|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
27.1.2009 18:25:10   
Serendipity
jaaaazzzzzi - no, pa sem te res posumila danes za RD (i, še en vodnarček - to s(m)o res pametni ljudje user posted image user posted image user posted image user posted image ) BTW je moj danes dobil ''mininečaka'' (no, njegova sestrična je rodila pojbiča, ki s svojimi 4 in nekaj kg niti ni bil tak mini user posted image )

ALL THE BEST 4 U!

user posted image

(BTW - tisto jo čokoladna bonboniera. Pa ka ne boš mislila - tale veeeelik rdeči srček, ni od mene, je od tega tipsona user posted image user posted image Vzami mu jo, če upaš user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 27.1.2009 18:26:03 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 776
27.1.2009 18:27:39   
Serendipity
Eto pa še posladek za potrebne... stimulacije, seveda ... user posted image user posted image user posted image user posted image (ta zadnja dva sta za žižetkico)

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 777
27.1.2009 18:31:58   
Serendipity
Zanima me na kakšne tipčke pa špelinkica pada? user posted image Njeni folikčki bodo tudi jutri UZ obsevani ...
bjond?
bljack?
choko?
brownie?
baldy?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 778
27.1.2009 18:32:30   
Serendipity
miniko - BTW - da med temi sexy pojbiči ne pozabim nate - dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 779
27.1.2009 18:37:27   
LuNa73
se*, s čim ti tvojega zalivaš, da je baje tak ko roža? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 780
27.1.2009 18:40:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe - with looooveee, pure loveeee....

Hm, zdaj pa razloži to o roži, ker jaz mu pravim, da je pravi tiger user posted image user posted image

So te tipčki privabili, kaj? user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 781
27.1.2009 18:40:47   
Kepica83
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

miniko - BTW - da med temi sexy pojbiči ne pozabim nate - dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

hehe .user posted image user posted image  hvala hvala. saj ob teh slikcah sem še jaz na sebe pozablauser posted image . Huh

Neposredna povezava do sporočila: 782
27.1.2009 18:58:14   
beyba
jazzi naša mala,
na RR nikoli ne boš sama,
kmalu mama boš postala
a upam da z nami vedno ostala.

Vesele smo da si kot si,
si vse - ni da ni,
In čeprav leto starejša si
nič manj zabavno no.

ob tej priložnosti iz srca,
DA kmalu postaneš najboljša mama,
Da še naprej nas boš poznala
da vsak dan na rr boš post oddala.
Da v službi ti bo vse lepo,
da mož nadvse te ljubil bo,
da denarja bo na kupe,
da zdravje služilo bo kot more,
da se* veliko dobrih tipov še naprej ti lima,
da ostala boš dama fina
da posvetu hodiš nasmejana
in globoko v srcu razigrana
da vse v lajfu bo kot mora bit
Želiva ti Beyba in Ela -zdaj pojdi pa to zdravljico še s kozarčkom zalit!

(beybi šampanca se razume)

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 783
27.1.2009 18:59:05   
pikicao.
na hit se javim..casa nimam nc :P
se miski sm pozabla slikco skornjev poslat k sm ji obljubila..sam sploh casa ne najdem.. miska bom..obljubm :)

ja JAZZI vse naj naj pa naj in uzivaj v tvojmu dnevu (pa sorri k tok pozno pisem)
no to je se v aquinem imenu..k je trenutno v parizu in ne more voscit :)

punce lepo se mejte..pa vam kej vec napisem..k si cas vazamem user posted image

cau bau
in a biiig huguser posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 784
27.1.2009 18:59:31   
Serendipity
Aaaaaaa beybina - pa ti pravi Frankie Prešeren! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fuuuuuulllll lepo! (še posebej del o Se* user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 785
27.1.2009 19:00:54   
Kepica83
uau beybauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 786
27.1.2009 19:01:21   
Nončika
miniko, dobrodošla. user posted image user posted image user posted image  

pri nas pa plavamo. dobesedno. to zame ni sneg. to je vse samo ta pravi sneg ne. kaj praviš Se*?

pa še po nove gležnjarje ali škornje si moram iti nabavit. ti kere mam zdaj so namreč premočili.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 787
27.1.2009 19:02:27   
Nončika
jazzziiii, čestitke.

beyba, pa ti si ta prava. superca!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.1.2009 19:04:03   
Serendipity
*csaje* - Se strinjam s tabo. To je nek shitosneg. Nič pametnega, toliko, da se ''userje'' po cestah in zateži. Danes bi naj šli še malo žurat (itaq no --- torit) za veselje novega člana familiye, pa mi sploh ni za ven it... user posted image  

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 789
27.1.2009 19:07:37   
LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe - with looooveee, pure loveeee....

Hm, zdaj pa razloži to o roži, ker jaz mu pravim, da je pravi tiger user posted image user posted image
Je bil direktor v Prekmurju... pa sem ga vprašala kaj delajo fantje, pa je reku, da je bil tam samo gospod D. (in njegov šef) in, da je kot roža.... user posted image

So te tipčki privabili, kaj? user posted image

Iskreno? Ne! Ti! sem na prvi strani vidla, da si tist trenutek zadnja post napisala na RR in sem rekla, da to te pa morem vpršata... ker mal sem že pomisla, da mogoč je pa on noseč user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
27.1.2009 19:15:41   
LuNa73
UUUUUUUUUUUU Jazzzziiiiiiii hepi brzdej tu juuuuuuuuuuuuuu, hepiiiiiiii brzdej tu juuuuuuuuuuu, hepi brzdeeeeeejjjjjjjjjj dirrrrrrrrrrrrr Jazzzzzziiiiiiiiiiiiii, hepiiiiiiii brzdej tu juuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Huhhhhhh, sem zdejle ob prepevanju skor dušo spustila! user posted image

TOle, pa bo zdej pravi balzam za tvoja ušesa po poslušanju mene user posted image .

Beyba, ti si zakon! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jst vam pa namest teh mačotov za katere poskrbi itak Se* pošiljam TOLE pesmico.... no ja, ni boh ve kaj, ampak za pognat kej po čem pa je user posted image . P.S: pa ni Murkec user posted image .

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 27.1.2009 19:24:01 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 791
27.1.2009 19:32:23   
Fargesia
beyba,  kapo dol!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 792
27.1.2009 20:08:08   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

miniko, dobrodošla. user posted image user posted image user posted image  

pri nas pa plavamo. dobesedno. to zame ni sneg. to je vse samo ta pravi sneg ne. kaj praviš Se*?

pa še po nove gležnjarje ali škornje si moram iti nabavit. ti kere mam zdaj so namreč premočili.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hehe še 1x hvala za dobrodošlicouser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.1.2009 20:31:03   
Anonimen
ojla moje pupe... Jaz sem pa od pregleda pri novi G, ker sem se vseeno premislila in šla na pregled in KONČNOOOOO dobila eno normalno slikico svojega sončka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   evo še za vas  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.shrani.si/f/2X/xZ/BFLjyv2/1/dojencek.jpg

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
27.1.2009 20:49:43   
spelka12

Zanima me na kakšne tipčke pa špelinkica pada? user posted image Njeni folikčki bodo tudi jutri UZ obsevani ...
bjond?  AHA
bljack?   OOOOO JAAAA
choko?   ABSOLUTNO
brownie?   ŠE VPRAŠAŠ
baldy?     SPODAJ IN ZGORAJ

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Se* carica si. Vidve s podganco bosta zaslužne, če bodo jutri kugle namesto foliklovuser posted image . Drugače pa padam na Hausa. Ne vem zakaj, ampak tisti njegov cinizem me tko privlači. Tko da danes je moj dan, ker je na sporedu.
živa jeeeeee za slikco tvojega sončka user posted image user posted image
ajsika pivski terapiji sem se pa tokrat mogla zarad gripe odpovedat user posted image .
miniko aja. Vso srečo in upam, da jutri tečke ne bo, bo en plusek namesto nje.
Joj nekam nečvekaške ste postale. Pa glih zdej, ko mam jest spet čas gor bluzit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
27.1.2009 20:56:20   
Kepica83
živaaaaa full lepa slikca. Iskrene čestitke pa prelepo nosečnost ti želim. user posted image user posted image user posted image

Špelka ja jaz tudi da ju3 tečke ne bo. Fajn bi blo. Pa hvala ker mi želiš vso srečouser posted image .     user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 796
27.1.2009 21:01:48   
spelka12
No fino minika pol imava obe jutri raport, jest s folikli, ti pa s testom.
Pa glej, da ga boš takoj zjutraj delala, ker smo tuki gor zeloooo firbčneuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.1.2009 21:03:11   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

No fino minika pol imava obe jutri raport, jest s folikli, ti pa s testom.
Pa glej, da ga boš takoj zjutraj delala, ker smo tuki gor zeloooo firbčneuser posted image

samo glede na to, da bi ju3 naj ne prišla M bo verjetno prehitro če ju3 naredim. Če je seveda nebo. Nevem če nebi čakala pa 29 nardila?user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 798
27.1.2009 21:03:29   
Serendipity
LuuuNcaaaaa - kaj ti tole meni delaš??? Ni Murkič je pa oneobrvi Fredek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo imel možek zaslišanje kaj sta delala ... Hm.. kake misli mi zdaj hodijo po glavi... Uh... Fuuuuuj...

špelinči - še vreji, ka bar nede problemov pri iskanju stimulacije.. Bi sicer popila pivce zate, pa ne smem. Pa ne vem, no... moje detece (no vsaj en del, pa če dobro pomislim, da sva družno z dragim pivčkala, tudi drugi del) je nasatl s pomočjo pivca.. mogoče pa pogreša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa - superca! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 799
27.1.2009 21:07:03   
Kepica83
serendipity ti si tudi nekje iz naših koncev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?