|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
27.1.2009 6:38:12   
sonček33
ojla, tudi ti ne moreš spati?
jaz sem fajn.... v bistvu zelo fajn...sem se glih najdela kruha in topljenega sirčkauser posted image

pa tvoje počutje? zdej se pa tudi že vaš čas bliža. sobica opremljena? voziček kupljen?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.1.2009 6:42:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ojla, tudi ti ne moreš spati?
jaz sem fajn.... v bistvu zelo fajn...sem se glih najdela kruha in topljenega sirčkauser posted image

pa tvoje počutje? zdej se pa tudi že vaš čas bliža. sobica opremljena? voziček kupljen?

jaz že par tednov ne morem spatuser posted image ,mogoče eno noč na tri tedne...
ta teden sem pa  še   zgodnja       ,ker moram z mojim do njegove službe,da potem avto vzamem,da še malo spravim do šole..zna bit ornk zoprnouser posted image user posted image
drugače,imam občasne oglede notranjosti wc školjke,kolk me matra,vse mi dol pritiska...-zdaj že pa mal preveč jamram,ha?user posted image user posted image user posted image

sobice ekstra zdaj ne bo,kinderpet v spalnici,previjalna v kopalnici-voziček nabavljen-osnovne cotke oprane,moram še pa nabavit malenkosti...tist bom pa pustila za februar,da se mi ne bo preveč vleklouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 27.1.2009 6:43:33 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.1.2009 8:38:40   
Anonimen
jutro!
Gigi držim pesti!!!user posted image
Živček ma ne da ne bi hotela it v službo ampak če bi bil kolektiv pa šefica ok bi delala z največjim veseljem tko pa k sam čakajo kdaj ti lahk nož zarijejo v hrbet veš mi pa res ni da bi bila v taki službiuser posted image
spps no takle cajt sm šla pa jaz že rodit tko da nikol ne veš kdaj se bo začel,a te kej križ boli?k mene je ful bolel tko da sem dejansko bila doma že en teden s ta pravimi popadki k nisem vedla da so tapravi čeprov so bolel tko da še dobr da nisem doma rodilauser posted image
Sonček a je tvoj tiker ta prav kaže?k kaj še ti doma delaš pol?user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
27.1.2009 8:43:02   
jazzz27
Punce dobro jutro.

Danes vas jaz počastim z majhnimi dobroticami. Lep dan vam želim!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.1.2009 8:44:54   
Anonimen
jazzi dej nehi s takimi slikcami k sam da vidim hrano mi je že slabo čeprov bi vse pojedlauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
27.1.2009 8:51:09   
jazzz27
no pa šeeno čokoladno, za tiste, ki ne marate sadne tortice....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.1.2009 8:52:48   
jazzz27
sorry larilu, ampak dans vas moram mal počastituser posted image . Saj bodo slabosti kmal mimo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 732
27.1.2009 8:54:48   
Serendipity
jazzzi - You're killing me! Sicer sem imela zajtrk (nekje ob sedmih) ampak kake luuuušteeeee si mi zdaj naredila... Mmmmmmm .. Hladilnik pa prazen ... user posted image

Jaz pa začnem dane skomaj ob pol 11 (ma razredna stopnja TD in mi 2 uri odpadeta). Mi taaaak paše, ker se mi spljoh ne da več hodit v službo. Res ne. Bi sam poležavala pa kofetkala...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.1.2009 8:57:26   
Anonimen
s tem sm se pri prvi nosečnosti tolažila pa je trajal do 6 mesecea tko da zdej nisem več tok naivnauser posted image zdej pa neki ne vem a mi osebna zdravnica napiše bolniško lahko zaradi nosečnosti al mi lahk G.?k zdej mi je ena rekla da G ne more napisat bolniške tko da zdej pojma nimamuser posted image morm pa do 13 čakat k mam pregled in do takrat me bo skrbel madonca sam takrat bom že v 10 tednu in to se mi zdi ful predolgo za prvi pregled če je bila prva nosečnost rizična tko da morm jaz dans tole mal razčistituser posted image
jazzi a že veš al bo fantek al punčka?k nisem zasledila če si napisala

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
27.1.2009 9:01:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!
spps no takle cajt sm šla pa jaz že rodit tko da nikol ne veš kdaj se bo začel,a te kej križ boli?k mene je ful bolel tko da sem dejansko bila doma že en teden s ta pravimi popadki k nisem vedla da so tapravi čeprov so bolel tko da še dobr da nisem doma rodilauser posted image
Sonček a je tvoj tiker ta prav kaže?k kaj še ti doma delaš pol?user posted image

križ me ne boli-še,me pa boli kolk in sramne kosti-tak,da se še ničkaj ne dogajauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
27.1.2009 9:02:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jazzi dej nehi s takimi slikcami k sam da vidim hrano mi je že slabo čeprov bi vse pojedlauser posted image

user posted image user posted image user posted image moram se kr do hladilnika sprehodituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
27.1.2009 9:06:26   
jazzz27
žižika in špelkica...samo za vaju ena frišna.

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 737
27.1.2009 9:11:15   
jazzz27
Punce jaz se opravičujem, bi vas z veseljem danes raje na tapravo tortico peljala, samo smo tako dalečuser posted image .

Sonček33..kaj pa ti še čakaš? A ne boš šla na moj dan rodit???

Aha, pa še nekaj. Se opravičujem...sem opazila da bom mogla špegu spucatuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.1.2009 9:12:03   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image  Wau jazzi - leeeeeep buši! Prav ponosna si lahko nanj. Kje so pa tiste super boksarce? user posted image user posted image  Pa lepi copatki? user posted image  
(BTW - a imaš mogoče ti RD, ker nam torice častiš?)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.1.2009 9:22:06   
Anonimen
jazzi ful lep bušiuser posted image matr maš luštno postavcouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
27.1.2009 9:22:30   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image  Wau jazzi - leeeeeep buši! Prav ponosna si lahko nanj. Kje so pa tiste super boksarce? user posted image user posted image  Pa lepi copatki? user posted image  
(BTW - a imaš mogoče ti RD, ker nam torice častiš?)

user posted image user posted image user posted image jauser posted image user posted image user posted image

Imam tud slikico v super boksarcah, samo me je sram pokazat, da ne boste rekle, da sem skoz v enih in istih gatahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 741
27.1.2009 9:27:22   
jazzz27
joj punceuser posted image user posted image user posted image user posted image  hvala. Sem prav ponosna lastnica mojga buškotauser posted image . Ena je spraševala, fanta bomo imeli (80%)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.1.2009 9:49:34   
Anonimen
jazzi!!!!!vse najboljše!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
27.1.2009 9:50:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

žižika in špelkica...samo za vaju ena frišna.

user posted image
lep buši-vedno lepši bouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.1.2009 9:54:59   
spps
 jazzi KLIKNI   user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.1.2009 10:20:20   
jazzz27
IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hvala spps. Punce ve ste the best!!!

Hvala!!! Tile trije možiceljčki v tem vremenu...prava popestritev...user posted image ..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.1.2009 10:26:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hvala spps. Punce ve ste the best!!!

Hvala!!! Tile trije možiceljčki v tem vremenu...prava popestritev...user posted image ..
user posted image user posted image user posted image  da ne popamo sam slikicuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.1.2009 10:31:30   
jazzz27
ja, ker me lahko kaj prime, pa je kriza, ker mojega ni domauser posted image user posted image user posted image . Vidim, da te slabosti in nespečnost dajeta. Se mi kar smiliš. Jaz HB še kar spim, razen danes se mi je proti jutru kar nekaj bledlo.

A misliš da je naš sonček v P. ušala?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.1.2009 10:32:22   
ledenka
jutro! upam, da bo danes kaj bolj mirno... počasi moram začet arhive pospravljat user posted image  to mam sigurno za 3 tedne dela. sicer pa so me začeli mučit krči v nogah... aua! kar nekaj magnezija popijem, pa mi že 3 dni noče bolečina popustit. kaj vas še čaka user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.1.2009 10:32:53   
Kliki
Kolk ste čvekale in slikc pripopale.user posted image
Pri meni še čakam kaj se bo tečka odločla a pride a gre mal na morje.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?