|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
13.2.2009 8:50:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

lonapo - še tukaj, VSE NAJBOLJŠE

Mal za ninny ponavljamuser posted image  . Ninny, kje se pa ti skrivaš, te tud že nekaj dni ni blo tukaj. Ti,ti. Upam da sta  punci zdraviuser posted image user posted image user posted image

ja smo zdravi, samo ta teden sem imela M. doma pa bolj malo časa za rruser posted image , pa ko je tako lepo vremem gremo ven....

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4101
13.2.2009 8:53:56   
aleksandra silvija
ali ta torta:
user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
13.2.2009 9:05:12   
Cofijana
zivjo kako ste hvala za pike poke no da vam povem je kar dobro prenesel ko so mu vzeli kri, pol pa bi mogla se vodo dat pa se sploh ni polulal edino takrat ko sem ze vrecko vzela dol. Pol pa se pozabm flasko na straniscu od Jana v zdravstvenem domu tako da sm jo mogla iskat jit. Pac spomin dela slabo se slismo pol moram mojo zabo dat spatuser posted image

http://cofijana.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4103
13.2.2009 10:20:12   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

lonapo vse naj naj za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj,na vseh področjih tvojega življenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
13.2.2009 10:31:42   
lunca14
aleksandra.........joj,kake lušte ti delaš,s temi tortamiuser posted image ,a si nabavla za pusta oblačilca,no na kavo se pa res oglasim enkrat drug mesec,če me boš še hotla za družbouser posted image
mtinca.........ja tud v mesto kdaj zakrosam,samo takrat,ko grem imam vedno natempirano do zadnje minutke,ker grem ponavadi popoldne in imam ali dva ali vse tri škorce s sabo,če bom pa šla kdaj dopoldne,te pa pokličem,ker potem imam sabo samo luna in imam tud več časa na raspolago
naya......ja kje se pa vidva z lukcem skrivatauser posted image ,dej pokaž spet svojga korenjaka
ninny.........no lepo da ste zdravi,in da se po sončku sprehajaš,o M pa še ne bi komentirala,ker je še vedno nimam,pa tud pogrešam je neuser posted image
rmrm.........lepo se mejte na sončkuuser posted image user posted image user posted image
cofijana..........user posted image user posted image user posted image user posted image da ni nič bolelo,kar pa se tiće urina,so ponavadi skor vsi taki,ko je vrečka gor ne gre nič not,ko gre vrečka dol,pol pa greuser posted image user posted image user posted image
kleo..........dobro jutro in lep snežni dan,ja pa pošlji mi kako kepouser posted image .......kako,pa kaj dinozavriuser posted image user posted image user posted image
In mi smo spali danes,no lahko rečem,da nismo skor nič spali,se je skoz nekaj premetaval,sam ni vedel,kaj bi hotel,hb,da sta vsaj maj in enej spala celo nočko.Ja in tudi mi imamo sonček,ampak je še fajn mrzlo,tako,da počakam,da se dvigne nad nulo,potem pa gasa ven.Lepo se mejteuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
13.2.2009 11:14:48   
Anonimen
A kako sm /smo/so? user posted image  Včerej se mi ni dal kej preveč klobasat. Sm/smo/so super! Ne bom se hvalila ampak mali že hodi, tekoče govori in piše dva tuja jezika, samostojno je in pije s kozarca, se obleče in sleče sam ter že opravlja potrebe na wc-ju, včeraj pa je opravil izpit za avto... user posted image  Ja valjda.

Ne sej ne... Vse po starem bi rekla. Vso obroki so GH razen jutranji, je pa praktično vse. Nobenih aptamilov in novalacov od 7. meseca dalje. Velik je 78 cm in tehta 10 kg.

Ta mali/a je pa velika okoli 5 cm in tehta nekaj gramčkov user posted image

Sedi samostojno kot grof, kotali se v vse smeri, plazi se ne, se pa vzdiguje na noge.

Slike pa ne znam prpopat.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
13.2.2009 11:28:23   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

A kako sm /smo/so? user posted image  Včerej se mi ni dal kej preveč klobasat. Sm/smo/so super! Ne bom se hvalila ampak mali že hodi, tekoče govori in piše dva tuja jezika, samostojno je in pije s kozarca, se obleče in sleče sam ter že opravlja potrebe na wc-ju, včeraj pa je opravil izpit za avto... user posted image  Ja valjda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne sej ne... Vse po starem bi rekla. Vso obroki so GH razen jutranji, je pa praktično vse. Nobenih aptamilov in novalacov od 7. meseca dalje. Velik je 78 cm in tehta 10 kg. Super!

Ta mali/a je pa velika okoli 5 cm in tehta nekaj gramčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedi samostojno kot grof, kotali se v vse smeri, plazi se ne, se pa vzdiguje na noge. user posted image user posted image user posted image

Slike pa ne znam prpopat.

Sem poenostavila komentar.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
13.2.2009 11:33:27   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

aleksandra.........joj,kake lušte ti delaš,s temi tortamiuser posted image ,a si nabavla za pusta oblačilca,no na kavo se pa res oglasim enkrat drug mesec,če me boš še hotla za družbouser posted image
mtinca.........ja tud v mesto kdaj zakrosam,samo takrat,ko grem imam vedno natempirano do zadnje minutke,ker grem ponavadi popoldne in imam ali dva ali vse tri škorce s sabo,če bom pa šla kdaj dopoldne,te pa pokličem,ker potem imam sabo samo luna in imam tud več časa na raspolago
naya......ja kje se pa vidva z lukcem skrivatauser posted image ,dej pokaž spet svojga korenjaka
ninny.........no lepo da ste zdravi,in da se po sončku sprehajaš,o M pa še ne bi komentirala,ker je še vedno nimam,pa tud pogrešam je neuser posted image
rmrm.........lepo se mejte na sončkuuser posted image user posted image user posted image
cofijana..........user posted image user posted image user posted image user posted image da ni nič bolelo,kar pa se tiće urina,so ponavadi skor vsi taki,ko je vrečka gor ne gre nič not,ko gre vrečka dol,pol pa greuser posted image user posted image user posted image
kleo..........dobro jutro in lep snežni dan,ja pa pošlji mi kako kepouser posted image .......kako,pa kaj dinozavriuser posted image user posted image user posted image
In mi smo spali danes,no lahko rečem,da nismo skor nič spali,se je skoz nekaj premetaval,sam ni vedel,kaj bi hotel,hb,da sta vsaj maj in enej spala celo nočko.Ja in tudi mi imamo sonček,ampak je še fajn mrzlo,tako,da počakam,da se dvigne nad nulo,potem pa gasa ven.Lepo se mejteuser posted image .

Lunca, en obhod po trgovinah smo že naredili. Pustan oblačilca nas čakajo popoldan, tik preden gremo na rojstni dan.

Ampak res--marca te držim za besedo!!!!!!user posted image

Samsa----ker gre danes Jernej na RD, sem spekla eno tvojih čudovitih sladic, ki sem jih malo priredila našemu sladkorčku.

3 lončki navadnega jogurta
2 lončka sladke smetane
15 dag sladkorja v prahu
1 zavitek vanilijevega sladkorja
12 lističev želatine ali 2 žlici želatine v prahu
0,5 kg jagodičevja
zavitek biskvitnih (baby) piškotov

V pekač nadevamo plast ali dve piškotov in jih namočimo z mlačnim mlekom.
Za kremo zmešamo jugurte s sladkorjem in mu primešamo pripravljeno želatino (lističe za 5 minut namočimo v hladni vodi, jih ožmemo in raztopimo v topli - ne vroči tekočini). Damo za 10 - 15 minut v hladilnik, nato primešamo stepeno sladko smetano in na koncu rahlo vmešamo očiščeno sadje. Prelijemo preko piškotov in hladimo 3 ure v hladilniku ali 1 uro v zmrzovalniku.
Po želji sladico nadevamo s svežim sadjem in prelijemo s tortnim prelivom.

Namesto baby piškotov sem spekla osnovo iz ovsenih kosmičev.
Namesto sladkorja v prahu sem dala fruktozo.
Uporabila sem Vitalineo okus jagoda jogurta namesto navadnih jogurtov in brez sladke smetane.
HVALA

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
13.2.2009 12:15:38   
lidijajenko
zdravo čveke,kako ste?

mam eno vprašanje za vas.zanima me kakšne imate načrte za 2 otročka in če že planirate drugega oz.če je že katera noseča?
Midva sva se sedaj odločila da bova imela takoj še enega tako da nasljedni mesec oz. po user posted image  začneva pridnouser posted image user posted image  pa upamo da se bo čimprej pokazal kakšen user posted image  ali user posted image .

Me je kar malo strah kako bomo to zrihtal vse skupaj... no upam da je še kakšna da bova lahko kakšno rekli na to temo..

Neposredna povezava do sporočila: 4109
13.2.2009 13:35:03   
lunca14
user posted image lidijajenko..........user posted image user posted image user posted image user posted image ja bravo,da boste takoj začeli na novem članu,od naših bivših junijk je noseča anja in žanka,enih par pa dela na tem,da bi čim prej zibal..............user posted image user posted image user posted image da vama čim prej ratauser posted image user posted image
anjaph..........user posted image user posted image user posted image user posted image ja čestitke,za novo nosečnostuser posted image user posted image user posted image ,lepo in kdaj maš rok,julija ali avgusta,kako se počutiš,je kaka razlika od prvič,in seveda kapo dol,za tvojga korenjakauser posted image user posted image ...................ma sem ti fouš,ko si srečnauser posted image

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
13.2.2009 13:57:50   
lonapo
punce moje, hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
13.2.2009 15:00:18   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo naše novejše fotke,ko veselo papamo pikota,pa bratska ljubezen,pa letošnji snežak............

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
13.2.2009 15:21:49   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

Izabela je pregledala nabiralnik in ni nobenega darilauser posted image user posted image user posted image . Zato lepo prosim, da se potrudite naslednji mesecuser posted image user posted image

user posted image user posted image Sari za 8 mesecev in za polno usta zobov. Mi smo še kar samo na dveh.

Lunca14- tvoje fante pa lahko kjerkoli spoznaš.....kopija mamiceuser posted image user posted image . Torej res treba kako pužo nabavit, da bo pa cel ati

aleksandra silvija- lepo se imejte na Rogli. Mi bomo pa verjetno v nedeljo šli mal gor, če bo lepo vreme...sam ne smučat...zijala pastuser posted image

Pa vem ,da bi še neki mogla pokomentirat...pa se ne spomnimuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
13.2.2009 15:23:23   
alea01
AnjaPH- user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Torej navijamo za user posted image ?user posted image . Pa kaj večkrat se javi in tudi kako slikico pripopaj svojega lepotca

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
13.2.2009 15:23:55   
Anonimen
SARA vse naj naj za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
13.2.2009 15:25:37   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

SARA vse naj naj za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
13.2.2009 15:31:16   
Anonimen
evo nekaj naših fotk

tkole jemo koren in ko nam pade se nekaj časa smejimo
user posted image

tkole plazimo proti vsemu kar diši na telefon
user posted image

tkole pa želimo ven iz ležalnika
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
13.2.2009 15:31:46   
slovenka
Sari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj koliko so lunčini fantki izrezani iz nje pa ne bi znala soditi user posted image user posted image user posted image So pa lubeki. Mene kar malo stisne, ko katera reče, da delajo na drugem - še nisem perajt izgleda. Saj če bomo zdaj malo nehali v dnevno nositi ponoči, bom prej, a ne? Do te prakse smo prišli, ker je bila tako čist prebujena in hopsala po postlci, potem pa če je nisva nesla, kar sva parkrat probala, potem še 2 uri ni zaspala, sicer se je pa pol urce poigrala in šla dalje spat. Ampak sedaj jo moramo res naučiti ,da so ponoči ne igramo, ja. user posted image

Kaj boste pa počeli za valentinovo? Boste dali v varstvo male ali boste doma zvečer? Midva slednje, samo planirava nekaj posebnega za takrat, ko bo šla spat. Jo bom čez dan matrala, da bo ja spala user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
13.2.2009 15:35:58   
Anonimen
fotke so vse s telefonom narjene, pa so mal slabše kvalitete

bom poiskala une ta lepe iz fotiča :=) pa napopam še kako

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4119
13.2.2009 15:37:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kaj boste pa počeli za valentinovo? Boste dali v varstvo male ali boste doma zvečer? Midva slednje, samo planirava nekaj posebnega za takrat, ko bo šla spat. Jo bom čez dan matrala, da bo ja spala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj dela popoldne, sam bo mal prej nehal, pa greva mal ven na drink

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
13.2.2009 15:37:33   
slovenka
I, nya, kaki lubek. Jaz sem pa gugalnik že pred kakimi 3 meseci odnesla na podstrešje, ker ni bil več zanjo, se je ven prevrnila, ko je tako delala. Naša pa še ni bila v vedru, je pa bila v banici za perilo, ko sem vzela ven iz stroja, sem jo dala kar gor in odnesla iz kleti user posted image

No, pa še nekaj naših novejših, se čudim, kako so vsi en za drugim stari 8 mesecev, potem mi pa kapne, da je naša že tudi 7,5 user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bi dala še kak video, kako hodi po 4, pa se jaz zraven grozno slišim, zvoka pa ne znam izklopit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
13.2.2009 15:39:14   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

moj dela popoldne, sam bo mal prej nehal, pa greva mal ven na drink

Kje bo pa mali? Jaz imam za naslednjo soboto zmenjeno s sestro, da jo pazi, pa greva midva v pustni šotor malo. Že komaj čakam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
13.2.2009 15:41:20   
Anonimen
ja doma bo spal

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
13.2.2009 15:42:14   
Anonimen
slovenka - kolk mate vi stopinj doma? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
13.2.2009 15:44:06   
slovenka

ja doma bo spal

Sam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?