murkica
|
Kaj je zdej punce, a danes se pa ne boste nič javljale? Dajte no kaj napisat... Meni je zaenkrat še dolgčas v službi in bi prav rada, da kaj napišete, da se malo zamotim z vašim pisanjem... No mene so danes zjutraj že pošteno zasrbeli in prsti in sem hotela narediti testek. Ampak moram priznati, da me je bilo tako strah, da ga nisem naredila ampak sem se samo oblekla in sem se odpravila v službo... Sej vem cvikarca sem :=) Ne vem, morda pade jutri, če se bom opogumila. Moj me že heca, da se čisto drugače obnašam in da bo mogoče res kaj na tem... No apetit se mi je noro povečal, tako, da moram prav paziti, da se ne nažiram. (no amapk res je tudi, da me tudi PMS pripravi do žrtja)... Potem lulam itak veliko, ampak je res tudi to, da jaz sama čez dan veliko spijem in je to lahko razlog. Potem me pečejo bradavice, prav zelo, zelo zopern občutek je, tako, da mi gre že modrc na živce... No drugih pa ni, razen tega, da ne morem spati... Tako, da je lahko za vse kriva psiha in mi bo po dolgem času ponagajala, lahko pa da se nama bo končno uresničila želja in bova zagledala ... Povejte mi, če ste bile kaj v maškaradi? Midva nisva bila, ker moj nikoli noče iti in se vsako leto temu na polno izogne. Se bom mogla kej s prijateljicami dogovorit, pa bomo šle vn brez moških in se bomo sigurno luštno imele... Nič, jaz grem naprej delat upam pa, da se katera od vas prebudi in napiše kaj malega na naši borbi...