Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 10:34:15
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika! vse najnajnaj, punca moja draga!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 10:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooo JAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TOLE men je tale svetska SUPER BUŠIIIIIII
< Sporočilo je popravil živa25 -- 27.1.2009 10:46:32 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 10:38:56
|
|
|
|
Kliki
|
jazzz27 vse naj naj za tvoj direndaj. lepo praznuj.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 11:07:02
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce...hvala za želje, čestitke. Rada vas mam!! Kako smo? Jaz sem zdaj pojedla zajtrk. Danes sem si spet privoščila mojga vegi toplega hambija..njamiiii. A ni danes en zoprn dan? A v Lj al kje drgje sneg pada?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 27.1.2009 11:17:21 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 11:17:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce...hvala za želje, čestitke. Rada vas mam!! Kako smo? Jaz sem zdaj pojedla zajtrk. Danes sem si spet privoščila mojga vegi toplega hambija..njamiiii. A ni sons en zoprn dan? A v Lj al kje drgje snega pada? pri nas dežuje in sneži na smeno -celjski konec
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 11:21:22
|
|
|
|
jazzz27
|
spps..pa taka panika včeraj po Popu, da kar res ni!! Mi grejo kar mal že na živce. Je pa tudi pri nas začelo snežit..med dežjom.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 11:22:33
|
|
|
|
jazzz27
|
Erin.... Hvala....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 12:33:23
|
|
|
|
jazzz27
|
Sonček..hvala za čestitke, tudi jaz te imam rada . Tudi tebi želim vse naj naj in seveda v teh dneh začneš novo življenje. Komaj čakam, da nam sporočiš lepo novičko. Joj, punce kje pa ste danes?!?!?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 13:09:57
|
|
|
|
spelka12
|
jazzziiiiiiiiiiiiiii vse najboljše za teeeeeeeee.................. Pa namesto, da bi te me obdarile si nas ti s slikco trebuščka. Lep je, lep. Pa kongračjulejšen za fantka .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 13:14:16
|
|
|
|
jazzz27
|
špeli...hvala!!!! Ah to vam je mal za stimulacijo!! Kako si ti? Doma, še vedno bolna?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 13:17:06
|
|
|
|
spelka12
|
Bolna še, ampak delam pa že. Je treba folikle sprehajat, da jim ni prefletno . Pa ti? Trebušček je res že kr konkreten. Bo ornk dedec.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 13:19:23
|
|
|
|
Kepica83
|
misli mi uhajajo med iskrene ljudi, med prijatelje. Tebi namenjam veliko dobrih želja, ki niso zveneče, a s seboj prinašajo za tvoj rojstni dan kar največ sreče. VSE NAJ NAJ!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 13:37:21
|
|
|
|
jazzz27
|
Špeli..ja končno se je začela ena bunkica delat. Jaz sem skor mislila, da bom celo nosečnost ploh...da se bom samo v joške nosečkala . Ti pa pridna in folikelčke sprehajaš...povej kako je naš ata Reš...ste dobili koncesijskega? miniko..hvala za vse želije. Ti si pa nova pri nas...al sem kaj zabluzila? Kje pa ste ostale čveke, jaz bi dans mal z vami čvekala, ker itak nimam kaj dosti za počet....pa še zunaj sneži, kot da nas misli zametat. Od kar sem se pritoževala, da pada dež pa do sedaj je napadlo 3 cm snega! No vsaj nekaj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 13:53:16
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Špeli..ja končno se je začela ena bunkica delat. Jaz sem skor mislila, da bom celo nosečnost ploh...da se bom samo v joške nosečkala . Ti pa pridna in folikelčke sprehajaš...povej kako je naš ata Reš...ste dobili koncesijskega? miniko..hvala za vse želije. Ti si pa nova pri nas...al sem kaj zabluzila? Kje pa ste ostale čveke, jaz bi dans mal z vami čvekala, ker itak nimam kaj dosti za počet....pa še zunaj sneži, kot da nas misli zametat. Od kar sem se pritoževala, da pada dež pa do sedaj je napadlo 3 cm snega! No vsaj nekaj hja recimo da sem nova ja. me je csaje sem zvabla. nič nisi zabluzla. Prej sem se zadrževala na forumu želimo si novega člana dokler me ni csaje odkrila, za uho zgrabla pa sem privlekla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 14:26:22
|
|
|
|
spelka12
|
miniko dobrodošla. A je tale sonček v avatarju tvoj? A bomo dons prišle do 1000 posta kaj? Dej no potrudi se, bomo pomagale. A ne babe žabe? jazzzika nč bat, boš še fejst vedela, da si noseča. A ne sonček . Sem mogla prov ven pogledat, če slučajno pri nas tud že pada. Aa jok brate. Ne duha ne sluha od belih kepic. Samo namočena zemlja pa blato .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 14:27:59
|
|
|
|
sonček33
|
jazzzika nč bat, boš še fejst vedela, da si noseča. A ne sonček . Sem mogla prov ven pogledat, če slučajno pri nas tud že pada. Aa jok brate. Ne duha ne sluha od belih kepic. Samo namočena zemlja pa blato Ja točn tko jazzzi...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 14:33:21
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzi, men je tud začel buši rast nekje v 18. tednu... no, zdaj pa se spreminjam v kita ki hodi kot raca špelči super za folikelčke, a jih tud s pivom kaj futraš? miniko, welcome edini pogoj za članstvo je dobra volja povej kaj o sebi, koliko časa že delata na bebici, a že imaš katero itd., tako da te lahko dodamo v seznamčič! sonček, kako kaže? jaz stavim na 29. joj, si ne morem predstavljat, da še dobre 3 mesece, pa bom na istem... me je kar malo strah
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 14:34:12
|
|
|
|
ledenka
|
sicer pa v LJ sneži, ampak ker je cel dan deževalo, je vse mokro in blatno. bljak!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 15:42:30
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce pri nas pa je že sigurno okol 10 cm snega...in pada kot nor. Špelki to je pa res čudno, da se je plata enkrat obrnila in mamo dolenci sneg...namest gorencov . Sicer pa če bi me pred mesecom ali dvema vprašala, če se zavedam, da sem noseča bi ti še kako potrdila, ker mi je blo non stop slabo...sedaj pa sem kot rožica....ki se spreminja v kitka Ajsi...prihajam do faze kita. Sicer sem še lutno zaokrožena...me pa zna presenetit, če verjameš . Sicer bo pa to RD, ki bo minil brez popivanja...ne vem, če ne bo moj dragi vse nadoknadil za mene... mimiko...kot je rekla Ajsi..mal povej o sebi...in vabljene nove borke, da se borijo z nami!!! Mislim me z vami Sonček33, se ti ne zdi, da si mal preveč napisala?! RODIT SEM REKU!!! Ma da ma moj datum....prec na svojga Pa po lojtrci gor, pa po lojtrci dol.....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 16:49:51
|
|
|
|
Kepica83
|
hehe hvala ženskice za dobrodošlico zelo lepo od vas. Žal ta cukrček v avatarju ni moj. Otrok z mojim še nimama. Sma pa sedaj v drugem krogu. M ne pričakujem ju3 tak da bomo videli kako bo. Upam da si je tečka premislila in je nebo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 16:50:58
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jazzzi, men je tud začel buši rast nekje v 18. tednu... no, zdaj pa se spreminjam v kita ki hodi kot raca špelči super za folikelčke, a jih tud s pivom kaj futraš? miniko, welcome edini pogoj za članstvo je dobra volja povej kaj o sebi, koliko časa že delata na bebici, a že imaš katero itd., tako da te lahko dodamo v seznamčič! sonček, kako kaže? jaz stavim na 29. joj, si ne morem predstavljat, da še dobre 3 mesece, pa bom na istem... me je kar malo strah hvala za te solze smeha ki so sedaj spolzele po licu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 17:25:30
|
|
|
|
Fargesia
|
jazzzikaaaaa, VSE NAJBOLJŠE!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 17:49:44
|
|
|
|
miska73
|
JAZZZIKA Vse naj naj naj naj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?