|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
4.3.2009 13:34:55   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čau punce in fant user posted image

mi smo doma... na začasnem odpustu in čakamo na izvid ctja glave. Da bomo videli v katero smer naj iščemo naprej. Izvid bo v dveh dneh ali enem tednu... do not ask... držimo pesti

smo bili že ob 6 pokonci, na oddelek so nas sprejeli šele malo pred pol deveto, potem mu vstavljali kateter... ker je jokal in se razburjal sta mu počli žilci na obeh rokah, tako ga je nazadnje dobil v nogico... nato smo pa se malo vozili od pediatrične do kliničnega kjer so delali ct in nazaj na pediatrično

ct pa delajo pod anastezijo in sem bila čisto živčna ko sem čakala kdaj se bo naš škrat zbudil

tako, to je zdaj zanami in čakamo na izvid, nato pa v nove borbe in zmage user posted image user posted image user posted image

grem počivat ker sem spala bolj malo, ves transfer po hodnikih, stopnicah in stavbah naših zdravstvenih ustanov pa je bil opravljen na rokah.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
4.3.2009 14:06:09   
lillchy123

mi smo doma... na začasnem odpustu in čakamo na izvid ctja glave. Da bomo videli v katero smer naj iščemo naprej. Izvid bo v dveh dneh ali enem tednu... do not ask... držimo pesti

smo bili že ob 6 pokonci, na oddelek so nas sprejeli šele malo pred pol deveto, potem mu vstavljali kateter... ker je jokal in se razburjal sta mu počli žilci na obeh rokah, tako ga je nazadnje dobil v nogico... nato smo pa se malo vozili od pediatrične do kliničnega kjer so delali ct in nazaj na pediatrično

ct pa delajo pod anastezijo in sem bila čisto živčna ko sem čakala kdaj se bo naš škrat zbudil

tako, to je zdaj zanami in čakamo na izvid, nato pa v nove borbe in zmage user posted image user posted image user posted image

grem počivat ker sem spala bolj malo, ves transfer po hodnikih, stopnicah in stavbah naših zdravstvenih ustanov pa je bil opravljen na rokah.

Ct glave.. ufff to je bla naša ta prva huda preikava, ki sem se je bala ko hudič križa. sem se skregala  z vsemi dravniki, ker nisem pustila, da to nardijo pred Lukatovim šestim mesecem.je grozno, k otrok v šusu zaspi, ko dobi inekcijo in še bolj je kriza pol čakaat, da se dete zbudi. user posted image Glavno, da je za vami in da bojo res hitro rezultati! Men je  č a k a n j e grozno..   user posted image user posted image
a do kliničnega ste šli po podzemnih hodnikih? Men je bla to dobra antistresna terapija user posted image
a za rezultate te pokličejo in gresta koj naprej na preiskave? Upam,da čimprej in da bojo dobre novice!user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
4.3.2009 14:50:12   
lillchy123
bajsa, ooo ti se pa redko javljaš.. luštn prebrat, da se mate fajn! user posted image a veš da mam jst še kar nalepke doma?

stipići, user posted image user posted image pa zvrhan koš zdravja, pa vse pohvale očiju, k tok pridno skrbi in razvaja svoji princeski. če bi bil moj tko zlat, bi bla jst skoz bolana user posted image  user posted image
ella, ti maš pa enga tok pridnga in nezahtevnega otrokauser posted image user posted image  kako to nardiš? user posted image user posted image

buči, jst skos na termometer gledam, pa čakam, kdaj bom šla lohk vrt štimat in rožce sadit user posted image user posted image

blaža, sej ne vem če sem prou dojela, da greš dons delat?user posted image  če sem, ti želim uspešen,kratek, lahek in prijeten prvi delovni dan! isto želim tudi bamby!

blacky, jst sem razumela ko da je bil Hause prejšn teden zadnjič? user posted image

misar, jst upam, da se bo vse skupi mal umirilo in le ne bo tok kaotično? user posted image  mi sicer zaenkrat še uživamo, se razvajamo in crkljamo, čeprav se tudi moja služba bliža s svetlobno hitrostjo user posted image

glede spanja, mislim da mi trenutno vodimo v številu budnic? ene 15x na noč user posted image . ampak dokler so zgleda res sam zobki... jst sem tko še doma, Luka pa tko čist prehitr raste! user posted image  user posted image  bomo spal, ko bomo v penziji user posted image  user posted image

elma, nizy, mesečnica- kje ste? user posted image  upam, da ste vsi zdravi user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 253
4.3.2009 14:58:34   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

elma, nizy, mesečnica- kje ste? user posted image  upam, da ste vsi zdravi user posted image

sem še tukaj , na žalost pa nisem zdrava user posted image ,... me je že  prejšn teden v križu zagrabil in ne popusti user posted image , no zdaj hodim na FT še zase imam 10x tens pa ene kapsule mi je dala za pit , čeprov gor piše da niso primerne za doječe matere user posted image pa moja zdravnica pravi , da zdaj že G v user posted image dajejo ketonal in podobne zadeve user posted image ,..... mož je cel teden popoldan na šihtu , jaz pa sama s 3user posted image , dobr da vsaj kolikotoliko ubogajo ,...Azra zdaj spi , tako da imam za 2 urci mir user posted image ,.... zdaj pa user posted image pijem v miru ,..

lilchy- a ne ko so te winxice super user posted image , tortica zgleda super user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
4.3.2009 15:01:49   
ella79
blacky držim pesti in da te dva tedna čim prej mineta user posted image user posted image user posted image user posted image

lillchy da je Zoja nezahtevna, smo že skoraj pred dvema letoma naredili user posted image user posted image user posted image

nizy user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 255
4.3.2009 15:04:03   
Stipe air force

Nizy... bo ze boljs, a ne?... user posted image

Lillchy... upam da ne boste vec dolgo v stevilu budnic... (PS... pohan luftfafe pa se nisem pozabu...) user posted image user posted image

Bajsa... lepo da si z nami... upam, da bomo Zalo vidli preden bo sla v gimnazijo...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 256
4.3.2009 15:04:38   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

blacky držim pesti in da te dva tedna čim prej mineta user posted image user posted image user posted image user posted image

lillchy da je Zoja nezahtevna, smo že skoraj pred dvema letoma naredili user posted image user posted image user posted image

oooo, sportnica user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 257
4.3.2009 15:16:14   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Nizy... bo ze boljs, a ne?... user posted image

bo , bo boljšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 258
4.3.2009 15:20:26   
lillchy123
moje dete pančka že eno uro!user posted image  men je pa dolgčas, sploh ker tud na rr-ju nikjer nikogar?user posted image

mlavla, upam, da nisi pretiravala in zdej že cartaš? user posted image  men je drugač ful dobr, če  so v otroški sobi stene poslikane. mislm, da ma tko Blaža? pri nas žal ne gre, ker so vse lesene, si bom pa v savni duška dala. tko da sem jst ta malima pač pohištvo pobarvala.zavese pa tud še niso končane, manjkajo še stranske.sam še ne vem, a bojo samo okrasne al bojo za zatemnit.

katka, a pol je domača tičina boljša?user posted image ker moja se je precej lomilauser posted image

skor podabla: hvala vsem za čestitkeuser posted image

zdej je pa sončece vzšlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
4.3.2009 15:22:31   
lillchy123

kako pa_?user posted image  dej tvojga k mojmuna predavanje pošljiuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 260
4.3.2009 15:22:54   
nizy

mlavla, upam, da nisi pretiravala in zdej že cartaš? user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
4.3.2009 15:29:57   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

včeri je mela delovno akcijo.user posted image  je brusla, barvala....

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 262
4.3.2009 15:35:09   
nizy

včeri je mela delovno akcijo.user posted image  je brusla, barvala....

ja , vem da je brusila in barvala , sam k si vprašala, če že carta user posted image , sem pomislila na porod user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
4.3.2009 15:42:26   
lillchy123
nizy, sej to me skrbi, k se šjora nč ne javi! user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 264
4.3.2009 15:48:18   
nizy

upam , da je vredu in da je samo malo zmatrana ,... saj ima še nekaj časa do poroda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
4.3.2009 16:00:34   
Blacky*

Ct glave.. ufff to je bla naša ta prva huda preikava, ki sem se je bala ko hudič križa. sem se skregala  z vsemi dravniki, ker nisem pustila, da to nardijo pred Lukatovim šestim mesecem.je grozno, k otrok v šusu zaspi, ko dobi inekcijo in še bolj je kriza pol čakaat, da se dete zbudi. user posted image Glavno, da je za vami in da bojo res hitro rezultati! Men je  č a k a n j e grozno..   user posted image user posted image
a do kliničnega ste šli po podzemnih hodnikih? Men je bla to dobra antistresna terapija user posted image
a za rezultate te pokličejo in gresta koj naprej na preiskave? Upam,da čimprej in da bojo dobre novice!user posted image
user posted image

ja, ta ct je res groza... res da ne traja dolgo, a tudi 20 min je preveč za te škrate...

ne nismo šli po podzemnih hodnikih... smo se peljali z Lumpijevim kombijem tja, nazaj pa kar z rešilcem... je Valu dogajalo sto na uro

Ja, za rezultate nas pokličejo, nato se dogovarjamo kako in kaj

Neposredna povezava do sporočila: 266
4.3.2009 16:03:15   
Blacky*
thx vsem za dobre misli user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.3.2009 16:28:08   
buči
Vas preberem, pa so že moji doma. kometiram zvečer.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.3.2009 16:47:12   
mlavla

upam , da je vredu in da je samo malo zmatrana ,... saj ima še nekaj časa do poroda user posted image

še zmeraj tukaj..in 2v1..user posted image

je pa res,da mi dogaja..sem včeri v sobici vse zbrusla, pa pospravila ven ves prah...

danes pa belim..user posted image pa sem že kar zmatrana,mi gre bolj počasi...

lilči..drugače mam pa tud jst namen kaj porisat po stenah..sam še iščem ideje...imaš ti kakšno?
pa luštno imate po bajtici..user posted image katere barve si pa uporabila za barvanje pohištva? a si  kar s čopičem..al kakšna druga tehnika?
aja pa zadnjič sem zasledila,da so živčki prispeli..me veseli..kaj si pa kupila?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 269
4.3.2009 16:49:37   
mlavla
lilči...še to sem te hotela vprašat..a si dobila copatke iz Hoferja?

naša namreč v njih super hodi..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.3.2009 17:35:40   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Čer!

Jaz se tudi pripravljam na jutrišnjo vrnitev na delo. Kuham kosilo za jutri, Tima spravljam spat, pa se ga ne prime, Anaja je pa že v postelji, pa se ji tudi še nič kaj ne spi. Jaz moram pa še pod tušek, pol pa vse štiri od sebe do jutri zjutraj user posted image user posted image user posted image .

No pol pa srečno za prvi delavni dan! Pa da ti čim hitrje mine.

kako pa delaš? kaj maste tudi popoldan?

Hvala, dan je kar hitro minil, čeprav se človek kar hitro navadi biti v domačem okolju s svojimi najdražjimi. Delamo pa pr nas tudi popoldan, kdaj tudi ponoči, samo sem jaz zaradi otrok prosila samo za dopoldansko izmeno, ker mož dela na 3 izmene v isti firmi.

bamby sam da gre spanje na bolje. Sploh sedaj, ko začneš delat

Sem jo včeraj prehitro pohvalila, ker danes je bilo spet po starem - budnica ob 4.15, pa vse dokler nisem vstala, za naprej pa ne vem user posted image user posted image
Zdaj je pa madam tako tečna, da hoče bit skozi po rokah...... Meni se bo kar odpelalo. Po moje ali je zaspana, ali me je pa toliko pogrešala, ker je bila danes spet v vrtcu user posted image

lilči, super slikce od torte, zaves, Lukca.... user posted image

blacky, da bodo izvidi vsaj vzpodbudni user posted image user posted image user posted image user posted image

buči, imaš ZS že par dni user posted image user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 271
4.3.2009 19:14:07   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čer!

Jaz se tudi pripravljam na jutrišnjo vrnitev na delo. Kuham kosilo za jutri, Tima spravljam spat, pa se ga ne prime, Anaja je pa že v postelji, pa se ji tudi še nič kaj ne spi. Jaz moram pa še pod tušek, pol pa vse štiri od sebe do jutri zjutraj user posted image user posted image user posted image .

No pol pa srečno za prvi delavni dan! Pa da ti čim hitrje mine.

kako pa delaš? kaj maste tudi popoldan?

Hvala, dan je kar hitro minil, čeprav se človek kar hitro navadi biti v domačem okolju s svojimi najdražjimi. Delamo pa pr nas tudi popoldan, kdaj tudi ponoči, samo sem jaz zaradi otrok prosila samo za dopoldansko izmeno, ker mož dela na 3 izmene v isti firmi.

bamby sam da gre spanje na bolje. Sploh sedaj, ko začneš delat

Sem jo včeraj prehitro pohvalila, ker danes je bilo spet po starem - budnica ob 4.15, pa vse dokler nisem vstala, za naprej pa ne vem user posted image user posted image
Zdaj je pa madam tako tečna, da hoče bit skozi po rokah...... Meni se bo kar odpelalo. Po moje ali je zaspana, ali me je pa toliko pogrešala, ker je bila danes spet v vrtcu user posted image

lilči, super slikce od torte, zaves, Lukca.... user posted image

blacky, da bodo izvidi vsaj vzpodbudni user posted image user posted image user posted image user posted image

buči, imaš ZS že par dni user posted image user posted image .

zna biti vrtec pri nas je že bilo tako... mi je kar slabo ko pomislim, da bomo mogli še enkrat čez cel postopek, ker je zdaj že en teden doma, pa še enga bo...

želim pa vsem en lep večer... jaz grem pod tušek in nato na kavček pred tv user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.3.2009 19:37:01   
Februarka08
Čer, punce.

Javljanje iz šihta... še pol urceuser posted image  danes samo klofam in klofam kot budalauser posted image  pa prejle sem pojedla jabolko in mi je zdaj tako težo naredilo da komaj sedimuser posted image  

Vsem en lep pozdravček, pri nas dežuje kot iz škafauser posted image  baje pride tašča pome, da mi ne bo treba pešuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.3.2009 19:48:17   
dolenjka
Čer user posted image

Pri nas se stanje počasi izboljšuje, Tara je šla ob 19.30 pančkat, vsa vesela, ker je bila po dolgem času skopana user posted image
Jaz sem še kar ok, še kašljam in smrkam, ampak manj, HB user posted image  Mi je bilo pa danes spet malo bolj slabo kot zadnje dni, ampak ok, vsaj vem, da je vse ok in da rastemo user posted image

Zdaj si bom pa kar kavč privoščila, ker ju3 je dan za pakiranje in moram biti spočita, da pametno spakiram in kaj pomembnega ne pozabim, npr nosečnišče garderobe, ker drugega nič več ne morem oblečt user posted image  user posted image  Dobr, da še vedno nisem kupila baterij za vago, ker bi se mi verjetn odpikal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 274
4.3.2009 19:51:31   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Pri nas se stanje počasi izboljšuje, Tara je šla ob 19.30 pančkat, vsa vesela, ker je bila po dolgem času skopana user posted image
Jaz sem še kar ok, še kašljam in smrkam, ampak manj, HB user posted image  Mi je bilo pa danes spet malo bolj slabo kot zadnje dni, ampak ok, vsaj vem, da je vse ok in da rastemo user posted image

Zdaj si bom pa kar kavč privoščila, ker ju3 je dan za pakiranje in moram biti spočita, da pametno spakiram in kaj pomembnega ne pozabim, npr nosečnišče garderobe, ker drugega nič več ne morem oblečt user posted image  user posted image  Dobr, da še vedno nisem kupila baterij za vago, ker bi se mi verjetn odpikal user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz nisem noseča, pa ne grem na vago... se mi že brez tega odpika user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Ime
Miška2006

Kakšno ime vam je lepše za fantka?

Nik (45%)

Matija (22%)

Tomi (10%)

Tini (5%)

Tomaž (11%)

Robi (6%)

Število vseh glasov: 479

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!