Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 23:01:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Uh, saj res, moram Jerneju sladkor zmerit, preverit kako vroča sta Lovro in Patricia...pridem nazaj, če so vsi vsaj približno o.k.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 23:04:11
|
|
|
|
RMRM
|
AS taka je bla moja mami, ko sta bila večja2 majhna. Bog nedaj da bi kdo jedel v dnevni, skakal... zdej jo pa komaj prepričam, da da pleničko ali pa brisačo na kavč, ravno zaradi bruhcanja. Se je res ful spremenila, bravo moja mami
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 23:09:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM AS taka je bla moja mami, ko sta bila večja2 majhna. Bog nedaj da bi kdo jedel v dnevni, skakal... zdej jo pa komaj prepričam, da da pleničko ali pa brisačo na kavč, ravno zaradi bruhcanja. Se je res ful spremenila, bravo moja mami 3-otroček Ampak neee, saj njegova sploh nista tako stroga, res! Njuna razlaga je, naj sedaj otroci skačejo po sedežni in foteljih, ker če bi kupili nove, ne bi več smeli. Jemo pa res raje v jedilnici..ker tako drobimo, mene je kar groza po končanem obroku.....nikoli mi ne bo jasno, kako lahko konča četrt rižote pod mizo...res. Razumem, da se drobi kruh, ampak vse ostalo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 23:11:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nočko--Lovro joka, me je očitno zavohal, ko sem ga šla gledat. -za vse, ki jih rabite--Kleo, Tina za spanje,...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 6.2.2009 23:14:10
|
|
|
|
RMRM
|
nočko, tud jaz grem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 8:19:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Vse naj naj za 8 mesecev: 32. Polly80 (Vita, 7.6.2008) - rojstvo: 3300g, 50cm, OG: 32,5 cm- 3. mesec: 5250 g, 60 cm (+ 1950 g, 10 cm) 33. 24julij (Lara, 7.6.2008) - rojstvo: 2730g, 49cm - 3. mesec: 5760 g, 61 cm (+ 3030 g, 12 cm) 34. cv3rklic4 (Primož, 7.6.2008) - rojstvo: 3780g, 53cm, OG: 37cm Naša Patricia je že brez vročine, čakam, da se pozdravi še Lovro in upam, da ne zboli Jernej . Želim vam vsem lepo soboto.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 10:09:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 10:16:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Uuuuuuuuuu, sam pod tuš sem šla, pa ste tolk naklofale kleo Slovenka - jaz sem enkrat tepih že z njim čistila, pa je šlo kar lepo ven, mam tud svetlega, pa se čist vse pozna. Pa še takoooo GRDO navado imamo, da velikokrat v dnevni večerjamo . Sem mojim4 že napovedala, da v spodnji dnevni slučajno koga ne vidim jest . Sej, ko smo bili v stanovanju, pa ko sta bla otroka majhna, na misel ni nikomur prišlo, da bi v dnevni jedel, ampak zdej . Drugač pa men H2O ni ne vem kako všeč. Se mi zdi da je daleč od reklame. Fuge tud približno tko ne očisti. Sem poskušala na vhodu, kjer se hitro umažejo, pa sem na koncu glih tko na roke drgnila Res je - jaz imam v kuhinji svetleče bele ploščice in bele fuge, pa res ne spuca. Pa mi je tako prijateljica govorila, kako jih spuca... ja, verjetno, če niso bele, pa se ne vidi Bom še probala na preprogi.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 10:16:25
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lepo bodite, pupe. Pa kaj hecnega še napišite, da jutri preberem - samo ne na moj račun joj, da ne boš zamerla, sej veš da je hec Kaj to? Glede H20? Sem se hecala, da se ne hecat na moj račun
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 12:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
...ste gostobesedne,Nya,Didlinaa Cestitke obmesecnikom AS,fino,da je s Pati bolje,se Lovro se naj hitro pozdravi Pri nas se je zgodil cudez...Tali je peljala Mariso na sprehod,in to na njeno pobudo...cudez,saj pravim . Jaz pa seveda koj na RR,da koristno porabim prosti cas .............zares moram v klet,malo pogledat Talitine premajhne stvari,jih bom eni punci poslala. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 12:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Madonca,tega je ogromno ...sem komaj gor znosila.No,Tali za poletje kot kaze nima nic,je punca ze vse prerasla...jupi,to bo vesela,da bo treba vse na novo kupit . .......grem,malo balkon pogledat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 14:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
hudo....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 19:12:55
|
|
|
|
anaj22
|
ojla dons je pa nekam mrtvo tle gor Luka (saša) duper zgledaš ko se kopaš vse maj naj obmesečnikom Tina midva sva tud mal na bojni nogi naše dojenje je ševedno tko tko, hvala za nsvete, dobre želje in pikepoke. Sem se sprijaznila, da je 8mes. tud nekaj in sem poskusila vse da bi čim dalj dojila. Drugač mamo pa dons mal driske upam daje zaradi AM ali pa zobkov in da nismo kej staknil. Lepo nedeljo vam želim pa pa
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 19:52:24
|
|
|
|
slovenka
|
ojla pupe. Mi ves dan delamo v kleti, ker pridejo drug teden pleskarji - je kar enih 100 m2, tako da je nekaj dela. Ena soba bo moj kabinet, ga bomo lahko preselili dol in bo zgoraj več prostora, druga soba bo jedilnica za približno 25 ljudi, ko bo več ljudi kot jih lahko spravimo v stanovanje, tretja bo biljardnica in v četrti je kurilnica in pralnica. Tako da je nekaj dela. No, saj jaz sem samo dajala upute, kje bi morala biti elektrika, glede na svetilke ipd. Pa Sofija je tako z zanimanjem vse gledala. In zunaj sva bile, kar dolg sprehod - potem sva pa pri eni hiši videle voziček in ful majhnega dojenčka, ki se je jokal notri, pa nikogar od nikoder. Je ena soseda tam rekla, da se že pol ure joka, pa ni nikogar. Strašno ne? Pa še kapljat je dež začel. Menda pa je bil mali star mesec in pol. Naša pa je kar v vozičku glodala banano - je rekla tista teta, kako velika je že. Pa je res, že po glasu se sliši ful razlika od onega dojenčka... Pa kako gor sedi in okrog gleda in se psom smeji... Pa se mi zdi kot včeraj, da je bila ona tako majhna. Aja, naši je danes končno lepo uspelo po vseh štirih naprej it. Kot da bi sanjala sinoči, kako je treba. Pa je tako lubana, nekaj vidi in gremo direkt po to No, oglasite se kaj še ostale!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 20:46:30
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka......in kaj se je zgodilo s tistim dojenčkom,kaj je bil na dvorišču hiše,pa se ni nihče odzval na njegov jok,al kako..............me take stvari kar malo pogrejejo,ko jaz pustim našga,da spi zunaj,imam odprta vsa vrata in okna,da ga ja zaslišim,in priletim v parih sekundah njegovega joka,si ne predstavljam,da bi ga pustila jokati v vozeku pol ure-adijo pamet.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 21:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer. Kako ste kaj? Jaz sem imela danes delavnico za nadarjene učence, tko da je bil Luka v varstvu pri babici. Je bil ful priden. No, mami se je imela pa tudi super. Prej zvečer, po kopanju, ko sem ga rihtala za spat, pa sem ugotovila, da ima "počeno dlesen", ga potipam in nič ne čutim, sam preden sem ga dala spat, pa sm ga začutila - tretji zobek (leva enka zgoraj). Tko da dans se čuti sam mala š****, res čisto tini mini, sam mi je pa tko smešno, k je blo prav videt luknjico - kot da bi mu dlesen počila prav zares. Sicer sem že par dni nazaj ugotavljala, ali so to res zobi na pohodu, ker jih je blo videt na dlesni spredaj - no in odgovor je prišel danes - to je to. Upam, da bo sonček lahko spal, glede na to, da se tudi desna enka bliža izhodu.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 21:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka - nimam besed, res žalostno
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 22:07:09
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Čestitke vsem obmesečnikom . Kleo, za čudež. Nya, za delavnico. Za vse bolančkane Za vse ki ste na bojni nogi Slovenka, brez besed. Eni so res . Bogi jenči . No, da ti povem, da sem tepih čistila s H2O in lahko rečem, da za silo je. Ampak ko sem pa hodnik pomila, je blo pa vse tako mokro, da sem šla pol še enkrat s suhim močotom čez, tko da men je , mam preveč površin za pucat, tko da je čist preveč zamudn . kleo, kaj je tko hudo . A maš preveč oblačil za zlifrat? Jaz bi jih tud mogla, pa ne vem kam. Mi jih je ful škoda v kanto metat, ker so ful lepe in lepo ohranjene, sploh od Sare. Sem jih eni že ponudila, pa jih že pol leta hodi iskat. Saša.vracko - Luka pa ful uživa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 22:11:04
|
|
|
|
RMRM
|
nya za zobek. Mi še kar čakamo . Ste se včeraj menile, kateri jenči ima večje mišelinčke. No, mi po kg sicer nismo med najtežjimi, ampak mišelinčke imamo pa ful. Sva se danes prav nasmejala, ko je v banji sedel, je imel po trebuhu orng šlavhke
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 22:12:43
|
|
|
|
RMRM
|
AS, še za tvoje tri škratke, da ne zbolijo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 22:37:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka......in kaj se je zgodilo s tistim dojenčkom,kaj je bil na dvorišču hiše,pa se ni nihče odzval na njegov jok,al kako..............me take stvari kar malo pogrejejo,ko jaz pustim našga,da spi zunaj,imam odprta vsa vrata in okna,da ga ja zaslišim,in priletim v parih sekundah njegovega joka,si ne predstavljam,da bi ga pustila jokati v vozeku pol ure-adijo pamet. Ja, upam, da je kdo prišel ponj. Jaz sem šla z vozičkom po cesti in sem ga zaslišala jokat znotraj ograje in sem se ustavila in gledala nazaj, če kdo gre. Potem me je pa ogovorila gospa na drugi strani ceste, prišla gledat našo in rekla, kako dolgo se že joka, pa da je včeraj bilo isto. Potem je začelo škropiti in sva midve tekli proti domu... Prej ko sva šle mimo te hiše v drugo smer, je bila ena starejša gospa na terasi in voziček zraven, sem mislila, da je prazen... Ne vem, kaj je potem - se zatopila v kuhanje ali kako.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 7.2.2009 22:40:46
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM nya za zobek. Mi še kar čakamo . Ja, mi tudi čakamo Še zmeraj ni miru ponoči. Sinoči sem bedela eno uro, ko je tako brcala in jamrala, potem sem pa naredila luč in jo božala v postlco, pa je hitro zaspala RMRM, ja, tako s tem H20 - moraš biti ful hiter, sicer je vse mokro. Beda pač, ko je taka reklama... Sicer pa vrhovno sodišče v Italiji je glede reklam razsodilo, da pa ja potrošniki vemo, da reklame niso vse res - tako da dopuščajo svašta. Pri nas je pa tudi nekaj takega v praksi. AS, se moram pohvaliti za sinoči Je naredil polno bano vode itd itd itd
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?