Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 13:34:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čau punce in fant mi smo doma... na začasnem odpustu in čakamo na izvid ctja glave. Da bomo videli v katero smer naj iščemo naprej. Izvid bo v dveh dneh ali enem tednu... do not ask... držimo pesti smo bili že ob 6 pokonci, na oddelek so nas sprejeli šele malo pred pol deveto, potem mu vstavljali kateter... ker je jokal in se razburjal sta mu počli žilci na obeh rokah, tako ga je nazadnje dobil v nogico... nato smo pa se malo vozili od pediatrične do kliničnega kjer so delali ct in nazaj na pediatrično ct pa delajo pod anastezijo in sem bila čisto živčna ko sem čakala kdaj se bo naš škrat zbudil tako, to je zdaj zanami in čakamo na izvid, nato pa v nove borbe in zmage grem počivat ker sem spala bolj malo, ves transfer po hodnikih, stopnicah in stavbah naših zdravstvenih ustanov pa je bil opravljen na rokah.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 14:06:09
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čau punce in fant mi smo doma... na začasnem odpustu in čakamo na izvid ctja glave. Da bomo videli v katero smer naj iščemo naprej. Izvid bo v dveh dneh ali enem tednu... do not ask... držimo pesti smo bili že ob 6 pokonci, na oddelek so nas sprejeli šele malo pred pol deveto, potem mu vstavljali kateter... ker je jokal in se razburjal sta mu počli žilci na obeh rokah, tako ga je nazadnje dobil v nogico... nato smo pa se malo vozili od pediatrične do kliničnega kjer so delali ct in nazaj na pediatrično ct pa delajo pod anastezijo in sem bila čisto živčna ko sem čakala kdaj se bo naš škrat zbudil tako, to je zdaj zanami in čakamo na izvid, nato pa v nove borbe in zmage grem počivat ker sem spala bolj malo, ves transfer po hodnikih, stopnicah in stavbah naših zdravstvenih ustanov pa je bil opravljen na rokah. Ct glave.. ufff to je bla naša ta prva huda preikava, ki sem se je bala ko hudič križa. sem se skregala z vsemi dravniki, ker nisem pustila, da to nardijo pred Lukatovim šestim mesecem.je grozno, k otrok v šusu zaspi, ko dobi inekcijo in še bolj je kriza pol čakaat, da se dete zbudi. Glavno, da je za vami in da bojo res hitro rezultati! Men je č a k a n j e grozno.. a do kliničnega ste šli po podzemnih hodnikih? Men je bla to dobra antistresna terapija a za rezultate te pokličejo in gresta koj naprej na preiskave? Upam,da čimprej in da bojo dobre novice!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 14:50:12
|
|
|
|
lillchy123
|
bajsa, ooo ti se pa redko javljaš.. luštn prebrat, da se mate fajn! a veš da mam jst še kar nalepke doma? stipići, pa zvrhan koš zdravja, pa vse pohvale očiju, k tok pridno skrbi in razvaja svoji princeski. če bi bil moj tko zlat, bi bla jst skoz bolana ella, ti maš pa enga tok pridnga in nezahtevnega otroka kako to nardiš? buči, jst skos na termometer gledam, pa čakam, kdaj bom šla lohk vrt štimat in rožce sadit blaža, sej ne vem če sem prou dojela, da greš dons delat? če sem, ti želim uspešen,kratek, lahek in prijeten prvi delovni dan! isto želim tudi bamby! blacky, jst sem razumela ko da je bil Hause prejšn teden zadnjič? misar, jst upam, da se bo vse skupi mal umirilo in le ne bo tok kaotično? mi sicer zaenkrat še uživamo, se razvajamo in crkljamo, čeprav se tudi moja služba bliža s svetlobno hitrostjo glede spanja, mislim da mi trenutno vodimo v številu budnic? ene 15x na noč . ampak dokler so zgleda res sam zobki... jst sem tko še doma, Luka pa tko čist prehitr raste! bomo spal, ko bomo v penziji elma, nizy, mesečnica- kje ste? upam, da ste vsi zdravi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 14:58:34
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 elma, nizy, mesečnica- kje ste? upam, da ste vsi zdravi sem še tukaj , na žalost pa nisem zdrava ,... me je že prejšn teden v križu zagrabil in ne popusti , no zdaj hodim na FT še zase imam 10x tens pa ene kapsule mi je dala za pit , čeprov gor piše da niso primerne za doječe matere pa moja zdravnica pravi , da zdaj že G v dajejo ketonal in podobne zadeve ,..... mož je cel teden popoldan na šihtu , jaz pa sama s 3 , dobr da vsaj kolikotoliko ubogajo ,...Azra zdaj spi , tako da imam za 2 urci mir ,.... zdaj pa pijem v miru ,.. lilchy- a ne ko so te winxice super , tortica zgleda super
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:01:49
|
|
|
|
ella79
|
blacky držim pesti in da te dva tedna čim prej mineta lillchy da je Zoja nezahtevna, smo že skoraj pred dvema letoma naredili nizy
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:04:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
Nizy... bo ze boljs, a ne?... Lillchy... upam da ne boste vec dolgo v stevilu budnic... (PS... pohan luftfafe pa se nisem pozabu...) Bajsa... lepo da si z nami... upam, da bomo Zalo vidli preden bo sla v gimnazijo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:04:38
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky držim pesti in da te dva tedna čim prej mineta lillchy da je Zoja nezahtevna, smo že skoraj pred dvema letoma naredili nizy oooo, sportnica ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:16:14
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Nizy... bo ze boljs, a ne?... bo , bo boljš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:20:26
|
|
|
|
lillchy123
|
moje dete pančka že eno uro! men je pa dolgčas, sploh ker tud na rr-ju nikjer nikogar? mlavla, upam, da nisi pretiravala in zdej že cartaš? men je drugač ful dobr, če so v otroški sobi stene poslikane. mislm, da ma tko Blaža? pri nas žal ne gre, ker so vse lesene, si bom pa v savni duška dala. tko da sem jst ta malima pač pohištvo pobarvala.zavese pa tud še niso končane, manjkajo še stranske.sam še ne vem, a bojo samo okrasne al bojo za zatemnit. katka, a pol je domača tičina boljša? ker moja se je precej lomila skor podabla: hvala vsem za čestitke zdej je pa sončece vzšlo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:22:31
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky držim pesti in da te dva tedna čim prej mineta lillchy da je Zoja nezahtevna, smo že skoraj pred dvema letoma naredili nizy kako pa_? dej tvojga k mojmuna predavanje pošlji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:22:54
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, upam, da nisi pretiravala in zdej že cartaš?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:29:57
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, upam, da nisi pretiravala in zdej že cartaš? včeri je mela delovno akcijo. je brusla, barvala....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:35:09
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mlavla, upam, da nisi pretiravala in zdej že cartaš? včeri je mela delovno akcijo. je brusla, barvala.... ja , vem da je brusila in barvala , sam k si vprašala, če že carta , sem pomislila na porod
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:42:26
|
|
|
|
lillchy123
|
nizy, sej to me skrbi, k se šjora nč ne javi!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 15:48:18
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 nizy, sej to me skrbi, k se šjora nč ne javi! upam , da je vredu in da je samo malo zmatrana ,... saj ima še nekaj časa do poroda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 16:00:34
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čau punce in fant mi smo doma... na začasnem odpustu in čakamo na izvid ctja glave. Da bomo videli v katero smer naj iščemo naprej. Izvid bo v dveh dneh ali enem tednu... do not ask... držimo pesti smo bili že ob 6 pokonci, na oddelek so nas sprejeli šele malo pred pol deveto, potem mu vstavljali kateter... ker je jokal in se razburjal sta mu počli žilci na obeh rokah, tako ga je nazadnje dobil v nogico... nato smo pa se malo vozili od pediatrične do kliničnega kjer so delali ct in nazaj na pediatrično ct pa delajo pod anastezijo in sem bila čisto živčna ko sem čakala kdaj se bo naš škrat zbudil tako, to je zdaj zanami in čakamo na izvid, nato pa v nove borbe in zmage grem počivat ker sem spala bolj malo, ves transfer po hodnikih, stopnicah in stavbah naših zdravstvenih ustanov pa je bil opravljen na rokah. Ct glave.. ufff to je bla naša ta prva huda preikava, ki sem se je bala ko hudič križa. sem se skregala z vsemi dravniki, ker nisem pustila, da to nardijo pred Lukatovim šestim mesecem.je grozno, k otrok v šusu zaspi, ko dobi inekcijo in še bolj je kriza pol čakaat, da se dete zbudi. Glavno, da je za vami in da bojo res hitro rezultati! Men je č a k a n j e grozno.. a do kliničnega ste šli po podzemnih hodnikih? Men je bla to dobra antistresna terapija a za rezultate te pokličejo in gresta koj naprej na preiskave? Upam,da čimprej in da bojo dobre novice! ja, ta ct je res groza... res da ne traja dolgo, a tudi 20 min je preveč za te škrate... ne nismo šli po podzemnih hodnikih... smo se peljali z Lumpijevim kombijem tja, nazaj pa kar z rešilcem... je Valu dogajalo sto na uro Ja, za rezultate nas pokličejo, nato se dogovarjamo kako in kaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 16:03:15
|
|
|
|
Blacky*
|
thx vsem za dobre misli
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 16:28:08
|
|
|
|
buči
|
Vas preberem, pa so že moji doma. kometiram zvečer.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 16:47:12
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 nizy, sej to me skrbi, k se šjora nč ne javi! upam , da je vredu in da je samo malo zmatrana ,... saj ima še nekaj časa do poroda še zmeraj tukaj..in 2v1.. je pa res,da mi dogaja..sem včeri v sobici vse zbrusla, pa pospravila ven ves prah... danes pa belim.. pa sem že kar zmatrana,mi gre bolj počasi... lilči..drugače mam pa tud jst namen kaj porisat po stenah..sam še iščem ideje...imaš ti kakšno? pa luštno imate po bajtici.. katere barve si pa uporabila za barvanje pohištva? a si kar s čopičem..al kakšna druga tehnika? aja pa zadnjič sem zasledila,da so živčki prispeli..me veseli..kaj si pa kupila?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 16:49:37
|
|
|
|
mlavla
|
lilči...še to sem te hotela vprašat..a si dobila copatke iz Hoferja? naša namreč v njih super hodi..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 17:35:40
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby Čer! Jaz se tudi pripravljam na jutrišnjo vrnitev na delo. Kuham kosilo za jutri, Tima spravljam spat, pa se ga ne prime, Anaja je pa že v postelji, pa se ji tudi še nič kaj ne spi. Jaz moram pa še pod tušek, pol pa vse štiri od sebe do jutri zjutraj . No pol pa srečno za prvi delavni dan! Pa da ti čim hitrje mine. kako pa delaš? kaj maste tudi popoldan? Hvala, dan je kar hitro minil, čeprav se človek kar hitro navadi biti v domačem okolju s svojimi najdražjimi. Delamo pa pr nas tudi popoldan, kdaj tudi ponoči, samo sem jaz zaradi otrok prosila samo za dopoldansko izmeno, ker mož dela na 3 izmene v isti firmi. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby sam da gre spanje na bolje. Sploh sedaj, ko začneš delat Sem jo včeraj prehitro pohvalila, ker danes je bilo spet po starem - budnica ob 4.15, pa vse dokler nisem vstala, za naprej pa ne vem Zdaj je pa madam tako tečna, da hoče bit skozi po rokah...... Meni se bo kar odpelalo. Po moje ali je zaspana, ali me je pa toliko pogrešala, ker je bila danes spet v vrtcu lilči, super slikce od torte, zaves, Lukca.... blacky, da bodo izvidi vsaj vzpodbudni buči, imaš ZS že par dni .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 19:14:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby Čer! Jaz se tudi pripravljam na jutrišnjo vrnitev na delo. Kuham kosilo za jutri, Tima spravljam spat, pa se ga ne prime, Anaja je pa že v postelji, pa se ji tudi še nič kaj ne spi. Jaz moram pa še pod tušek, pol pa vse štiri od sebe do jutri zjutraj . No pol pa srečno za prvi delavni dan! Pa da ti čim hitrje mine. kako pa delaš? kaj maste tudi popoldan? Hvala, dan je kar hitro minil, čeprav se človek kar hitro navadi biti v domačem okolju s svojimi najdražjimi. Delamo pa pr nas tudi popoldan, kdaj tudi ponoči, samo sem jaz zaradi otrok prosila samo za dopoldansko izmeno, ker mož dela na 3 izmene v isti firmi. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby sam da gre spanje na bolje. Sploh sedaj, ko začneš delat Sem jo včeraj prehitro pohvalila, ker danes je bilo spet po starem - budnica ob 4.15, pa vse dokler nisem vstala, za naprej pa ne vem Zdaj je pa madam tako tečna, da hoče bit skozi po rokah...... Meni se bo kar odpelalo. Po moje ali je zaspana, ali me je pa toliko pogrešala, ker je bila danes spet v vrtcu lilči, super slikce od torte, zaves, Lukca.... blacky, da bodo izvidi vsaj vzpodbudni buči, imaš ZS že par dni . zna biti vrtec pri nas je že bilo tako... mi je kar slabo ko pomislim, da bomo mogli še enkrat čez cel postopek, ker je zdaj že en teden doma, pa še enga bo... želim pa vsem en lep večer... jaz grem pod tušek in nato na kavček pred tv
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 19:37:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer, punce. Javljanje iz šihta... še pol urce danes samo klofam in klofam kot budala pa prejle sem pojedla jabolko in mi je zdaj tako težo naredilo da komaj sedim Vsem en lep pozdravček, pri nas dežuje kot iz škafa baje pride tašča pome, da mi ne bo treba peš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 19:48:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Pri nas se stanje počasi izboljšuje, Tara je šla ob 19.30 pančkat, vsa vesela, ker je bila po dolgem času skopana Jaz sem še kar ok, še kašljam in smrkam, ampak manj, HB Mi je bilo pa danes spet malo bolj slabo kot zadnje dni, ampak ok, vsaj vem, da je vse ok in da rastemo Zdaj si bom pa kar kavč privoščila, ker ju3 je dan za pakiranje in moram biti spočita, da pametno spakiram in kaj pomembnega ne pozabim, npr nosečnišče garderobe, ker drugega nič več ne morem oblečt Dobr, da še vedno nisem kupila baterij za vago, ker bi se mi verjetn odpikal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 4.3.2009 19:51:31
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Pri nas se stanje počasi izboljšuje, Tara je šla ob 19.30 pančkat, vsa vesela, ker je bila po dolgem času skopana Jaz sem še kar ok, še kašljam in smrkam, ampak manj, HB Mi je bilo pa danes spet malo bolj slabo kot zadnje dni, ampak ok, vsaj vem, da je vse ok in da rastemo Zdaj si bom pa kar kavč privoščila, ker ju3 je dan za pakiranje in moram biti spočita, da pametno spakiram in kaj pomembnega ne pozabim, npr nosečnišče garderobe, ker drugega nič več ne morem oblečt Dobr, da še vedno nisem kupila baterij za vago, ker bi se mi verjetn odpikal jaz nisem noseča, pa ne grem na vago... se mi že brez tega odpika
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
ImeMiška2006Kakšno ime vam je lepše za fantka?Nik (
45%)
Matija (
22%)
Tomi (
10%)
Tini (
5%)
Tomaž (
11%)
Robi (
6%)
Število vseh glasov: 479Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!