|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
16.4.2009 8:30:02   
pina-1
Dobro jutro.
Pa sem zopet na delovnem mestu.

Vidim da ste me pogrešale. Evo mene. zdej sem spet samo za RRuser posted image user posted image user posted image
Večri smo šli pa Ajo zapit, ker je prišla polepšat naš svet. Pol se mi je pa PIno zahvalil za darilo, ki sem mu ga dala za rojstni dan, ki ga ima šele junijauser posted image . In tako je šel večer. Zjutraj sem pa že ob 5 začela z likanjem. user posted image .

Eno pitanje. Moja ana je vsa pikasta okoli oči in po obrazu.Pa ne vem ali je alergija ali ne, ker njo nič ne srbiuser posted image . A je kaka kremica s katero jo lahko namažem?
Ne da se mi z njo k P, ker bo še kaj fasalaaaaa

No a bo kej debate zdej zjutraj ali kaj?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
16.4.2009 8:35:58   
itata
jutro,
ja sej glede noric za sirup vem, pike se da tud mazat, praskat ne, a je okužen al ne pa še lep čas ne bom vedela... bi pa kar "rada" da je, da vsaj to odrihtamo... bo že.
mene bo po mojem kap, ko bom zagledala številko kolk bom mogla dat za vrtec, bova sigurno tam nek pri vrhu, tko da mi po mojem ene 300 eur ne gine... maš kao mal nadpovprečno plačo pol ti jo pa z več plačili za vsak klinc in večjimi davki itak tko oklestijo, da ni nič od tegauser posted image user posted image
buči: včeri je blo v slovenskih novicah okol une punčke k je umrla od tvojega kolega (Katarinca)... nisem čitala vsega, sam pod naslovom mal, ko sem bila v naši vaški gostilni na malci...

jutri bo moj jakoba peljal do svojih, tko da sem popoldne frej! bom šla prej iz službe, da bom lahk mal šla spat, tečt, kej spekla, čitala knjigouser posted image  vse to si želim pa se moram drugače res fuuuul organizirat, da mi vsaj kaj od tega uspe narest med tednomuser posted image  definitivno se mi pa nikol ne uspe naspatuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
16.4.2009 8:37:14   
itata
pina: verjetno je res kakšna alergija, ampak po mojem če jo ne srbi, pusti zadevo lepo pri miru...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
16.4.2009 8:40:30   
dolenjka
PIna jaz ne bi mazala, sploh dokler ne veš kaj je. Malo premisli kaj je jedla pa počakaj da se sčisti koža in ji spet ponudi tisto za jest pa boš videla če je to to user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
16.4.2009 9:06:08   
pina-1
Pojma nimam če je od hrane, ker ni jedla nič takega kar nebi še.
Sem pomislila, da je mogoče cvetni prah, ker je Pino nanj alergičen in pride tudi ves natečen okoli očiuser posted image . Mah ne vem. 27.05. ko ma mia kontrolo pri alergologu bo šla še ana in septembra ju peljem na bioresonanco. Predvsem Mio, ker tako kot nam je rekla, jo bom nardila še bolano. Ne sme jest nič kar je alergeno: konzervansi, paradižnik, paprika, citrusi in citronka, arašidi, orehi, lešniki, barvila, čokolada.... skratka prov nič... ma jaz je ne bom tako strogo omejevala vsega.... bom jo samo malo kontrolirala da ne poje vsega preveč.
Včeri je bla prov zafrustrirana, ker me skozi spraševala, če tos me jest...user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
16.4.2009 11:53:30   
pina-1
ma danes prov ne bo čveka ali kaj? user posted image
ste se načvekale ko mene ni blo in zdej se vam ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
16.4.2009 12:01:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ste se načvekale ko mene ni blo in zdej se vam ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej vidiš kako je bilo nam, ko tebe ni bilo user posted image  user posted image

Jaz grem peglat, ker carica pančka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
16.4.2009 12:15:47   
Februarka08
Dan.

Vas samo pozdravim, nimam nič novega za povedat, itak me pa samo ˝šinfate˝user posted image s tamalo inhalirava in pucava nosek, jaz sem bolj slabe volje, tako da se javim ko malo k sebi pridem.

Nizy, hvala za nasvete.user posted image

Uživajte in lep dan!

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 16.4.2009 12:16:03 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
16.4.2009 12:34:08   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Zdej vidiš kako je bilo nam, ko tebe ni bilo user posted image  user posted image

Jaz grem peglat, ker carica pančka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
16.4.2009 12:40:15   
dolenjka
Jaz imam pa spet februarkin sindrom user posted image  in sem že žehto speglala, zdej pa v štacuno letim, da pol kosilo skuham user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
16.4.2009 16:25:43   
buči
Sem iz šihta oz. 4 urnega sedenja ob bazenu. Me je v noge zeblo, ker sem bila na terasi - bosa seveda ... Samo je pa pasalo, sem se za morje pripravljala. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
16.4.2009 19:10:56   
buči
joj, koliko ste naklepetale ... user posted image user posted image user posted image user posted image

itata, hvala, sem prebrala, kar malo strašljiva zgodba ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
16.4.2009 19:51:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

joj, koliko ste naklepetale ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, temu lahko rečem samo še odvisnost v najhujši obliki user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa dober zvečer user posted image  Naša že spi, jaz sem pa dala eno baso kuhat za naju, da se malo "posladkava" user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
16.4.2009 20:09:26   
buči
Zadnje čase sem več gor kot par mesecev prej, pa nimam skoraj s skom klepetat. No, tudi jaz ne bom dolgo, ker grem. Sem s kolegicami zmenjena za večerjo v Kavalu. Najbrž bom gobotnico v solati in kruh s sirom in baziliko ... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
16.4.2009 20:13:53   
dolenjka

Zadnje čase sem več gor kot par mesecev prej, pa nimam skoraj s skom klepetat. No, tudi jaz ne bom dolgo, ker grem. Sem s kolegicami zmenjena za večerjo v Kavalu. Najbrž bom gobotnico v solati in kruh s sirom in baziliko ... user posted image

grrr, naj se ti zatakne nekje user posted image  user posted image  jaz bi jo tudi user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
16.4.2009 20:24:41   
ella79

grrr, naj se ti zatakne nekje user posted image  user posted image  jaz bi jo tudi user posted image

jaz tudi user posted image
čer user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
16.4.2009 20:35:08   
bamby
čer!

buči, uživaj še namesto nas v Kavalu! Nisem pa ravno razumela, kaj je točno s tvojimi položnicami za vrtec user posted image

Mi smo bili danes nekaj manj zunaj, ker nam tudi vreme ni bilo naklonjeno. Ko sva s taščo Tima odpeljali v telovadnico, sva šli v en lokal posedet in nekaj spit, pol naju je pa dež pregnal. Ona je z Anajo udarila en šprint proti domu, jaz pa v telovadnico čakat Tima. Ko je končal, ni bilo več šnofat dežja. No, jaz trapa sem še svoj nahrbtnik pozabila v telovadnici, da sem lahko šla takoj nazaj ponj user posted image . Kdor nima v glavi ima v petah !!!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
16.4.2009 20:46:14   
dolenjka
Evo, klobasica na varnem user posted image

A bo al ne bo debata user posted image  Buči se itak baše user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
17.4.2009 0:14:21   
nizy
uuufff, smo skope z debatami user posted image , kmalu se nam mjačice pridružijo , so že zdaj na 18. delu user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
17.4.2009 8:27:46   
pina-1
Dobro jutro.
A prva al kaj???
Ja to se mi pa že zeeeeeellllllllllooooooo dolgo ni zgodilouser posted image

Jaz sem pri prvi jutranji kavici in za brat zraven nimam čisto nič, ker niste dosti čvekale.
Jaz sem večere zasedena s peko in pripravo miine rojstnodnevne zabave. Pa sem s torto v 1 dnevni zamudi, ker še ni nafilana. no bo pa danes in jutri jo okrasim. biskvita sta pečena in 1 krema je tudi že gotova. pa še iz lisnatega testa in čokolade sem žepke včeri spekla... danes še jabolčni štrudel nardim in sem skoraj zmagala. POl bom tudi ob večerih več čvekala.

Dolenjka, mene pa februarkin sindrom hvata vsako jutro, ker že ob 5 vstanem in peljem prijateljico pelo na sprehod. že 2 dni zaporedomauser posted image . danes pa še prjatla sesalca sprehodim, pa gospo krpo za po tleh in bo v soboto kot da nebi nič nardilauser posted image . SOVRAŽIM PUCANJE

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
17.4.2009 10:16:33   
dolenjka
Vidim da imate spet noro veliko časa in ne znate počet nič drugega kot čvekat na RR! user posted image  user posted image  user posted image  Prav, jaz danes žal nimam časa, grem k frizerju user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
17.4.2009 10:23:33   
pina-1

Vidim da imate spet noro veliko časa in ne znate počet nič drugega kot čvekat na RR! user posted image  user posted image  user posted image  Prav, jaz danes žal nimam časa, grem k frizerju user posted image

a boš lepauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
17.4.2009 13:28:42   
Blacky*
dan,

jaz sem danes doma... koristim ure... čez nekaj minut skočim po škrata čez cesto, ker še spi... sedaj se ima v vrtcu super

iz nosa mu sicer teče, tako je baby vac non stop v akciji user posted image

Potem greva pa do babi (njegove prababi) na obisk... mogoče še v Tivoli ali pa v ZOO. Odvisno od vremena in časa.

Zvečer pa malo razvajanja z user posted image . Jutri pa tipično sobotno opravilo... tržnica user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
17.4.2009 14:01:01   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaan !!!!!

Dokoncen spisek prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nas Sticno:

Zurka na Gradiscu 31.05.2009

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly
Lillchy familly    

Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja....

PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo na organizacijo...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
17.4.2009 16:16:09   
buči
dan

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?