Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 6:38:12
|
|
|
|
sonček33
|
ojla, tudi ti ne moreš spati? jaz sem fajn.... v bistvu zelo fajn...sem se glih najdela kruha in topljenega sirčka pa tvoje počutje? zdej se pa tudi že vaš čas bliža. sobica opremljena? voziček kupljen?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 6:42:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ojla, tudi ti ne moreš spati? jaz sem fajn.... v bistvu zelo fajn...sem se glih najdela kruha in topljenega sirčka pa tvoje počutje? zdej se pa tudi že vaš čas bliža. sobica opremljena? voziček kupljen? jaz že par tednov ne morem spat ,mogoče eno noč na tri tedne... ta teden sem pa še zgodnja ,ker moram z mojim do njegove službe,da potem avto vzamem,da še malo spravim do šole..zna bit ornk zoprno drugače,imam občasne oglede notranjosti wc školjke,kolk me matra,vse mi dol pritiska...-zdaj že pa mal preveč jamram,ha? sobice ekstra zdaj ne bo,kinderpet v spalnici,previjalna v kopalnici-voziček nabavljen-osnovne cotke oprane,moram še pa nabavit malenkosti...tist bom pa pustila za februar,da se mi ne bo preveč vleklo
< Sporočilo je popravil spps -- 27.1.2009 6:43:33 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 8:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! Gigi držim pesti!!! Živček ma ne da ne bi hotela it v službo ampak če bi bil kolektiv pa šefica ok bi delala z največjim veseljem tko pa k sam čakajo kdaj ti lahk nož zarijejo v hrbet veš mi pa res ni da bi bila v taki službi spps no takle cajt sm šla pa jaz že rodit tko da nikol ne veš kdaj se bo začel,a te kej križ boli?k mene je ful bolel tko da sem dejansko bila doma že en teden s ta pravimi popadki k nisem vedla da so tapravi čeprov so bolel tko da še dobr da nisem doma rodila Sonček a je tvoj tiker ta prav kaže?k kaj še ti doma delaš pol?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 8:43:02
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce dobro jutro. Danes vas jaz počastim z majhnimi dobroticami. Lep dan vam želim!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 8:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi dej nehi s takimi slikcami k sam da vidim hrano mi je že slabo čeprov bi vse pojedla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 8:51:09
|
|
|
|
jazzz27
|
no pa šeeno čokoladno, za tiste, ki ne marate sadne tortice....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 8:52:48
|
|
|
|
jazzz27
|
sorry larilu, ampak dans vas moram mal počastit . Saj bodo slabosti kmal mimo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 8:54:48
|
|
|
|
Serendipity
|
jazzzi - You're killing me! Sicer sem imela zajtrk (nekje ob sedmih) ampak kake luuuušteeeee si mi zdaj naredila... Mmmmmmm .. Hladilnik pa prazen ... Jaz pa začnem dane skomaj ob pol 11 (ma razredna stopnja TD in mi 2 uri odpadeta). Mi taaaak paše, ker se mi spljoh ne da več hodit v službo. Res ne. Bi sam poležavala pa kofetkala...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 8:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
s tem sm se pri prvi nosečnosti tolažila pa je trajal do 6 mesecea tko da zdej nisem več tok naivna zdej pa neki ne vem a mi osebna zdravnica napiše bolniško lahko zaradi nosečnosti al mi lahk G.?k zdej mi je ena rekla da G ne more napisat bolniške tko da zdej pojma nimam morm pa do 13 čakat k mam pregled in do takrat me bo skrbel madonca sam takrat bom že v 10 tednu in to se mi zdi ful predolgo za prvi pregled če je bila prva nosečnost rizična tko da morm jaz dans tole mal razčistit jazzi a že veš al bo fantek al punčka?k nisem zasledila če si napisala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:01:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro! spps no takle cajt sm šla pa jaz že rodit tko da nikol ne veš kdaj se bo začel,a te kej križ boli?k mene je ful bolel tko da sem dejansko bila doma že en teden s ta pravimi popadki k nisem vedla da so tapravi čeprov so bolel tko da še dobr da nisem doma rodila Sonček a je tvoj tiker ta prav kaže?k kaj še ti doma delaš pol? križ me ne boli-še,me pa boli kolk in sramne kosti-tak,da se še ničkaj ne dogaja
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:02:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jazzi dej nehi s takimi slikcami k sam da vidim hrano mi je že slabo čeprov bi vse pojedla moram se kr do hladilnika sprehodit
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:06:26
|
|
|
|
jazzz27
|
žižika in špelkica...samo za vaju ena frišna.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:11:15
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce jaz se opravičujem, bi vas z veseljem danes raje na tapravo tortico peljala, samo smo tako daleč . Sonček33..kaj pa ti še čakaš? A ne boš šla na moj dan rodit??? Aha, pa še nekaj. Se opravičujem...sem opazila da bom mogla špegu spucat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:12:03
|
|
|
|
Serendipity
|
Wau jazzi - leeeeeep buši! Prav ponosna si lahko nanj. Kje so pa tiste super boksarce? Pa lepi copatki? (BTW - a imaš mogoče ti RD, ker nam torice častiš?)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi ful lep buši matr maš luštno postavco
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:22:30
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Wau jazzi - leeeeeep buši! Prav ponosna si lahko nanj. Kje so pa tiste super boksarce? Pa lepi copatki? (BTW - a imaš mogoče ti RD, ker nam torice častiš?) ja Imam tud slikico v super boksarcah, samo me je sram pokazat, da ne boste rekle, da sem skoz v enih in istih gatah
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:27:22
|
|
|
|
jazzz27
|
joj punce hvala. Sem prav ponosna lastnica mojga buškota . Ena je spraševala, fanta bomo imeli (80%)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi!!!!!vse najboljše!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:50:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 žižika in špelkica...samo za vaju ena frišna. lep buši-vedno lepši bo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 9:54:59
|
|
|
|
spps
|
jazzi KLIKNI
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 10:20:20
|
|
|
|
jazzz27
|
IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hvala spps. Punce ve ste the best!!! Hvala!!! Tile trije možiceljčki v tem vremenu...prava popestritev... ..
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 10:26:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hvala spps. Punce ve ste the best!!! Hvala!!! Tile trije možiceljčki v tem vremenu...prava popestritev... .. da ne popamo sam slikic
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 10:31:30
|
|
|
|
jazzz27
|
ja, ker me lahko kaj prime, pa je kriza, ker mojega ni doma . Vidim, da te slabosti in nespečnost dajeta. Se mi kar smiliš. Jaz HB še kar spim, razen danes se mi je proti jutru kar nekaj bledlo. A misliš da je naš sonček v P. ušala?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 10:32:22
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! upam, da bo danes kaj bolj mirno... počasi moram začet arhive pospravljat to mam sigurno za 3 tedne dela. sicer pa so me začeli mučit krči v nogah... aua! kar nekaj magnezija popijem, pa mi že 3 dni noče bolečina popustit. kaj vas še čaka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 10:32:53
|
|
|
|
Kliki
|
Kolk ste čvekale in slikc pripopale. Pri meni še čakam kaj se bo tečka odločla a pride a gre mal na morje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?