Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Evo, jaz sem tud mal peglo sprehodila, se stuškala in sedaj lahko v dnevni sedim in vas berem da ne omenjam da se tamala že spet skoraj 1 uro dere v postli ampak zdele se 5 min intenzivno, ker sem si rekla, da ne grem več not, ker že izkorišča sita je, skopana tud, zobke sem namazala, jest več ne vem kaj ji je... ok, zobje... pa naj že pridejo ven... evo, je že mir, samo mami more zmagat Grem vas do konca prebrat vsi smo na istem Tud pri nas je zgodba enaka. Samo en kup dretja je zadnje čase doma. In sam zaspat???????????? Kaj je že to?????????? Pa sem z Listek prej govorila in sem kr konkretno slišala Davida iz drugega nadstropja kako glasno razlaga ja, prav grozno je tole ratalo, glede na to, kako lepo smo bili prej navajeni no, prejle še ni zaspala, se je samo nehala dret za par minut, potem pa histerični jok, grem tja, vsa v solzah stoji v postli, jo okregam, položim in zdaj spi eh, kdo bi jih razumel Kako je kaj David zdaj? Upam, da bolje preberi post od Listek od včeraj...ni ravno boljše...včeraj so bli spet v dežurni, ker Davida noro bolijo ušeski, ma vnetje, pa še vročino je fasal spet Listek, to te bo stalo 100€ (sej veš, advokati so le dragi ) ja, saj sem prebrala včeraj, sem mislila da je danes kaj bolje... pa vidim da ni