|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
14.4.2009 21:45:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Evo, jaz sem tud mal peglo sprehodila, se stuškala in sedaj lahko v dnevni sedim in vas beremuser posted image da ne omenjam da se tamala že spet skoraj 1 uro dere v postliuser posted image user posted image ampak zdele se 5 min intenzivno, ker sem si rekla, da ne grem več not, ker že izkoriščauser posted image sita je, skopana tud, zobke sem namazala, jest več ne vem kaj ji je... ok, zobje... pa naj že pridejo ven... evo, je že mir, samo mami more zmagatuser posted image
Grem vas do konca prebratuser posted image

user posted image  vsi smo na istemuser posted image
Tud pri nas je zgodba enaka. Samo en kup dretja je zadnje čase doma. In sam zaspat???????????? Kaj je že to??????????user posted image user posted image
Pa sem z Listek prej govorila in sem kr konkretno slišala Davida iz drugega nadstropja kako glasno razlagauser posted image

ja, prav grozno je tole ratalo, glede na to, kako lepo smo bili prej navajeniuser posted image no, prejle še ni zaspala, se je samo nehala dret za par minut, potem pa histerični jok, grem tja, vsa v solzah stoji v postli, jo okregam, položim in zdaj spiuser posted image eh, kdo bi jih razumeluser posted image user posted image
Kako je kaj David zdaj? Upam, da boljeuser posted image

preberi post od Listek od včeraj...ni ravno boljše...včeraj so bli spet v dežurni, ker Davida noro bolijo ušeski, ma vnetje, pa še vročino je fasal spetuser posted image

Listek, to te bo stalo 100€ (sej veš, advokati so le dragiuser posted image )

jencili - ti kar zraven prštej user posted image user posted image  
Februarka - vidim, da ti je že moja soseda odgvorila user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri greva k svoji P, pa da vidim kaj mi bo mela za povedat. Kako je pa z Lariso? a še hrope?

Bomo mislili jutri na vasuser posted image Larisa pa hrope pa ne hrope, pa spetuser posted image saj več ne vem.... zjutraj je dost kašljala in hropla, potem sva inhalirale fiziološko in je blo boljš. Dobr da imamo inhalator, drugače bi bli lahko skoz na Ventolinuuser posted image mi ni žal, da smo ga kupli, čeprav niso ravno poceni. Upam, da bo kmalu bolje, ker se tudi še cepili nismo za 1. leto.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
14.4.2009 22:02:16   
buči
Čer, danes pa ste naklepetl!

Itata, če kaj bereš, sorry za danes, mi je mobitel crknil, domov sem prišla šele po 16 uri, tako da se ti nisem mogla javit, potem sem te klicala, pa ni bilo nič od tebe ...

Dolenjka, kje si ti to zvohala ta poceni apartma v Zadru? Privat? Preko agencije? Mi lahko kaj več namigneš na ZS s kakim naslovom ali pa telefonsko? user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
14.4.2009 22:13:41   
Februarka08
Lepo nočko vsem.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
14.4.2009 22:16:00   
dolenjka
Speglano user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
14.4.2009 22:16:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Speglano user posted image  user posted image  user posted image

A sem mal februarke a ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
14.4.2009 22:22:26   
Blacky*
jaz tudi grem... moram še posodo pomit ker se noče sama user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
14.4.2009 22:34:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

nočkouser posted image

kva si pa to za eno čudno sorto kupila, da se noče user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
15.4.2009 7:32:56   
Blacky*
user posted image user posted image jutro... prva user posted image user posted image

evo, kavica se pije, računalnik je ready... ob 9 en sestančić ob 11 pa domov user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
15.4.2009 7:33:33   
Blacky*

nočkouser posted image

kva si pa to za eno čudno sorto kupila, da se noče user posted image  user posted image

pojma nimam... očitno moram zamenjat... maš kak dober nasvet user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
15.4.2009 7:34:42   
Blacky*

Evo, pica na varnem, zdaj pa grem, Stipe pa že počasi zaključuje in se vam kamlu javi user posted image

Listek user posted image  za Davida user posted image

kaj je pica pokosila Stipeta včeraj user posted image user posted image user posted image  nič se ni javil user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
15.4.2009 8:43:06   
dolenjka

Evo, pica na varnem, zdaj pa grem, Stipe pa že počasi zaključuje in se vam kamlu javi user posted image

kaj je pica pokosila Stipeta včeraj user posted image user posted image user posted image  nič se ni javil user posted image

Ne boš verjela, v 0 je pospravil kuhinjo potem ko sem jaz še likala in potem je omagal user posted image  Ampak je priden a ne? Res mi ful pomaga te dni, ponoči on vstane. Je pa res, da je carica pridna in se samo še 1x zbudi user posted image  Zdaj smo AM zamenjali in sem v Mullerju  kupila Aptamil Junior, ga katera uporablja user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
15.4.2009 8:45:42   
dolenjka
Aja, pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
15.4.2009 11:50:21   
Blacky*

Ne boš verjela, v 0 je pospravil kuhinjo potem ko sem jaz še likala in potem je omagal user posted image  Ampak je priden a ne? Res mi ful pomaga te dni, ponoči on vstane. Je pa res, da je carica pridna in se samo še 1x zbudi user posted image  Zdaj smo AM zamenjali in sem v Mullerju  kupila Aptamil Junior, ga katera uporablja user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo za Stipeta, res je priden user posted image user posted image

Ja, mi poznamo Apatamil Junior... ga že nekaj časa pije in je ok... ker npr. z alpskim za zvečer pri nas ne gre čez user posted image ... mu moram počasi mešanico začet delat, mal aptamila in mal navadnega mleka...

no zadosti dela za danes... že zamujam

se kaj javim zvečer

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
15.4.2009 11:57:18   
itata
dan, sem že včeraj nekaj dop napisala pa mi je vse zbrisalo... kr neki, pol pa nisem imela časa še enkrat.
skratka najprej stipiči vse naj naj za user posted image . iz osebnih izkušenj lahk sam to povem, da so fantki res fuuuul bolj mamini sinčkiuser posted image  tko da fajn!!
za piknik sem se itak že prijavila, tko da nimam kaj potrjevat... bom pa raje rekla, da samo midva z jakobom prideva, ker moj konec meseca ponavadi težko reče kako in kaj in zadnje dni v mesecu (tud će je sob ali ned) ponavadi ful dela, tko da raj za njega nič ne rečem, midva pa sigurno pridevauser posted image

zdej čakam kdaj dobi jakob norice. kakšen nasvet na to temo? inkubacijska doba je baje 2 - 3 tedne. tko da bo to pol čez 10 dni nekje. je bil namreč v kontaktu s polsestro pa je ona čez par dni pike dobila - to pol ni zihr, da jih je dobil, ampak sem šla do sosede k jih ima tamala tudi pa sem mu kar njeno dudo dala - kaj čem zdej čakat a bo al ne bo, pa še na naši ulici je 50 otrok, tko da slej ko prej jih dobi pa niti vedla ne bom kdaj, pa sem se kar tko odločla, da ga kar okužim. ni mi pa jasno zakaj je P od polsestrice rekel, da jo naj čimveč kopajo? a ni to tko da ga ne kopaš otroka,d a se te pike čimprej posušijo? pa baje sam dobiš neki proti alergiji sirup in to je to...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
15.4.2009 13:15:05   
pina-1
Dannnnnnnnnn

Mi smo včerikomi prišli z lipe naše, kjer smo se meli super. Moja dieta je sicer malce trpela, sem pa vseeno zadovoljna s sabo, ker se se znala kontroliratuser posted image . Na tehtnico pa še nise stopila.

danes sva pa meli z Mio alergologa in smo ugotovili da smo akergični na neki histaimin... V glavnem mava kontrolo čez 6 tednov, ko ji bojo spet delali teste. Septembra jo bomo pa peljali na bioresonanco, ker skozi pa ne boo pili zdravil...

PA danes je tako lep dan, ker je moja poročna pirča povila hčerkico AJO. Sem tako vesela za njo, ker ji je 2 leti nazaj ena punčka šla h angelčkom... Se počutim kot bi jaz rodila. res....

ZDej grem pa malo pokidat po bajti, ker je raztur in pol greva z Mio po ančko, ki je danes že v vrtcu.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
15.4.2009 15:04:58   
nizy
dan,...

mi pohajkujemo naokoli , ker Azra očala rada nosi samo zunaj , notri ji niso glih všeč user posted image , moram vprašat kakšnega dohtarja kaj je na stvari user posted image ,.... verjetno  je po svoje  navajena na notranjo okolico in ji očala stvari  samo še povečajo user posted image

jaz ne vem kako vam rata , da otrok zaspi sam v svoji posteljici , naša nikakor noče user posted image ,... se morava prvo podojiti in šele takrta zaspi na naši postelji  stem , da moram jaz bit zraven user posted image pa ni važno ob kateri uri ,....

listek -user posted image user posted image user posted image user posted image za Davida , mate pa res smolo user posted image

februarka-  vem , kako se je boriti  s hropenjem ,.... jaz sem naši starejši user posted image dajala čez noč  na prsi strt česen zavit v navaden časopis ali česen zavit v tanjšo gazo , menda pomaga tudi svinjska mast user posted image ,... pa zdaj jim skuham   ricola čaj  z zelišči (granule) tudi fajn pomaga user posted image

dolenjka - zgleda imaš res februarka sindrom user posted image

stipe user posted image user posted image za tako pridnost

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
15.4.2009 15:05:42   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

dan,...

mi pohajkujemo naokoli , ker Azra očala rada nosi samo zunaj , notri ji niso glih všeč user posted image , moram vprašat kakšnega dohtarja kaj je na stvari user posted image ,.... verjetno  je po svoje  navajena na notranjo okolico in ji očala stvari  samo še povečajo user posted image

jaz ne vem kako vam rata , da otrok zaspi sam v svoji posteljici , naša nikakor noče user posted image ,... se morava prvo podojiti in šele takrat zaspi na naši postelji  stem , da moram jaz bit zraven user posted image pa ni važno ob kateri uri ,....

listek -user posted image user posted image user posted image user posted image za Davida , mate pa res smolo user posted image

februarka-  vem , kako se je boriti  s hropenjem ,.... jaz sem naši starejši user posted image dajala čez noč  na prsi strt česen zavit v navaden časopis ali česen zavit v tanjšo gazo , menda pomaga tudi svinjska mast user posted image ,... pa zdaj jim skuham   ricola čaj  z zelišči (granule) tudi fajn pomaga user posted image

dolenjka - zgleda imaš res februarka sindrom user posted image

stipe user posted image user posted image za tako pridnost

< Sporočilo je popravil nizy -- 15.4.2009 15:06:10 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
15.4.2009 15:07:04   
nizy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
15.4.2009 15:10:43   
nizy
elma - kje so slikce z rojstnega dnevauser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
15.4.2009 19:42:31   
blaža
Čer!user posted image

Blaž že spi od sedme ure, matija še gleda risanke. No vročine danes ni imel cel dan, tako, da gre jutri v vrtec. Smo pa bili na sončku celo popolnde in smo se res nauživali. Tatko pa je še kar v kopalnici in praši in praši.user posted image Je pa ful priden in je že dosti hnardil. Zdej mi riba še ta stari tuš, da se bom madam lahko pol skopala.user posted image

Drugače smo ok. nič novega. Danes sem delala in jutri grem tudi, pol pa kmalu spet v Kp, da bo tatko lajhko še kej v miru naredu. Mi pa seveda na pohajkovanje po obali,.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
15.4.2009 20:04:03   
blaža
No pa spet ni nobenega. Edino inja2 je še zvesta, ma kaj ko nikoli nič ne pove.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
15.4.2009 20:19:00   
bamby
itata, Jakob se je noric lahko nalezel, lahko pa tudi ne, pa čeprav je bil v stiku. Tudi pri nas je bil Tim v stiku, pa ni zbolel, pa še vedno čakamo, da jih bomo preboleli.
Morda so svetovali več kopanja zato, ker zelo srbijo pike in morda voda kaj ublaži srbenje user posted image . Nimam pojma, razmišljam naglas user posted image .
Včasih se je dobila ena krema za mazat pike.

Vidim, daje drugače danes ful gužva na našem forumu. Komaj do besede pridem user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi bili popoldan zunaj. Je pa začela Anaja ful nekaj trmarit in ihto zganjat user posted image . Kakor ni vse po njenem se vrže nazaj in začne na glas protestirat. Zgleda da smo zdaj prišli v to fazo. Je bila pa zvečer zelo zmatrana, da sem jo kmalu po 19 uri mogla nest spat. Ni bilo problema sama zaspat. Upam, da bo tako spala tudi preko noči. Zadnjih par dni ji je kar dobro uspevalo, kako je bilo pa zjutraj, pa ne vem, ker sem že odšla od doma user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
15.4.2009 20:22:27   
blaža
Pri noricah ti zdej dajo sirup, da otroka ne srbi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
15.4.2009 20:24:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Pri noricah ti zdej dajo sirup, da otroka ne srbi.user posted image

vsaj to, ker jaz se spomnim da sva s sestro ena drugo čohale user posted image

aja, čer user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
15.4.2009 20:27:29   
blaža
Pa ne sme se praskat, ki luknica ostane. matiji je ena ostala na čelu, ma ko je rasel, se mu je premaknila proti lasišču in se skoraj ne vidi več.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?