Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:25:10
|
|
|
|
Serendipity
|
jaaaazzzzzi - no, pa sem te res posumila danes za RD (i, še en vodnarček - to s(m)o res pametni ljudje ) BTW je moj danes dobil ''mininečaka'' (no, njegova sestrična je rodila pojbiča, ki s svojimi 4 in nekaj kg niti ni bil tak mini ) ALL THE BEST 4 U! (BTW - tisto jo čokoladna bonboniera. Pa ka ne boš mislila - tale veeeelik rdeči srček, ni od mene, je od tega tipsona Vzami mu jo, če upaš )
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 27.1.2009 18:26:03 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:27:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto pa še posladek za potrebne... stimulacije, seveda ... (ta zadnja dva sta za žižetkico)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:31:58
|
|
|
|
Serendipity
|
Zanima me na kakšne tipčke pa špelinkica pada? Njeni folikčki bodo tudi jutri UZ obsevani ... bjond? bljack? choko? brownie? baldy?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:32:30
|
|
|
|
Serendipity
|
miniko - BTW - da med temi sexy pojbiči ne pozabim nate - dobrodošla!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:37:27
|
|
|
|
LuNa73
|
se*, s čim ti tvojega zalivaš, da je baje tak ko roža?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:40:02
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 se*, s čim ti tvojega zalivaš, da je baje tak ko roža? hehehe - with looooveee, pure loveeee.... Hm, zdaj pa razloži to o roži, ker jaz mu pravim, da je pravi tiger So te tipčki privabili, kaj?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:40:47
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity miniko - BTW - da med temi sexy pojbiči ne pozabim nate - dobrodošla! hehe . hvala hvala. saj ob teh slikcah sem še jaz na sebe pozabla . Huh
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:58:14
|
|
|
|
beyba
|
jazzi naša mala, na RR nikoli ne boš sama, kmalu mama boš postala a upam da z nami vedno ostala. Vesele smo da si kot si, si vse - ni da ni, In čeprav leto starejša si nič manj zabavno no. ob tej priložnosti iz srca, DA kmalu postaneš najboljša mama, Da še naprej nas boš poznala da vsak dan na rr boš post oddala. Da v službi ti bo vse lepo, da mož nadvse te ljubil bo, da denarja bo na kupe, da zdravje služilo bo kot more, da se* veliko dobrih tipov še naprej ti lima, da ostala boš dama fina da posvetu hodiš nasmejana in globoko v srcu razigrana da vse v lajfu bo kot mora bit Želiva ti Beyba in Ela -zdaj pojdi pa to zdravljico še s kozarčkom zalit! (beybi šampanca se razume)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:59:05
|
|
|
|
pikicao.
|
na hit se javim..casa nimam nc :P se miski sm pozabla slikco skornjev poslat k sm ji obljubila..sam sploh casa ne najdem.. miska bom..obljubm :) ja JAZZI vse naj naj pa naj in uzivaj v tvojmu dnevu (pa sorri k tok pozno pisem) no to je se v aquinem imenu..k je trenutno v parizu in ne more voscit :) punce lepo se mejte..pa vam kej vec napisem..k si cas vazamem cau bau in a biiig hug
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 18:59:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Aaaaaaa beybina - pa ti pravi Frankie Prešeren! Fuuuuuulllll lepo! (še posebej del o Se* )
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 19:00:54
|
|
|
|
Kepica83
|
uau beyba
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 19:01:21
|
|
|
|
Nončika
|
miniko, dobrodošla. pri nas pa plavamo. dobesedno. to zame ni sneg. to je vse samo ta pravi sneg ne. kaj praviš Se*? pa še po nove gležnjarje ali škornje si moram iti nabavit. ti kere mam zdaj so namreč premočili.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 19:02:27
|
|
|
|
Nončika
|
jazzziiii, čestitke. beyba, pa ti si ta prava. superca!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 19:04:03
|
|
|
|
Serendipity
|
*csaje* - Se strinjam s tabo. To je nek shitosneg. Nič pametnega, toliko, da se ''userje'' po cestah in zateži. Danes bi naj šli še malo žurat (itaq no --- torit) za veselje novega člana familiye, pa mi sploh ni za ven it...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 19:07:37
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 se*, s čim ti tvojega zalivaš, da je baje tak ko roža? hehehe - with looooveee, pure loveeee.... Hm, zdaj pa razloži to o roži, ker jaz mu pravim, da je pravi tiger Je bil direktor v Prekmurju... pa sem ga vprašala kaj delajo fantje, pa je reku, da je bil tam samo gospod D. (in njegov šef) in, da je kot roža.... So te tipčki privabili, kaj? Iskreno? Ne! Ti! sem na prvi strani vidla, da si tist trenutek zadnja post napisala na RR in sem rekla, da to te pa morem vpršata... ker mal sem že pomisla, da mogoč je pa on noseč
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 19:15:41
|
|
|
|
LuNa73
|
UUUUUUUUUUUU Jazzzziiiiiiii hepi brzdej tu juuuuuuuuuuuuuu, hepiiiiiiii brzdej tu juuuuuuuuuuu, hepi brzdeeeeeejjjjjjjjjj dirrrrrrrrrrrrr Jazzzzzziiiiiiiiiiiiii, hepiiiiiiii brzdej tu juuuuuuuuuuuuuuuuuu! Huhhhhhh, sem zdejle ob prepevanju skor dušo spustila! TOle, pa bo zdej pravi balzam za tvoja ušesa po poslušanju mene . Beyba, ti si zakon! No jst vam pa namest teh mačotov za katere poskrbi itak Se* pošiljam TOLE pesmico.... no ja, ni boh ve kaj, ampak za pognat kej po čem pa je . P.S: pa ni Murkec .
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 27.1.2009 19:24:01 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 19:32:23
|
|
|
|
Fargesia
|
beyba, kapo dol!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 20:08:08
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* miniko, dobrodošla. pri nas pa plavamo. dobesedno. to zame ni sneg. to je vse samo ta pravi sneg ne. kaj praviš Se*? pa še po nove gležnjarje ali škornje si moram iti nabavit. ti kere mam zdaj so namreč premočili. hehe še 1x hvala za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 20:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla moje pupe... Jaz sem pa od pregleda pri novi G, ker sem se vseeno premislila in šla na pregled in KONČNOOOOO dobila eno normalno slikico svojega sončka evo še za vas http://www.shrani.si/f/2X/xZ/BFLjyv2/1/dojencek.jpg
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 20:49:43
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Zanima me na kakšne tipčke pa špelinkica pada? Njeni folikčki bodo tudi jutri UZ obsevani ... bjond? AHA bljack? OOOOO JAAAA choko? ABSOLUTNO brownie? ŠE VPRAŠAŠ baldy? SPODAJ IN ZGORAJ Se* carica si. Vidve s podganco bosta zaslužne, če bodo jutri kugle namesto foliklov . Drugače pa padam na Hausa. Ne vem zakaj, ampak tisti njegov cinizem me tko privlači. Tko da danes je moj dan, ker je na sporedu. živa jeeeeee za slikco tvojega sončka ajsika pivski terapiji sem se pa tokrat mogla zarad gripe odpovedat . miniko aja. Vso srečo in upam, da jutri tečke ne bo, bo en plusek namesto nje. Joj nekam nečvekaške ste postale. Pa glih zdej, ko mam jest spet čas gor bluzit.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 20:56:20
|
|
|
|
Kepica83
|
živaaaaa full lepa slikca. Iskrene čestitke pa prelepo nosečnost ti želim. Špelka ja jaz tudi da ju3 tečke ne bo. Fajn bi blo. Pa hvala ker mi želiš vso srečo .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:01:48
|
|
|
|
spelka12
|
No fino minika pol imava obe jutri raport, jest s folikli, ti pa s testom. Pa glej, da ga boš takoj zjutraj delala, ker smo tuki gor zeloooo firbčne
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:03:11
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 No fino minika pol imava obe jutri raport, jest s folikli, ti pa s testom. Pa glej, da ga boš takoj zjutraj delala, ker smo tuki gor zeloooo firbčne samo glede na to, da bi ju3 naj ne prišla M bo verjetno prehitro če ju3 naredim. Če je seveda nebo. Nevem če nebi čakala pa 29 nardila?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:03:29
|
|
|
|
Serendipity
|
LuuuNcaaaaa - kaj ti tole meni delaš??? Ni Murkič je pa oneobrvi Fredek. Bo imel možek zaslišanje kaj sta delala ... Hm.. kake misli mi zdaj hodijo po glavi... Uh... Fuuuuuj... špelinči - še vreji, ka bar nede problemov pri iskanju stimulacije.. Bi sicer popila pivce zate, pa ne smem. Pa ne vem, no... moje detece (no vsaj en del, pa če dobro pomislim, da sva družno z dragim pivčkala, tudi drugi del) je nasatl s pomočjo pivca.. mogoče pa pogreša živa - superca!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:07:03
|
|
|
|
Kepica83
|
serendipity ti si tudi nekje iz naših koncev
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?