|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
15.4.2009 20:29:54   
ella79
čer user posted image
a me kej do besede pustite user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
15.4.2009 20:32:26   
blaža
Evo par slikic od danes

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
15.4.2009 20:43:20   
buči
Kako sem besna! Dobom položnico za vrtec, seveda poračun za nazaj, ker smo en plačilni razred višje. Pa občina plauje le še 15 % cene. Piz** jedne! Kao en otrok zastonj, ampak vmes se je program podražil, pa razrede so zvišali, pa kar nekaj. Itak da nas oberejo! Sigurno napišem dopis na Preverjeno, ker tole pa ni za nikamor. Poleti, ko je pa racionalizacija dela, pa so vse skupaj 3 skupine v vrtcu, pa ni racionalizacije cene. Programa pa itak nobeden več ne izvaja. Sram jih je lahko pa taka socialna država!

Blaža, luškani ste! Pravi cuker!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
15.4.2009 20:44:33   
nizy
čer,...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
15.4.2009 20:46:33   
buči
P še na manikuro sem šla, ker sem dobila darilni bom za rd. Je naredila slabše kot moja pokojna stara mama brez očal! Se mi še ni zgodilo, da bi si doma popravljala nohte! Nalakirano pa slabše kot bi si jih jaz z nogami! Danes sem res razpiz****! Pa še Aljaža sem morala vzeti s seboj, ker je tulil, da me ima takoooo rad, da hoče z mano ... No, vsaj pridem je bil. Zdaj imam še bon za pedikuro. Sploh ne vem, če bi šla, ker je ta baba karnekaj!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
15.4.2009 20:47:06   
buči
Nizy, čer, poglej najino številko!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
15.4.2009 20:49:21   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

P še na manikuro sem šla, ker sem dobila darilni bom za rd. Je naredila slabše kot moja pokojna stara mama brez očal! Se mi še ni zgodilo, da bi si doma popravljala nohte! Nalakirano pa slabše kot bi si jih jaz z nogami! Danes sem res razpiz****! Pa še Aljaža sem morala vzeti s seboj, ker je tulil, da me ima takoooo rad, da hoče z mano ... No, vsaj pridem je bil. Zdaj imam še bon za pedikuro. Sploh ne vem, če bi šla, ker je ta baba karnekaj!

uf HUDOOOOOOOO! Si ji mogla takoj reč, da nisi zadovoljna.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
15.4.2009 20:51:00   
blaža

Kako sem besna! Dobom položnico za vrtec, seveda poračun za nazaj, ker smo en plačilni razred višje. Pa občina plauje le še 15 % cene. Piz** jedne! Kao en otrok zastonj, ampak vmes se je program podražil, pa razrede so zvišali, pa kar nekaj. Itak da nas oberejo! Sigurno napišem dopis na Preverjeno, ker tole pa ni za nikamor. Poleti, ko je pa racionalizacija dela, pa so vse skupaj 3 skupine v vrtcu, pa ni racionalizacije cene. Programa pa itak nobeden več ne izvaja. Sram jih je lahko pa taka socialna država!

Blaža, luškani ste! Pravi cuker!

ja nam so letos zmanjšali otroški za 70e, čeprav sem brezposelna, ker se toitak gleda za nazaj, pa še na zavodu mam ene 30e manj, kto prej porodniško, ker je maximum kar lahko dobiš na zavodu 550e in smo tako v- za 100euser posted image

ma vseeno gre, ki grem še jaz,...

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
15.4.2009 20:51:44   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

čer,...

Čer!user posted image A boš tudi kej povedala?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
15.4.2009 20:58:07   
dolenjka
kaj je zdej, bo kej debate al sam čer in lahko noč user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
15.4.2009 20:58:47   
blaža
ja jaz sem tudi razočarana. Limam slikice, vsako posebaj pozdravim, pa vseeno nič od debate.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
15.4.2009 21:02:48   
blaža
lahko noč.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
15.4.2009 21:03:00   
buči
Evo mene! Sem vmes en test dokončala. Jutri imamo namreč športni dan, zvečer gremo s kolegicami ven, pa ne bo časa. V petek imam pa v 3 razredih teste ... Imam še malo dela. Pridem spet  nzaja, še nega naredim. Ne it nikamor, kar počasi pokomentirajte, ker ste itak bolj počasne ... sploh tisti na južni meji ... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
15.4.2009 21:06:52   
dolenjka
Koga pa imamo na južni meji user posted image  Aja bivša prijateljica Pina user posted image

Kje je pa Suzi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
15.4.2009 21:08:06   
nizy
buči - hude naše številke ja user posted image user posted image user posted image user posted image

blaža - saj bom tudi še kaj napisalauser posted image ,  saj danes sem 1 post že oddalauser posted image

no , zdaj se bašem s pico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
15.4.2009 21:12:06   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Koga pa imamo na južni meji user posted image  Aja bivša prijateljica Pina user posted image

no, tudi ti nisi prav daleč stran ... bližje že kot jaz ... user posted image  Kje pa je pina?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
15.4.2009 21:17:54   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No ja, 20 minut manj vožnje imam do meje kot ti, to je res user posted image
no, tudi ti nisi prav daleč stran ... bližje že kot jaz ... user posted image  Kje pa je pina?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
15.4.2009 21:20:28   
dolenjka
Aha, vidim da mi gre citiranje spet dobro od rok user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.4.2009 21:21:32   
buči
Sva pa svaj obe na vasi ... Še malo, pa zmagam. Imam že skoraj 2 test na koncu. Pridem nazaj ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
15.4.2009 21:26:33   
buči
...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.4.2009 21:34:40   
buči
ok, niste za stvar, grem še malo na net. Nočka, se beremo jutri.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
16.4.2009 6:43:09   
buči
jutro, prva?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
16.4.2009 6:45:20   
buči
Pa mi s takim tempom ne bomo v enem letu niti 2 dela napisale ... No, upam, da se boste imele skrajno lepo, da bodo otroci pridni. Jaz grem na zajtrk, Aljaž je že oblečen za v vrtec, še Tilna zbudim, in gremo. Jaz imam danes športni dan, bom 4 ure sedela ob bazeni. Joj, kako zabavno!user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
16.4.2009 7:28:56   
misar
dobro jutro

druga? user posted image

torej mi smo še kar doma.  in bomo tud jutri. usta so boljše, sam dlesen še kar ful rdečauser posted image ...no važno je da gremo lahko ven, da se nam ne zrola doma. to je že skor kot počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa spanje je blo včeraj fenomenalno, saj smo praktično prespali celo noč. danes malo slabše, ker i hotela flaše in je za zizo težila, sam ponoči ne dam, ker vem kam to pelje- k zbujanju na 1 urouser posted image tega pa se ne grem več. je blo eno leto več kot dovolj. no zaradi tega smo danes že 5:40 tud vstali. jaz pač pustim svobodo govora oz. pravilneje dretja. torej smo se drli user posted image user posted image user posted image

danes kot kaže spet lep dan. bova kar kmalu zgasnile ven. odkar racamo želimo sami ful hodit, oz porivamo tricikel. pa po stopnicah ful radi hodimo. mamico držimo za prst in gasa. je pa pred boleznijo že lepo hodila, zdaj se je pa kar mal ustavilo in spet naredimo le korak al dva, ampak raje se držimo za rokico user posted image bo že...

nič, zdaj pa že razgrajamo in moram itiuser posted image

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
16.4.2009 8:29:11   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč spet super. Spanje do 5h, flaška in podaljšek do 7.30 user posted image  Potem smo se pa še vsi trije valjali do 8h, oz oči in Tara še malo dlje. Zdaj pa kofetkamo, pa mal plana za čez dan je treba narest user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?