|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
12.2.2009 13:41:04   
slovenka
Lunca, še ne barvamo, v ponedeljek pridejo, ker še ni bilo čist vse pripravljeno doli. Potem so me pa klicali, da od srede do petka prihodnji teden pripeljejo biljard in sedežno za klet - malo prej, ko smo mislili, bo kar napeto... user posted image

Hvala za pikapoke, te pa res rabimo. Sem zdaj dobro uro dremala z malo v zagrnjeni spalnici... Pa bi še. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
12.2.2009 13:43:53   
lunca14
slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en piruser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
12.2.2009 13:51:18   
aleksandra silvija
evo...smo iz vrtca..ogledali smo si sapramiškouser posted image

odhodi zjutraj--ogromno nekih opravkov, da o prtljagi ne govorimuser posted image

lunca----te držim za besedo--res se oglasi s svojimiuser posted image

kosilo---goveja juha  z ribano kašo iz pire
svaljki (krompir + pirina moka),
dušena zelenjava (brokoli, korenček, cvetača),   
puranji file v omaki
solata

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
12.2.2009 14:32:13   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en piruser posted image user posted image

Ja, kugle menda naslednji vikend. Piva ni pa nihče omenjal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
12.2.2009 14:38:22   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, kugle menda naslednji vikend. Piva ni pa nihče omenjal user posted image user posted image user posted image

Bomo pa s sabo kak pir prnesle, ni blema. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
12.2.2009 14:38:42   
lunca14

................ja,ja sami izgovori,no pol pa na kafe,sokec,mleko,piškote.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
12.2.2009 14:39:48   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

.............vidiš,tega se pa sploh nisem spomnilauser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
12.2.2009 14:40:20   
babysolza
Mi bomo pa za kosilo imeli goveje zrezke v omaki, riž, zeljnata solata. Pa še mal ričeta sem skuhala, bo pa kr za večerjo.

Sabina bo pa danes cvetačo, bučke in morda mal govejega meska, drgač pa sam mal juhce.

Prejle sva ble zuni, jupijaja za končno mal sončka! user posted image user posted image user posted image

Ups, nekdo se zbuja in opoldanskega dremeža. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
12.2.2009 14:41:41   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

Izabela pravi, da naj preverite če ste na pravi naslov poslale darila, ker daril ni od nikoderuser posted image user posted image user posted image user posted image . Od samih čestitk ne more biti vsa slinasta, ker jih ne more dat v ustauser posted image user posted image user posted image

Sem mal priletela naokoli. Mi smo kul. Zaenkrat zdravi, papcamo, plazimo še ne, kotalimo se, danes se je po riti vlekla naprej. Se bomo pa po riti vlačiliuser posted image .
Za pusta bomo pa dalmatinček...no tamala bo. Pa letos se bom prvič lotila krofov. RMRM glej ,da  je res dober recept, drgač user posted image .user posted image

Za vse vas pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.2.2009 14:42:00 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
12.2.2009 15:20:49   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

.............vidiš,tega se pa sploh nisem spomnilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Saj Štajerci nismo škrti, bi že našli pir, pa ostalo tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm, bomo videli, kako bo vse skupaj izpadlo user posted image

Uh, me uhe bolijo danes, je mala tako glasna, samo kriči... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
12.2.2009 15:21:57   
slovenka
Alea, Izabela, zahtevnici mali user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje pa ste dobili kostum? Dali šivat ali kako? Jaz ne najdem nobenega pod 2 leti. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
12.2.2009 16:29:59   
beyba
sam na hitro prišla povedat da mamo četrti zobek

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
12.2.2009 16:35:25   
Anonimen
Alea-Izabela,vse najboljse mala gospodicnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Talita je bila tudi dalmatincek,pa klovn,japonka,princesa,carovnica,princesa,princesauser posted image ...

Marisa mi je spala 4h v kosu(zdaj bo ponoci zur) in mami je sla prav tako malo zraven.Trenutno sta s Tali zunajuser posted image imamo sneg in sonce.

Kosilo:
Meri,zel.juhca z korenjem,cvetaco,oranzno buco in rizem.
Tali,je sla s prijateljicami na pico,brok.juha.
Drugi,cipsuser posted image ,brokolijeva juha,gov.zrezki v omaki,kruh...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
12.2.2009 16:38:13   
Anonimen
AS,Sapramiska je super,si tudi ti uzivala sigurnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ela,za zobek

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4064
12.2.2009 16:47:22   
RMRM
Dan!

Izabela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS user posted image user posted image user posted image  za lep dan v vrtcu

Kleo user posted image user posted image user posted image  za Meri.

Slovenka user posted image user posted image user posted image  za biljardnico. Tja pa fino paše oranžna barvauser posted image

No, danes pa samo ploskamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
12.2.2009 16:48:36   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ojla mamičkeuser posted image

Izabela pravi, da naj preverite če ste na pravi naslov poslale darila, ker daril ni od nikoderuser posted image user posted image user posted image user posted image . Od samih čestitk ne more biti vsa slinasta, ker jih ne more dat v ustauser posted image user posted image user posted image

Sem mal priletela naokoli. Mi smo kul. Zaenkrat zdravi, papcamo, plazimo še ne, kotalimo se, danes se je po riti vlekla naprej. Se bomo pa po riti vlačiliuser posted image .
Za pusta bomo pa dalmatinček...no tamala bo. Pa letos se bom prvič lotila krofov. RMRM glej ,da  je res dober recept, drgač user posted image .user posted image

Za vse vas pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ti se sam recepta drž, nič po svoje, pa ti sigurno uspejo.user posted image

Za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
12.2.2009 16:50:01   
Anonimen
RMRM,danes tvoj pride,zato ploskasuser posted image .
Kako kaj Lukas?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
12.2.2009 16:59:13   
Anonimen
Mi gremo zdej 3 rundo ven.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa verjetno bomo do P zavili, da jo zvagamo, doma sem jo zmerla ima pa že 74 cm.user posted image Še mal, pa bo previjalna premajhna za preklaste noge.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
12.2.2009 17:17:40   
Anonimen
O Didlinaa,pridni sta...pa kar tko do P,ko se spomnis,da bi jo lahko mal stehtaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
12.2.2009 17:30:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka user posted image user posted image user posted image  za biljardnico. Tja pa fino paše oranžna barvauser posted image

RMRM, samo biljardnica pa ne bo oranžna user posted image user posted image user posted image Oranžna bosta kabinet in velika jedilnica, biljardnica bo pa bež in ena stena temno rdeča, ker imamo temno rjavi biljard in sedežno v kombinaciji temno rdeča (blago), rjava (usnje ob strani). Tako da oranžna ne bi pasala. Kompliciram, a ne? Sva našla sedežno, ki paše k biljardu in od tod sva potem določila barve v biljardnici. No, bom prilepi kako slikico drugi teden, če bo uspelo, če ne bo, bom pa rep povesila user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
12.2.2009 17:34:29   
slovenka
Punce, a se še kateri zbujajo mali sredi noči tam za uro do dve - pa ne v joku, ampak celi veseli? Naša zadnje čase kar pogosto to počne, brca in jamra v postlci, ko pridem do nje, pa oči odprte, nasmešek in miga z ritjo gor in dol... Prej sem imela navado, da sem jo nesla v dnevno in se je malo poigrala, pa je potem spala dalje, sinoči sem jo pa samo k sebi vzela v posteljo, malo sva imele luč, potem sem jo pa ugasnila - sicer še kar dobro uro ni zaspala, je pa bila kar mirna in pridna, samo božala me je itd. Moj sploh ni vedel, da je bila pri nama. Pa razmišlja, da čeprav moram biti v obeh primerih budna, da je boljše tako, da ne greva v dnevno, po eni strani je meni lažje da kar dalje ležim, ona pa bi se morda čez čas naučila, da se ponoči ne igramo. Kaj ve mislite?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
12.2.2009 17:38:22   
Anonimen
Slovenka,tudi moja se zbuja in ne zaspi po par ur....
...jaz je nikakor ne bi nosila v dnevno,se posebej ker je pridna.Zakaj je kar v njeni postelci ne pustis,ce ne joka?
.....grem,cistim akvarij...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4072
12.2.2009 17:41:47   
aleksandra silvija

Punce, a se še kateri zbujajo mali sredi noči tam za uro do dve - pa ne v joku, ampak celi veseli? Naša zadnje čase kar pogosto to počne, brca in jamra v postlci, ko pridem do nje, pa oči odprte, nasmešek in miga z ritjo gor in dol... Prej sem imela navado, da sem jo nesla v dnevno in se je malo poigrala, pa je potem spala dalje, sinoči sem jo pa samo k sebi vzela v posteljo, malo sva imele luč, potem sem jo pa ugasnila - sicer še kar dobro uro ni zaspala, je pa bila kar mirna in pridna, samo božala me je itd. Moj sploh ni vedel, da je bila pri nama. Pa razmišlja, da čeprav moram biti v obeh primerih budna, da je boljše tako, da ne greva v dnevno, po eni strani je meni lažje da kar dalje ležim, ona pa bi se morda čez čas naučila, da se ponoči ne igramo. Kaj ve mislite?

Naš se ne zbuja, ampak zaspi šele okoli pol polnoči in je do takrat poln energije. Nato se pa še 1 do 2-krat zbudi za dojenje.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
12.2.2009 17:43:28   
aleksandra silvija
Slovenka, po moje je zagotovo bolje, da je ne odpeljete v dnevno.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
12.2.2009 19:03:27   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,tudi moja se zbuja in ne zaspi po par ur....
...jaz je nikakor ne bi nosila v dnevno,se posebej ker je pridna.Zakaj je kar v njeni postelci ne pustis,ce ne joka?

Ne, če bi jo pustila v postlci, se začne dreti, sicer ne joka, a na glas govori in huda je...

Ja, sva se z mojim tudi pogovarjala, da je od slej ne bova več nosila v dnevno. Če bo glasna,bo pa on šel v dnevno spat. Mogoče se bo nehala prebujati.

AS, naša sicer zvečer lepo zaspi, običajno ob 20h. Če pa je popoldne kaj bolj utrujena in dlje potegne, pa tudi včasih kasneje - a za take noči potem vem, da ne bo ob treh razigrana. Vsaj to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?