|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
23.2.2009 15:53:33   
beyba
kaj pa pikaica o pa naša lunca ......   bosta obe fasali plavega pa ne sam za dans še za nazaj če se bosta kmal kaj javile na raport!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
23.2.2009 15:55:38   
Stella Rossa
beyba to da je majhen izcedek mene na skrbi, ker to je normalno, skrbi me barva te kapljice. Niti malo ne pretiravam, ko rečem da je tako zelena.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
23.2.2009 16:00:00   
Anonimen
stella rosa po moje je najboljši izhod obisk G... Upam da ne bo kake panike user posted image user posted image

Sicer pa slišim samo svoj utrip. Sem ga prov poslušala in zraven tipala če je res moj user posted image user posted image user posted image   Upam da bo kmalu bolje in da najdem ta pravega user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
23.2.2009 16:00:55   
beyba
Moški srednjih let si kupi novega Porscheja in se odpelje na prvo vožnjo.
Najprej previdno pritisne na plin in brzinomer takoj pokaže 160 km/h.
"To je pravi užitek", pomisli in doda še malo plina.
Naenkrat pa v ogledalu zagleda modro policijsko luč.
"Saj me ne morejo ujeti", pomisli in pritisne do 260 km/h.
Potem pa si reče: "A nisi malo prestar za take štose?"
Zmanjša hitrost in ob cesti počaka policijo.
Policaj počasi pride do avta in po pregledu dokumentov reče:
"Gospod, služba se mi konča čez pet minut. Ne bom vas kaznoval, če mi poveste en pameten razlog, zakaj ste hoteli pobegniti?'
Voznik Porscheja ga začudeno pogleda in reče:
"Moja žena je prejšnji teden pobegnila s policajem pa sem mislil, da mi jo hočete vrniti!"
"Hvala lepa in srečno pot", odvrne policaj, mu vrne dokumente in konča z službo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
23.2.2009 16:02:39   
beyba
stella rosa kar pokliči še enkrat, da ti bodo strokovnjaki povedali...

živa kje si pa iskala pikico

meni je pa ta glavni šef iz službe odpisal.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
23.2.2009 16:05:38   
beyba
sem poslala če je kaka možnost da pridem nazaj ker sta se ta mesec odprli dve delavni mesti pa so vzeli dve študentki ki so za mano prišle v banko, sam jst itak ta trenutek ne morm zaključit porodniške pa it za 9 ur nazaj delat ni šanse še ekr se veliko še dojimo.....

pa sem naopisala če kaj dobro kaže da konec maja pridem nazaj: svojemu oddelčnemu šefu pa glavnemu šefu sem dala v vesdnost pa je glavni odpisal oddelčni pa ne duha ne sluha o njem :

v\:* { BEHAVIOR: url (#default#vml) } v\:* { BEHAVIOR: url (#default#vml) } v tem trenutku žal ne morem z gotovostjo potrditi, da bo zaposlitev možna. Kot drugod, bo vse odvisno od razmer. Se pa oglasi ponovno proti koncu aprila. Seveda pa predlagam, da ne čakaš in se prijavi tudi na druge razpise, ki bodo objavljeni.(tole je ta glavni del)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
23.2.2009 16:10:21   
Anonimen
ojoj bejba... tole pa ni preveč obetaven odgovor user posted image user posted image   Kaj praviš?

Isčem tik nad sramno kostjo, približno tam, kjer mi je zadnjič nuhalno delal. Ampak tudi pritiskam fuuul, tko kot je zadnjič Pušenjak, pa nič ne najdem... Razen če pikici srček bije enako kot meni, kar pa ni mogočeb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da sem samo predebela user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
23.2.2009 16:13:29   
beyba
evo beyba ma samo govore:
beyba:'kako si kaj'?
beyba:'zaspana ampak ok'
beyba:'pa ti-kako si kaj'?
beyba:''ma noben me ne j... tuki na borbi.'
beyba:'a tebe tut ne, mene tut ne!'
.
.
.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
23.2.2009 16:16:34   
beyba
živa.... premikati se moraš full počasi ker jke pikica še tako majhna, da jo tako zelo enostavno sfališ....sam 2 mm je dovolj da jo slišiš pa spet ne....srčni utrip ma pa pri tej starosti okrog 170 udarcev na minuto, tako da nemogoče da bi imela enoak srčna utripa.... išči tam ko se ti končajo dlake od leve proti desni full počasi, pa najprej daj AS full na glas, ko pa najdeš utrip ga pa stišaš do toliko da vidiš kraj se leta najbolje sliši....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
23.2.2009 16:16:43   
Anonimen
a jst sem pa megla??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
23.2.2009 16:19:00   
Anonimen
ej bejba vse to sem počela, pa na levi in na desni najdem samo svojega. Naša pikica je nazadnje pri Pušenjaku imela 159 utripa, tko da vem da je nemogoče, da bi imela enakega... Zato pa pravim, da ga nisem našla user posted image user posted image

Sej pravim.... Upam da sem samo predebela user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo vidli naslednji teden na pregledu user posted image user posted image A je Ela dala mamici malo fraj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
23.2.2009 16:20:52   
beyba
spančka.... celi plavo okouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
23.2.2009 16:22:52   
Anonimen
bošček... Ja miza je res bolj trdna kot pikica stara 9 mescev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ampak je pa pridna, da da mamici malo miru, da lahko čveka z mano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
23.2.2009 16:25:32   
beyba
moja pikica je dans stara točno 8 mesecev tako dajo ne ravno stare narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šefovo pismo je blo pa tako da vem da če se bo dalo zaposliti, vem da me bo-če pa ne bo novih delavnih mest se odprlo pa ne bo direktive od zgoraj, pa itak ne bo mogu nič narest če bi še rajš.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
23.2.2009 16:28:31   
Anonimen
aja sorry... Sem se spet zaj..bala user posted image user posted image

No ti že veš kako bo. A si bla preko študenta v službi al kako? Nisi zaposlena?

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
23.2.2009 16:42:50   
beyba
preko trenkwalderja smo bli, ko nam je potekel status študenta in smo čakali da se odpre novo delavno mesto ker je to tak oddelek na NLB , kjer se full menjavajo in med tem časom ko smo bili mi tam, jih je iz tega oddelka odšlo 10, razpisov toliko pa še ni bilo.....tako da se potem čaka no odprtje novega delavnega mesta na NLB pa te potem šef not potegne....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
23.2.2009 16:46:36   
Anonimen
ahaaaa štekam... Upam da bo takrat kaj odprto, ko tebi poteče porodniška. Jst sem pa samo še ta teden zaposlena user posted image Pol pa zavod......

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
23.2.2009 16:57:03   
Anonimen
kokr sem bla močna in mi je blo smešno, ker utripa ne slišim, mi pa zdej ni več. user posted image user posted image user posted image Bolj kot razmišljam težje mi je user posted image user posted image   Sem vedla da ne bi smela kupit tega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
23.2.2009 17:03:17   
benika
beyba, kaj če bi jo ti s čim mazala, da oteklina in modrica čimprej izgineta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
23.2.2009 17:11:12   
beyba
benika je sam plava no zdej je že zelena-otekline pa nima ker sem koj dala med gor....

Živa ne zgannjaj panike.....ko ga bobš našla prvič boš vedla kako ga iskat, jst sem tut rabla mal da sem poštekala kako stvar dela ...pa koj ga nisem našla kadar  sem ga želela....kar mal se matri pa bo boš vidla....tut če si bolj okrogla.....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
23.2.2009 17:31:37   
murkica
Joj Živa ne se preveč sekirat... Veliko punc je reklo, da ni našlo takoj utripa, tako da ne paničari. Vse bo ok in tudi ti boš našla utrip...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
23.2.2009 18:00:38   
pikica36
murkica kako je stanje??

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
23.2.2009 18:38:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

trinity, sonček 85 še malo še malo.....

ja še malo pa bo-komaj čakam,in tvoje detece pridno kot vednouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
23.2.2009 18:54:43   
Anonimen
sej ne zganjam panike... Samo vseeno pa mi ni vseeno ker ga ne najdem...

Sej bo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČI85 in TRINY naviiiiiiiijammmmmm  Zdej bo pa res vsak čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2624
23.2.2009 19:13:20   
Anonimen
Je moj možek, majster za te stvari, prišel domov in TAKOJ našel srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pa res samo šum sliši, kar pa je verjetno zaradi debeline odeje, ki jo otroček ima user posted image user posted image user posted image   Bije pa 156 na minutko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala pupe ker me prenašate user posted image

Aja pa sva šla po pomivalca in ga dobiva v sredo user posted image user posted image user posted image user posted image   Končno tudi jaz ne bom več na roke pomivala posode user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.