|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
14.2.2009 16:05:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

kleo - sladkor daš v posodico, ene dve žlici, preden počrni naliješ gor mleko :)

Hvala lepauser posted image ,bom naredila.Moz mi je rekel,da moram dat zraven sladkorja koj malo mlekauser posted image user posted image .
Smo sli Marisi kupit poganjavcek in polzka-gugalnik.Samo tamala je tecka,tale sesta  jo kar daje,sploh ni za ven.Bi najrajs skos spala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
15.2.2009 7:30:26   
lunca14
Dobro jutro,dober dan in večeruser posted image user posted image user posted image .......................naše spanje jeuser posted image ,šmrkamo in zobiki nagajajouser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
15.2.2009 11:38:05   
Anonimen
Tole tukaj je pa zalostno,se bo treba kam drugam vkljucit...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
15.2.2009 16:46:09   
Tina 28
ojla

Se vidi, da je sonček...in je tu mrtvilo...saj včasih je prav tako!

Jaz sem se pa sam prišla považit, da mi je brat od mojga zapustu sbvoj notebook, ker je dobil v službi novega...ful boljšega in tega ne bo uporabljal. Tko, da prčakujte še več napak, ker se še privajam...je kar čudnen občutek.

Lepo nedeljo še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
15.2.2009 17:28:35   
slovenka
Hojla,

mi smo bili pa na šopingu v Mb. smo kupili blago za kostumček za malo, pa za oblekce sem ful zapravila, rabi skoraj vse novo. Pa pri nas doma smo bili... So naši tako navdušeni, ko mala po celi dnevni hodi. Po 4 seveda. user posted image Ja, pa zvončke sem nabrala na poti domov. Jih imam tako rada, ker mi simbolizirajo pomlad, čeprav je včasih še ni kar takoj...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
15.2.2009 22:45:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ja, je žalostno ja. Mene ni zarad tega, ker se mi enostavno ne da več sam še ploskat, pa brat jamranje...pol drugič uletet pa se pohvalit (ja, sej sem se tud jaz radauser posted image ) sam ni več spontanih pogovorov, ni več zajebancije....zaradi tega je blo pa luštno, priznajuser posted image eh, sej se ne sekiram. Itak sem polno zaposlena za našo miss, pa še služba bo kmal tuki, iskanje rešitve za varstvo, pa osebni opravki...itak mi je RR sam razvedrilo. Na vsake tolk bom kej prebrala, če bom kej imela user posted image , to je pa tud vse.
Sej smo več ali manj na FB, si kej napišemo, pa je zadeva rešena.user posted image

LP

Pa brez zamere!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.2.2009 7:34:31   
babysolza
Jutrčka!

Joj Didlina, sam se kr strinjam s tabo. Zamert pa - po pravici je najboljše povedat, iskrenost še zmeri neki velja. user posted image user posted image  Včasih smo res bl klepetale pa hec je bil, zdej pa vsaka uleti sm gor ob drugi uri in ni več to to. Morda ns bo pa pomlad mal pognala pa bomo začele bl čvekat. user posted image user posted image user posted image

Jaz se bom pa kljub vsemu pohvalla user posted image user posted image  - Sabina je včeraj končno izgovorila 'mama'. user posted image user posted image  Sej bi se raztopila, če ne bi bla cel dan sitna kot user posted image  - je imela ponoči vročino, dlesni ji pa še od daleč ne smem pogledat, kaj šele potipat - očitno se bomo tud mi kmal premaknili z 2 zobkov. Pa ravno sem se ta 2 navadla umivat, zdej bo treba pa še zgori. user posted image

Tina, bravo za laptop! Jaz pa komi čakam, da bo moj prenosnik spet samo moj - si bo user posted image  nabavu 'navadnega', ker rabi večji ekran za risanje.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.2.2009 7:35:43   
babysolza
No, prebrala sem vse user posted image user posted image , zdej grem pa še mal na FB, dokler njeno visočanstvo še pančka.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.2.2009 10:19:28   
Anonimen

ja, vidim jauser posted image me je pa skrbelo koliko bom imela za prebrati

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
16.2.2009 10:20:41   
Anonimen
babysolza user posted image za mamo

Kje pa ste vseuser posted image ? RMRM, Tina, Kleo, Samsa, Alea, Nya.........user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4160
16.2.2009 10:21:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, je žalostno ja. Mene ni zarad tega, ker se mi enostavno ne da več sam še ploskat, pa brat jamranje...pol drugič uletet pa se pohvalit (ja, sej sem se tud jaz radauser posted image ) sam ni več spontanih pogovorov, ni več zajebancije....zaradi tega je blo pa luštno, priznajuser posted image eh, sej se ne sekiram. Itak sem polno zaposlena za našo miss, pa še služba bo kmal tuki, iskanje rešitve za varstvo, pa osebni opravki...itak mi je RR sam razvedrilo. Na vsake tolk bom kej prebrala, če bom kej imela user posted image , to je pa tud vse.
Sej smo več ali manj na FB, si kej napišemo, pa je zadeva rešena.user posted image

LP

Pa brez zamere!user posted image

didlinaa ti dam kar pravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.2.2009 10:25:39   
lunca14
Joj Didlina, sam se kr strinjam s tabo. Zamert pa - po pravici je najboljše povedat, iskrenost še zmeri neki velja. user posted image user posted image  Včasih smo res bl klepetale pa hec je bil, zdej pa vsaka uleti sm gor ob drugi uri in ni več to to. Morda ns bo pa pomlad mal pognala pa bomo začele bl čvekat. user posted image user posted image user posted image

No jaz se pa ne bom strinjala s tem,meni pa ni teško enim ploskat,če kaj dosežete,ali vas potolažiti,če je to potrebno,mislim,da je problem bolj v tem,da vas je večina na fb,ker je tam več novega in svežega.Pa tud v tem,da se naši škorčki razvijajo različno,in eni napredujejo hitreje kot drugi in potem smo malo nevošćljivi in se raje ne primerjamo z drugimi,pa tudi služba prihaja,in se počasi navajate nazaj na normalno okolje,ne več virtualnih prijateljev ampak prijateljev iz službe.Meni je pa prav teško,ko vidim,da se to dogaja,ker mislim,da smo spletle eno tako prijatelsko vez,vsaj po moje in bi bilo prav žalostno je kar tako prekinit,no prijatelstvo,pravo pa itak ostane.
Če sem katero,kakor koli dregnila-negativno,se ji opravičujem,ni bil moj namen,sploh se ne nanaša na nobeno osebno,ampak kot celoto.Moj življenski moto je v dobrem in slabem spoznaš pravega prijatelja.

Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.2.2009 10:43:24   
Anonimen
Lunca a bova vsaj midve čvekali, če so ostale obupale?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.2.2009 10:50:50   
Anonimen
Oj

Evo mene.
Se strinjam z Didlino,BS,Lunco...vse imate prav.Bi blo meni tut zal ce nase debate zamrejo,ker ste mi veliko pomagale glede Meri,ko sem bila res slabe volje sem prisla mal pocvekat in sem bila koj boljse.
Zadnje case je res zalost,vsake tolko kaksna uleti,nekaj naüpise pa je potem spet par dni ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.2.2009 10:51:48   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

jaz sem vedno za,mam zmeri tok časa,da lahko uletim za minutko,čeprav mam tri škorce,pa skor vedno sem sama zanje............no kako si kaj ti in tvoji dve špelci,ste zdravi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
16.2.2009 10:53:30   
lunca14
user posted image user posted image user posted image no smo že tri,čao kleouser posted image user posted image .............in ti,kako si kaj,pa tvoji dve nadobudnici,se je tali poštimala-zdravje?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
16.2.2009 10:55:02   
RMRM
Dan!

Lunca, lepo si napisala.

IMAMO PRVI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image

Pa včerja mu je tako lepo ratalo MAMA user posted image user posted image user posted image

Ja, saj vem, mal se hvalim, pa kajuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud za to, da čvek ostane. Res pa je, da imamo vse vedno manj časa, sploh pa vikendi in lepo sončno vreme tud prispevata svoje.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
16.2.2009 10:55:28   
lunca14
...........a,vidte že ploskamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...........rmrm........sem šele zdej prebrala,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za besedo ,ki dela čudeže-mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........no vidte smo že štiri,že čvekamouser posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 16.2.2009 10:57:16 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
16.2.2009 10:55:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dan!

Lunca, lepo si napisala.

IMAMO PRVI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image

Pa včerja mu je tako lepo ratalo MAMA user posted image user posted image user posted image

Ja, saj vem, mal se hvalim, pa kajuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud za to, da čvek ostane. Res pa je, da imamo vse vedno manj časa, sploh pa vikendi in lepo sončno vreme tud prispevata svoje.

bravo za zobekuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4169
16.2.2009 10:56:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

jaz sem vedno za,mam zmeri tok časa,da lahko uletim za minutko,čeprav mam tri škorce,pa skor vedno sem sama zanje............no kako si kaj ti in tvoji dve špelci,ste zdravi?

saj jaz tud sem ter tja uletim pa pregledam, če se kaj dogajauser posted image

Moji sta zdravi, Maša je šla danes spet v vrtecuser posted image

evo alarm pridem kasneje nazaj

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4170
16.2.2009 10:56:39   
Anonimen

...........a,vidte že ploskamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudiuser posted image samo za zobek je treba ploskat

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
16.2.2009 10:58:32   
lunca14

babysolza user posted image za mamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
16.2.2009 10:59:38   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image no smo že tri,čao kleouser posted image user posted image .............in ti,kako si kaj,pa tvoji dve nadobudnici,se je tali poštimala-zdravje?

Zdej ko ze vprasas...samo to sem cakalauser posted image ,mene spet koleno ful boli.Me je v nosecnosti za pop..,potem po rojstvu se kar en cas,zdaj je blo pa bolje.Vceraj sem pa Marisi ene barvne like na strop lepila,in sem zgleda prevec desno koleno obremenila in dons je katastrofauser posted image .
Meri je ze dobra,ni vec pikic,tali kaslja,a sladkor in mleko cudezno pomagata,res hitro preneha kasljat.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
16.2.2009 11:01:13   
lunca14
user posted image user posted image a vidte,kako smo pridne,smo že presegle normo,glede na vikend
..........ninny,super da ste spet zdravi in da je šla tvoja tavelka spet v vrtec,kaj jih boš pa našemila za pusta

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
16.2.2009 11:02:49   
Anonimen
Bravo za zobek,pri mami si se pa sigurno zjokala RMRMuser posted image ,ti BS si bolj trdne sorte se mi zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?