|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
23.2.2009 19:16:13   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

murkica kako je stanje??

Še nič ne vem, testa še nismo delali...

Tako, da mogoče jutri, če se bom opogumila :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
23.2.2009 19:17:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

SONČI85 in TRINY naviiiiiiiijammmmmm  Zdej bo pa res vsak čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja še malo,komaj čakam,evo slikice sobice od Aleksa so v albumu

živa:bravo za poslušanje srčka danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
23.2.2009 19:30:35   
Anonimen
Murkica... Ti se le opogumi user posted image user posted image user posted image user posted image   Držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
23.2.2009 19:33:45   
beyba
super sobica

Držim pesti za pluske
Super za srčka

SEj veste komu kaj...letim otroka kopat.....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
23.2.2009 21:26:54   
benika
Sonček, kako lepa sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Posteljo imate pa enako kot miuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
23.2.2009 21:37:36   
sonček85
beyba,benika :hvala
A res enaka je,hh meni je tko lepa,ja iz pikepoke je Jakob,sam un še pride gor okvir za bebija ,saj veš kaj mislim-obrobauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
23.2.2009 21:39:42   
benika
Ja, postelja Jakob je. Meni je fenomelna, simpl je, brez dodatne šare, pa še letvice se kasneje odstranijo, da lahko mulc sam ven spleza.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
23.2.2009 21:54:18   
trinity22
pozdravljene ...

res je malo še pa bo ... že odštevamo ... in seveda komi čakamuser posted image
živa user posted image user posted image user posted image za poslušanje user posted image  in hvala za navijanjeuser posted image user posted image user posted image
sonček85 res ful dobra sobica, lepo sta vse pripravila, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beyba uspešno kopanje, pa boga mala Ela, povej ji, da se z mizo ni za boksatuser posted image

Erin zakaj nam delaš lušte z regartom ...že drugo leto po vrstiuser posted image user posted image user posted image

murkica in pikica ... le pogumno in držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje so pa danes naše čveke Se*, LuNa, ledenkauser posted image user posted image user posted image user posted image  no vseeno za vse lep pozdravček

Oktavija upam, da si danes boljšeuser posted image user posted image  počivaj, počivaj, počivaj

Jaz tudi grem počivat, zgaga me že zdaj peče, tišči mi vse navzgor, tako da imam občutek da bo spet bolj svetla noč, tako kot že zadnjih par mesecevuser posted image user posted image user posted image ampak saj bo kmalu konec, potem pa bom bedela iz drugih ...prijetnejših razlogovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
23.2.2009 22:05:43   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jah..zna biti da se ga bom toliko prenajdela da mi bo res slabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nesramnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej jaz si ga bom tudi privoščila
pol čez kak mesec

Oh joj..no... vsako obdobje ima neke minuse za obdobje po porodu - jaz npr nisem mogla jesti kostanja .. druge ne morejo češenj..tretje pa ne regrada... brez skrbi ti ne bo nikamor ušel... na njivah ga bo še mesec polno...

Daj mi ti raje povej... kako ti izgubiš mojo tel ki sem ti jo dvakrat dala, špelkine pa ne pa ti jo le enkrat?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
23.2.2009 22:10:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ja, postelja Jakob je. Meni je fenomelna, simpl je, brez dodatne šare, pa še letvice se kasneje odstranijo, da lahko mulc sam ven spleza.
ja res je .meni je noro dobra,k sem jo zagledal sem jo hotela imetuser posted image user posted image user posted image user posted image pa še tvoja posteljnina lepo paše notuser posted image
triny:hvala ,še malo pa bo šlo zares.No pri tebi prej k pri meniuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
23.2.2009 22:14:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Erin  Kako s pregledom za našega Tilna...pa slikice od maškarc bi...

Ela ma pa oko ko mike tayson-se je z mizo boksala, pa miza po prvi rundi vodi user posted image bogica.....

12.3 ima EEg v Lj... bomo cel dan tam... slikice pa drugič ker so na drugem laptopu..

A Ela se je pa sedaj že z mizo boksala? Joj, merkaj jo... očitno nekaj hoče da jo na vsak način vsake toliko faše.... a to una mizica v dnevni? daj to mizo stran, nesrečo prinaša..

Pa user posted image user posted image user posted image da boš dobila super službico...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
23.2.2009 22:23:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Erin zakaj nam delaš lušte z regartom ...že drugo leto po vrstiuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi grem počivat, zgaga me že zdaj peče, tišči mi vse navzgor, tako da imam občutek da bo spet bolj svetla noč, tako kot že zadnjih par mesecevuser posted image user posted image user posted image ampak saj bo kmalu konec, potem pa bom bedela iz drugih ...prijetnejših razlogovuser posted image user posted image user posted image

PA res... že lani me je trgalo z njim....user posted image user posted image user posted image Dober spominuser posted image user posted image user posted image

Še malo ja...uf, sem vesela ko vidim da nas bo vedno več bork mamic..user posted image user posted image user posted image samo še nekaj "originalk" je ostalo ampak za njih držim pestke do neba vse do neskončnosti in nazaj - dvakrat ter pošiljam miljon miljonov košev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da tudi one dobijo v naročje svoj zakladek...user posted image ...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
23.2.2009 22:31:44   
benika
Daj mi ti raje povej... kako ti izgubiš mojo tel ki sem ti jo dvakrat dala, špelkine pa ne pa ti jo le enkrat?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.2.2009 7:52:06   
pikica36
punce hvala za pestke, ampak niso pomagale user posted image  je danes zjutraj prišlauser posted image
ampak vseeno.... držimo pestke in navijajmo še naprej.........murkica naj vsaj tebi rata

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.2.2009 9:23:53   
Anonimen
pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo naslednji krog navijale a prov user posted image

Murki?? Si preveč v šoku zaradi plusa ali je kaj drugega, da se danes še nisi nič oglasila?

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
24.2.2009 10:05:55   
sonček85
pikica.ne bodi žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image in pojdi s pokončno glavo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
24.2.2009 10:20:34   
trinity22
pikica user posted image user posted image user posted image user posted image enkrat bo, boš vidla, samo obupat ne ...

murkica kaj pa ti, še stiskamo pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
24.2.2009 10:22:43   
ledenka
pikica user posted image user posted image user posted image  držim pesti za naslednji mesec...

včeraj sem kupla prve cotke, cela 2 bodija user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
24.2.2009 10:51:40   
spelka12
pikica36 žal mi je user posted image
murki packa, nas držiš v negotovostiuser posted image
sonček85 lepa sobica. Pa lep bušiiiiiiii
ajsika jupiii, prve cote, uf kolko boš mogla še kupit
živa super za srček , jest sem ju prvič slišala v 16 al 17 tednu. Prej sem sicer mislila, da ju slišim ampak ko sem kasneje res slišala srček sem se kr smejala tistemu prej. A ti imaš angelcare, ne angelsound? Aja pa sem probala z vsemi geli, oljem, mlekom za telo, nč ne pomaga. Sem mogla it prav v lekarno po gel za uz-je. Pa bravo za pomivalca user posted image . Jest umrem brez njegauser posted image .
stella zarad izcedka pa pejd k dr.
beyba kakšen napol profi pr kartah?user posted image  Jest SEM profi pr kartah user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
24.2.2009 10:53:03   
spelka12
Delam, pa smo trenutno brez dela in je toooolk dolgčas. Tašča je šla po dozo krofov in sem 1 že zmazala za malco. Dobri so.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
24.2.2009 11:07:40   
Anonimen
špelka AS sem kupila. Gleh malo prej sem ga spet poslušala. In sem ga ujela in pol prov slišala kako se premika, ker je bil srček malo dlje pa spet malo bližje pa tko... Super občutek res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Joj špelka sploh nevem kako bom dočakala do jutri, da mi to stvar pripeljejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
24.2.2009 11:42:25   
murkica
Nisem delala testa... Sem preveč poscana.. Me je preveč strah... Če se opogumim sigurno sporočim rezultat...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
24.2.2009 12:10:48   
Nončika
ste se pošteno razpisale. user posted image user posted image user posted image  vas bom za nazaj prebrala, ko bo čas za to.

jaz sem zdaj prišla domov z vrtca. šla sem gledat našo maškarco. je bla prav lušna princeska. sem jo slikala, a je bolj od daleč. pride domov jo posliknem in vam pokažem.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
24.2.2009 12:11:24   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Nisem delala testa... Sem preveč poscana.. Me je preveč strah... Če se opogumim sigurno sporočim rezultat...

hitro, hitro, ker sem že jaz živčna, da čakam tvojo veselo novičko.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
24.2.2009 12:18:13   
Anonimen
Murki a ni negotovost hujša? Dej no opogumi se in nam sporoči veselo novičko user posted image user posted image user posted image user posted image   Je običajno da ti M zamuja?

Nončika... Kje si pa ti vidla da smo se razpisale? Te že dolgo ni blo?

Kje pa je naša Jazzzi???

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.