|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
9.2.2009 10:58:24   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: NinKa

Punce pozdravljene,

nisem imela časa kaj brati za nazaj.....nekaj zadnjih stvari..

No da sporočim...začeli smo pridno jest GH.super.user posted image user posted image user posted image ..vse kaj pride v roke, razen pri sadju smo bolj zbirčni...hvala bogu alnaturi. No in iz tega sledi moje vprašanje za AS....dons pa jutri je še 15% off na prehrano...kaj misliš z 15+ -15% a je pol 30% minususer posted image .ne, ni ravno 30---zato sem napisala 15 in 15user posted image , pa dobro, pri velikih količinah se pozna, čeprav drugače ne gledam tako na akcije. Ampak če naenkrat kupim 15 zavitkov mislijevih tablic in 10 zavitkov suhih marelic nekaj prihranim, pa še dolgo ni treba po ponovnih nakupihuser posted image ..no v vsakem primeru se pozna, če kupuješ več stvari.

No mi smo še zmerom brez zobkov user posted image user posted image nič hudega, bodo že prišliuser posted image  drugače pa za svojih malo čez 7 mesecev ful šibamo....po kolenih, se že poskušamo sami vstati....ob mamini podpori, ki je bolj stabilna od raznih ležalnikov se tut že vstane sam in naredi kak korak. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsedemo se tut sami iz vseh možnih položajev.

Smo pa prejšnji teden, ko smo bili na Pohorju fasali mali prehladek, ampak sam šmrkamo, nimamo vročine in nič hujšega.

Pa da se še mami pohvali, sem bla na faksu in dobila 8.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si--kako ti uspeva? Jaz čez dan ne morem nič resnega pisati, ponoči samo res nujno Še malo....pa bo konc....2 komada še....le ta pa grem delat oz. poskusit delat 19. in 20.2.bomo držali pesti

Aja, pa še to....punce, ki ste imele CR....a se vam še kaj vidi črta reza?ja, zelo. Sem bila res grdo zašita. Ampak me to sploh ne skrbi. Men se namreč sam nekaj minimalnega in una ena pika ko je bil zadnji šiv...mi je pa kolegica rekla, da se njej še ful vidi, pa je rodila 12
tednov pred mano.

Ok, uživajte,.....jaz mam sireno...

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
9.2.2009 11:00:56   
aleksandra silvija
Tina - zdrava hrana-veš, Jernej ima za zajtrk ene 5-krat na teden paštetouser posted image . to mu je tako dobroo in potem drugje še bolj pazim. Ampak vsega mu ne morem vzet. Se tolažim.

Super zabavo bo imel Nejc. Res si se potrudila!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
9.2.2009 11:03:30   
Tina 28
Naš Nejc je pa vitez vsak dan in maha z meči...tko da sem vesela, da bo zdaj indijanec...bom bolj mirna, da ne bo koga preveč,....

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
9.2.2009 11:06:39   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Naš Nejc je pa vitez vsak dan in maha z meči...tko da sem vesela, da bo zdaj indijanec...bom bolj mirna, da ne bo koga preveč,....
[/quoteuser posted image user posted image user posted image
jaz pa vedrim tu na rr--je lovro skoz v naročju in drema--če ga odložim je takoj tak user posted image , vsaj kosilo je 3/4 skuhano in po tleh pomitouser posted image , pa jaz sem se danes 2-krat tuširala, da sem se zbudilauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
9.2.2009 11:08:21   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

jaz pa vedrim tu na rr--je lovro skoz v naročju in drema--če ga odložim je takoj tak user posted image , vsaj kosilo je 3/4 skuhano in po tleh pomitouser posted image , pa jaz sem se danes 2-krat tuširala, da sem se zbudilauser posted image

jaz malo špegam pa spet hit mal pospravituser posted image ...tuširat se pa ne upam, ker mala spi...pa šparat mormo pri vroči vodiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3805
9.2.2009 11:09:55   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

jaz malo špegam pa spet hit mal pospravituser posted image ...tuširat se pa ne upam, ker mala spi...pa šparat mormo pri vroči vodiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
9.2.2009 11:10:21   
Tina 28
drgač je pa Anja mela frke samo od  1.00 do 1.40...pol pa je bil mir do zjutrajuser posted image .
Zvečer pa nima več takih izpadov...vendar jo takoj, ko začne jokat zavijem v odejco in pol vsa happy zaspi nazaj...drugače pa ne. Mi je prav dobra, ko se tko name pomuza in me prime z roko in zaspiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
9.2.2009 11:11:28   
aleksandra silvija
uuuu se mi zd, da je Lovro bolj trdno zaspal. Ga bom dala kar v voziček, pokrila in gremo ven. Je zunaj prava pomlad.
Si skoraj ne predstavljam, da bom naslednji teden na snegu.

Neposredna povezava do sporočila: 3808
9.2.2009 11:12:58   
anaj22
pust jaka bo kr en pajacek mu bo babi kostum sešila

na FB sem dala ta najnovejše fotke od Jaka

pa končno se čez meglo tud pr nas prebija sonček user posted image

zdej grem pa kosilo kuhat

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
9.2.2009 11:13:43   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač je pa Anja mela frke samo od  1.00 do 1.40...pol pa je bil mir do zjutrajuser posted image .
Zvečer pa nima več takih izpadov...vendar jo takoj, ko začne jokat zavijem v odejco in pol vsa happy zaspi nazaj...drugače pa ne. Mi je prav dobra, ko se tko name pomuza in me prime z roko in zaspiuser posted image

Ja, saj znajo zaspat sami, če jim pustimouser posted image . Ampak sedaj Lovra malo bolj cartam, ker je malo bolan. Sicer je v svojem življenju 1. imel malo vročine in da je ponoči tako jokaluser posted image . Se mi zdi, da mu ni nič jasno, kaj je sedaj touser posted image user posted image

Nič, gremo na sonce....Baj

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
9.2.2009 11:18:05   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Sara - hura za 7 zobek.
mi smo na številki 6, pa še nismo nič ščetkali user posted image . moramo najprej ščetko kupit.

slovenka - všeč mi je izbira prostorov v vaši kleti user posted image .

Mi smo pa dobili za darilo 2 ščetki v kompletku - piše od 1. zobka naprej user posted image

Mtinca, bomo videli, kako bo izpadla ta klet, ja user posted image Zdaj še vedno premlevam, ali bi dala v ta vlki jedilnici stene oranžne ali kako vijolično - mize in stoli bodo temno rjavi, tako da oboje paše, samo od gostov se mi zdi, da je več ljudem fajn oranžna kot vijolična, ne? Moj pravi, naj se sama odločim...

AS, mi smo tudi slabo spali, gospodična je bila budna od 2.30 do 4.30, ko je zaspala pri nama user posted image
No, na srečo se ona ne joka, ampak brca pol ure, ji dajem dudo v usta v temi, potem se začne oglašat, pa naredim luč in jo malo pobožam (zdaj 2 noči je palilo), ampak potem pa ona nasmeh in rit v luft... Aj, pa se gremo igrat...

Pri nas je tudi lep sonček, samo toplo ni kaj preveč. Bova še malo počakale za ven...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
9.2.2009 11:43:47   
lonapo
Sonček je tud pr nam, pa fuul je toplo, ravno študiram da bi šla vseen z nejcem ven, tud če je imel ponoč vročino. Zdej je nima, je pa ful prehlajen. Sej nima bit kej narobe?

Ful ste pridne s študijem-jest se pa kar ne priperavim, da bi se učila. Pa ta fax ki ga delam mi sploh ni več všeč.user posted image

AS- tud men se ne da več pleskat po obrazuuser posted image .

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
9.2.2009 11:47:30   
Tina 28
Slovenka...meni sta tudi obe barvi všeč...od vijolične najbolj odtenek španskega bezga kombiniran z rumeno. Je pa to bolj hladna barva od oranžne.

Jaz mam tudi namen imeti večino v oranžnih odtenkih...ker je najbolj topla barva. Sploh stene in sedežnouser posted image

že zdaj mam vse neki v sončkovih barvahuser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
9.2.2009 11:54:27   
Anonimen
Midve sva že z dvo urnega sprehodauser posted image full je lepo zunaj in toplouser posted image

NinKa-sem te že pogrešala, za bravo za 8user posted image

< Sporočilo je popravil ninny -- 9.2.2009 11:57:42 >

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
9.2.2009 11:58:31   
Anonimen
Tina jaz ti lahko posodim ta merilec,če hočeš, da ga ne boš kupovala- midva sva vse aparate že sprobala z njimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3815
9.2.2009 12:05:26   
Tina 28
ninny...zlata bi bila...bi mi ga poslala?user posted image

ker se mi ga zdi nesmiselno kupovat...enkrat vidiš in veš, al kako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
9.2.2009 12:11:13   
Anonimen
Jutro

Za nami je dolga noc hudega joka.Se je jokala od 1h-5h.Samo to je bilo hudo dretje...sploh vec nisem vedla kaj naj.Najprej sem mislila,da jo trebuscek,potem usesa...se mi zdi,da je imela tudi vrocino,ker je bila vroca,samo mozno,da od joka.
Ze vceraj zvecer je bila boga,ker cel dan ni kakala,tudi kompot iz sliv ni pomagal.Se je revica tolk napenjala...sem ji zato zvecer dala kamilice z sladkorjem...sem nekje prebrala,da pomaga in se je res po celi popiti flaski skoraj koj fajn pokakala.

In zdaj me zanima...kdaj se naslednji zobki izrascajo.Zaenkrat jih ima osem,vendar ima zgoraj,posebno na levi strani, zelo zateceno dlesen....se moz je sanjal,da prihaja zobek,zato tak jok.
Danes je bolje,vendar ni vesela,oz.razpolozena tako kot ponavadi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
9.2.2009 12:25:01   
lunca14
Kakor vas berem smo imeli vsi danes pestro noč,tudi mi smo jokali in jokali,ampak sedaj je v redu,sva bila na sprehodu in sedaj zunaj spi v vozeku,je res prekrasen dan,čisto spomladanski,kako obožujem pomlad in sonce ,pa toploto,pa to,da sem lahko cel dan z otroci zunaj,da se znorijo,zluftajouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Prebrala sem vse za nazaj,ampak vedno pozabim imena,kdo je bolan,kdo je dobil nove zobeke,tako,da bom kar poslošla,vsem ki ste bubani z vročino in prehladomuser posted image user posted image user posted image user posted image ,eni so bogi,ko jim zobeki rastejouser posted image user posted image user posted image ,eni so lastniki novih zobekovuser posted image user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image za visoko elektriko.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
9.2.2009 12:35:18   
lunca14
user posted image Sem mela rahlo prekinitev..........aja,seveda,čestitek še emi za mesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za kopanje v fliperčku in sedenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,za vse pridne in skrbne mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,za neporisane mamice,tu spadam tudi samauser posted image user posted image user posted image ,za krofke in pustauser posted image user posted image user posted image user posted image ,za hranjenje in dojenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mi se tudi počasi že gibljemo v krogu jedačev,je kar začel nekaj papat,ne veliko,ampak pošasi sprobavauser posted image ,,,,,pa seveda za barvanje stanovanja in nasploh urejanje ambienta,nas to čaka ,čez kak mesec,barvanje hiške,bomo meli mavrično hiško,ogromno barv in takih nevsakdanjih,mi je pravi izziv ,kako bo ratalo.No glavno,da je sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image in da smo zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
9.2.2009 13:10:02   
Anonimen
Jah,hvala za odgovore.Ene smo zgleda zadnje case pac za preskocit....bo kasneje vec napisanega,ko po kaksno bolj "pametno"vprasanje-tepih,barve....
LP

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
9.2.2009 13:20:26   
Tina 28
evo pa sem še enkrat mogla pisat...

Kleo...po mojem vašo zobki matrajo. Imam občitek, da rasejo na rukarje in je pol kakšno obdobje hujše pa spet boljš...finale pa itak ta hujš.

tko je anjo prejšnji teden ponoč in podnev matralo...bla sitna nespeča in svoje razpoloženje je kar prenesla na nenaspane starše...saj vešuser posted image . zdaj pa je dva dni spet OK zobkov pa še niuser posted image .

Zdaj greva pa še midve na sončka...sva ravno pokosilu in bo lahko mal dalji sprehoduser posted image po dolgem času...ker sem že kot vampir, ki pride ven leponoči, ko gre na aerobiko. Jeeeee sonce in "zdravi" otroci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
9.2.2009 13:21:05   
Tina 28
Lunca   bravo za povzetek in papanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
9.2.2009 13:25:40   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Jah,hvala za odgovore.Ene smo zgleda zadnje case pac za preskocit....bo kasneje vec napisanega,ko po kaksno bolj "pametno"vprasanje-tepih,barve....
LP

kleo, ne bit no huda na nasuser posted image user posted image user posted image

to se skopirala iz medovermed---
mlečni zobki ponavadi res izraščajo v zaporedju, a to ne pomeni, da to velja 100% za vse otroke.
Ponavadi najprej izraszejo spodnje enke, nato zgornje enke, sledijo jim dvojke. Čez nekaj mesecev prično izraščati prvi mlečni kočniki - štirice, tem sledijo podočniki (trojke), nekje do 3-ega leta pa izrastejo še petice.
Številke se nanašajo na zaporedje zobka v ustih in ne na vrstni red izraščanja. Zgoraj in spodaj pa opisuje, kje se zobek nahaja - v spodnji ali zgornji čeljusti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
9.2.2009 13:26:37   
aleksandra silvija
Avtor:
Lidia Rahne, dr. dent. med., spec. pedontolog

Izraščanje zob je normalen fiziološki proces, vendar veliko staršev pove, da so otroci med izraščanjem zob nemirni, se bolj slinijo in se tudi ponoči zbujajo pogosteje kot običajno.

Nekateri imajo drisko in povišano telesno temperaturo. Čas izraščanja zob sovpada z oralno fazo v razvoju otroka. Otrok v tej fazi uporablja usta za raziskovanje sveta. Pogosto pride do okužb, na katere se telo odzove s povišano telesno temperaturo. Zaradi hitrejših procesov presnove med povišano telesno temperaturo je tudi izraščanje zob pospešeno. Vrstni red izraščanja mlečnih zobkov pri večini otrok je: user posted image   user posted image   PREDŠOLSKI OTROCIKo izrastejo prvi mlečni zobki, otrok že počasi dobiva poleg dojenja ali adaptiranega mleka tudi gosto hrano. Čeprav še ne grize, ker še nima zob v zgornji čeljusti, se mu hrana, ki je pretlačena, že zadržuje na površini zobkov, zato je potrebno redno čiščenje takoj po izrasti prvih zobkov. Kako otroku očistimo prve zobke? Sekalce lahko očistimo z gazo, namočeno v vodo ali nesladkan čaj. Nič ni narobe, če te zobe začnemo takoj čistiti z zobno ščetko. Ščetka naj bo nežna, mehka in primerne velikosti za mala otroška usta. Običajno imajo ščetke oznako, ki pove, za

Neposredna povezava do sporočila: 3824
9.2.2009 13:27:44   
lunca14
Mi mamo pa zdejle akcijo-porodničarstvo pri kravici Mojci,se teliuser posted image user posted image ,upam,da bo vse ok,in da je ne bo preveč bolelouser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?