|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
27.1.2009 10:34:15   
ledenka
jazzzika! vse najnajnaj, punca moja draga!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 751
27.1.2009 10:38:24   
Anonimen
jutrooooooo

JAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
TOLE  men je tale svetska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image

SUPER BUŠIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 27.1.2009 10:46:32 >

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
27.1.2009 10:38:56   
Kliki
jazzz27 vse naj naj za tvoj direndaj. lepo praznuj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
27.1.2009 11:07:02   
jazzz27
Punce...hvala za želje, čestitke. Rada vas mam!!user posted image user posted image

Kako smo?

Jaz sem zdaj pojedla zajtrk. Danes sem si spet privoščila mojga vegi toplega hambija..njamiiii.

A ni danes en zoprn dan? A v Lj al kje drgje sneg pada?

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 27.1.2009 11:17:21 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 754
27.1.2009 11:17:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce...hvala za želje, čestitke. Rada vas mam!!user posted image user posted image

Kako smo?

Jaz sem zdaj pojedla zajtrk. Danes sem si spet privoščila mojga vegi toplega hambija..njamiiii.

A ni sons en zoprn dan? A v Lj al kje drgje snega pada?
pri nas dežuje in sneži na smenouser posted image -celjski konec

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 755
27.1.2009 11:18:39   
Erin
jazzzy..vse najboljše!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 756
27.1.2009 11:21:22   
jazzz27
spps..pa taka panika včeraj po Popu, da kar res ni!! Mi grejo kar mal že na živce. Je pa tudi pri nas začelo snežit..med dežjom.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 757
27.1.2009 11:22:33   
jazzz27
Erin....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 758
27.1.2009 11:50:37   
sonček33
Draga Jazzz!
Želim ti, da bi imela glavo v oblakih in noge trdno na tleh.
Leto, ki se je komaj začelo, je vajino leto. Pravzaprav vaše! Začelo se bo novo obdobje.
Želim, da bi imela ogromno razlogov za veselje.

Rada te imam!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 759
27.1.2009 12:33:23   
jazzz27
Sonček..hvala za čestitke, tudi jaz te imam radauser posted image . Tudi tebi želim vse naj naj in seveda v teh dneh začneš novo življenje. Komaj čakam, da nam sporočiš lepo novičko.

Joj, punce kje pa ste danes?!?!?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 760
27.1.2009 13:09:57   
spelka12
jazzziiiiiiiiiiiiiii vse najboljše za teeeeeeeee.................. Pa namesto, da bi te me obdarile si nas ti s slikco trebuščka. Lep je, lep. Pa kongračjulejšen za fantka user posted image user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 761
27.1.2009 13:14:16   
jazzz27
špeli...hvala!!!! Ah to vam je mal za stimulacijo!!user posted image  Kako si ti? Doma, še vedno bolna?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 762
27.1.2009 13:17:06   
spelka12
Bolna še, ampak delam pa že. Je treba folikle sprehajat, da jim ni prefletnouser posted image .
Pa ti? Trebušček je res že kr konkreten. Bo ornk dedec.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 763
27.1.2009 13:19:23   
Kepica83
misli mi uhajajo med iskrene ljudi, med prijatelje. Tebi namenjam veliko dobrih želja, ki niso zveneče, a s seboj prinašajo za tvoj rojstni dan kar največ sreče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJ NAJ!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 764
27.1.2009 13:37:21   
jazzz27
Špeli..ja končno se je začela ena bunkica delat. Jaz sem skor mislila, da bom celo nosečnost ploh...da se bom samo v joške nosečkalauser posted image user posted image . Ti pa pridna in folikelčke sprehajaš...povej kako je naš ata Reš...ste dobili koncesijskega?

miniko..hvala za vse želije. Ti si pa nova pri nas...al sem kaj zabluzila?user posted image  

Kje pa ste ostale čveke, jaz bi dans mal z vami čvekala, ker itak nimam kaj dosti za počet....pa še zunaj sneži, kot da nas misli zametat. Od kar sem se pritoževala, da pada dež pa do sedaj je napadlo 3 cm snega! No vsaj nekajuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 765
27.1.2009 13:53:16   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Špeli..ja končno se je začela ena bunkica delat. Jaz sem skor mislila, da bom celo nosečnost ploh...da se bom samo v joške nosečkalauser posted image user posted image . Ti pa pridna in folikelčke sprehajaš...povej kako je naš ata Reš...ste dobili koncesijskega?

miniko..hvala za vse želije. Ti si pa nova pri nas...al sem kaj zabluzila?user posted image  

Kje pa ste ostale čveke, jaz bi dans mal z vami čvekala, ker itak nimam kaj dosti za počet....pa še zunaj sneži, kot da nas misli zametat. Od kar sem se pritoževala, da pada dež pa do sedaj je napadlo 3 cm snega! No vsaj nekajuser posted image

hja recimo da sem nova ja. me je csaje sem zvabla. user posted image  nič nisi zabluzla. Prej sem se zadrževala na forumu želimo si novega člana dokler me ni csaje odkrila, za uho zgrabla pa sem privleklauser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 766
27.1.2009 14:26:22   
spelka12
miniko dobrodošla. A je tale sonček v avatarju tvoj? A bomo dons prišle do 1000 posta kaj? Dej no potrudi se, bomo  pomagale. A ne babe žabe?
jazzzika nč bat, boš še fejst vedela, da si noseča. A ne sončekuser posted image . Sem mogla prov ven pogledat, če slučajno pri nas tud že pada. Aa jok brate. Ne duha ne sluha od belih kepic. Samo namočena zemlja pa blatouser posted image .

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 767
27.1.2009 14:27:59   
sonček33
jazzzika nč bat, boš še fejst vedela, da si noseča. A ne sonček . Sem mogla prov ven pogledat, če slučajno pri nas tud že pada. Aa jok brate. Ne duha ne sluha od belih kepic. Samo namočena zemlja pa blato

Ja točn tko jazzzi...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 768
27.1.2009 14:33:21   
ledenka
jazzzi, men je tud začel buši rast nekje v 18. tednu... no, zdaj pa se spreminjam v kita user posted image  ki hodi kot raca user posted image  

špelči user posted image user posted image user posted image  super za folikelčke, a jih tud s pivom kaj futraš?

miniko, welcome user posted image  edini pogoj za članstvo je dobra volja user posted image  povej kaj o sebi, koliko časa že delata na bebici, a že imaš katero itd., tako da te lahko dodamo v seznamčič!

sonček, kako kaže? jaz stavim na 29. user posted image  joj, si ne morem predstavljat, da še dobre 3 mesece, pa bom na istem... me je kar malo strah user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 769
27.1.2009 14:34:12   
ledenka
sicer pa v LJ sneži, ampak ker je cel dan deževalo, je vse mokro in blatno. bljak!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 770
27.1.2009 15:42:30   
jazzz27
Punce pri nas pa je že sigurno okol 10 cm snega...in pada kot nor.

Špelki to je pa res čudno, da se je plata enkrat obrnila in mamo dolenci sneg...namest gorencovuser posted image . Sicer pa če bi me pred mesecom ali dvema vprašala, če se zavedam, da sem noseča bi ti še kako potrdila, ker mi je blo non stop slabo...sedaj pa sem kot rožica....ki se spreminja v kitkauser posted image user posted image

Ajsi...prihajam do faze kita. Sicer sem še lutno zaokrožena...me pa zna presenetit, če verjamešuser posted image user posted image user posted image .

Sicer bo pa to RD, ki bo minil brez popivanja...ne vem, če ne bo moj dragi vse nadoknadil za mene...user posted image user posted image

mimiko...kot je rekla Ajsi..mal povej o sebi...in vabljene nove borke, da se borijo z nami!!! Mislim me z vamiuser posted image user posted image

Sonček33, se ti ne zdi, da si mal preveč napisala?!user posted image user posted image user posted image  RODIT SEM REKU!!!user posted image user posted image user posted image Ma da ma moj datum....prec na svojgauser posted image user posted image user posted image Pa po lojtrci gor, pa po lojtrci dol.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
27.1.2009 16:49:51   
Kepica83
hehe hvala ženskice za dobrodošlico zelo lepo od vas. user posted image

Žal ta cukrček v avatarju ni moj.user posted image Otrok z mojim še nimama. Sma pa sedaj v drugem krogu. M ne pričakujem ju3 tak da bomo videli kako bo. Upam da si je tečka premislila in je nebouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 772
27.1.2009 16:50:58   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jazzzi, men je tud začel buši rast nekje v 18. tednu... no, zdaj pa se spreminjam v kita user posted image  ki hodi kot raca user posted image  

špelči
user posted image user posted image user posted image  super za folikelčke, a jih tud s pivom kaj futraš?

miniko, welcome user posted image  edini pogoj za članstvo je dobra volja user posted image  povej kaj o sebi, koliko časa že delata na bebici, a že imaš katero itd., tako da te lahko dodamo v seznamčič!

sonček, kako kaže? jaz stavim na 29. user posted image  joj, si ne morem predstavljat, da še dobre 3 mesece, pa bom na istem... me je kar malo strah user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   hvala za te solze smeha ki so sedaj spolzele po licu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
27.1.2009 17:25:30   
Fargesia
jazzzikaaaaa, VSE NAJBOLJŠE!!!!!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 774
27.1.2009 17:49:44   
miska73
JAZZZIKA Vse naj naj naj naj...

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?