|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
4.3.2009 8:02:44   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jutro punce!

kaj zdaj to berem, da so februarčki zopet bolaniuser posted image .

Tara in dolenjka želim vama, da sta čimprej popolnoma zdraviuser posted image . Boga Tara, da je mogla zboleti in to še ravno na rojstni dan, dolenjka ti pa lepo počivaj in se čuvaj. Pa user posted image user posted image  za atija, ko tako lepo skrbi zdaj za svoji bolni princeski.

Val in David tudi vama želim, da se čimprej pozdravita. Listek teh bronhitisov pa se ful težko rešiš,  jaz sploh ne vem več kolikokrat ga je že Luka prebolel. Je pa malo boljše od kar sva na Singulair-ju, to imava že zdaj skoraj 4mesece in sicer namesto flexsotida, je pa preventiva za preprečevanje astme. Sicer še zboli za bronhitisom, vendar pa bolezen poteka v blažji obliki in hitreje okreva. Jaz upam, da ti bodo porodniško podaljšali, a vi se boste pa kar na morje selili, super. Mi pa gremo poleti najprej za dva tedna na morje, potem pa takoj v gore, pa upam, da nam bo tudi to kaj pomagalo.

Mlavla zelo lepa tortica, pa Neža je zelo lepa punčkauser posted image . Zdaj pa malo izpreži in počivaj.

Februarka upam, da te slabosti čimprej minejo, a v prvi nosečnosti pa slabosti nisi imela? Ja pa trebuščka nič ne skrivaj, ampak ga kar raje pokažiuser posted image user posted image , tehnico pa za 1leto kar pospraviuser posted image .

dan,

naša noč je bla pa danes odlična. Smo se celo naspali. Sicer je zvečer spet dobil svečko Voltaren, ker je imel spet vročine 39,5, in je potem lepo zaspal, ob 4h pojedel flašo in spal do 8h. Zzdele pa tud spančka že eno uro in upam, da bo še mal, da se še mal spočije. Ob 14h pa spet k zdravniku.

Mala_pikica, - ravno včeri nama je zdravnica napisala tele praške in jih tudi midva jeva. Upam, da mu bodo pomagali. Sej so mi rekli, da se to rado ponavalja, ampak tako hitro? user posted image  v 1,5 mesecu je bil 4 dni brez vročine, pa da ni kašljal in smrkal. Men se tone zdi ok. Po moje ma imunski sistem čist porušen.

Lillchy - kok je lepo brat, da Luka tako napreduje. Res sem vesela. Pa user posted image  da je začel tako šibat naokrog. Kar se tiče pa žrelnice bojo pa mogli dohtarji povedat. Se pa strinjam s tabo, ker jest sem do 1 leta in pol prebolela 9 pljučnic, 10 angin... , v 1 uri zakuhala na 40 vročine in bla skoz bolna, dokler mi niso vzel ven mandljov in potem je blo kot da bi odrezal. Tko, da če se bo to ponavljaljo s takim tempom, potem bojo morali neki narest. Mala_pikica, kaj pa ti misliš, ste se pogovarjali kaj s P o tem?

Februarka - da ti slabosti čimprej minejo.

Listek, jaz še nisem razmišljala, da bi dala Lukcu odstraniti mandlje. Mi smo do zdaj imeli samo enkrat res hudo obliko angine. Drugače pa je imel ene parkrat blago obliko vnetja grla in 1x vnetje uhic, sicer pa skozi bronhitise, ki so nastali iz viroze in nahoda. Luka ima ponavadi bronhitise kar brez vročine, kašelj pa je prisoten skoraj skozi, kakšnih par dni vredu, potem pa zopet.
Tvoj David je trenutno res bogi, ampak jaz verjamem, da se bo zdaj pozdravil. Smo tudi mi imeli takšno obdobje, najprej viroza z vročino, nato še huda angina, zraven dobil še enkrat virozo, iz viroze bronhitis,iz bronhitisa pa zopet vročina in vnetje obeh uhic.
Glede OP mandljev bi jaz še sigurno počakala. Mandlji imajo v bistvu kar pomembno obrambno funkcijo, saj zadržujejo vneteje, da se ne razširi takoj navzdol po grlu in  na pljuča. Razen, če bi imel res pogoste hude angine, sicer pa bi počakala 2 do 3 leta in, če se do takrat ne bi izboljšalo bi začela razmišljati o možnosti OP.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.3.2009 8:12:19   
ella79
februarka jaz naredim obično pico po želji (najboljš je sam s sirom), potem pa svežo špinačo sam na olivcu in mal češenčku potenstam, pa dam gor na pečeno pico in je njami user posted image spet mi lušte delaš user posted image user posted image user posted image Lariso pa v službi zagotovo vse drugo bolj zanima user posted image Zoja šele zdej ko jo pridem iskat steguje roke proti meni, prej se je pa kar stran obračala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.3.2009 8:19:34   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mlavla, kake teste so ti delali? Krvne al plodovnico user posted image  

Pozdravljene!

Dolenjka delajo se krvni testi in sicer se gleda, če so prisotna protitelesa, ker to pomeni, da si bolezen že prebolela. Imunost po preboleli bolezni pa je trajna.
Sicer pa te lahko pomirim, da nas je večina te bolezni že prebolela v otroški dobi, vendar takrat niso vedeli, da je to 5 ali 6 otroška bolezen. Pa tudi odrasli zelo redko zbolijo za to boleznijo, saj je to bolezen predvsem otrok. Poznam kar nekaj oseb, katerih so otroci preboleli te bolezni ravno v času nosečnosti, pa so veliki večini krvni testi pokazali , da so bolezen že prebolele. Nobene pa ne poznam, da bi se okužila s tem virusom. Tako, da naj te zdaj ne skrbi pretirano.Bi pa jaz sigurno želela, da mi naredijo krvni test.  Pa v vrtcu bi se dogovorila, da bi me opozorili, če bi razhajale kakšne otroške nalezljive bolezni kot so vodene koze, rdečke, sploh, če veš, da jih nisi že prebolela. V takšnem primeru bi jaz imela Taro doma, G ali osebnega zdravnika pa prosila za stalež

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 4.3.2009 8:20:27 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
4.3.2009 8:34:56   
itata
jutro,

janey: si pa zgovornauser posted image
blacky: velik sreče in upam, da vama čimbolj uspešno mine!
dolenjka: user posted image za zdravje
listek: meni so neštetokrat svetovali odstranitev mandljev v osnovni šoli, ker sem imela KAO skoz angine. samo verjetno, da je bila vmes kaka viroza, ker včasih so ti zmer dal antibiotike... skratka hočem povedat, da se je pa s puberteto vse uredilo. mam angino mogoče enkrat na nekaj let... sej vem, da je do pubertete še dolga, ampak res mogoče tako majhnemu ni še za jih odstranjevat. moji so povečani mandeljni skoz in mi je rekla P, da so kot kup bakterij, ki se občasno aktivirajo, ampak so se umirili kljub vsemu...
lilči: čestitke za napredovanje!! super!
misar: naš se tud zbuja po 2-3x ponoč, enkrat pije mleko, 1x ali 2x pa ne zna povedatuser posted image  sam če ne komplicira preveč in zaspi v 5/10 min nazaj, je men vseeno... važn, da ni več zbujanja na uro do 2...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 229
4.3.2009 8:35:45   
pina-1
Jutro.

Mi smo pa danes v vrtcu jokali, ko sem jo pustila. Sicer se pol hitro potolaži ampak mi je bilo vseeno hudo, ko sem šla stran.user posted image user posted image
Sva pa danes privč uspeli it od doma 10 minut prej in sem posledično bila v službi 2 min pred urouser posted image user posted image

Blacky držim pesti, da bo vse v redu z našim februarčkom.
ella, njama mora biti tale pizza s špinačo. zdej ko sem na dieti bo padla en dan na OH dan, samo brez sirauser posted image . Meni je tako dobra z rukulo.... njamaaaaaaaaaaaaa

Mala _pikica, mislim, da so otroci proti rdečkam cepljeni. MEni je pediatrinja rekla, da so cepljeni porti rdečkam in jih zato ni. Od teh otročških bolezni so prisotne samo še vodene koze in 6. otroška... ampak bolje biti bolj pazljiv.

Kavico sem že spila, zdej pa laufam kej narest....user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 230
4.3.2009 8:36:30   
itata
drugače nič novega, razen da imava danes z Jakobom bioresonanco. uradna medicina mu namreč nič pametnega ne predlaga, razen ukrepov od mazanja kože do pranja brez mehčalca itd. tko da grem probat, če bo to kej pomagalo... predvsem je moteče ne-spanje. tako da bomo videli kako bo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.3.2009 8:39:12   
Janey
itata če komaj kaj sfolgam, sej brat tak nimam časa, samo zdravo pridem rečt user posted image tolko da veste da sem z mislimi pri vas. če hočem do 3h vse nardit, pol moram pač delat ko butala. no ja, sej malo si vzamem vmes, ampak to pomeni, da moram pol zato hitet, tega pa nimam preveč rada, sej raje na laganouser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 232
4.3.2009 9:18:08   
misar
ella- ne zjutraj sem pisala še od doma. službo začnem ob 8 in končam ob 16h. žal, pa bi pasalo delat sam do 2h,3h.

letim zdaj spet kaj naredit...

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 233
4.3.2009 9:44:22   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka jaz naredim obično pico po želji (najboljš je sam s sirom), potem pa svežo špinačo sam na olivcu in mal češenčku potenstam, pa dam gor na pečeno pico in je njami user posted image spet mi lušte delaš user posted image user posted image user posted image Lariso pa v službi zagotovo vse drugo bolj zanima user posted image Zoja šele zdej ko jo pridem iskat steguje roke proti meni, prej se je pa kar stran obračala user posted image

mmmmmmmmmuser posted image mal luštov ti morm nardituser posted image vem ja kako je z našimi sončki... nas so že siti, je vse drugo bolj zanimivouser posted image

Jaz pa danes golaž delam, se mi že skor 1 uro meso tensta k je tako slabo vreme, ne vem če bova šle kej ven, pa še kašlja tamalauser posted image smrdi mi pa tako tale čebula in meso da komaj stojim zravenuser posted image bljekuser posted image

Naj vam hitro mine v službah, pri meni bo danes ludnicauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.3.2009 9:59:01   
Stipe air force
Daaaaaaaaaan.... user posted image

Carica in Sefla sta doma v hiski... jaz pa, na zalost, v sluzbi... user posted image ... V petek letimo v Bruselj in spet zacasno v vikend stanovanje... user posted image  user posted image  user posted image  S Carico naja drug teden caka ponovno uvajanje v vrtec in upam, da ne bo trajalo dlje kot dva dni... user posted image  user posted image ...

Jaz bom tam kaksen teden... potem bosta princeski koncno free brez mene do velike noci, ko prdeta sem za slaba dva tedna... user posted image  user posted image  user posted image ...

Se bova pa s Carico in Seflo redno videvala po Skypu in bo lazje... user posted image

Vsem bolanckom zelim okrevanje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 235
4.3.2009 10:22:28   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Carica in Sefla sta doma v hiski... jaz pa, na zalost, v sluzbi... user posted image ... V petek letimo v Bruselj in spet zacasno v vikend stanovanje... user posted image  user posted image  user posted image  S Carico naja drug teden caka ponovno uvajanje v vrtec in upam, da ne bo trajalo dlje kot dva dni... user posted image  user posted image ...

Jaz bom tam kaksen teden... potem bosta princeski koncno free brez mene do velike noci, ko prdeta sem za slaba dva tedna... user posted image  user posted image  user posted image ...

Se bova pa s Carico in Seflo redno videvala po Skypu in bo lazje... user posted image

stipeeee držte se....
boš videl kako bo sladko srečanje za veliko noč

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 236
4.3.2009 10:54:50   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

stipeeee držte se....

.... do takrat mam pa kar nekaj stvari na hiski za naredit... pa en kup refoska je okrog po sirni domovini Carantaniji... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.3.2009 11:00:31   
lillchy123
danuser posted image

Luka še spi, jst sem pa hitro prišla slikce prpopat

tortica za našo frajlo (sory, dejte mal glavo sukatuser posted image )
user posted image

take mamo mi zavese
user posted image

sobica naših princesk
user posted image

user posted image

pa še mal mojga ustvarjanja iz kopalnice
user posted image

za konc pa še naš mali kobacajčekuser posted image
user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.3.2009 11:02:16   
lillchy123
še neki slik otroške sobe

user posted image

user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 239
4.3.2009 11:07:29   
lillchy123
winxice user posted image , za vse, ki jih še ne poznate user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
4.3.2009 11:09:32   
lillchy123
stipe, da pa ne boš iz forme padu, pa lohk prideš mal našga mulčka pomirkat, za plačilo dobiš pohano aviacijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka se je zbudu, gremo na sprehod pa vas pridem pol mal pokomentirat

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 4.3.2009 11:13:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 241
4.3.2009 11:22:25   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

stipeeee držte se....

.... do takrat mam pa kar nekaj stvari na hiski za naredit... pa en kup refoska je okrog po sirni domovini Carantaniji... user posted image  user posted image  user posted image

pa base čakajoooooooooouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
4.3.2009 11:26:37   
ella79
lillchy user posted image user posted image user posted image user posted image lepe slikice, lepa tortica, lep Luka, lepa sobica.... no, zdej vsaj vem kdo so winksice. So se mi že zadnjič smejali, k sem eno punčko vprašala kaj je bila za maškate in pravi Stela. OK, sem si pač mislila, da je bila zvezdica user posted image pa potem še neki razlaga, pa se men mal čudno zdi, da bi to zvezdica delala... na kar ugotovimo, da je bla winksica user posted image user posted image user posted image
grem na malco user posted image mmmmmmmm

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.3.2009 11:31:27   
Stipe air force
Lukca bom pazu in jedu pohan luftfafe... Ano bom pazu in jedu svinjarije ter jih ucil plavat v refosku... user posted image user posted image user posted image ..

... gremo naprej s ponudbam... cuvam djecu i jeftin sam !!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 244
4.3.2009 11:40:27   
Bajsa
Dan!

Stari pri k nam, dobiš base, svinarijo, pohane aviacije in še galon refoška user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 245
4.3.2009 11:41:29   
Bajsa
Se zgodi...

< Sporočilo je popravil Bajsa -- 4.3.2009 11:50:41 >

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 246
4.3.2009 11:45:30   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Ma da nauš narobe vzel, sem še enkrat prebrala in vidm da sem napisala stari, sej veš kaj sm mislna, ti stari, jaz stara...da nauš zameru user posted image

... sej mamo se ene par let... a ne?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 247
4.3.2009 11:50:31   
Bajsa

Ma nism mislna sploh tko... ma ti bom enkrat drugič razložila, ok
Zdej bom zbrisala kar sem napisala.

< Sporočilo je popravil Bajsa -- 4.3.2009 11:51:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 248
4.3.2009 12:06:43   
Februarka08
Evo, princeso sem dala spat, jaz do konca golaž spedenam, mal polente nardim zame in gasa na šihtuser posted image uf, pa takšen smotan tim bo danes v službi da se mi kar obračauser posted image user posted image

Lilchy user posted image user posted image ful dobre slikce! Jest tud nisem vedla kdo so te mične gospodičneuser posted image

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
4.3.2009 13:24:26   
Blacky*
čau punce in fant user posted image

mi smo doma... na začasnem odpustu in čakamo na izvid ctja glave. Da bomo videli v katero smer naj iščemo naprej. Izvid bo v dveh dneh ali enem tednu... do not ask... držimo pesti

smo bili že ob 6 pokonci, na oddelek so nas sprejeli šele malo pred pol deveto, potem mu vstavljali kateter... ker je jokal in se razburjal sta mu počli žilci na obeh rokah, tako ga je nazadnje dobil v nogico... nato smo pa se malo vozili od pediatrične do kliničnega kjer so delali ct in nazaj na pediatrično

ct pa delajo pod anastezijo in sem bila čisto živčna ko sem čakala kdaj se bo naš škrat zbudil

tako, to je zdaj zanami in čakamo na izvid, nato pa v nove borbe in zmage user posted image user posted image user posted image

grem počivat ker sem spala bolj malo, ves transfer po hodnikih, stopnicah in stavbah naših zdravstvenih ustanov pa je bil opravljen na rokah.

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?