Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:00:10
|
|
|
|
mtinca1
|
midvi sva pa bili danes na tečaju plavanja in je blo prav fajn; sploh ker je bil tak lep dan. lunca - mislim, da sem pred tvojo hišo videla Eneja in ; sam nisem upala preveč gledat, ker je cesta ful prometna. prejšnji torek je Lana dobila prvič prepečenec (gluten) in potem vsak dan, pa do danes ni nobene reakcije. Posledica je le, da imam bolj čisto kuhinjo, ker v svojem stolčku dolgo in pridno gloda tist prepečenec, da imam jaz čas lepo pospravit . slovenka - jaz sem bla zadnjič na obisku pri enih kolegih, ki imajo temno rjavo sedežno, pa pohištvo -oreh varianta, stene pa rumene cca. taka kot na sliki spodaj (brez vzorčkov): me je ful fasciniralo, ker si sploh nisem mislila, da lahko taka rumena tako dobro paše v prostor.
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 9.2.2009 17:05:18 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:04:26
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM mtinca, hvala tudi tebi. Bo pa najbrž res to, kar praviš, ker sta bila res oba zneska enaka, tako vplačana akontacija kot znesek za vračilo, zato mi pa ni bilo nič jasno. Drugače pa, ja, žal je kar nizek dohodek, kljub zahtevnosti delovnega mesta in VII. st. izobrazbe. v glavnem. Pa še vsi dodatki ki sem jih dobila, so šli gor zadnji mesec, tko da se nič ni štelo za porodniško . pa verjetno si že med letom uveljavljala otroke in se je nabralo manj akontirane dohodnine.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:08:21
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 [ pa verjetno si že med letom uveljavljala otroke in se je nabralo manj akontirane dohodnine. ne, saj zato mi je pa čudno
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:13:56
|
|
|
|
mtinca1
|
pa si vpisala oba dohodka od lani - porodniška in plača?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:16:31
|
|
|
|
slovenka
|
Mtinca, nekaj takšnega imamo mi fasado na hiši in predsobo. V dnevni pa imamo temno rjavo steno in dva kavča temno rjava, enega pa oranžnega, pa je tudi fajn. Parket je orehov, pohištvo tudi temno rjavo... Sedaj so pleskarji prestavili na prihodnji teden, tako da imam še par dni. Pa sedaj bomo menda šli na morje za vikend - ko prej nismo vedeli, ali se bo še pleskalo do vikenda...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:19:56
|
|
|
|
slovenka
|
RMRM, hvala za mnenje za barve. Ja, mislim, da bo res oranžna - sploh moškim po moje kaka vijolična ne sede na stenah Sicer pa pravijo, da se ob oranžni sproži apetit in naj ne bi bila v jedilnicah, to bo pa ravno jedilnica, no pa kabinet bo tudi oranžen Kleo, ne bit huda, da se o barvah pogovarjamo. Veš da je naša ful mlajša od Meri, pa ima komaj 2 zobka in že 2 tedna ne spimo zaradi naslednjih, tako da nisem ravno za nasvete dajat o zobkih.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:22:44
|
|
|
|
mtinca1
|
lepo. mi pa imamo vse sobe v stanovanju BELE barve. si nisem upala eksperimentirat, samo eno stran hodnika imam do 90% višine take "bela kava" barve. bomo potem bolj izvirni, ko bo Lana umazala stene , pa bo treba prefarbat. zdaj pa dost o barvah, da me ne bo Kleo kregala .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:28:35
|
|
|
|
RMRM
|
mtinca1, no, zdej je pa mal drugačen znesek . Sem vpisala samo podatke, ki sem jih dobila od delodajalca. Samo zakaj sem pa pol pošiljala tist pildek ki sem ga od CSD prejela. Sem bila prepričana, da pol v službi vse skup potegnejo. No, sej zdej sem vidla, da je od CSD tud druga šifra dohodka. Hvala še enkrat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:30:43
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 lepo. mi pa imamo vse sobe v stanovanju BELE barve. si nisem upala eksperimentirat, samo eno stran hodnika imam do 90% višine take "bela kava" barve. bomo potem bolj izvirni, ko bo Lana umazala stene , pa bo treba prefarbat. zdaj pa dost o barvah, da me ne bo Kleo kregala . Mi smo tud imel v stanovanju vse belo. Zdej v hiši mam pa v vsakem prostoru barve, največkrat le eno steno, edino od Sare in Marka sobi sta celi pobarvani. Mi je veliko bolj prijetno, sploh ker so tud okna bela in bi blo vse PREVEČ BELO. . Kleo, ne bit huda, prosim.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz dobim 300€ vrnjene dohodnine brez olajšav, z olajšavami bi dobila 500€. če dobi vrnjeno manj od 300€, bomo napisali pritožbo, oz. odvisno kolk dobi pol za plačat, če računamo brez olajšave. Mislim, da dobim kar ok.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj me ne motijo pogovori o barvah...to mi je pac na misel padlo,kot bolj "pomembno"od zobkov... Mtinca,moja tudi ravn v stolcku kruh gloda ,prepecenec sva ze kar nekaj casa nazaj probali. Anamor AS,pri nas je aktualna Nuttela,tudi po veckrat na dan...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:36:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 lepo. mi pa imamo vse sobe v stanovanju BELE barve. si nisem upala eksperimentirat, samo eno stran hodnika imam do 90% višine take "bela kava" barve. bomo potem bolj izvirni, ko bo Lana umazala stene , pa bo treba prefarbat. zdaj pa dost o barvah, da me ne bo Kleo kregala . Mi smo tud imel v stanovanju vse belo. Zdej v hiši mam pa v vsakem prostoru barve, največkrat le eno steno, edino od Sare in Marka sobi sta celi pobarvani. Mi je veliko bolj prijetno, sploh ker so tud okna bela in bi blo vse PREVEČ BELO. . Kleo, ne bit huda, prosim. ...dost zaj....e alo...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
grem kar na luft od hudga.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:46:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 lepo. mi pa imamo vse sobe v stanovanju BELE barve. si nisem upala eksperimentirat, samo eno stran hodnika imam do 90% višine take "bela kava" barve. bomo potem bolj izvirni, ko bo Lana umazala stene , pa bo treba prefarbat. zdaj pa dost o barvah, da me ne bo Kleo kregala . Mi smo tud imel v stanovanju vse belo. Zdej v hiši mam pa v vsakem prostoru barve, največkrat le eno steno, edino od Sare in Marka sobi sta celi pobarvani. Mi je veliko bolj prijetno, sploh ker so tud okna bela in bi blo vse PREVEČ BELO. . Kleo, ne bit huda, prosim. ...dost zaj....e alo... , a ti bi kar na
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,a samo virtualno
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:50:39
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja,a samo virtualno sej se mi je zdel, da si ti tak prijazen človeček
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 17:56:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja,a samo virtualno sej se mi je zdel, da si ti tak prijazen človeček na zalost to ravn ni vec cist res...se trudim,to je pa tut nekaj ...greva zdaj s tamalo v lekarno,upam da imajo kej,pa da ne bom domov prinesla spet en kup "nujno potrebnih"zdravil
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 22:08:23
|
|
|
|
sasa.vracko
|
čer punce mi smo po starem, danes sva bla kar nekaj časa zunaj, ko je bil tak božanski sonček..pa da na brzino par stvari pokomentiram mtinca - hvala za čestitke ob zvezdici sem se ful nasmejala zaradi kravice Mojce AS - čestitke za Lovrota! Kleopatra - men je pa tist ta zadnji črv všeč, ko si rekla, da je mal cenejši slovenka - upam pa tud verjamem, da bosta s tvojim fajn zrihtala spodnje prostore! Didlina - dej kako novo slikco tvoje "zobarke"
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 22:12:08
|
|
|
|
sasa.vracko
|
aja, sem še pozabla barve sten povedat (Kleo ): spalnica - modra otroška - pol modra, pol bela, pa Medvedek PU kuhinja - svetlo rumena dnevna - pastelno oranžna, bolj marelična (je slovenka napisala, da oranžna sproža apetit, a zato zmeraj zvečer pred tv ratam lačna ) hodniki so beli, prebarvani z Jupol Brillant, ravno z namenom, če bo Luka gor kracal
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 22:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko aja, sem še pozabla barve sten povedat (Kleo ): ....to pa res nikar ne pozabi... men je tut tazadnji"cru"vsec,edino me mal skrbi kako je s tistim sedezem-naslonjalom,da ne bi jo pol v rito zokal...no crva in rdecega poganjavcka bomo narocli,samo prej moram se ugotovit kako .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 22:33:35
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kleo - a nimajo možnosti naročanja preko e-trgovine? a si že bla kej na balkonu pejt še zame
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 22:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Se nikol nisem nrocala prek neta,tako da nima pojma o cem ti to...balkon se caka,zdele jem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 22:39:47
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Se nikol nisem nrocala prek neta,tako da nima pojma o cem ti to...balkon se caka,zdele jem ja ponavad se moraš najprej na strani registrirat, da lahko pol kupuješ...sej maš sigurn kaka navodila, drugač pa mal Talito zraven vprež zdej ješ?? ti packa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 9.2.2009 22:43:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Registrirana sem,Talito vprasala..... ,pa mal pazi,kako se z mano pogovarjas ..pol bo pa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?