Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 19:16:13
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 murkica kako je stanje?? Še nič ne vem, testa še nismo delali... Tako, da mogoče jutri, če se bom opogumila :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 19:17:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 SONČI85 in TRINY naviiiiiiiijammmmmm Zdej bo pa res vsak čas ja še malo,komaj čakam,evo slikice sobice od Aleksa so v albumu živa:bravo za poslušanje srčka danes
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 19:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Murkica... Ti se le opogumi Držimo pestke
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 19:33:45
|
|
|
|
beyba
|
super sobica Držim pesti za pluske Super za srčka SEj veste komu kaj...letim otroka kopat.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 21:26:54
|
|
|
|
benika
|
Sonček, kako lepa sobica Posteljo imate pa enako kot mi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 21:37:36
|
|
|
|
sonček85
|
beyba,benika :hvala A res enaka je,hh meni je tko lepa,ja iz pikepoke je Jakob,sam un še pride gor okvir za bebija ,saj veš kaj mislim-obroba
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 21:39:42
|
|
|
|
benika
|
Ja, postelja Jakob je. Meni je fenomelna, simpl je, brez dodatne šare, pa še letvice se kasneje odstranijo, da lahko mulc sam ven spleza.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 21:54:18
|
|
|
|
trinity22
|
pozdravljene ... res je malo še pa bo ... že odštevamo ... in seveda komi čakam živa za poslušanje in hvala za navijanje sonček85 res ful dobra sobica, lepo sta vse pripravila, bravo beyba uspešno kopanje, pa boga mala Ela, povej ji, da se z mizo ni za boksat Erin zakaj nam delaš lušte z regartom ...že drugo leto po vrsti murkica in pikica ... le pogumno in držim pesti kje so pa danes naše čveke Se*, LuNa, ledenka no vseeno za vse lep pozdravček Oktavija upam, da si danes boljše počivaj, počivaj, počivaj Jaz tudi grem počivat, zgaga me že zdaj peče, tišči mi vse navzgor, tako da imam občutek da bo spet bolj svetla noč, tako kot že zadnjih par mesecev ampak saj bo kmalu konec, potem pa bom bedela iz drugih ...prijetnejših razlogov
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 22:05:43
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jah..zna biti da se ga bom toliko prenajdela da mi bo res slabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nesramnica sej jaz si ga bom tudi privoščila pol čez kak mesec Oh joj..no... vsako obdobje ima neke minuse za obdobje po porodu - jaz npr nisem mogla jesti kostanja .. druge ne morejo češenj..tretje pa ne regrada... brez skrbi ti ne bo nikamor ušel... na njivah ga bo še mesec polno... Daj mi ti raje povej... kako ti izgubiš mojo tel ki sem ti jo dvakrat dala, špelkine pa ne pa ti jo le enkrat?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 22:10:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ja, postelja Jakob je. Meni je fenomelna, simpl je, brez dodatne šare, pa še letvice se kasneje odstranijo, da lahko mulc sam ven spleza. ja res je .meni je noro dobra,k sem jo zagledal sem jo hotela imet pa še tvoja posteljnina lepo paše not triny:hvala ,še malo pa bo šlo zares.No pri tebi prej k pri meni
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 22:14:31
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Erin Kako s pregledom za našega Tilna...pa slikice od maškarc bi... Ela ma pa oko ko mike tayson-se je z mizo boksala, pa miza po prvi rundi vodi bogica..... 12.3 ima EEg v Lj... bomo cel dan tam... slikice pa drugič ker so na drugem laptopu.. A Ela se je pa sedaj že z mizo boksala? Joj, merkaj jo... očitno nekaj hoče da jo na vsak način vsake toliko faše.... a to una mizica v dnevni? daj to mizo stran, nesrečo prinaša.. Pa da boš dobila super službico...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 22:23:01
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Erin zakaj nam delaš lušte z regartom ...že drugo leto po vrsti Jaz tudi grem počivat, zgaga me že zdaj peče, tišči mi vse navzgor, tako da imam občutek da bo spet bolj svetla noč, tako kot že zadnjih par mesecev ampak saj bo kmalu konec, potem pa bom bedela iz drugih ...prijetnejših razlogov PA res... že lani me je trgalo z njim.... Dober spomin Še malo ja...uf, sem vesela ko vidim da nas bo vedno več bork mamic.. samo še nekaj "originalk" je ostalo ampak za njih držim pestke do neba vse do neskončnosti in nazaj - dvakrat ter pošiljam miljon miljonov košev samo da tudi one dobijo v naročje svoj zakladek... ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 22:31:44
|
|
|
|
benika
|
Daj mi ti raje povej... kako ti izgubiš mojo tel ki sem ti jo dvakrat dala, špelkine pa ne pa ti jo le enkrat?user posted image user posted image user posted image
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 7:52:06
|
|
|
|
pikica36
|
punce hvala za pestke, ampak niso pomagale je danes zjutraj prišla ampak vseeno.... držimo pestke in navijajmo še naprej.........murkica naj vsaj tebi rata
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 9:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica Bomo naslednji krog navijale a prov Murki?? Si preveč v šoku zaradi plusa ali je kaj drugega, da se danes še nisi nič oglasila?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 10:05:55
|
|
|
|
sonček85
|
pikica.ne bodi žalostna in pojdi s pokončno glavo naprej
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 10:20:34
|
|
|
|
trinity22
|
pikica enkrat bo, boš vidla, samo obupat ne ... murkica kaj pa ti, še stiskamo pestke
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 10:22:43
|
|
|
|
ledenka
|
pikica držim pesti za naslednji mesec... včeraj sem kupla prve cotke, cela 2 bodija
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 10:51:40
|
|
|
|
spelka12
|
pikica36 žal mi je murki packa, nas držiš v negotovosti sonček85 lepa sobica. Pa lep bušiiiiiiii ajsika jupiii, prve cote, uf kolko boš mogla še kupit živa super za srček , jest sem ju prvič slišala v 16 al 17 tednu. Prej sem sicer mislila, da ju slišim ampak ko sem kasneje res slišala srček sem se kr smejala tistemu prej. A ti imaš angelcare, ne angelsound? Aja pa sem probala z vsemi geli, oljem, mlekom za telo, nč ne pomaga. Sem mogla it prav v lekarno po gel za uz-je. Pa bravo za pomivalca . Jest umrem brez njega . stella zarad izcedka pa pejd k dr. beyba kakšen napol profi pr kartah? Jest SEM profi pr kartah .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 10:53:03
|
|
|
|
spelka12
|
Delam, pa smo trenutno brez dela in je toooolk dolgčas. Tašča je šla po dozo krofov in sem 1 že zmazala za malco. Dobri so.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 11:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
špelka AS sem kupila. Gleh malo prej sem ga spet poslušala. In sem ga ujela in pol prov slišala kako se premika, ker je bil srček malo dlje pa spet malo bližje pa tko... Super občutek res Joj špelka sploh nevem kako bom dočakala do jutri, da mi to stvar pripeljejo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 11:42:25
|
|
|
|
murkica
|
Nisem delala testa... Sem preveč poscana.. Me je preveč strah... Če se opogumim sigurno sporočim rezultat...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 12:10:48
|
|
|
|
Nončika
|
ste se pošteno razpisale. vas bom za nazaj prebrala, ko bo čas za to. jaz sem zdaj prišla domov z vrtca. šla sem gledat našo maškarco. je bla prav lušna princeska. sem jo slikala, a je bolj od daleč. pride domov jo posliknem in vam pokažem.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 12:11:24
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Nisem delala testa... Sem preveč poscana.. Me je preveč strah... Če se opogumim sigurno sporočim rezultat... hitro, hitro, ker sem že jaz živčna, da čakam tvojo veselo novičko.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.2.2009 12:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Murki a ni negotovost hujša? Dej no opogumi se in nam sporoči veselo novičko Je običajno da ti M zamuja? Nončika... Kje si pa ti vidla da smo se razpisale? Te že dolgo ni blo? Kje pa je naša Jazzzi???
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.