Kakšen nasvet, se vem zdijo primerne za tko majhne? Namreč nenormalno se mu potijo nogice in še nisem najdla copat, ki bi to rešile user posted image  ciciban mu ne sedejo na nogico, super fit so super, samo nimajo usnjenega vložka in mu noge povrh vsega še ful smrdijo user posted image  Ala Robeez pa nimajo nobene opore ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.3.2009 20:37:11   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

O Blaža hvala, bom mu ga jaz tud probala dat, je pa Janez jedel že mango in tud ni imel reakcije user posted image

Moja večerja je bila odlična user posted image

Aja, pa še eno ?: Razmišljam o nakupu crocsic za Janeza? Kakšen nasvet, se vem zdijo primerne za tko majhne? Namreč nenormalno se mu potijo nogice in še nisem najdla copat, ki bi to rešile user posted image  ciciban mu ne sedejo na nogico, super fit so super, samo nimajo usnjenega vložka in mu noge povrh vsega še ful smrdijo user posted image  Ala Robeez pa nimajo nobene opore ...

kakšne so to crosic copatke? Kaj pa Geox?

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 284
4.3.2009 20:38:23   
blaža
Meti sem pozabla pohvalit vašo tortico.user posted image user posted image user posted image ful je navihanauser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 285
4.3.2009 20:41:11   
MetiLu
Blaža, to niso copatki, to so tako poletni natikači: lahki zračni, udobni ko šus, jaz mam ene (sicer ponaredek), sam so noro udobni za nosit ...

user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 4.3.2009 20:42:00 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.3.2009 20:43:49   
MetiLu
aja, pa pozabila sem napisat da so grdi tud ko šus user posted image  no, pa po svoje spet simpatični user posted image  moj si jih je na morju kupu, jaz si jih pa nisem hotla, ker so mi bli tko grdi ... pol sem pa skoz njegove nosila, zdej sem si šla pa svoje kupit user posted image  za okol bajte letat bodo super user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.3.2009 20:44:49   
MetiLu
A dones ko sem si pa končno vzela čas za RR, pa ni nobene na čvek? user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.3.2009 20:44:51   
Februarka08
Čer še 1xuser posted image

Dolenjka user posted image user posted image samo da se stanje izboljšujeuser posted image user posted image jaz sem tud danes še komaj zapela kavbojkeuser posted image user posted image ampak se ne dam, jih še ne pospravimuser posted image
Meti, ful luštne slikceuser posted image valda če je naš Đoni goruser posted image user posted image user posted image

Sem se spet najedlauser posted image mož me samo razvajauser posted image no, pa user posted image tuduser posted image
Zdaj pa pod tuš in kar počasi spat, ker jutri bo treba zgodaj vstat, imava posvetovalnico navsezgodajuser posted image bogica, spet bo vsa zalimana, jaz pa tuduser posted image no, saj je šla prej spat, tako da upam da ne bo sileuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.3.2009 20:46:12   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

katera so najboljša jajčka?user posted image Al pa kera so kosmata jajčka?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful dobro...zadetek v polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ti dolžna kavico ob prvem srečanju!!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 290
4.3.2009 20:46:14   
Februarka08

aja, pa pozabila sem napisat da so grdi tud ko šus user posted image  no, pa po svoje spet simpatični user posted image  moj si jih je na morju kupu, jaz si jih pa nisem hotla, ker so mi bli tko grdi ... pol sem pa skoz njegove nosila, zdej sem si šla pa svoje kupit user posted image  za okol bajte letat bodo super user posted image

midva jih mava oba kot hišne copate in jih ne zamenjavauser posted image moj ima originalne, jaz ponaredek, ampak so zakonuser posted image bi pa samo rekla, da se mi zdijo za naše fakine še ˝nepravi˝ user posted image moje mnenjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 291
4.3.2009 20:46:20   
blaža

Blaža, to niso copatki, to so tako poletni natikači: lahki zračni, udobni ko šus, jaz mam ene (sicer ponaredek), sam so noro udobni za nosit ...

user posted image

Aja ti cokli, ja sem že pozabla na njih, pa študiram kaj so to za ena firma od copatov.

Ma kaj jaz vem, kaj ni preglomazno za ta male za zdej? Kaj pa samo nogavičke z bremzicami, pa da je bombaž, da ni umetno, da se mu ne poti nogica?

Ne znam ti dobro svetovat. No Blažu se tudi znajo tačke usmradit, ma samo, če mu dam predebele štumfke, če ne je pa ok. Imamo pa copatke ala ciciban, samo od ene druge firme, smo kupli v alpini. So pa notri usnjene in so mu kar ok.

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.3.2009 20:47:23   
blaža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful dobro...zadetek v polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ti dolžna kavico ob prvem srečanju!!!

user posted image user posted image user posted image , kr neki, kar je prvo padlo na pamet.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.3.2009 20:48:42   
blaža

A dones ko sem si pa končno vzela čas za RR, pa ni nobene na čvek? user posted image

A jaz sem pa nobena, ko ti tko vneto pišem odgovore?!user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.3.2009 20:49:53   
blaža

Ja meni delujejo tudi taki za po njivi kopat.user posted image

Jih pa nimava.

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.3.2009 20:51:25   
blaža
grem počasi, ki bo začel film.user posted image

Nočko!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.3.2009 20:52:13   
katka37
Ojla!

Po dolgem času se javljam, ta teden sem začela delati in je takoj manj časa.

Stipe, čuvaj svoji dve punci, pa naj vam potem čimprej mine do aprila.

Lillchy, meni se je zdela boljša, ker sem lepo oblikovala Puja, ko iz kupljene delam kakšne rožice, je premehka, čeprav dodam škrob. Se mi ni nič lomila, daš jo lahko za par sekund v mikrovalovno, da se zmehča.

Mlavla, pridna si.

Pa- lepe torte, krasni malčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če sem kaj pomembnega izpustila, pa prosim za eno brco, da mi osveži spomin.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
4.3.2009 20:56:19   
lillchy123
mlavla, ne me več tko strašit! Sem že skor porodnišnico v trbovlje klicala! user posted image  
jst bi nardila en tak motiv, ki je všeč otroku. Lukcu bi nardila neki i 101 dalmatinec, ker je nor na kužke!. drugač so pa men hudi medvedek PU, Nemo, knjiga o džungli...
pohištvo sem barvala z barvami za les. mi nje žal,da nisem zbrala še bolj živih, sam moj ni hotu.user posted image
čeveljčkov pa ni blo user posted image  pa ne vem, a jih je zmanjkalo al jih pri nas sploh niso mel?user posted image

metilu, mene kar strese, ko pomislim na štengeuser posted image  mu bom pomoje kar čelado kuplauser posted image user posted image

dolenjka, sam da gre na boljš! user posted image user posted image

jencili, kako je blo na pregledu?

blaža, ooo, to je pa luštn, za 4 ure bi šla tud jst delat, sam rabim sponzorja za plačo!user posted image  ne, super, da si našla delo!user posted image a je dons catch me if you can? user posted image

bamby, sory, ampak pojma nimam! Za igrco še vem kakšno, vprašanja pa? user posted image

nizy, vam pošiljamo en koš zdravjauser posted image ja, punce so ble nad torto ful navdušene. sem pa dala gor še zapestnico od winxic, pa prstan in špangice.user posted image  je nečakinja takoj povedala mamici, da bi ona tud tako tortico mela user posted image user posted image

stipe, kdaj si pol frej? da vem aviacijo naročt user posted image user posted image

midva sva se šla z Lukcem skupi kopat. so mu ble ful zanimive moje bradavičke, jih je skoz božu user posted image  user posted image  user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.3.2009 20:57:46   
blaža

mlavla, ne me več tko strašit! Sem že skor porodnišnico v trbovlje klicala! user posted image  
jst bi nardila en tak motiv, ki je všeč otroku. Lukcu bi nardila neki i 101 dalmatinec, ker je nor na kužke!. drugač so pa men hudi medvedek PU, Nemo, knjiga o džungli...
pohištvo sem barvala z barvami za les. mi nje žal,da nisem zbrala še bolj živih, sam moj ni hotu.user posted image
čeveljčkov pa ni blo user posted image  pa ne vem, a jih je zmanjkalo al jih pri nas sploh niso mel?user posted image

metilu, mene kar strese, ko pomislim na štengeuser posted image  mu bom pomoje kar čelado kuplauser posted image user posted image

[b]blaža, ooo, to je pa luštn, za 4 ure bi šla tud jst delat, sam rabim sponzorja za plačo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ne, super, da si našla delo!user posted image a je dons catch me if you can? user posted image

bamby, sory, ampak pojma nimam! Za igrco še vem kakšno, vprašanja pa? user posted image

nizy, vam pošiljamo en koš zdravjauser posted image ja, punce so ble nad torto ful navdušene. sem pa dala gor še zapestnico od winxic, pa prstan in špangice.user posted image  je nečakinja takoj povedala mamici, da bi ona tud tako tortico mela user posted image user posted image

stipe, kdaj si pol frej? da vem aviacijo naročt user posted image user posted image

midva sva se šla z Lukcem skupi kopat. so mu ble ful zanimive moje bradavičke, jih je skoz božu user posted image  user posted image  user posted image

Ja sej ti lahko zrihtam, samo haljico pa gumijaste rokavice si prej kupi. Čistila so pa že tam.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 4.3.2009 20:58:14 >

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 299
4.3.2009 20:59:33   
blaža

[b]blaža, ooo, to je pa luštn, za 4 ure bi šla tud jst delat, sam rabim sponzorja za plačo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ne, super, da si našla delo!user posted image a je dons catch me if you can? user posted image

Ja sej ti lahko zrihtam, samo haljico pa gumijaste rokavice si prej kupi. Čistila so pa že tam.user posted image

Ja lih tako je danes kot si napisala, ma dvomim, da me kdo lovi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Berete knjige o vzgoji?
honey

ja in upoštevam nasvete (48%)

ja, a jih ne upoštevam (5%)

vem, da obstajajo, pa jih ne berem (33%)

me ne zanimajo (13%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!