blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, ne me več tko strašit! Sem že skor porodnišnico v trbovlje klicala! jst bi nardila en tak motiv, ki je všeč otroku. Lukcu bi nardila neki i 101 dalmatinec, ker je nor na kužke!. drugač so pa men hudi medvedek PU, Nemo, knjiga o džungli... pohištvo sem barvala z barvami za les. mi nje žal,da nisem zbrala še bolj živih, sam moj ni hotu. čeveljčkov pa ni blo pa ne vem, a jih je zmanjkalo al jih pri nas sploh niso mel? metilu, mene kar strese, ko pomislim na štenge mu bom pomoje kar čelado kupla dolenjka, sam da gre na boljš! jencili, kako je blo na pregledu? [b]blaža, ooo, to je pa luštn, za 4 ure bi šla tud jst delat, sam rabim sponzorja za plačo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ne, super, da si našla delo! a je dons catch me if you can? bamby, sory, ampak pojma nimam! Za igrco še vem kakšno, vprašanja pa? nizy, vam pošiljamo en koš zdravja ja, punce so ble nad torto ful navdušene. sem pa dala gor še zapestnico od winxic, pa prstan in špangice. je nečakinja takoj povedala mamici, da bi ona tud tako tortico mela stipe, kdaj si pol frej? da vem aviacijo naročt midva sva se šla z Lukcem skupi kopat. so mu ble ful zanimive moje bradavičke, jih je skoz božu Ja sej ti lahko zrihtam, samo haljico pa gumijaste rokavice si prej kupi. Čistila so pa že tam. Ja lih tako je danes kot si napisala, ma dvomim, da me kdo lovi.