Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:10:06
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity LuuuNcaaaaa - kaj ti tole meni delaš??? Ni Murkič je pa oneobrvi Fredek. Bo imel možek zaslišanje kaj sta delala ... Hm.. kake misli mi zdaj hodijo po glavi... Uh... Fuuuuuj... A dej nooooooooooooooooooo ...... zdej pa se režim klele ko nora... prav naglas... krohotam se... hudič, kaj bi pa naš direktor pa tvoj možek lohk delala???? joooooooooooooooo.... ga ti pihaš
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:13:33
|
|
|
|
Serendipity
|
Lunči - Hja, smo rešili ''problem''. Samo mu je moj naredil neko ''uslugo'' No, kao nekaj mu je prinesel in zdaj je rožica.. seveda bomo preverili še v stanju hipnoze kaj leži na tem... Ali je ležalo, ali mogoče niti ne ležalo... Piham? Kdo je pihal? Kaj je pihal? Shiiiit. Kaj mi ti delaš! Še eno pijatnje za stanje hipnoze ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:14:23
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko serendipity ti si tudi nekje iz naših koncev hehehe ja, no - lejko si pa tij z našij keri konce pa sou tou?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:16:12
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Lunči - Hja, smo rešili ''problem''. Samo mu je moj naredil neko ''uslugo'' No, kao nekaj mu je prinesel in zdaj je rožica.. seveda bomo preverili še v stanju hipnoze kaj leži na tem... Ali je ležalo, ali mogoče niti ne ležalo... Piham? Kdo je pihal? Kaj je pihal? Shiiiit. Kaj mi ti delaš! Še eno pijatnje za stanje hipnoze ... Jst skor lulam....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:19:00
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jst skor lulam.... Ej, kak je pa mucko? Daj pokaži oz pošlji mi kakšno novejšo slik. Firbec babji sem. ps: A samo skoraj? Mislim ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 21:36:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jst skor lulam.... Ej, kak je pa mucko? Daj pokaži oz pošlji mi kakšno novejšo slik. Firbec babji sem. nagajivo, nagajivo... nič ne uboga... pa sam grize me ... o.k. pa carta se (ko njemu je seveda)...pa igra se... v glavnem lump je na kvadrat... čist zares ps: A samo skoraj? Mislim ... ja pismo, nimam jst pampersk Evo zdej pa še nekaj uspavank za lahko noč: tole, tole, tole, in pravljico.
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 27.1.2009 21:46:43 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 22:42:27
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 No jst vam pa namest teh mačotov za katere poskrbi itak Se* pošiljam TOLE pesmico.... no ja, ni boh ve kaj, ampak za pognat kej po čem pa je . P.S: pa ni Murkec . Opica...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 7:24:08
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Se* in podganca/miška. Za tele vajine slikce si zaslužta nekej lepega od mene. Res je leeeeeeep. poročilo iz UZ-ja. Foliklov je veliko, danes pade stopka, v petek je punkcija.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 7:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooo kje ste zaspanke???
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 7:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jooooj PIKICAO. OGLASI SE ŠE KAJ..... TE POGREŠAM
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:03:46
|
|
|
|
spelka12
|
ŽIVA a jest sem pa drobtinca za tebe
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:06:21
|
|
|
|
jazzz27
|
Jz sem tu.... uh babe ste ga včeri srale!!! Živa, slikca je . Vidim, da ste že 3,5cm veliki . Grem še za nazaj pokomentirat... ...mam kar nekaj...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ŽIVA a jest sem pa drobtinca za tebe TI SI CARICA in tudi tvoj UZ (čeprov se jst ne spoznam na tele stvari) se sliši SUPER.... Se pravi, če sem si prov zapomnila od Se* in Jazzzi še dobra 2 tedna in vidli bomo novega PLUSEKA
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jz sem tu.... uh babe ste ga včeri srale!!! Živa, slikca je . Vidim, da ste že 3,5cm veliki . Grem še za nazaj pokomentirat... ...mam kar nekaj... joj jazzzzi pa ne samo slikica... tudi G je tale nova neprimerljivo boljša od prejšnje... Še dobro da me je kolegica skoraj v rit brcnila, da če sem že naročena, naj grem pa še pogledat kako je in se potem odločim al pa ne za zamenjavo Zdej sem ji pa 1'''''x hvaležna da me je
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:18:41
|
|
|
|
jazzz27
|
Fargi in poganca...hvala za čestitke...pa za slikce, ko bi beverli hils dečkote pogledov Beyba...samo zame tako lepa pesmica Ti si res Frenkie Prešernov ....obljubim da izpolnim vse želje, ki so mi namenjene ...no razen z mojim možekom..to bo sam poštimal, pa Se* mora tud sodelovat Se* če si upam?? Sem bla včer predrzna in sem jo mojmu vzela...samo je bil brez bonbonjer LuNiCa!!!!!! .....ti maš najlepši posluh na celem svetu ...mogoče sem pa sebe slišala zraven, ker sem pela s tabo . Hvala za čestitke..pupika moja. pikiO in aquica...hvala za čestitke. Saj vem, da sta vidve kot eno...tako da velja za obe...rada vaju mam, pa da vama čim prej uspe!!!! Kako že kaže? *casje*...hvala tudi tebi za čestitke, zlate ste punčare. Se pripravljate na novo borbo? Kdaj bomo imel potres? Mislim, da sem vse predelala..... samo našo Bibo pa tako pogrešam!!!!!!!!!!! špelki, mah kaj boš ti drobtinica...ti žogica velika ... ven is d miting vit reško-bab?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 28.1.2009 8:19:46 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:26:23
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa!!! Super za ginekologinjo in zate da si full zadovoljna. Važno, da je prijazna in da se ti posveti, ane? Kaj je povedala gledekrčkov? Meni pa včasih za kratek čas spodnji del trebuščka otrdi..a je lahko to kaj narobe? Ajsi, beyba?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
nič ni rekla. Samo bolniško imam in pregled 3.3. Nuhalna je OK 10. in tudi zgleda da nismo teden dni mlajši kot po M. Bomo vidli Ej Jazzzi jaz bi šla na pregledek.... Sej veš... Ziher je ziher
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:34:49
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa kako je nuhalna ok? A si imela že včeraj NS?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
neeee včeraj sem mela ta pregledek. 10.2. pa mam nuhalno pri Pušenjaku.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 8:55:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Sem mislila, da si šla na NS, ker si gor napisala, da je nuhalna OK...grem šeenkrat prebrat, da nisem slučajno kaj iz konteksta vzela ... ŠPELKA!! A zdaj smo pa me drobtinice?!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Sem mislila, da si šla na NS, ker si gor napisala, da je nuhalna OK...grem šeenkrat prebrat, da nisem slučajno kaj iz konteksta vzela ... ŠPELKA!! A zdaj smo pa me drobtinice?! nee sej verjetno sem res tko napisala ampak, ker naj bi bli manjši mi je na Nuhalni rekla naj G vprašam če bo datum OK. In to sem mislila da je OK. Zadosti veliki bomo 10. joj kok se mi ne da k zdravniku... morm po bolniške liste
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:22:32
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa ti le pojdi, boš prej rešena...sem pa nekako skapriala glede ns Kdaj se je nazadnje naša Biba oglasila??
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ej nevem... pa jst jo tudi že fuuuul pogrešam... ampak je nikakor ne moremo priklicat Kako se je njen nick natančno napisal?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
16.12. sem najdla njen zadnji post http://www.ringaraja.net/forum/m_3339728/mpage_143/key_/tm.htm#3529224
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.1.2009 9:33:05
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! na hitrco... špelči mega, v petek že punkcija živa, lepega fižolčka maš jazzzi, otrdevanje ni nič hudega kak magnezij spij (jaz pijem redno Donat, ene 2 kozarca na dan), pa mal počivaj. če je otrdevanje redno (npr. vsake 10 minut in traja par ur) ali dostikrat na dan (kake 10x), je pa to zadeva, zaradi katere pokličeš G. ampak tu in tam je čisto normalno, maternica vadi za popadke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?