Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
evo pa še eno izostreno fotko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya ja doma bo spal Sam? ja sam - babi pač ne more k njemu v posteljico bo moja mami varuška - en štuk nižje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:45:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - kolk mate vi stopinj doma? Ja, saj sem vedla, da bodo take Ful je toplo, sonce čez veliko terasno okno pali, pa sva obe rdeči v lica... Brez skrbi!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:46:24
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya ja doma bo spal Sam? ja sam - babi pač ne more k njemu v posteljico bo moja mami varuška - en štuk nižje No, to pa nisem vedla, da je babi doma.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - kolk mate vi stopinj doma? Ja, saj sem vedla, da bodo take Ful je toplo, sonce čez veliko terasno okno pali, pa sva obe rdeči v lica... Brez skrbi! sej je bla sam šala, čamak še komentar mtince
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya ja doma bo spal Sam? ja sam - babi pač ne more k njemu v posteljico bo moja mami varuška - en štuk nižje No, to pa nisem vedla, da je babi doma. al sm zanalašč že pri prvem postu spustila ta podatek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:48:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - kolk mate vi stopinj doma? Ja, saj sem vedla, da bodo take Ful je toplo, sonce čez veliko terasno okno pali, pa sva obe rdeči v lica... Brez skrbi! sej je bla sam šala, čamak še komentar mtince Ne, mtinca tako ve, kako je Ne bom več takih slikic gor dajala, ker mi bo še katera socialno poslala, naj preverijo temperaturo v hiši
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ne, mtinca tako ve, kako je Ne bom več takih slikic gor dajala, ker mi bo še katera socialno poslala, naj preverijo temperaturo v hiši ja pa men tud, k tamalga v čeber tlačim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:50:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya al sm zanalašč že pri prvem postu spustila ta podatek Nya, danes si za našeškat po riti Samo, ali imata vseeno kak babyphone, da ga bo babica slišala? Zdaj ko bo moja sestra rodila, bodo tudi lahko tako prakticirali, da bosta kam šla, pa bo babi varuška, samo mislim, da bodo morali uporabit kak babyphone, ker sicer ne bi rekla, da bi slišala...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 15:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya al sm zanalašč že pri prvem postu spustila ta podatek Nya, danes si za našeškat po riti Samo, ali imata vseeno kak babyphone, da ga bo babica slišala? Zdaj ko bo moja sestra rodila, bodo tudi lahko tako prakticirali, da bosta kam šla, pa bo babi varuška, samo mislim, da bodo morali uporabit kak babyphone, ker sicer ne bi rekla, da bi slišala... Ja ja itak - varuško mamo. Jo skoz uporabljamo, k mamo vrata kr zaprta, da lahko jaz kej nardim v kuhinji, da malemu piskri po glavi ne ropotajo . Pa tud ko kam greva, dava sam varuško dol moji mami, pa je. Res je super. In kako je kaj tvoja sestra?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 16:13:49
|
|
|
|
slovenka
|
Dobro je, trebušček raste, samo spola še ne ve - čez dva tedna menda izve. Naša pa spi že dve in pol uri, je zaspala v vozičku na sprehodu, pa sem jo potem malo pustila ob terasi in jo potem nesla notri, pa kar vleče...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 20:47:23
|
|
|
|
lunca14
|
JOJ,Kako zatišje je tule gor,kaj vse gledate grozljivke .......... alea.......ja ,hvala za kompliment,a potem sem res tako lepa,kot so moji otroci ...............pa naslov sporoči,da pošljemo izabeli darilca slovenka.........pridno raste tvoja čbelca,je že prava frača ratala naya..........no končno,si svojga lukca spet pokazala,raste,raste fant,pa firbčen je pa tud,skratka fajn pobec
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 21:03:23
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 JOJ,Kako zatišje je tule gor,kaj vse gledate grozljivke .......... slovenka.........pridno raste tvoja čbelca,je že prava frača ratala Se veseliš, a ne? Da bodo snahe za tvoje dede
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 22:34:15
|
|
|
|
sasa.vracko
|
dober večer najprej naj pokomentiram: slovenka - mala Zofija je na slikci z roza kapico božanska, pa kako polt ma in bi lahko to slikco prodajala nya - Luka je pravi navihanček, sej ne ful je dober v vedru za ostale pa še nism prebrala za nazaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 22:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko nya - Luka je pravi navihanček, sej ne ful je dober v vedru ja, pa je res- pravi mali vragec bo tole :)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 13.2.2009 22:39:05
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ja lunco sm pozabla komentirat in njene tri fante! ful so srčki in se ful strinjam z aleo, da bi ji takoj kjerkoli spoznala, ker so pa cela mamica, vsi trije...eden slajši od druzga...res rabite punčko, da bo atijeva lubica
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.2.2009 11:05:41
|
|
|
|
Anonimen
|
....pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.2.2009 11:14:50
|
|
|
|
lunca14
|
DAAAAAAAAAANNNNNN ..................samo ne vem komu????? naya.............a sem se jaz tebi kaj zamerla???????????
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.2.2009 11:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 DAAAAAAAAAANNNNNN ..................samo ne vem komu????? Lahko tudi meni..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.2.2009 11:34:55
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 DAAAAAAAAAANNNNNN ..................samo ne vem komu????? Lahko tudi meni.. Dan kleo,kako si kaj,kako si preživela včerajšnji dan petek13,ko tako obožuješ grozljivke.?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.2.2009 11:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi lahko ktera prosim pove kako se sladkor prezge?Talita ze nekaj casa kaslja,dva dni pa non stop,ima suh kaselj.Bi ji rada dala sladkor z mlekom,a se bojim,da bo spet kaksnaposoda sla v maloro .Zaenkrat pije sirup iz regradovih cvetov,bi bil boljsi iz vrsickov,a na zalost tega nimam. Marisa ima kot kaze sesto otrosko bolezen,ker je vceraj dobila rdece pikice po trupu.Mi je fajn cudno,od koga bi se lahko nalezla.Sem prebrala,da ima lahko virus tudi 2m v sebi pred izbruhom,tako da mozno sva prinesli iz Slo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.2.2009 11:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 DAAAAAAAAAANNNNNN ..................samo ne vem komu????? Lahko tudi meni.. Dan kleo,kako si kaj,kako si preživela včerajšnji dan petek13,ko tako obožuješ grozljivke.? Grozljivke ni bilo nobene za cuda,sem gledala nemski izbor za Evrosong.So prav spasni zmagali,tudi moji favoriti. Je bila pa Tali ves teden v pricakovanju tega petka 13,ne vem kaj je pricakovala,da se ji nenavadnega zgodi...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.2.2009 11:42:38
|
|
|
|
lunca14
|
kleo........žgan sladkor,nisem nikoli delala-žal. za tali.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.2.2009 14:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - zakaj??? sej sm ti nalimala fotke - posebej zate kleo - sladkor daš v posodico, ene dve žlici, preden počrni naliješ gor mleko :)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.2.2009 15:13:07
|
|
|
|
lunca14
|
naya...........mah veš,zmeraj ,ko ti kaj napišem,me kar hops preskočiš ,no slikce si mi pa res poslala ,ma moram te mal podražit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?