Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 8:30:02
|
|
|
|
pina-1
|
Dobro jutro. Pa sem zopet na delovnem mestu. Vidim da ste me pogrešale. Evo mene. zdej sem spet samo za RR Večri smo šli pa Ajo zapit, ker je prišla polepšat naš svet. Pol se mi je pa PIno zahvalil za darilo, ki sem mu ga dala za rojstni dan, ki ga ima šele junija . In tako je šel večer. Zjutraj sem pa že ob 5 začela z likanjem. . Eno pitanje. Moja ana je vsa pikasta okoli oči in po obrazu.Pa ne vem ali je alergija ali ne, ker njo nič ne srbi . A je kaka kremica s katero jo lahko namažem? Ne da se mi z njo k P, ker bo še kaj fasalaaaaa No a bo kej debate zdej zjutraj ali kaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 8:35:58
|
|
|
|
itata
|
jutro, ja sej glede noric za sirup vem, pike se da tud mazat, praskat ne, a je okužen al ne pa še lep čas ne bom vedela... bi pa kar "rada" da je, da vsaj to odrihtamo... bo že. mene bo po mojem kap, ko bom zagledala številko kolk bom mogla dat za vrtec, bova sigurno tam nek pri vrhu, tko da mi po mojem ene 300 eur ne gine... maš kao mal nadpovprečno plačo pol ti jo pa z več plačili za vsak klinc in večjimi davki itak tko oklestijo, da ni nič od tega buči: včeri je blo v slovenskih novicah okol une punčke k je umrla od tvojega kolega (Katarinca)... nisem čitala vsega, sam pod naslovom mal, ko sem bila v naši vaški gostilni na malci... jutri bo moj jakoba peljal do svojih, tko da sem popoldne frej! bom šla prej iz službe, da bom lahk mal šla spat, tečt, kej spekla, čitala knjigo vse to si želim pa se moram drugače res fuuuul organizirat, da mi vsaj kaj od tega uspe narest med tednom definitivno se mi pa nikol ne uspe naspat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 8:37:14
|
|
|
|
itata
|
pina: verjetno je res kakšna alergija, ampak po mojem če jo ne srbi, pusti zadevo lepo pri miru...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 8:40:30
|
|
|
|
dolenjka
|
PIna jaz ne bi mazala, sploh dokler ne veš kaj je. Malo premisli kaj je jedla pa počakaj da se sčisti koža in ji spet ponudi tisto za jest pa boš videla če je to to
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 9:06:08
|
|
|
|
pina-1
|
Pojma nimam če je od hrane, ker ni jedla nič takega kar nebi še. Sem pomislila, da je mogoče cvetni prah, ker je Pino nanj alergičen in pride tudi ves natečen okoli oči . Mah ne vem. 27.05. ko ma mia kontrolo pri alergologu bo šla še ana in septembra ju peljem na bioresonanco. Predvsem Mio, ker tako kot nam je rekla, jo bom nardila še bolano. Ne sme jest nič kar je alergeno: konzervansi, paradižnik, paprika, citrusi in citronka, arašidi, orehi, lešniki, barvila, čokolada.... skratka prov nič... ma jaz je ne bom tako strogo omejevala vsega.... bom jo samo malo kontrolirala da ne poje vsega preveč. Včeri je bla prov zafrustrirana, ker me skozi spraševala, če tos me jest...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 11:53:30
|
|
|
|
pina-1
|
ma danes prov ne bo čveka ali kaj? ste se načvekale ko mene ni blo in zdej se vam ne da
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 12:01:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ma danes prov ne bo čveka ali kaj? ste se načvekale ko mene ni blo in zdej se vam ne da Zdej vidiš kako je bilo nam, ko tebe ni bilo Jaz grem peglat, ker carica pančka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 12:15:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Vas samo pozdravim, nimam nič novega za povedat, itak me pa samo ˝šinfate˝ s tamalo inhalirava in pucava nosek, jaz sem bolj slabe volje, tako da se javim ko malo k sebi pridem. Nizy, hvala za nasvete. Uživajte in lep dan!
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 16.4.2009 12:16:03 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 12:34:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ma danes prov ne bo čveka ali kaj? ste se načvekale ko mene ni blo in zdej se vam ne da Zdej vidiš kako je bilo nam, ko tebe ni bilo Jaz grem peglat, ker carica pančka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 12:40:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz imam pa spet februarkin sindrom in sem že žehto speglala, zdej pa v štacuno letim, da pol kosilo skuham
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 16:25:43
|
|
|
|
buči
|
Sem iz šihta oz. 4 urnega sedenja ob bazenu. Me je v noge zeblo, ker sem bila na terasi - bosa seveda ... Samo je pa pasalo, sem se za morje pripravljala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 19:10:56
|
|
|
|
buči
|
joj, koliko ste naklepetale ... itata, hvala, sem prebrala, kar malo strašljiva zgodba ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 19:51:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči joj, koliko ste naklepetale ... Ja, temu lahko rečem samo še odvisnost v najhujši obliki Aja, pa dober zvečer Naša že spi, jaz sem pa dala eno baso kuhat za naju, da se malo "posladkava"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 20:09:26
|
|
|
|
buči
|
Zadnje čase sem več gor kot par mesecev prej, pa nimam skoraj s skom klepetat. No, tudi jaz ne bom dolgo, ker grem. Sem s kolegicami zmenjena za večerjo v Kavalu. Najbrž bom gobotnico v solati in kruh s sirom in baziliko ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 20:13:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Zadnje čase sem več gor kot par mesecev prej, pa nimam skoraj s skom klepetat. No, tudi jaz ne bom dolgo, ker grem. Sem s kolegicami zmenjena za večerjo v Kavalu. Najbrž bom gobotnico v solati in kruh s sirom in baziliko ... grrr, naj se ti zatakne nekje jaz bi jo tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 20:24:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Zadnje čase sem več gor kot par mesecev prej, pa nimam skoraj s skom klepetat. No, tudi jaz ne bom dolgo, ker grem. Sem s kolegicami zmenjena za večerjo v Kavalu. Najbrž bom gobotnico v solati in kruh s sirom in baziliko ... grrr, naj se ti zatakne nekje jaz bi jo tudi jaz tudi čer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 20:35:08
|
|
|
|
bamby
|
čer! buči, uživaj še namesto nas v Kavalu! Nisem pa ravno razumela, kaj je točno s tvojimi položnicami za vrtec Mi smo bili danes nekaj manj zunaj, ker nam tudi vreme ni bilo naklonjeno. Ko sva s taščo Tima odpeljali v telovadnico, sva šli v en lokal posedet in nekaj spit, pol naju je pa dež pregnal. Ona je z Anajo udarila en šprint proti domu, jaz pa v telovadnico čakat Tima. Ko je končal, ni bilo več šnofat dežja. No, jaz trapa sem še svoj nahrbtnik pozabila v telovadnici, da sem lahko šla takoj nazaj ponj . Kdor nima v glavi ima v petah !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.4.2009 20:46:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, klobasica na varnem A bo al ne bo debata Buči se itak baše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 0:14:21
|
|
|
|
nizy
|
uuufff, smo skope z debatami , kmalu se nam mjačice pridružijo , so že zdaj na 18. delu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 8:27:46
|
|
|
|
pina-1
|
Dobro jutro. A prva al kaj??? Ja to se mi pa že zeeeeeellllllllllooooooo dolgo ni zgodilo Jaz sem pri prvi jutranji kavici in za brat zraven nimam čisto nič, ker niste dosti čvekale. Jaz sem večere zasedena s peko in pripravo miine rojstnodnevne zabave. Pa sem s torto v 1 dnevni zamudi, ker še ni nafilana. no bo pa danes in jutri jo okrasim. biskvita sta pečena in 1 krema je tudi že gotova. pa še iz lisnatega testa in čokolade sem žepke včeri spekla... danes še jabolčni štrudel nardim in sem skoraj zmagala. POl bom tudi ob večerih več čvekala. Dolenjka, mene pa februarkin sindrom hvata vsako jutro, ker že ob 5 vstanem in peljem prijateljico pelo na sprehod. že 2 dni zaporedoma . danes pa še prjatla sesalca sprehodim, pa gospo krpo za po tleh in bo v soboto kot da nebi nič nardila . SOVRAŽIM PUCANJE
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 10:16:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Vidim da imate spet noro veliko časa in ne znate počet nič drugega kot čvekat na RR! Prav, jaz danes žal nimam časa, grem k frizerju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 10:23:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Vidim da imate spet noro veliko časa in ne znate počet nič drugega kot čvekat na RR! Prav, jaz danes žal nimam časa, grem k frizerju a boš lepa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 13:28:42
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, jaz sem danes doma... koristim ure... čez nekaj minut skočim po škrata čez cesto, ker še spi... sedaj se ima v vrtcu super iz nosa mu sicer teče, tako je baby vac non stop v akciji Potem greva pa do babi (njegove prababi) na obisk... mogoče še v Tivoli ali pa v ZOO. Odvisno od vremena in časa. Zvečer pa malo razvajanja z . Jutri pa tipično sobotno opravilo... tržnica
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 14:01:01
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaan !!!!! Dokoncen spisek prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nas Sticno: Zurka na Gradiscu 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo na organizacijo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 16:16:09
|
|
|
|
buči
|
dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?