|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
9.2.2009 0:19:44   
mtinca1
8. M E S E C E V 
user posted image
čestitke za obmesečnico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
9.2.2009 7:35:18   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

8. M E S E C E V 
user posted image
čestitke za obmesečnico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
9.2.2009 8:01:22   
aleksandra silvija
Dobro jutro.
Hvala za čestitke. Lun, čestitam za včeraj in danes Emi.

Nocojšnja noč je bilauser posted image . Lovro se je jokal na 15 minut ali na pol ure, se zvijal, bil popolnoma poten, spet zadremal in ponovi vajo. Očitno ga je nekaj bolelo -- trebušček. No, zjutraj se je pokakal do.... in je sedaj o.k.

Sicer smo imeli ponoči tudi težave s sladkorjem, smo navsezgodaj menjali set.

K nam danes pride Jernejeva vzgojiteljica, da se pri nas nauči meriti sladkor in pokriti obrok z inzulinom.

In še kup enih opravkov me čaka.

Ampak zunaj sije sonček in upam, da nam uspe priti celo venuser posted image .  sploh pa še malo in gremo na dopust...končno!user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
9.2.2009 8:09:09   
Anonimen

8. M E S E C E V 
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
9.2.2009 8:10:41   
Anonimen
dobro jutro

No,vročine včeraj nismo imeli samo apetita ni imela velikegauser posted image zjutraj in zvečer je pojedla celo flašo, vmes pa sadno kašico, popoldne sem ji pa samo 50 ml dala več ni hotela edino celo flašo čaja je popila. Upam, da bo danes boljše- mi še spi od včeraj zvečeruser posted image

Pri nas se je končno pokazal sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
9.2.2009 8:11:37   
Anonimen
Nocojšnja noč je bilauser posted image . Lovro se je jokal na 15 minut ali na pol ure, se zvijal, bil popolnoma poten, spet zadremal in ponovi vajo. Očitno ga je nekaj bolelo -- trebušček. No, zjutraj se je pokakal do.... in je sedaj o.k.

podobna je bila pri nas prejšna noč- nama je pol noči prespala na rokahuser posted image potem se je pa ponoči pokakala in potem je bilo do zjutraj dobro

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3781
9.2.2009 8:13:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

mah...midva sva mela kao 900 kwh v januarju....130 €
Pa živimo v enmu štuku...mamo pa (bojler, skrinjo, kladilnik, sušilc in pralni stroj...tv in računalnik..)user posted image user posted image

res imaš velik račun, a pereš vedno samo na nočnega? Midva sva zadnjič kupila en tak merilec-sploh ne vem kako se reče,katerega daš v elektriko in vanj priključiš aparat da vidiš koliko kwh ti pokuri.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
9.2.2009 8:14:05   
Anonimen
spet jaz in samogovori

Samsa kje siuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
9.2.2009 8:31:53   
aleksandra silvija
Elektrika--uh, raje ne bi. Mi smo čisto preveč potratni.

Jaz pa namesto, da bi šla kuhat kosilo, da bi šli lahko potem ven, sem tuuser posted image . Čist cem  adijo od noči in tudi prejšnje niso bile ravno super zaradi vročine, ko pa imam ponoči malo časa in miru, pa še vedno pišem navodila za vrtec.

Ninny -super, da je Ema bolje. Naš ali tudi ni veliko jedel--na žlico te dni praktično nič. Samo dojila sva se. Ampak vročino je imel samo 1 dan, brez apetita pa cel vikend.

Danes naj bi šla še v Dm po hrano - je 15 + 15% popust še danes in jutri. Mi pa tam ogromno cekinov pustimo za hrano, si bom naredila še malo zaloge.
Tam kupujem od riža, kvinoje, pirinega zdroba, sojinega mleka, žitnih ploščic, suhega sadja, javorjev sirup, pirine prestice, kruhki, sok granatnega jabolka,testenine, čaji,....
Je takoj 200 EUR samo za te stvari.
Včasih sem tam bolj kozmetiko nakupovaka, sedaj uporabljam samo še osnovo tu in tam. Enostavno se mi ne ljubi več risat po obrazuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
9.2.2009 8:39:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ninny -super, da je Ema bolje. Naš ali tudi ni veliko jedel--na žlico te dni praktično nič. Samo dojila sva se. Ampak vročino je imel samo 1 dan, brez apetita pa cel vikend.

tud danes ga nima ne vem koliko, je pojedla samo 120ml

Neposredna povezava do sporočila: 3785
9.2.2009 8:40:21   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

8. M E S E C E V
user posted image

tale napis mi je pa tko všeč, da se kr podpišem

enako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
9.2.2009 8:42:19   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

tud danes ga nima ne vem koliko, je pojedla samo 120ml

Saj to je že nekaj. Malo po malo in bo vsak dan več.
Pri nas je bila bolna tudi Patricia (1 dan) in jo je tudi trebušček bolel. user posted image  to še bolj zmuči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
9.2.2009 8:48:02   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

8. M E S E C E V 
user posted image

user posted image user posted image user posted image

tudi tukaj se podpišem user posted image user posted image

Ninny in AS- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina - user posted image user posted image user posted image user posted image  za bel pas

Elektrika - a je možno da imaš kak poračun,  ker to je pa res veliko za osnovne stvari. Smo pa mi tud zelo velik porabnik(18 večja tarifa, 23 manjša), pa se mi je v treh mesecih račun dvignil za cca. 20 eur, cca. 17 eur je tistih "kazenskih" za velike porabnikeuser posted image . Je pa res, da jaz na elektriko ogrevam 112 m2. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
9.2.2009 9:04:44   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

RMRM- bi ti zdaj ko se že bliža pust in da nam ne boš lušte delala tuki s svojimi krofki, dala recept gor od krofkov?user posted image

1 kg mehke moke (jaz vzamem MLINOTEST PRIMORSKA BELA, je gor narisana potica)
4-5 dag kvasa
7 rumenjakov
8 dag sladkorja
8 dag masla
0,5 l mleka
0,5 dcl ruma
1 vanilin sladkor
1 pecilni prašek
limonina lupinica

Pripravi kvašeno testo in ga pusti vzhajati 3x v posodi (npr. tupperware). Krofe izdelaj v rokah, za mandarino velike kepice in ponovno vzhahah, da močno narastejo. Obrnjene jih položi v olje (3 prste), segreto na srednjo temperaturo (1,5/3) in jih pokrij s pokrovko, ko so zlatorumeni, jih obrni in nadaljuj brez pokrovke. Jaz jih pečem na vsaki strani 2 min. Z marmelado jih polni takoj, ko so še vroči. (za polnjenje uporabim kar testomat)

Zdej pa še mal podnapisov za tiste, ki malo pečejo/mouser posted image user posted image

Moko daš v skledo, sol potreseš po vogalih, pokriješ z moko, nato narediš jamico v sredi. Potem narediš kvasec (kvas zdrobiš v posodo, dodaš 1 žličko sladkorja in mešaš toliko časa, da postane tekoč. Zaliješ z mlačnim mlekom, nato pa pustiš vzhajati na toplem. Jaz dam kar na radiator)
V ostalo mleko dodaš sladkor, van. sladkor, maslo, razžvrkljane rumenjake in rum.
Ko kvasec v posodici močno naraste, ga vmešaš v moko, dodaš še mešanico z mlekom in zmešaš z mikserjem- uporabiš nastavke za testo, tiste tanke.
Nato posodo zapreš in daš na toplo vzhajat. To ponoviš 3x.
Ko je testo 3x vzhajalo, pa iz posode "trgaš" testo in v rokah oblikuješ za mandarino velike kepice. Jaz jih sproti pokrivam z brisačo, da so na toplem in prej vzhajajo. Ko so krofki lepo narasli, jih ocvreš.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
9.2.2009 9:10:52   
RMRM

Elektrika--uh, raje ne bi. Mi smo čisto preveč potratni.
- enako user posted image
Jaz pa namesto, da bi šla kuhat kosilo, da bi šli lahko potem ven, sem tuuser posted image . Čist cem  adijo od noči in tudi prejšnje niso bile ravno super zaradi vročine, ko pa imam ponoči malo časa in miru, pa še vedno pišem navodila za vrtec.
- pridna si, da še ponoči pripravljaš navodila user posted image user posted image user posted image

- še enkrat  user posted image user posted image user posted image

Danes naj bi šla še v Dm po hrano - je 15 + 15% popust še danes in jutri. Mi pa tam ogromno cekinov pustimo za hrano, si bom naredila še malo zaloge.
Tam kupujem od riža, kvinoje, pirinega zdroba, sojinega mleka, žitnih ploščic, suhega sadja, javorjev sirup, pirine prestice, kruhki, sok granatnega jabolka,testenine, čaji,....
Je takoj 200 EUR samo za te stvari.
Včasih sem tam bolj kozmetiko nakupovaka, sedaj uporabljam samo še osnovo tu in tam. Enostavno se mi ne ljubi več risat po obrazuuser posted image .

user posted image user posted image user posted image , tudi tukaj nisi edina
- kako pa pripraviš kvinojo, še nisem pripravljala, niti jedlauser posted image .
- za kaj pa uporabiš javorjev sirup. A to je enak kot tisti za hujšat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3790
9.2.2009 9:29:33   
polly80
jutro

lovro user posted image user posted image user posted image

vita se zahvaljuje za čestitkeuser posted image

jaz pa se učim,zato ne morem bit ažurna tu,ker gre potem preveč časa.se pa še javim kaj,drugače pa na FBuser posted image

lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
9.2.2009 9:30:00   
lonapo
jutro!

Najprej čestitke vsem ki imamjo tini mini rd-jeuser posted image user posted image user posted image ,
pa vsem bolančanikmuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem šla v soboto na en rd-in je imel oči oba mulčka doma, Žiga ni hotu ne jest ne spat, ga je prov hecov oči je gledal k user posted image  k sem pršla domovuser posted image . Otroc prav vedo, kdaj si morjo kakšnega privoščit.user posted image

No Nejc je že spet bolan-tri dni vrtca pa mamo spet virozo- za pop..., ponoč je imel do 38,3 vročine, pa smrka, kašlja. Jutr bomo zgleda moral spet kardiologa prestavit, pa jst bi mogla it zob slikat, pa po nabavi-no , pa se nam je spet vse podrl-kot ponavadi.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
9.2.2009 9:32:13   
polly80
RMRM-hvala za receptuser posted image user posted image ,tega si bom pa kar shranla,mogoče pa dobim pekarski navdih.user posted image

vita bo miška za pustauser posted image ,pa vaši user posted image ?

čau

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
9.2.2009 9:32:17   
aleksandra silvija
KVINOJA-  uporabljam jo namesto riža za rižote, za rižev narastek---kvinoja ima mnogo nižji glikemični indeks in šr bolj hranljiva je
- dodam jo v enoločnice-pač kot  oh živilo
- lovru jo zakuham v juho namesto rezancev ali česa podobnega
- naredim tudi "musako"; krompir zamenjam s kuhano kvinojo---pa nikoli ne zavržem vode, v kateri se je kvinoja kuhala.
- skuhano in ohlajeno kvinojo uporabim za solate, npr. namesto riža, testenin,...
- s kvinojo in zelenjavo napolnim jajčevce, bučke, paradižnik--za mesojedce dodam kvinoji mleto meso in sojine kosmiče,..
- iz kvinoje naredim polpete-kvinoji dodam npr. bučke, jajce, začimbe,...
- ali pa jo enostavno skuham na navadnem mleku

JAVORJEV SIRUP-  za sladkanje. Sicer ima veliko OH in za Jerneja ni ravno najbolj super, ampak veliko bolje kot navadni sladkor. Z javorjevim sirupom  sladkam  malo Jernejeve "sladice", predvsem pa nam kakšen narastek, Patricii sladkam z njim navadni jogurt in dodam kakšne kosmiče, včasih sadje,....

Npr. naredim "gres" iz polnovrednega pirinega zdroba, ki ga zakuham v sojino mleko--še mož ne opazi razlike od običajnega, Patricia ga ima celo raje-njej ga malo posladkam z javorjevim sirupom, dodam cimet,....

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
9.2.2009 9:45:21   
aleksandra silvija
Lonapo--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maškare-še ne vemo

Neposredna povezava do sporočila: 3795
9.2.2009 9:58:26   
anaj22
ojla

hvala za čestitke

vse naj naj obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

elektrika za enkart smo med manšimi porabniki, vendar smo že sprejeli varčevalne ukrepe (prelni in pomivalni stroj večinoma delata samo ko je cenejši tok, varčne žarnice, občasno kurimo na drva). Se pa letos pozna, da smo prej začeli z kurilno sezono in se cisterna z oljem hitro prazni.

Mi pa nimamo nobenga sončka, pr nas je ena sama meglauser posted image . Upam, da se mal razkadi in se pokaže sonček.

za vse male bolnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa čestitke za nove zobeke user posted image user posted image user posted image

Mi smo ful cmeravi, ker nas mučijo zgorne enkice, ki kar nočejo ven.

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 3796
9.2.2009 10:13:40   
aleksandra silvija
kvinoja še tako jo pripravim za lovra

na vodi skuham kompot oz suhih marelic, sliv, dodam drugo sadje
nato v vodi od tega kompota zakuham kvinojo in na koncu dodam sadje

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
9.2.2009 10:37:30   
NinKa
Punce pozdravljene,

nisem imela časa kaj brati za nazaj.....nekaj zadnjih stvari..

No da sporočim...začeli smo pridno jest GH....vse kaj pride v roke, razen pri sadju smo bolj zbirčni...hvala bogu alnaturi. No in iz tega sledi moje vprašanje za AS....dons pa jutri je še 15% off na prehrano...kaj misliš z 15+ -15% a je pol 30% minususer posted image ....no v vsakem primeru se pozna, če kupuješ več stvari.

No mi smo še zmerom brez zobkov user posted image user posted image  drugače pa za svojih malo čez 7 mesecev ful šibamo....po kolenih, se že poskušamo sami vstati....ob mamini podpori, ki je bolj stabilna od raznih ležalnikov se tut že vstane sam in naredi kak korak. Vsedemo se tut sami iz vseh možnih položajev.

Smo pa prejšnji teden, ko smo bili na Pohorju fasali mali prehladek, ampak sam šmrkamo, nimamo vročine in nič hujšega.

Pa da se še mami pohvali, sem bla na faksu in dobila 8. Še malo....pa bo konc....2 komada še....le ta pa grem delat oz. poskusit delat 19. in 20.2.

Aja, pa še to....punce, ki ste imele CR....a se vam še kaj vidi črta reza? Men se namreč sam nekaj minimalnega in una ena pika ko je bil zadnji šiv...mi je pa kolegica rekla, da se njej še ful vidi, pa je rodila 12
tednov pred mano.

Ok, uživajte,.....jaz mam sireno...

Neposredna povezava do sporočila: 3798
9.2.2009 10:54:14   
Tina 28
Ojla

Pri nas je sonček, samo bom najprej mal pospravla, Anja odspala...pol pa ven po dolgem času...je kašelj veliko milejši...nos pa skoraj v redu. Mal me je že utesnjevalo tole biti noteruser posted image .

Izraščanje zobkov. Anja je bla prejšnji teden full sitna...zdaj je dva dni boljš, čeprav zobkov še ni...verjetno mal počivajo.

elektrika:
Ja, si moram najt en merilec...al ga bom na posojo od elektra...alpa kar kupla. Je pa zdaj jasno, da največ kuri bojler, pa še mami se ful z vročo vodo tušira. ne ogrevamo na elektriko in res mi je premalo jasno zakaj toliko. Je pa res da ta dva meseca sami odčitamo in pošljemo...in je že dvig zaradi podražitve. ničem enga velikega poračunauser posted image

Brazgotina: Men se je hit lepo zacelilo ostala je bela črta. Odvisno kako te zašijejo...mene jelepo...Ninka...tebe tudi očitnouser posted image . Pa bravo za izpit...kar tako naprej do konca.

Pust...kot sem že pisala...bomo oblečeni. No midva z atijem mava še probleme...ampak Anja mora biti zajček, ker tko hoče njen ati. Je mel zajčka za ninico in je oboževalec zajškov. Me je že prepričaluser posted image

Zabava za Nejca...bom kar najela prostor nad Gasilnim domom, da bo vsaj enkrat lahko povabil vse , ki jih želi. Finančno me mal skrbi ampak razmišljam kar v velikem loncu čaja in kuhanega vina za starše. Pa bo!

Krofi...ne upam delat, ker sem pri 15 hotela narediti božanske (sem tak tip, da mi vse rata dohbro skuhat) in ker so bli neužitni, se jih nobeno leo ne upam lotituser posted image

As...vi boste pa dolgo živeli ob tako zdravi hraniuser posted image . Pa tud men se ne da neki risat po obrazu...čop maskara, krema za obra in je zadeva že  urejena. user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
9.2.2009 10:57:59   
lonapo
user posted image user posted image user posted image za zobke, mi čakamo zgornjo dvojko, zgornjih enk še nimamouser posted image bo tak kot mali vampirčekuser posted image

Maškare- Nejc bo vitez, žiga verjetno žabica, jst pa še ne vem kaj-verjetno si bom kupila črno lasuljo, potem bom pa že nekej najdla za zraven- če ne bom pa hipi.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?