Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 14:30:24
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka puppe drage. Lep začetek tedna in lep dan vsem Jaz sem imela UZje v soboto in nedeljo. Kot kaže bo 4-5 celic. vsaj tako pravi dr. V. Jutri imam spet UZ in upam, da pade stopka. Če pade jutri, potem mi bo punkcijo delal. dr. Drobnič, ki je pa tanartabl nežen med vsemi . Pestke pliiiiiz Hvala vnaprej. Rada vas imam O, super gigi, jih bo čist dovolj! Pestke so pa itaq samoumevne zate, da veš!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 14:39:07
|
|
|
|
sonček33
|
Sekica naša draga. A si fajn?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 14:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
hejla bejbe... Jaz sem šla pa ven na sončekaaaaaaa se počutim kot prerojena, ker nisem non-stop notri zabita
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 14:47:45
|
|
|
|
Nončika
|
Sekica, maš zs. Pa še sonček sije. jupi je!!!! Živa, midve z malo sve tudi zdaj prišle z sončka. je fajn, a ne? mala je kar malo kolesarila. in seveda obdelala vsak mali košček snega, ki se še ni stopil.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 14:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Sekica, maš zs. Pa še sonček sije. jupi je!!!! Živa, midve z malo sve tudi zdaj prišle z sončka. je fajn, a ne? mala je kar malo kolesarila. in seveda obdelala vsak mali košček snega, ki se še ni stopil. joj csaje SUPER je... komaj sem čakala, da se ga malo pokaže... Res sem čisto brez energije že bla, ker sem non-stop notri... Ven mi pa v takem kot je blo niti slučajno ni za it No zdaj je vse bolje... Počasi pa se bom še odpravila v kuhinjo posodo poštimat in mineštro skuhat. Moj si je zaželel juhice No zamerit mu ne morem... Bo pa iskreno meni tudi pasala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 14:58:14
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sekica naša draga. A si fajn? Pravkar s službe, skuhala sem - juhica, knedli (domači seveda, mi jih je mama pripravila, jaz pa le skuhala...mmm) in kompot.. Mnjami. Edino, zadnja dva dni me na nek način ''dol tišči'' saj je to normalno, mar ne? Kako si pa ti, sončece?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 15:00:52
|
|
|
|
Kliki
|
Ja super za to da je posijalo sonce. Mi je dalo malo enrgije. Sam škoda k napoved za naslednje dni ni tako lepa.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 15:26:37
|
|
|
|
jazzz27
|
Helov... evo..končno mal spregla..dela za znort in od danes naprej samo še počivam . Grem kosilo pripravit.... Soček33...no sem vedla da bo jutri....držim pesti!! Šppppppeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllka?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? RAPORT!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 15:34:47
|
|
|
|
Kliki
|
jazzz27 kako si pridna jest mam tut za likat pa kr prelaga pa prelagam sam bom danes bol proti večeru.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 16:40:36
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: U jazzz27 kako si pridna jest mam tut za likat pa kr prelaga pa prelagam sam bom danes bol proti večeru. O madona, a nam je tale peglanje res vsem mal mim a ??? ... jaz mam tud mal težavc ...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 16:41:29
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka puppe drage. Lep začetek tedna in lep dan vsem Jaz sem imela UZje v soboto in nedeljo. Kot kaže bo 4-5 celic. vsaj tako pravi dr. V. Jutri imam spet UZ in upam, da pade stopka. Če pade jutri, potem mi bo punkcijo delal. dr. Drobnič, ki je pa tanartabl nežen med vsemi . Pestke pliiiiiz Hvala vnaprej. Rada vas imam Odlično opravljena naloga, kar tako naprej!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 16:46:57
|
|
|
|
Kliki
|
Ja jes to tko sovržm delat da no morem povedat. Stokrat sm si že rekla da bom vsak stojav posebi polikala pa mi ne gre in ne gre.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 17:43:53
|
|
|
|
spelka12
|
žižiiiiii še tukaj za dobre folikle RAPORT (jazzzzika še posebej za tebe) foliklov je ogroooooooomno. Njavečji trenutno je 14mm. V sredo še en UZ in če bo vse ok že v petek punkcija. Jupijajajupijupija......... sonček - bejž že rodit jest sem pa v soboto že vse speglala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 20:14:48
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 žižiiiiii še tukaj za dobre folikle RAPORT (jazzzzika še posebej za tebe) foliklov je ogroooooooomno. Njavečji trenutno je 14mm. V sredo še en UZ in če bo vse ok že v petek punkcija. Jupijajajupijupija......... sonček - bejž že rodit jest sem pa v soboto že vse speglala Bravo Špelkica...imam občutek, da bo to, to. Veš da bo v petek punkcija...pa v pon, tor ET!! Čestitam!! Tud jaz sem zelo, zelo zadovoljna s temi rezultatki!! To je super, če je že eden velikosti 14mm....a si že kot balonček? Komi čakam, da bom trepetalček s tabo.....go špeli!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 20:19:02
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike evo mene še v službici. Šibam počasi domov. Hvala za pestke Špelči bova čisto skupaj . Super za veliko frnikolc. Jaz bi bila zelo vesela, če bi se še kakšna pojavila . Punkcijo pova pa že pregurali. Saj sva jih že, bova pa še tole
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 20:31:02
|
|
|
|
spelka12
|
absolutli žižika. Mala malca za naju. Sej sem ti rekla, da bova skup pa nisi verjela. jazzzika ne, sploh nisem k balon. Bom čez 9 mesecev . Je čudn, ko mam tolk mal stranskih učinkov. Sploh nisem navajena. Kdaj bo pa pri tebi kak striptiz trebuha. Punce gremo jo spodbujat no. Cofke v roke pa gremo. Goooooooooooooooooo jazzzi, go jazzzzi, go jazzzi.... A danes ko se meni čveka pa ni nobene gor? Prov, pol pa grem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 20:42:11
|
|
|
|
gigi1
|
Špelka saj Jazzy je že nalimala bušija . Prav fejst je Jaz bi z veseljem čvekala, pa se moram res iz službe domov spravit
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 20:44:51
|
|
|
|
spelka12
|
ja luba duša, kaj pa še delaš na šihtu? A si mela popoldanca a celodnevca? A da je že? UPS, šibam gledat. Sorry
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 20:46:07
|
|
|
|
spelka12
|
Jest nobenega bušija ne vidim v albumu. Zdej sem pa ............... ........................................................................................................ .....................žalostnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 20:48:34
|
|
|
|
gigi1
|
Špelči kar celodnevca sekam . Moram mal pripravt teren za bolniško Jazzy pa mislim, da je v postu nalimala...hmmmm kakšnih 20 stani nazaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 20:51:20
|
|
|
|
spelka12
|
A ti greš na bolniško? Jest pa ne. Bom kr delala lepo. Sam po punkciji bom mal ležala, itak bo glih na vikend. Aja 20 strani nazaj pravš. Pol me pa čaka delo. Grem nazaj vrtat.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 21:03:00
|
|
|
|
spelka12
|
vidla bušek od sončka85 (lep bušek, zelo lep) ampak od jazzzzike ga pa ne najdem. jazzzzika lepo, prety lepo, very lepo se priporočam za še eno slikco, lahko tudi na zs al pa mail, samo da ga vidim.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 22:19:14
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 A ti greš na bolniško? Jest pa ne. Bom kr delala lepo. Sam po punkciji bom mal ležala, itak bo glih na vikend. Aja 20 strani nazaj pravš. Pol me pa čaka delo. Grem nazaj vrtat. Po punkciji bom sigurno vsaj 2 dni odsotna, po ET pa isto... Saj ne mislim kar za skoz v bolniško . Sam zdej mam glih velik za delat, pa me tud teh par dni kar matra Evo ga Jazzyn buši Je bil še na stari borbi. Sorry
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 6:15:55
|
|
|
|
sonček33
|
Jutrčka babe žabe! Evo mene, ne morem več spat. Ampak sem naspana. Pol ob 7h bom šla še mal k lubku se pocrkljat. Uf jazzz lep trebušček. Žižek držim pesti. Se* si ok? Kje so aqua, živa, polaris, okatvija, murkica, spps,---- Beyba in Erin - kako tamaučka?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.1.2009 6:36:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jutrčka babe žabe! Evo mene, ne morem več spat. Ampak sem naspana. Pol ob 7h bom šla še mal k lubku se pocrkljat. Uf jazzz lep trebušček. Žižek držim pesti. Se* si ok? Kje so aqua, živa, polaris, okatvija, murkica, spps,---- Beyba in Erin - kako tamaučka? dobro jutro sonček,kako si?kakšno je počutje?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......