|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
6.2.2009 23:01:45   
aleksandra silvija
Uh, saj res, moram Jerneju sladkor zmerit, preverit kako vroča sta Lovro in Patricia...pridem nazaj, če so vsi vsaj približno o.k.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
6.2.2009 23:04:11   
RMRM
AS taka je bla moja mami, ko sta bila večja2 majhna. Bog nedaj da bi kdo jedel v dnevni, skakal... zdej jo pa komaj prepričam, da da pleničko ali pa brisačo na kavč, ravno zaradi bruhcanja. Se je res ful spremenila, bravo moja mamiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3727
6.2.2009 23:09:17   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

AS taka je bla moja mami, ko sta bila večja2 majhna. Bog nedaj da bi kdo jedel v dnevni, skakal... zdej jo pa komaj prepričam, da da pleničko ali pa brisačo na kavč, ravno zaradi bruhcanja. Se je res ful spremenila, bravo moja mamiuser posted image user posted image

3-otročekuser posted image

Ampak neee, saj njegova sploh nista tako stroga, res!
Njuna razlaga je, naj sedaj otroci skačejo po sedežni in foteljih, ker če bi kupili nove, ne bi več smeli.
Jemo pa res raje v jedilnici..ker tako drobimo, mene je kar groza po končanem obroku.....nikoli mi ne bo jasno, kako lahko konča četrt rižote pod mizo...res.

Razumem, da se drobi kruh, ampak vse ostalo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
6.2.2009 23:11:42   
aleksandra silvija
Nočko--Lovro joka, me je očitno zavohal, ko sem ga šla gledat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -za vse, ki jih rabite--Kleo, Tina za spanje,...

Neposredna povezava do sporočila: 3729
6.2.2009 23:14:10   
RMRM
nočko, tud jaz gremuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3730
7.2.2009 8:19:23   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Vse naj naj za 8 mesecev:
32. Polly80 (Vita, 7.6.2008)
- rojstvo: 3300g, 50cm, OG: 32,5 cm
- 3. mesec: 5250 g, 60 cm (+ 1950 g, 10 cm)

33. 24julij (Lara, 7.6.2008)
- rojstvo: 2730g, 49cm
- 3. mesec: 5760 g, 61 cm (+ 3030 g, 12 cm)

34. cv3rklic4 (Primož, 7.6.2008)
- rojstvo: 3780g, 53cm, OG: 37cm
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša Patricia je že brez vročine, čakam, da se pozdravi še Lovro in upam, da ne zboli Jernejuser posted image .

Želim vam vsem lepo soboto.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
7.2.2009 10:07:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
7.2.2009 10:09:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

v bani smo pa tkole dobre volje, al je fajn user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
7.2.2009 10:16:20   
slovenka

Uuuuuuuuuu, sam pod tuš sem šla, pa ste tolk naklofale user posted image user posted image user posted image

kleo user posted image user posted image user posted image

Slovenka - jaz sem enkrat tepih že z njim čistila, pa je šlo kar lepo ven, mam tud svetlega, pa se čist vse pozna. Pa še takoooo GRDO navado imamo, da velikokrat v dnevni večerjamouser posted image user posted image . Sem mojim4 že napovedala, da v spodnji dnevni slučajno koga ne vidim jestuser posted image user posted image user posted image . Sej, ko smo bili v stanovanju, pa ko sta bla otroka majhna, na misel ni nikomur prišlo, da bi v dnevni jedel, ampak zdejuser posted image .

Drugač pa men H2O ni ne vem kako všeč. Se mi zdi da je daleč od reklame. Fuge tud približno tko ne očisti. Sem poskušala na vhodu, kjer se hitro umažejo, pa sem na koncu glih tko na roke drgnilauser posted image

Res je - jaz imam v kuhinji svetleče bele ploščice in bele fuge, pa res ne spuca. Pa mi je tako prijateljica govorila, kako jih spuca... ja, verjetno, če niso bele, pa se ne vidi user posted image Bom še probala na preprogi. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
7.2.2009 10:16:25   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Lepo bodite, pupe. Pa kaj hecnega še napišite, da jutri preberem - samo ne na moj račun user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, da ne boš zamerla, sej veš da je hecuser posted image

Kaj to? Glede H20? Sem se hecala, da se ne hecat na moj račun user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
7.2.2009 10:34:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3736
7.2.2009 12:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
7.2.2009 12:13:37   
Anonimen
...ste gostobesedne,Nya,Didlinaauser posted image
Cestitke obmesecnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AS,fino,da je s Pati bolje,se Lovro se naj hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se je zgodil cudez...Tali je peljala Mariso na sprehod,in to na njeno pobudo...cudez,saj pravimuser posted image .
Jaz pa seveda koj na RR,da koristno porabim prosti casuser posted image user posted image user posted image .............zares moram v klet,malo pogledat Talitine premajhne stvari,jih bom eni punci poslala.

Lepo se imejteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
7.2.2009 12:57:55   
Anonimen
Madonca,tega je ogromnouser posted image user posted image ...sem komaj gor znosila.No,Tali za poletje kot kaze nima nic,je punca ze vse prerasla...jupi,to bo vesela,da bo treba vse na novo kupituser posted image user posted image .
.......grem,malo balkon pogledatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
7.2.2009 14:43:57   
Anonimen
user posted image hudo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
7.2.2009 19:12:55   
anaj22
ojla

dons je pa nekam mrtvo tle gor

Luka (saša) duper zgledaš ko se kopaš user posted image user posted image user posted image

vse maj naj obmesečnikom

Tina user posted image user posted image   midva sva tud mal na bojni nogi

naše dojenje je ševedno tko tko, hvala za nsvete, dobre želje in pikepoke. Sem se sprijaznila, da je 8mes. tud nekaj in sem poskusila vse da bi čim dalj dojila.
Drugač mamo pa dons mal driske upam daje zaradi AM ali pa zobkov in da nismo kej staknil.

Lepo nedeljo vam želim

pa pa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
7.2.2009 19:52:24   
slovenka
ojla pupe. Mi ves dan delamo v kleti, ker pridejo drug teden pleskarji - je kar enih 100 m2, tako da je nekaj dela. Ena soba bo moj kabinet, ga bomo lahko preselili dol in bo zgoraj več prostora, druga soba bo jedilnica za približno 25 ljudi, ko bo več ljudi kot jih lahko spravimo v stanovanje, tretja bo biljardnica in v četrti je kurilnica in pralnica. Tako da je nekaj dela. No, saj jaz sem samo dajala upute, kje bi morala biti elektrika, glede na svetilke ipd. Pa Sofija je tako z zanimanjem vse gledala.

In zunaj sva bile, kar dolg sprehod - potem sva pa pri eni hiši videle voziček in ful majhnega dojenčka, ki se je jokal notri, pa nikogar od nikoder. Je ena soseda tam rekla, da se že pol ure joka, pa ni nikogar. Strašno ne? Pa še kapljat je dež začel. Menda pa je bil mali star mesec in pol. user posted image Naša pa je kar v vozičku glodala banano - je rekla tista teta, kako velika je že. Pa je res, že po glasu se sliši ful razlika od onega dojenčka... Pa kako gor sedi in okrog gleda in se psom smeji... Pa se mi zdi kot včeraj, da je bila ona tako majhna.

Aja, naši je danes končno lepo uspelo po vseh štirih naprej it. Kot da bi sanjala sinoči, kako je treba. Pa je tako lubana, nekaj vidi in gremo direkt po to user posted image

No, oglasite se kaj še ostale!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
7.2.2009 20:46:30   
lunca14
slovenka......in kaj se je zgodilo s tistim dojenčkom,kaj je bil na dvorišču hiše,pa se ni nihče odzval na njegov jok,al kako..............me take stvari kar malo pogrejejo,ko jaz pustim našga,da spi zunaj,imam odprta vsa vrata in okna,da ga ja zaslišim,in priletim v parih sekundah njegovega joka,si ne predstavljam,da bi ga pustila jokati v vozeku pol ure-adijo pamet.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
7.2.2009 21:23:03   
Anonimen
Dober večer. Kako ste kaj? Jaz sem imela danes delavnico za nadarjene učence, tko da je bil Luka v varstvu pri babici. Je bil ful priden. No, mami se je imela pa tudi super.

Prej zvečer, po kopanju, ko sem ga rihtala za spat, pa sem ugotovila, da ima "počeno dlesen", ga potipam in nič ne čutim, sam preden sem ga dala spat, pa sm ga začutila - tretji zobek (leva enka zgoraj). Tko da dans se čuti sam mala š****, res čisto tini mini, sam mi je pa tko smešno, k je blo prav videt luknjico - kot da bi mu dlesen počila prav zares. Sicer sem že par dni nazaj ugotavljala, ali so to res zobi na pohodu, ker jih je blo videt na dlesni spredaj - no in odgovor je prišel danes - to je to. Upam, da bo sonček lahko spal, glede na to, da se tudi desna enka bliža izhodu.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3744
7.2.2009 21:23:43   
Anonimen
slovenka - nimam besed, res žalostno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
7.2.2009 22:07:09   
RMRM
Ojla!

Čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kleo, user posted image user posted image user posted image  za čudež.user posted image

Nya, user posted image user posted image user posted image  za delavnico.

Za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image

Za vse ki ste na bojni nogi user posted image user posted image

Slovenka, brez besed. Eni so res user posted image . Bogi jenčiuser posted image . No, da ti povem, da sem tepih čistila s H2O in lahko rečem, da za silo je. Ampak ko sem pa hodnik pomila, je blo pa vse tako mokro, da sem šla pol še enkrat s suhim močotom čez, tko da men je user posted image , mam preveč površin za pucat, tko da je čist preveč zamudnuser posted image .

kleo, kaj je tko hudouser posted image . A maš preveč oblačil za zlifrat? Jaz bi jih tud mogla, pa ne vem kam. Mi jih je ful škoda v kanto metat, ker so ful lepe in lepo ohranjene, sploh od Sare. Sem jih eni že ponudila, pa jih že pol leta hodi iskat.

Saša.vracko - Luka pa ful uživa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
7.2.2009 22:11:04   
RMRM
nya user posted image user posted image user posted image  za zobek. Mi še kar čakamouser posted image .

Ste se včeraj menile, kateri jenči ima večje mišelinčke. No, mi po kg sicer nismo med najtežjimi, ampak mišelinčke imamo pa ful. Sva se danes prav nasmejala, ko je v banji sedel, je imel po trebuhu orng šlavhkeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
7.2.2009 22:12:43   
RMRM
AS, še za tvoje tri škratke, da ne zbolijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
7.2.2009 22:37:08   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

slovenka......in kaj se je zgodilo s tistim dojenčkom,kaj je bil na dvorišču hiše,pa se ni nihče odzval na njegov jok,al kako..............me take stvari kar malo pogrejejo,ko jaz pustim našga,da spi zunaj,imam odprta vsa vrata in okna,da ga ja zaslišim,in priletim v parih sekundah njegovega joka,si ne predstavljam,da bi ga pustila jokati v vozeku pol ure-adijo pamet.

Ja, upam, da je kdo prišel ponj. Jaz sem šla z vozičkom po cesti in sem ga zaslišala jokat znotraj ograje in sem se ustavila in gledala nazaj, če kdo gre. Potem me je pa ogovorila gospa na drugi strani ceste, prišla gledat našo in rekla, kako dolgo se že joka, pa da je včeraj bilo isto. Potem je začelo škropiti in sva midve tekli proti domu... Prej ko sva šle mimo te hiše v drugo smer, je bila ena starejša gospa na terasi in voziček zraven, sem mislila, da je prazen... Ne vem, kaj je potem - se zatopila v kuhanje ali kako. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
7.2.2009 22:40:46   
slovenka

nya user posted image user posted image user posted image  za zobek. Mi še kar čakamouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, mi tudi čakamo user posted image Še zmeraj ni miru ponoči. Sinoči sem bedela eno uro, ko je tako brcala in jamrala, potem sem pa naredila luč in jo božala v postlco, pa je hitro zaspala user posted image

RMRM, ja, tako s tem H20 - moraš biti ful hiter, sicer je vse mokro. Beda pač, ko je taka reklama... Sicer pa vrhovno sodišče v Italiji je glede reklam razsodilo, da pa ja potrošniki vemo, da reklame niso vse res - tako da dopuščajo svašta. Pri nas je pa tudi nekaj takega v praksi.

AS, se moram pohvaliti za sinoči user posted image user posted image user posted image Je naredil polno bano vode itd itd itd user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?