![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 15:47:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 oktavija pokliči svojo g. oz. pejd na dežurno. Naj ti nardijo UZ, to je tvoja pravica. se podpišem ,ker to pa ni več mala bolčina.Če te zaboli k se dotakneš.Kr pejt v Bolnico pa te naj pregleda.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 15:54:26
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 oktavija pokliči svojo g. oz. pejd na dežurno. Naj ti nardijo UZ, to je tvoja pravica. se podpišem ,ker to pa ni več mala bolčina.Če te zaboli k se dotakneš.Kr pejt v Bolnico pa te naj pregleda. Sam ko se dotaknem me ne zaboli vedno.. prejle me je bolelo... zdajle pa ne... Bom še malo počakala...mislim da ni nič hujšega pa krvavim tudi ne... čakam da lubi pride domov, ker brez njega nočem nikamor...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 16:06:11
|
|
|
|
sonček85
|
ok ,pa poročaj nam k boš prišla nazaj,bolje da greš pa si pomirjena k pa da boš še naprej v skrbeh.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 16:08:00
|
|
|
|
Serendipity
|
Oktavija - jaz sem tudi imela močne bolečine in krče. Sicer se je pojavilo občasno pa na full. Na tvojem mestu bi vseeno ukrepala (obisk pri G, dežurnem zdravniku). Jaz sem takrat vzela spasmex, redno pila Magnesol in so bolečine sčasoma popustile... Drugače pa počivaj, počivaj in počivaj. Hm... sem se še nekaj spomnila - kaj pa če si zaprta? Takrat se baje to tudi rado dogaja... miši73 - juuupiiii! To bo to! Držim pestke zate. trinity - ti si pa fajn pridna zadnje čase. kar tako naprej! Komaj čakaš svojo čmrljiko, kaj?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.2.2009 16:09:28 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 17:03:42
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Elca, naša mala lepotička Tule sta pa še naši dve maškarci Benjamin Jakob kaka cukra!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 17:07:31
|
|
|
|
Nončika
|
murkica, držim pesti!!! občutljive prsi, pogostejše uriniranje je znak . oktavija, bodi pridna, poslušaj nas in hitro k dežurnemu.!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 17:29:33
|
|
|
|
pikica36
|
nončika , če je nam ta mesec slučajno rataloimava pdp isti dan(samo močno dvomim) bi morala priti včeraj ali danes pa ne duha ne sluha o njej.... jaz pa joške take da te kap pa utrujenaaaa in zaspana, bc sem naredila malo prej pa mi je še manj jasen kakor prej.. tam kjer bi mogla bit črtica (točno sem vidla kje) pa kr neki nič... čakamo dalje...............
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 17:31:54
|
|
|
|
murkica
|
Čaki Pikica pol če prov razumem je neki blo vidt, al kako? Držim pesti za močan plusek na naslednjem testu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 17:33:27
|
|
|
|
pikica36
|
ma ja neki.... ampak tako da ni zanikamor prav tam kjer bi mogla bit črtica je blo nekaj videt ampak takooo rahlo , če sem trakec malo obračala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 17:44:07
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 nončika , če je nam ta mesec slučajno rataloimava pdp isti dan(samo močno dvomim) bi morala priti včeraj ali danes pa ne duha ne sluha o njej.... jaz pa joške take da te kap pa utrujenaaaa in zaspana, bc sem naredila malo prej pa mi je še manj jasen kakor prej.. tam kjer bi mogla bit črtica (točno sem vidla kje) pa kr neki nič... čakamo dalje............... malo obračaj trakec. mogoče pa je črtica le slabo vidna. daj, daj navijam!!!! pdp isti dan? superca!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 17:46:08
|
|
|
|
pikica36
|
malo obračaj trakec. mogoče pa je črtica le slabo vidna. daj, daj navijam!!!! pdp isti dan? superca!!!! [/quote] pojma nimam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 18:18:10
|
|
|
|
miska73
|
Čau pupike... Vidim, da so me moje borke IVF-ovke že zatožle... da grejem dva lepa zarodka. Oktavija kako si ti srce? Si šla do zddravnika? Pikica36 a ti si pa nek pokvarjen test zgleda kupla? Ti še kar s kakšnim poskusi. Benika in beyba hvala za cukerčke. Lunči moj... ti pa si že kar počasi stalno med IVF-ovkami... k mene tam loviš... kak mi ti lubek stojiš z bojnimi plani... ti boš tudi počasi že v mojih letih Trini ti pa že sitno brojiš... Zdaj si pa že startala porodniško, a ne? Kak si mi? Pozdravček tudi ostalim borkicam A Erin se je kaj javila zadnje čase. Kako je kaj s Tilnom?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 19:32:33
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Tole sem jaz, Lovro. Lep leeeeeeep
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 19:50:50
|
|
|
|
Erin
|
murkica, pikica - upam da je to TO in bosta tudi ve končno cartali oktavija - upam da je vse ok.. gantar - občudujem te, res...tako pozitivno in optimistično gledaš naprej, tako je prav... Prava borka si in želim ti najboljše špelka - oj! seki - boži bušija spps, trinity - samo še malo.... pa bosta imeli zakladek v rokah ledenka - super si! Lepa nosečkica! Kdo je omenil REGRAD? A je to to: Njam njam! živa - super lep vozek! Mi imamo GT3 od PP in je ful lep ampak ima eno pomanljivost, sedež gleda naprej Je to res ena glavnih stvari ...imaš miškolinčka "pod kontrolo"
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 20:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Erin... Ravno to mi je blo tukaj všeč. Ker se obrača oboje... In športni del in ročaj Miškolinček pod kontrolo Imam pa še eno vprašanje - A mislite da je možno da ob pritisku po bušiju začutim Pupota? Ker se mi je včeraj zazdelo, da sem ga začutila na enem mestu, pa sem možeka takoj poklicala pa je blo nekaj čutit, pol sem pa prov čutila, da se je umaknil pol ga pa nisem več našla Se mi je sicer zdelo malo čudno, ampak po drugi strani pa..... Mogoče pa le??? P.S. JA TO JE REGRAT Jazzzzi sem bla danes na dolenjskem in so se mi smejali, k sem rekla da baje regrat že raste
< Sporočilo je popravil živa25 -- 22.2.2009 20:29:51 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 20:53:34
|
|
|
|
benika
|
A mislite da je možno da ob pritisku po bušiju začutim Pupota? Ne, ker je še premajhen. Najbrž si začutila črevo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 22:19:50
|
|
|
|
trinity22
|
ojla ... oktavija upam da si sedaj OK da so krči ponehali ali pa da si šla do dežurnega .... erin, se*, miska res je zdaj pa že odštevamo ob vsakem malo drugačnem počutju že razmišljam a je to mogoče to, a bom šla rodit sej že komi čakam, da jo stisnem v naročje pikica36 držim pesti, da je to to in da bo jutri testek pokazal prav ledenka super če bo vajin spančkal kar pri vama, midva pa imava težavo, ker spi sedaj z nama pes in potem ne morva dat otroka zraven, ker me je strah, da bi ga pes polegel Tako da bo mogla kar v svoji posteljici spat, razen za cartanje, ko bomo vsi pokonci, da bo pod nadzorom, oziroma pes ne bo na postelji nosečkice božajte bušije, ostalim pa želim, da boste imele čimprej to priložnost, ko jih boste lahko božale (naša tako vrta dol proti medenici, da je joj, zgleda da se že spušča in se mi medenica širi, ni preveč prijetno, ampak bomo preživeli ...)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 7:04:09
|
|
|
|
oktavija
|
Drage moje prijateljice! Najprej hvala za vse nasvete! Sinoči so bolečine ponehale in midva z bejbijem sva danes dobro... No ja spet sva slabo spala... ampak sej bo počasi... Nekaj v meni me žre pa še sama nevem kaj?? Zato ponoči slabo spim, nimam volje doma pospravljat, nimam volje it v službo, z mami se skregam v dveh sekundah...itd. Jokam pa lahko kdaj hočem.. Nevem ali so to hormoni ali kaj druga...občutek imam kakor da me daje neka depresija..?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 7:27:38
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija draga, samo da si ok. Ja, to so hormoni, sigurno. Sem tudi sama imela taka obdobja. Bo minilo. Sploh zdej, ko pride pomlad, brezs skrbi.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 7:29:03
|
|
|
|
sonček33
|
trinity - ja ti pa že finiširaš...jupi...komaj čakaš kajne? uf bo lepo, pa pomlad bo že in boste kmalu šli ven in uživali
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 7:30:34
|
|
|
|
sonček33
|
Miška - a ste ok? a se ćuvaš? morš bit pridna veš?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 7:31:08
|
|
|
|
sonček33
|
Erin ne izivaj z regratom, ker se bo slabo končalo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 7:32:47
|
|
|
|
sonček33
|
piokica36 - upam, da je ne bo in da je to vajin mesec
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 7:36:09
|
|
|
|
murkica
|
Pikica čakam današnje poročilo!! Upam, da je bil debel +!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.2.2009 9:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! kakšne lepe maškare,pa sončke tvoj lovro je res pravi cukrček jaz sm pa dans ponoč postala še enkrat teta mi mamo sončka sam mi je mal hudo k ne smem it nč vn
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.