|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
5.3.2009 0:22:58   
mala_pikica
Čer!

Listek joj sem žalostna zaradi tvojega Davida, to pa res ni več normalno, revček bogi. Upam, da čimprej premagate vse te bolezni in, da že končno pride poletje.

Blacky močno stiskam pesti, da bodo izvidi dobriuser posted image

lillchy ful sem vesela za tvojga Lukca, da je tako lepo sprejel polžka, pa mali je pravi lepotec. Pa torta je super uspelauser posted image .

Pina ja punce smo bile cepljene proti rdečkam v 7. razredu, ampak zaščita ni trajna, se po parih letih zmanjša in jo je treba obnavljati. Se pa najprej pogledajo titri protiteles in, če jih ni ali jih je premalo se naredi revakcinacija cepljenja. Jaz sem se npr. cepila proti hepatitisu, pa bi mogla začšita trajati v povprečju 10 let, in, ko sem se v službi pičila z uporabljeno iglo so mi naredili test in nisem imela več protiteles že po dobrih treh letih.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 5.3.2009 0:25:06 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.3.2009 6:19:11   
buči
Jutro, no, včeraj nisem mogla nazaj, da vas malo pokomentiram.

Lilčy, meti ful lepe slikice, lepi otroci, lepoe toret, lepa hiša! user posted image

Blacky, upam, da boste čim prej ok, da boste dokončno odpuščeni in to z ok izvidi! user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe, če ti bo dolgčas, lahko prideš tudi k nam na kakšnega ali  kakšno! mislim kozarček in klobaso ... Ti ne bo treba čuvat otrok, samo družbo mi boš delal ...

dolejči, ne vem, če sem ti uradno že čestitala, upam, da boš uživala, da ti mine tako hitro, kot si ti to želiš, da dobiš čim prej bolniško, da boste lahko skupaj v hiški pod hribom.

februarka, tudi tebi uradne čestitke. Tudi tebi naj gre vse naj naj!

meti, našima dvama se tudi potijo noge, to je normalno za otroke. Nimaš kaj. Poleti čim več bos, samo v nogavicah, croksi pa niso najboljši. Aljaž jih je ful hotel imet, ok, jih je lansko leto dobil (imitacijo seveda, ker ne dam pol premoženja za oroginal), so ga ful užulile, pa spotikal se je - je pa naš res bolj štor. user posted image

Sigurno sem še katero pozabila, ampak moram spet it, je že moj vstal, gremo na šiht! Pa pa.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 352
5.3.2009 7:33:56   
Janey
Jutro

Mi spet nismo nič spali, ker je jaka spet malo zbolel. Fejst je šmarkav in malo lajajoče kašlja. Sem ga sicer peljala v varstvo, ampak sem ji rekla, da naj me kar takoj pokliče, če bo kaj, da grem z malim k dr. jooooojuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 353
5.3.2009 7:41:24   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jutro

Mi spet nismo nič spali, ker je jaka spet malo zbolel. Fejst je šmarkav in malo lajajoče kašlja. Sem ga sicer peljala v varstvo, ampak sem ji rekla, da naj me kar takoj pokliče, če bo kaj, da grem z malim k dr. jooooojuser posted image

Janey, upam, da se čim prej pozdravi, pa da se ne razvije v kako bolezen.user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro.user posted image

Spali bolj slabo. zobčki nam nagajajo. Sem mu dala zvečer calpol in je lepo spal, pol se pa okoli štire zbudi in ne more spat, sej pol sem mu namazala dlesni in je spet malo zaspal, pa ga je Matija zbudil, ki je vstal in si vžgal tv kot kakšen mali slonček in je skakal po stanovanju.user posted image

Včeraj sem morala Matijo budit ob osmi, danes je pa vstal še pred sedmo kar sam.user posted image

Ja ben, bo že boljše. Ju peljem pol za deveto v vrtec, malo pol posesam pa pomijem po tleh, pa grem ob 11.30 po blaža,
To so današnji plani.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 354
5.3.2009 7:57:07   
ella79
jutro user posted image
listek 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vi pa res nimate sreče z zdravjem v letošnjem letu user posted image me prav žalosti to.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
5.3.2009 8:06:50   
Blacky*
dobro jutro,

spali smo kar ok, me pa danes spet boli grlo in kašljam, mi ni uspelo preprečiti bronhitisa user posted image ... dragi tudi ni še nič boljše... je pa zato Valko bolje...  je že v akciji od 7, dobro razpoložen, trenutno nosi svoje supergice po stanovanju gro in dol user posted image

Zdaj grem pripravit zajtrk in se nato malo na kavču zleknit, če mi bo uspelo. Moram se pozdravit, ker moram drug teden v službo in imam kar nekaj dela.

Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Za Davida pa še posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 356
5.3.2009 8:22:40   
Stipe air force
Jutroooooo iz pisarne.... user posted image  user posted image  user posted image

Danes je vreme za en k...., ampak vseeno bom sel za dve uri v luft trenirat instrumentalno letenje... user posted image

Buci... si zapisana na listi Stipetove kulinaricne carantanske turneje... user posted image  user posted image  user posted image

Se ne dan pa gremo v Bruselj... Carica je ze zdrava, Sefla pa na dobri poti... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 357
5.3.2009 8:25:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Jutroooooo iz pisarne.... user posted image  user posted image  user posted image

Danes je vreme za en k...., ampak vseeno bom sel za dve uri v luft trenirat instrumentalno letenje... user posted image

Buci... si zapisana na listi Stipetove kulinaricne carantanske turneje... user posted image  user posted image  user posted image

Se ne dan pa gremo v Bruselj... Carica je ze zdrava, Sefla pa na dobri poti... user posted image  user posted image  user posted image

jutro!

no me veseli, da sta tvoji punci že boljši.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 358
5.3.2009 8:26:06   
blaža
evo zdej se odpravimo v vrtec.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 359
5.3.2009 8:30:35   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kje mas vrtec user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 360
5.3.2009 8:31:49   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Janez gre k prijatelju na obisk.
Ta je bil ravno v delavnici in Janez ga vpraša: "Kaj pa delaš?"
Prijatelj mu dogovori: "Stol za ženo."

Janez: "Pa gre?"
Prijatelj: "Gre, gre, sam elektrika me še mal zajebava."

Neposredna povezava do sporočila: 361
5.3.2009 8:34:41   
pina-1
Jutro.

Jaz že napadam jutranjo kavo in zraven seveda spada RR.

Danes je nov dan, ki se je kar dobro začel, saj je ana brez joka in dobre volje šla v vrtecuser posted image user posted image
Včeri je bil pa en dan za v Rižano. Ana je v celem dnevu spala 1 uro in pol v vrtcu in to je blo vseeee...
Pa mia je spala 2 ure popoldne in je bla sitna ko se je zbudila...skratka.....

zdej grem pa prebrat kaj ste načvekali

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 362
5.3.2009 8:51:25   
itata

jutro,.
bravo jaz, vse sem prečitala!!
listek: ej sam res nimate sreče...
user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
5.3.2009 9:09:14   
itata
kej tazga sploh še slišala nisem, da imaš lahko hkrati angino, bronhitis pa še pljučnico... user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.3.2009 9:11:37   
pina-1
Listek, ubogi David. ZDej pa res pošiljamo eno goro zdravja na JEseniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 365
5.3.2009 9:14:17   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jutro

Jutro!

Janey upam, da se Jaka čimprej pozdravi. Pa, če praviš, da lajajoče kašlja bi ga jaz peljala pokazati pediatrinji, ker lahko gre za laringitis.

Drugače pa naša noč ena izmed slabših. Luka se je zbudil ob pol dveh ponoči in kar nekaj jokal, sem ga šla nositi in mi je zaspal na rokah, ga odložim v posteljo pa po 5 minutah zopet jok. In tako je trajalo vse do jutra, ne vem, če smo spali dobro uro od pol dveh pa do zjutraj. Zdaj pa je bil tako zaspan, da je zaspal v stolčku, ko sem smetano stepala. Sem naredila kremšnite.
Nič grem malo pospraviti, pa pripravit za kuhanje dokler spi, čeprav bi se najraje še jaz spravila spati, pa še tako zanič vreme je zopetuser posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 366
5.3.2009 9:18:07   
mala_pikica
Pina, kako kaj dieta? Koliko si že spravila dol kg?

Jaz sem tudi že mislila na Davida in na Listek danes. Res upam, da se te bolezni čimprej končajo. Jooooj, bošček maliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 367
5.3.2009 9:30:04   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

.

kolko kg minus je ne vem, ker je tehtnica še vedno brez baterijuser posted image user posted image . je pa cca 3 cm minusa na obsegu trebuha, kar je kar v redu za 10 dni dieteuser posted image user posted image user posted image

gre mi pa kar dobro. grešila še nisem in sem full zadovoljna nad samo sabo...
danes je pa itak super dan, ker so na sporedu testenine in sladkooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 368
5.3.2009 9:35:17   
listek1
dan

se na hitro javim pred vizito. Spala sva še kar, s tem da sem ga mogla ob 7:30 budit, mi je blo full grozn. Smo ga sicer komaj zbudili, taka koma je bil. Sva pa imela že tudi ultrazvok, in če je kje še kaj ne vem. Tudi z ledvičkami ni čisto tako kot bi moralo bit. Morava dati zdej še vodo, potem se bojo pa odločili kako naprej.

Blacky - upam, da se tudi ti čimprej pozdraviš in tvoj dragi tudi. Za vala pa tudi en koš objemčkov user posted image
Itata - tudi men tole vse skupi ni več jasno, ampak zgleda da imaš lahko tok stvari naenkrat user posted image user posted image user posted image

Janey - za Jakca tudi en koš objemčkov. Če pa nisi sigurna kako in kaj je z njim ga rajši peli tja, da boš pomirjena in da mu res ne bo šlo kaj naprej. Ker te stvari so lahko v parih urah čisto drugačne. Na žalost.

Vsem pa še enkrat hvala ker mislite na naju.

Stipe - super za carico, da se je pozdravila. Šefli pa eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka - kako si pa ti kej? Upam, da ti je kaj manj slabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
5.3.2009 9:57:06   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kje mas vrtec user posted image

Vrtec mamo tle v vasi, dve minutki z avtom, pet minut peš.user posted image Pa še šolo do petega razreda.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 370
5.3.2009 9:57:24   
Februarka08
Jutro, dan.

Midve sva iz posvetovalnice. Naša princesa ima 9235 g in 76 cm kar je idealnouser posted image user posted image user posted image user posted image je pa dr. mal skrbel njen urin k je mela že probleme, tako da je danes mogla dat še urin. Del urina sem mogla nest v laboroatorij, del pa na zavod za zdrav. zavarovanjeuser posted image v glavnem, hvala bogu da sem mela taščo zraven da mi je tamalo zrihtala, jaz sem pa okol laufala. In me zdej temu primerno nekaj sp. del trebuha boli, kot da bi mi dol pritiskalouser posted image user posted image bo že bolj...
No, samo toliko, načvekale ste pa čisto preveč, tako da nimam časa bit na tekočemuser posted image

Listek, sem ravno videla tvoje vprašanje - hvala za vprašanjeuser posted image slabosti so še vedno ful hude, ampak kaj morem, samo da bo z user posted image vse okuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.3.2009 10:47:55   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

.

kolko kg minus je ne vem, ker je tehtnica še vedno brez baterijuser posted image user posted image . je pa cca 3 cm minusa na obsegu trebuha, kar je kar v redu za 10 dni dieteuser posted image user posted image user posted image

gre mi pa kar dobro. grešila še nisem in sem full zadovoljna nad samo sabo...
danes je pa itak super dan, ker so na sporedu testenine in sladkooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

Pina si pa res pridna user posted image user posted image user posted image . Jaz bi tudi rada enih 5kg shujšala do poletja, ampak jaz nisem tip za diete. Razen, ko sem zaradi Lukca mogla paziti, takrat mi res ni bil problem in sem se lahko strogo držala diete. Drugače pa sem totalno nedisciplinirana, si vsak dan rečem, da bom začela malo paziti glede prehranjevanja, do kosila še zdržim potem pa veselo grešimuser posted image .

Listek močno, močno držim pesti za vaju z Davidomuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.3.2009 11:09:09   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan

se na hitro javim pred vizito. Spala sva še kar, s tem da sem ga mogla ob 7:30 budit, mi je blo full grozn. Smo ga sicer komaj zbudili, taka koma je bil. Sva pa imela že tudi ultrazvok, in če je kje še kaj ne vem. Tudi z ledvičkami ni čisto tako kot bi moralo bit. Morava dati zdej še vodo, potem se bojo pa odločili kako naprej.

Blacky - upam, da se tudi ti čimprej pozdraviš in tvoj dragi tudi. Za vala pa tudi en koš objemčkov user posted image
Itata - tudi men tole vse skupi ni več jasno, ampak zgleda da imaš lahko tok stvari naenkrat user posted image user posted image user posted image

Janey - za Jakca tudi en koš objemčkov. Če pa nisi sigurna kako in kaj je z njim ga rajši peli tja, da boš pomirjena in da mu res ne bo šlo kaj naprej. Ker te stvari so lahko v parih urah čisto drugačne. Na žalost.

Vsem pa še enkrat hvala ker mislite na naju.

Stipe - super za carico, da se je pozdravila. Šefli pa eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka - kako si pa ti kej? Upam, da ti je kaj manj slabo user posted image

sem šele zdaj dojela da sta v bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.3.2009 11:22:55   
MetiLu
Listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj je vaš mali bošček user posted image

Drugače pa dan user posted image

noč je bila odlična, Janez se je zbudil okol 23.00, zaspal nazaj in spal do 6.00, ko sem ga vzela k sebi in smo spali do 7.30 user posted image user posted image user posted image user posted image  pol ga je pa ati peljal v varstvo, pol sva si pa privoščila petelinji zajtrk user posted image  ma je pasalo po dolgem času spet na dormeu to počet user posted image

Zdele sem dobila palačinke za zajtrk/malico/kosilo, pol se grem oblečt in na šiht ... vreme je za user posted image

Lep se imejte user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.3.2009 11:37:49   
nizy
listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kakšno kavo pijete?

Turško (53%)

a la Nescafe (28%)

Espresso (19%)

Število vseh glasov: 10239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!