|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
26.1.2009 14:30:24   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutrčka puppe drage.

Lep začetek tedna in lep dan vsemuser posted image

Jaz sem imela UZje v soboto in nedeljo. Kot kaže bo 4-5 celic. vsaj tako pravi dr. V. Jutri imam spet UZ in upam, da pade stopka. Če pade jutri, potem mi bo punkcijo delal. dr. Drobnič, ki je pa tanartabl nežen med vsemi user posted image . Pestke pliiiiiz user posted image

Hvala vnaprej. Rada vas imam user posted image

O, super gigi, jih bo čist dovolj! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pestke so pa itaq samoumevne zate, da veš!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.1.2009 14:39:07   
sonček33
Sekica naša draga. A si fajn?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 702
26.1.2009 14:43:39   
Anonimen
hejla bejbe... Jaz sem šla pa ven na sončekaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se počutim kot prerojena, ker nisem non-stop notri zabita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
26.1.2009 14:47:45   
Nončika
Sekica, maš zs. Pa še sonček sije. jupi je!!!!

Živa, midve z malo sve tudi zdaj prišle z sončka. je fajn, a ne? mala je kar malo kolesarila. in seveda obdelala vsak mali košček snega, ki se še ni stopil. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
26.1.2009 14:50:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Sekica, maš zs. Pa še sonček sije. jupi je!!!!

Živa, midve z malo sve tudi zdaj prišle z sončka. je fajn, a ne? mala je kar malo kolesarila. in seveda obdelala vsak mali košček snega, ki se še ni stopil. user posted image user posted image user posted image

joj csaje SUPER je... komaj sem čakala, da se ga malo pokaže... Res sem čisto brez energije že bla, ker sem non-stop notri... Ven mi pa v takem kot je blo niti slučajno ni za it user posted image user posted image   No zdaj je vse bolje... Počasi pa se bom še odpravila v kuhinjo posodo poštimat in mineštro skuhat. Moj si je zaželel juhice user posted image user posted image user posted image   No zamerit mu ne morem... Bo pa iskreno meni tudi pasala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
26.1.2009 14:58:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sekica naša draga. A si fajn?

Pravkar s službe, skuhala sem - juhica, knedli (domači seveda, mi jih je mama pripravila, jaz pa le skuhala...mmm) in kompot.. Mnjami.
Edino, zadnja dva dni me na nek način ''dol tišči'' saj je to normalno, mar ne?
Kako si pa ti, sončece?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 706
26.1.2009 15:00:52   
Kliki
Ja super za to da je posijalo sonce. Mi je dalo malo enrgije.

Sam škoda k napoved za naslednje dni ni tako lepa.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 707
26.1.2009 15:26:37   
jazzz27
Helov...

evo..končno mal spregla..dela za znort in od danes naprej samo še počivamuser posted image user posted image user posted image .

Grem kosilo pripravit....

Soček33...no sem vedla da bo jutri....držim pesti!!

Šppppppeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllka?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? RAPORT!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 708
26.1.2009 15:34:47   
Kliki
jazzz27 kako si pridna jest mam tut za likat pa kr prelaga pa prelagam sam bom danes bol proti večeru.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 709
26.1.2009 16:40:36   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: U

jazzz27 kako si pridna jest mam tut za likat pa kr prelaga pa prelagam sam bom danes bol proti večeru.

O madona, a nam je  tale peglanje res vsem mal mim a ??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... jaz mam tud mal težavc ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 710
26.1.2009 16:41:29   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutrčka puppe drage.

Lep začetek tedna in lep dan vsemuser posted image

Jaz sem imela UZje v soboto in nedeljo. Kot kaže bo 4-5 celic. vsaj tako pravi dr. V. Jutri imam spet UZ in upam, da pade stopka. Če pade jutri, potem mi bo punkcijo delal. dr. Drobnič, ki je pa tanartabl nežen med vsemi user posted image . Pestke pliiiiiz user posted image

Hvala vnaprej. Rada vas imam user posted image

user posted image user posted image user posted image Odlično opravljena naloga, kar tako naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
26.1.2009 16:46:57   
Kliki
Ja jes to tko sovržm delat da no morem povedat. Stokrat sm si že rekla da bom vsak stojav posebi polikala pa mi ne gre in ne gre.user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.1.2009 17:43:53   
spelka12
žižiiiiii še tukaj user posted image user posted image  za dobre folikle

RAPORT (jazzzzika še posebej za tebe) foliklov je ogroooooooomno. Njavečji trenutno je 14mm. V sredo še en UZ in če bo vse ok že v petek punkcija. Jupijajajupijupija.........

sonček - bejž že rodit user posted image user posted image
jest sem pa v soboto že vse speglala user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 713
26.1.2009 20:14:48   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

žižiiiiii še tukaj user posted image user posted image  za dobre folikle

RAPORT (jazzzzika še posebej za tebe) foliklov je ogroooooooomno. Njavečji trenutno je 14mm. V sredo še en UZ in če bo vse ok že v petek punkcija. Jupijajajupijupija.........

sonček - bejž že rodit user posted image user posted image
jest sem pa v soboto že vse speglala user posted image user posted image user posted image  

Bravo Špelkica...imam občutek, da bo to, to. Veš da bo v petek punkcija...pa v pon, tor ET!! Čestitam!! Tud jaz sem zelo, zelo zadovoljna s temi rezultatki!! To je super, če je že eden velikosti 14mm....a si že kot balonček?user posted image  Komi čakam, da bom trepetalček s tabo.....go špeli!!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 714
26.1.2009 20:19:02   
gigi1
Oj pupike evo mene še v službici. Šibam počasi domov.

Hvala za pestke user posted image

Špelči bova čisto skupaj user posted image  user posted image  user posted image . Super za veliko frnikolc. Jaz bi bila zelo vesela, če bi se še kakšna pojavila user posted image . Punkcijo pova pa že pregurali. Saj sva jih že, bova pa še tole user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.1.2009 20:31:02   
spelka12
absolutli žižika. Mala malca za naju. Sej sem ti rekla, da bova skup pa nisi verjela.
jazzzika ne, sploh nisem k balon. Bom čez 9 mesecevuser posted image . Je čudn, ko mam tolk mal stranskih učinkov. Sploh nisem navajena. Kdaj bo pa pri tebi kak striptiz trebuha.
Punce gremo jo spodbujat no. Cofke v roke pa gremo. Goooooooooooooooooo jazzzi, go jazzzzi, go jazzzi....

A danes ko se meni čveka pa ni nobene gor?
Prov, pol pa grem user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.1.2009 20:42:11   
gigi1
Špelka saj Jazzy je že nalimala bušija user posted image . Prav fejst je user posted image

Jaz bi z veseljem čvekala, pa se moram res iz službe domov spravit user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 717
26.1.2009 20:44:51   
spelka12
ja luba duša, kaj pa še delaš na šihtu? A si mela popoldanca a celodnevca?
A da je že? UPS, šibam gledat. Sorry

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.1.2009 20:46:07   
spelka12
Jest nobenega bušija ne vidim v albumu. Zdej sem pa ...............
........................................................................................................
.....................žalostnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.1.2009 20:48:34   
gigi1
Špelči kar celodnevca sekam user posted image . Moram mal pripravt teren za bolniško user posted image

Jazzy pa mislim, da je v postu nalimala...hmmmm kakšnih 20 stani nazaj user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.1.2009 20:51:20   
spelka12
A ti greš na bolniško? Jest pa ne. Bom kr delala lepo. Sam po punkciji bom mal ležala, itak bo glih na vikend.
Aja 20 strani nazaj pravš. Pol me pa čaka delo. Grem nazaj vrtat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.1.2009 21:03:00   
spelka12
vidla bušek od sončka85 (lep bušek, zelo lep) ampak od jazzzzike ga pa ne najdem.
jazzzzika lepo, prety lepo, very lepo se priporočam za še eno slikco, lahko tudi na zs al pa mail, samo da ga vidim.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.1.2009 22:19:14   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A ti greš na bolniško? Jest pa ne. Bom kr delala lepo. Sam po punkciji bom mal ležala, itak bo glih na vikend.
Aja 20 strani nazaj pravš. Pol me pa čaka delo. Grem nazaj vrtat.

Po punkciji bom sigurno vsaj 2 dni odsotna, po ET pa isto... Saj ne mislim kar za skoz v bolniško user posted image . Sam zdej mam glih velik za delat, pa me tud teh par dni kar matra user posted image

Evo ga Jazzyn buši user posted image

user posted image  

Je bil še na stari borbi. Sorry

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 723
27.1.2009 6:15:55   
sonček33
Jutrčka babe žabe!

Evo mene, ne morem več spat. Ampak sem naspana. Pol ob 7h bom šla še mal k lubku se pocrkljat.

Uf jazzz lep trebušček.

Žižek držim pesti.

Se* si ok?
Kje so aqua, živa, polaris, okatvija, murkica, spps,----

Beyba in Erin - kako tamaučka?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 724
27.1.2009 6:36:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jutrčka babe žabe!

Evo mene, ne morem več spat. Ampak sem naspana. Pol ob 7h bom šla še mal k lubku se pocrkljat.

Uf jazzz lep trebušček.

Žižek držim pesti.

Se* si ok?
Kje so aqua, živa, polaris, okatvija, murkica, spps,----

Beyba in Erin - kako tamaučka?

dobro jutro sonček,kako si?kakšno je počutje?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......