|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
7.2.2009 22:43:14   
Tina 28
ojla...no, upam, da so tistega dojenčka dvignili, ker se mi je zdaj zelo zasmilil. sigurno ga niso slišal. Če jaz Anjo pustim pred kuhinjo...pustim priprta vrata in ona je koj zraven. Moram biti dejansko tiho, da se ona zaradi mojega pomivanja ne zbudi.

Drugače pa bom pripravila Nejčev RD v obliki zabave v maskah...saj ima ravno za pustni torek RD. On bo indijanec...jaz bom poskusila biti indijanka ...za mojega pa bi rada našla kostum supermena. bi mu res pasal...pa Nejc bi tud to rad. Saj zase bom že kaj dobila...sam to pa ne vem. Zaenkrat imam za malega super kostum...še od njegovega očeta star 30 let...v nulo hudo doma narejen (mama je šivilja).

Tko, da najpomembnejše mamo...samo sebe bi pa tud kaj oblekla, da bom bolj zanimiva gostiteljica za otroke..user posted image

Če pa katera ve za kaj kostum supermena...prosim...sam povedatuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
7.2.2009 22:43:52   
Tina 28
Aja...Nejc je imel danes izpit za bel pas pri karateju in ga gladko položiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
7.2.2009 22:43:54   
Anonimen
Slovenka,meni je slabo,ko tole berem...potem pa se una zenska rece da je ze vceraj tako dolgo jokal.Me ima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
7.2.2009 22:58:55   
Anonimen
RMRM,tist hudo je blo misljeno za danasnji dan,ker ni bilo nikjer nobene...
Imam tudi jaz veliko stvari´od Tali,ki jih je ze prerasla,mi je tudi hudo,ker v skatljah samevajo,po drugi strani,bi jih z veseljem(sem jih sicer ze)dala v kontejner za RK,samo nikol ne ves v kake roke pridejo.Te danasnje sem dala punci,ki jo poznam,tako da mi ni zal.So pa res vecjidel se zelo lepe,je bila Tali kar malo jezna in zalostna,ker sem jih oddala.Samo kaj naj,za Meri jih prav res ne morem sparat,ko je pa se tako majhna.
Nya,super za zobek.
Tina,fino si se spomnila.Ko je mela Tali ene 8let,smo za njen RD,napihnili na vrtu ogromni bazen,da so otroci cofotali,pa s prstnimi barvami so kamenje barvali...je blo zlo lustno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
8.2.2009 9:01:31   
mtinca1
8. M E S E C E V
user posted image
čestitke za obmesečnico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

LUKA PATRIK - huraaaa za zobek!!!

copatki - imamo samo nogavičke (abs-ovke user posted image , al pa navadne)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
8.2.2009 11:45:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

8. M E S E C E V
user posted image
čestitke za obmesečnico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

tale napis mi je pa tko všeč, da se kr podpišem

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
8.2.2009 15:17:26   
Anonimen
spet eno zatišje tukaj goruser posted image

da mal pokomentiram kolikor mam še časa, da se Ema zbudi

Nya- za Luka in zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, kaj je tko hudo . A maš preveč oblačil za zlifrat? Jaz bi jih tud mogla, pa ne vem kam. Mi jih je ful škoda v kanto metat, ker so ful lepe in lepo ohranjene, sploh od Sare. Sem jih eni že ponudila, pa jih že pol leta hodi iskat.

v kanto je tud men škoda metat, jaz jih dam naprej, edino M. jih še spravljam da bo še Ema kaj ponosila

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
8.2.2009 15:17:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

8. M E S E C E V
user posted image

tale napis mi je pa tko všeč, da se kr podpišem

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3758
8.2.2009 15:19:21   
Anonimen
Skratka, mi smo prehlajeni. Včeraj je imal vročino tam okol 38 da ji nisem nič svečke dajala, ponoči je bila dobra samo jokala se je skoz, tako da je bila pol noči na rokah. Danes vročine nima več, volje je kar boljše kot včeraj, samo jesti mi preveč noče, samo čaj bi pa pila tako da ji čaj dajem, da vsaj nekaj tekočine popije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
8.2.2009 15:19:32   
Anonimen
evo že alarmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
8.2.2009 15:21:13   
slovenka
Dober dan, dober dan...

ste po kulturnih ustanovah, kaj? user posted image user posted image user posted image

Če katera utegne, bi prosila, če mi pove, kako naredit špinačo za tamalo. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
8.2.2009 15:24:43   
Anonimen
je nazaj zaspalauser posted image

slovenka- a maš zmrznjeno? jaz sem jo samo v posodo dala pa malo mlekca, pa da je fajn prevrela , ji nisem nič pražila na česnu....

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
8.2.2009 15:31:43   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Dober dan, dober dan...

ste po kulturnih ustanovah, kaj? user posted image user posted image user posted image

Če katera utegne, bi prosila, če mi pove, kako naredit špinačo za tamalo. user posted image

spražiš česen na maslu, dodaš moko, zaliješ z mlekom, soliš in vržeš not špinačo user posted image user posted image user posted image user posted image

hec hec user posted image user posted image

Jaz nikoli ne delam samo špinače, dam kuhat skupaj krompir in špinačo, ko je kuhano precedim, oboje speštam in zalijem s tisto vodo po potrebi. Včasih dam not še malo am in to je to user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
8.2.2009 15:34:42   
*Mojca*
ninny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
8.2.2009 15:49:46   
slovenka
Mojca, nene se ti hecaj z mano, jaz ne razumem heca, pa bo potem narobe user posted image user posted image user posted image

Obema hvala! Midva sicer nikoli ne jeva špinače...

Mam pa svežo špinačo - sva jo dolgo iskala v Sparu, je nikoli ni, no včeraj je pa bila. A ve torej kupujete zamrznjeno? To bo verjetno lažje najt, a ne?

< Sporočilo je popravil slovenka -- 8.2.2009 15:50:22 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
8.2.2009 16:03:31   
Anonimen
Slovenka,jaz tut rajs svezo dajem,samo tu se jo tezko dobi.
Spinaca sveza-skuham na vodi,malo soli in putrcka.Potem precedim in skupaj zmesam z kuhanim krompirjem.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
8.2.2009 16:08:44   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

Tina28, slovenka- hvala za info o tepihih. Greva naslednjo soboto pogledat in upam ,da kaj najdeva
Ema-user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun, Jaka-user posted image user posted image user posted image  za osem mesecev
Sabina- user posted image user posted image user posted image  za plazenje
Luka Patrik -user posted image user posted image user posted image  za zobek

Špinačo mi jemo skoz. To je edino kar ima rada in hitro popapca. Jaz kupim svežo blitvo in liste, ne stebla dam za par minut prevret in pol to spasiram, dam krompir in mal AM. Naredim pa več in pol te spasirano blitvo dam v skrinjo in naslednjič vzamem ven, dodam krompir in AM.

RMRM- bi ti zdaj ko se že bliža pust in da nam ne boš lušte delala tuki s svojimi krofki, dala recept gor od krofkov?user posted image

Luka(sasa.vracko)- fejst poba in se vidi kako uživa v banjiciuser posted image

mi bomo tudi neki mogli izumit ali pa jo dat v banjo, ker kopalnico vsakič ko jo kopamo zalijeuser posted image . Še moje orhideje mal zraven...no ,da pol meni ni treba..neki pa je le dobrega v temuser posted image user posted image user posted image

Naše papcanje se izboljšuje. Kar papca s tem ,da mal dlje traja in ji moram pasiratuser posted image . Prej je pa skoz v koščkih hotela jest pa nič pasirano. Ma, verjetno je obdobje tako. Bom jo počasi odvadila.

< Sporočilo je popravil alea01 -- 8.2.2009 16:20:35 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
8.2.2009 16:34:26   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Mojca, nene se ti hecaj z mano, jaz ne razumem heca, pa bo potem narobe user posted image user posted image user posted image

Obema hvala! Midva sicer nikoli ne jeva špinače...

Mam pa svežo špinačo - sva jo dolgo iskala v Sparu, je nikoli ni, no včeraj je pa bila. A ve torej kupujete zamrznjeno? To bo verjetno lažje najt, a ne?

user posted image user posted image user posted image

slovenka v mercatorju imajo vedno svežo špinačo, pakirano v takih vrečah. Drugače pa jaz svežo poparim in jo pol s paličnim zmiskam in dam med krompir user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
8.2.2009 17:16:05   
Tina 28
ojla...mi pa že cel dan razmišljamo, kako zbiti račun za elektrikouser posted image .

Tudi mi smo meli špinačko za kosilo....skuhano skuhaj s krompirčkom in malo oranžne buče...pa zabeljeno z olivnim oljem in malo mlekca.
Pr nas je vreme že par dni zateženo...jutri je polna luna...snega 12o cm...kje je že to...še ponoči se topi in odteka skupaj z dežjem. Ga je še veliko, ampak tko mokrega, da nimaš kaj gor početuser posted image

Naš karatejist je na RD...Anja spi...zdaj grem pa mojga naštimat za kakšen scrablee ali remi...se že dolgo nisva šlauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
8.2.2009 19:59:20   
Anonimen
Kakšno zatišje.user posted image

Čestitke obmesečnikom.user posted image

Mi smo meli cel dan mal norije,ker smo praznovali rod.dan,  noč je bila katastrofa, mi je v naročju spala Sara, seveda, 7 zobek smo dobili.user posted image user posted image Še mal pa bo šnicel.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
8.2.2009 21:00:04   
slovenka
Mojca, hvala za nasvet - bomo iskali v bodoče v Mercatorju - pa imamo interspar na Ptuju a kar nekaj časa ni bilo sveže špinače za dobit. Jaz sem jo danes skuhala skupaj s krompirjem in to potem s tinstanim piščančkom skup zmešela, samo malo z vilico pretlačila in je zelo rada jedla. Verjetno tudi zato, ker jo je dedi gledal user posted image

Mi smo tudi danes krofe jedli - kupljene. user posted image V soboto se pa uradno začne pustovanje na Ptuju. Sicer pa mali sosed čez cesto že en teden s bičem poka user posted image Mi pa še nimamo kostuma. user posted image

Alea - uspešno iskanje tepiha. Jaz sem tudi danes naredila en seznam za nakupe, ker bodo ta teden popleskali v kleti in bomo lahko selili kabinet dol in še ostale prostore pošlihtali, pa je treba kupit razne drobnarije za v pralnico itd.

Sara - čestitke za 7. zob; pri nas se je spanje izboljšalo, pa ne vem, ali sedaj ne bo zgornjih zobkov ali kako.

Sicer pa zadnja dva dni gledam Sofijo in se samo čudim, kako je zrastla, kako že reagira, gleda stvari, se reži in meče po postli, sedi... Res si nisem mislila, da je pri 7 mesecih dojenček takšen. V bistvu sem vedno razmišljala samo do poroda, dalje pa nič kaj user posted image Sedaj jo pa samo lupčkam, ona se pa reži in me stran potiska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
8.2.2009 21:55:20   
mtinca1
Sara - hura za 7 zobek.
mi smo na številki 6, pa še nismo nič ščetkali user posted image . moramo najprej ščetko kupit.

slovenka - všeč mi je izbira prostorov v vaši kleti user posted image .

pa vedno pozabim komentirat Lukca v fliperju - tako pridkano in srčkano izgleda......user posted image  user posted image  user posted image  ...user posted image .
pa sasa.vracko čestitke za 4. zvezdico. do 500 sem bila jaz prej, zdaj si me pa čist zadaj pustila.

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 8.2.2009 22:00:40 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
8.2.2009 21:57:38   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ojla...mi pa že cel dan razmišljamo, kako zbiti račun za elektrikouser posted image .

pri nas je tud visok ko user posted image . porabimo 16 kW na dan user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
8.2.2009 23:06:01   
Tina 28
mah...midva sva mela kao 900 kwh v januarju....130 €
Pa živimo v enmu štuku...mamo pa (bojler, skrinjo, kladilnik, sušilc in pralni stroj...tv in računalnik..)user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
8.2.2009 23:22:03   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

mah...midva sva mela kao 900 kwh v januarju....130 €
Pa živimo v enmu štuku...mamo pa (bojler, skrinjo, kladilnik, sušilc in pralni stroj...tv in računalnik..)user posted image user posted image

to je pa "skoraj" nemogoče. pa ste prej imeli tud tak račun mesečno?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?