Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:35:16
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Sinoči, ko si šla na šiht? A ponoči delaš? Ne, ne ponoči, zgodaj zjutraj pa. Ob 5.30 grem od doma.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:37:04
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka očitno peglo sprehaja.... Madam je šla malo pred 20h spat, Tima pa tudi že dolgo priganjam grem! nočko!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:37:15
|
|
|
|
blaža
|
Čer! evo mene. No danes zjutraj smo mislili skočit do Sežane, ker smo hotli postrižt oba otroka, pa je Matija malčič spremenil plane. Je zjutraj dobil vročino. pol sem klicala v ZD Sežana in so rekli, da naj vseeno pridemo na sistematski, da cepli ga bojo pa druič in smo Blaža peljali v vrtec, njega pa na sistematski. Ima 19.700g in je visok 122cm. pol smo šli še po Blaža in smo bili danes cel dan doma. Ni pa mel več vročine do večera in je zakihal na 38. Pojma nimam kaj naj bi to blo, ker mu je zjutraj kri vzela in je rekla, da je ok, pa da je grlo tudi ok, čeprav malo pokašljuje. Booo. No Blaž je na srečo ok. Imajo pa pri Matiji v vrtcu zleda neko virozo, ker so od 8ih 4je bolni. Smo se vidli v Sežani v čakalnici in smo ugotovili, da so bolni No to je to za danes.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:38:33
|
|
|
|
blaža
|
ma ko mi gre na jetra, ki so tako spremenili RR. Se mi več sploh ne da brskat po drugih temah, ki je vse zmešano. edino ta zelena barva je blagodejna za moje učke.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:46:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
Koristim guzvu ko Sefla pegla... ... .... ma nocoj res lahko kaka debata pade...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:48:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Koristim guzvu ko Sefla pegla... ... .... ma nocoj res lahko kaka debata pade... itak, da lahko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:49:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza... a si mogoć zasledila kaksno skico od Pine...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:50:19
|
|
|
|
blaža
|
Moz se zvecer vrne iz sluzbe. Na mizi ga caka listek:"Mama je bolna, odpeljala sem se k njej." Moz vzdihne in stopi k hladilniku, da bi si pripravil kaj za pod zob, na hladilniku pa listek: "Hrana je pripravljena v hladilniku, grej jo le tri minute v mikrovalovki." Naroceno -storjeno. Po vecerji razmislja, kaj bo pocel, gre v spalnico in na postelji najde listek:"Sanjaj o meni! " Mozu je listkov dovolj. Lepo se oblece in ko hoce obuti cevlje najde v enem cevlju listek:" KAM PA KAM?!!"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:51:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza... a si mogoć zasledila kaksno skico od Pine... Če se ne motim, je mela danes še fraj, ker je Mio peljala na nek pregled k alergologu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:51:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Moz se zvecer vrne iz sluzbe. Na mizi ga caka listek:"Mama je bolna, odpeljala sem se k njej." Moz vzdihne in stopi k hladilniku, da bi si pripravil kaj za pod zob, na hladilniku pa listek: "Hrana je pripravljena v hladilniku, grej jo le tri minute v mikrovalovki." Naroceno -storjeno. Po vecerji razmislja, kaj bo pocel, gre v spalnico in na postelji najde listek:"Sanjaj o meni! " Mozu je listkov dovolj. Lepo se oblece in ko hoce obuti cevlje najde v enem cevlju listek:" KAM PA KAM?!!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:52:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Moz se zvecer vrne iz sluzbe. Na mizi ga caka listek:"Mama je bolna, odpeljala sem se k njej." Moz vzdihne in stopi k hladilniku, da bi si pripravil kaj za pod zob, na hladilniku pa listek: "Hrana je pripravljena v hladilniku, grej jo le tri minute v mikrovalovki." Naroceno -storjeno. Po vecerji razmislja, kaj bo pocel, gre v spalnico in na postelji najde listek:"Sanjaj o meni! " Mozu je listkov dovolj. Lepo se oblece in ko hoce obuti cevlje najde v enem cevlju listek:" KAM PA KAM?!!" Tko bo , ko bo šla šefla rodit. , sam ta zadnji listek te bo šele na hribu čakal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:52:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
No pol je pa Pina opravicena... drgac bi jo zaje...l
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:53:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force No pol je pa Pina opravicena... drgac bi jo zaje...l jutri bo mela kej več cajta, ker bo v službi. Jaz pa ne, ker bom tudi v službi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:54:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Moz se zvecer vrne iz sluzbe. Na mizi ga caka listek:"Mama je bolna, odpeljala sem se k njej." Moz vzdihne in stopi k hladilniku, da bi si pripravil kaj za pod zob, na hladilniku pa listek: "Hrana je pripravljena v hladilniku, grej jo le tri minute v mikrovalovki." Naroceno -storjeno. Po vecerji razmislja, kaj bo pocel, gre v spalnico in na postelji najde listek:"Sanjaj o meni! " Mozu je listkov dovolj. Lepo se oblece in ko hoce obuti cevlje najde v enem cevlju listek:" KAM PA KAM?!!" Tko bo , ko bo šla šefla rodit. , sam ta zadnji listek te bo šele na hribu čakal. Se strinjam... vceraj smo bili spet tam in se moj bruder s svojima princezama ter sva zvrnila 1kg cvicka z radajnerjem...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:54:53
|
|
|
|
Stipe air force
|
Lillchy ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:55:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Moz se zvecer vrne iz sluzbe. Na mizi ga caka listek:"Mama je bolna, odpeljala sem se k njej." Moz vzdihne in stopi k hladilniku, da bi si pripravil kaj za pod zob, na hladilniku pa listek: "Hrana je pripravljena v hladilniku, grej jo le tri minute v mikrovalovki." Naroceno -storjeno. Po vecerji razmislja, kaj bo pocel, gre v spalnico in na postelji najde listek:"Sanjaj o meni! " Mozu je listkov dovolj. Lepo se oblece in ko hoce obuti cevlje najde v enem cevlju listek:" KAM PA KAM?!!" Tko bo , ko bo šla šefla rodit. , sam ta zadnji listek te bo šele na hribu čakal. Se strinjam... vceraj smo bili spet tam in se moj bruder s svojima princezama ter sva zvrnila 1kg cvicka z radajnerjem... Prav sta nardila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:55:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Lillchy ... ja lillchi, se nam nič noče javit, sam čita. Te čakamo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:56:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
... pa se postrvi... pa svinjarije... pa sladoljed bez marmaljad...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:57:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Lillchy ... ja lillchi, se nam nič noče javit, sam čita. Te čakamo. .... Lillchy... ... a mogoć maca jezik papala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:59:29
|
|
|
|
lillchy123
|
čer se ni blo časa nit odjavit, kaj šele vse prebrat in kej napisat zdej pa tud sam torbo za jutri prštimam, pa grem spat, ker bom drgač za compom zaspala. lepo nočko vsem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 21:00:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer se ni blo časa nit odjavit, kaj šele vse prebrat in kej napisat zdej pa tud sam torbo za jutri prštimam, pa grem spat, ker bom drgač za compom zaspala. lepo nočko vsem ma naj ti bo nocko... k si ze ti... ... Blaza, a res mislis da gre spat?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 21:02:13
|
|
|
|
jencili
|
uuu, kok čvekic naenkrat No, in en čvekec, da ne bo pomote
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 21:02:30
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer se ni blo časa nit odjavit, kaj šele vse prebrat in kej napisat zdej pa tud sam torbo za jutri prštimam, pa grem spat, ker bom drgač za compom zaspala. lepo nočko vsem ma naj ti bo nocko... k si ze ti... ... Blaza, a res mislis da gre spat?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 21:02:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
... ...ma je stroga mama... ... Mami, lahko oblečem mini krilo? Ne, ne smeš! Mami, se lahko našminkam? Ne, ne smeš! Mami, lahko vsaj salonarje z visoko peto obujem? Ne, tudi tega ne smeš! Ampak, mami, saj imam že več kot 18 let. Vem, Uroš, vem..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 21:03:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili uuu, kok čvekic naenkrat No, in en čvekec, da ne bo pomote ooooo, ma smo te tud pogresal....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?