buči
|
Jutro, no, včeraj nisem mogla nazaj, da vas malo pokomentiram. Lilčy, meti ful lepe slikice, lepi otroci, lepoe toret, lepa hiša! Blacky, upam, da boste čim prej ok, da boste dokončno odpuščeni in to z ok izvidi! stipe, če ti bo dolgčas, lahko prideš tudi k nam na kakšnega ali kakšno! mislim kozarček in klobaso ... Ti ne bo treba čuvat otrok, samo družbo mi boš delal ... dolejči, ne vem, če sem ti uradno že čestitala, upam, da boš uživala, da ti mine tako hitro, kot si ti to želiš, da dobiš čim prej bolniško, da boste lahko skupaj v hiški pod hribom. februarka, tudi tebi uradne čestitke. Tudi tebi naj gre vse naj naj! meti, našima dvama se tudi potijo noge, to je normalno za otroke. Nimaš kaj. Poleti čim več bos, samo v nogavicah, croksi pa niso najboljši. Aljaž jih je ful hotel imet, ok, jih je lansko leto dobil (imitacijo seveda, ker ne dam pol premoženja za oroginal), so ga ful užulile, pa spotikal se je - je pa naš res bolj štor. Sigurno sem še katero pozabila, ampak moram spet it, je že moj vstal, gremo na šiht! Pa pa.