|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
22.2.2009 15:47:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oktavija pokliči svojo g. oz. pejd na dežurno. Naj ti nardijo UZ, to je tvoja pravica.

se podpišem ,ker to pa ni več  mala bolčina.Če te zaboli k se dotakneš.Kr pejt v Bolnico pa te naj pregleda.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
22.2.2009 15:54:26   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oktavija pokliči svojo g. oz. pejd na dežurno. Naj ti nardijo UZ, to je tvoja pravica.

se podpišem ,ker to pa ni več  mala bolčina.Če te zaboli k se dotakneš.Kr pejt v Bolnico pa te naj pregleda.

Sam ko se dotaknem me ne zaboli vedno.. prejle me je bolelo... zdajle pa ne...user posted image  Bom še malo počakala...mislim da ni nič hujšega pa krvavim tudi ne... čakam da lubi pride domov, ker brez njega nočem nikamor...user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
22.2.2009 16:06:11   
sonček85
ok ,pa poročaj nam k boš prišla nazaj,bolje da greš pa si pomirjena k pa da boš še naprej v skrbeh.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
22.2.2009 16:08:00   
Serendipity
Oktavija - jaz sem tudi imela močne bolečine in krče. Sicer se je pojavilo občasno pa na full. Na tvojem mestu bi vseeno ukrepala (obisk pri G, dežurnem zdravniku). Jaz sem takrat vzela spasmex, redno pila Magnesol in so bolečine sčasoma popustile... Drugače pa počivaj, počivaj in počivaj. user posted image user posted image
Hm... sem se še nekaj spomnila - kaj pa če si zaprta? Takrat se baje to tudi rado dogaja...

miši73 - juuupiiii! To bo to! Držim pestke zate.user posted image user posted image user posted image user posted image

trinity
- ti si pa fajn pridna zadnje čase. kar tako naprej! Komaj čakaš svojo čmrljiko, kaj? user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.2.2009 16:09:28 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
22.2.2009 17:03:42   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Elca, naša mala lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tule sta pa še naši dve maškarci

Benjamin
user posted image

Jakob
user posted image

kaka cukra!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
22.2.2009 17:07:31   
Nončika
murkica, držim pesti!!! občutljive prsi, pogostejše uriniranje je znak user posted image .

oktavija, bodi pridna, poslušaj nas in hitro k dežurnemu.!!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.2.2009 17:29:33   
pikica36
nončikauser posted image user posted image , če je nam ta mesec slučajno rataloimava pdp isti dan(samo močno dvomim)user posted image user posted image
user posted image  bi morala priti včeraj ali danes pa ne duha ne sluha o njej.... jaz pa joške take da te kap pa utrujenaaaa in zaspana, bc sem naredila malo prej pa mi je še manj jasen kakor prej.. tam kjer bi mogla bit črtica (točno sem vidla kje) pa kr nekiuser posted image
nič... čakamo dalje...............

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.2.2009 17:31:54   
murkica
Čaki Pikica pol če prov razumem je neki blo vidt, al kako?

Držim pesti za močan plusek na naslednjem testuuser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.2.2009 17:33:27   
pikica36
ma ja neki.... ampak tako da ni zanikamoruser posted image user posted image  prav tam kjer bi mogla bit črtica  je blo nekaj videt ampak takooo rahlo , če sem trakec malo obračalauser posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.2.2009 17:44:07   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

nončikauser posted image user posted image , če je nam ta mesec slučajno rataloimava pdp isti dan(samo močno dvomim)user posted image user posted image
user posted image  bi morala priti včeraj ali danes pa ne duha ne sluha o njej.... jaz pa joške take da te kap pa utrujenaaaa in zaspana, bc sem naredila malo prej pa mi je še manj jasen kakor prej.. tam kjer bi mogla bit črtica (točno sem vidla kje) pa kr nekiuser posted image
nič... čakamo dalje...............

malo obračaj trakec. mogoče pa je črtica le slabo vidna.
daj, daj navijam!!!! pdp isti dan? superca!!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
22.2.2009 17:46:08   
pikica36

malo obračaj trakec. mogoče pa je črtica le slabo vidna.
daj, daj navijam!!!! pdp isti dan? superca!!!!
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pojma nimam

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.2.2009 18:18:10   
miska73
Čau pupike...
Vidim, da so me moje borke IVF-ovke že zatožle...
da grejem dva lepa zarodka.

Oktavija kako si ti srce? Si šla do zddravnika?

Pikica36  a ti si pa nek pokvarjen test zgleda kupla? Ti še kar s kakšnim poskusi.

Benika in beyba hvala za cukerčke.

Lunči moj... ti pa si že kar počasi stalno med IVF-ovkami... k mene tam loviš...
kak mi ti lubek stojiš z bojnimi plani... ti boš tudi počasi že v mojih letih user posted image

Trini ti pa že sitno brojiš... Zdaj si pa že startala porodniško, a ne? Kak si mi?

Pozdravček tudi ostalim borkicam user posted image

A Erin  se je kaj javila zadnje čase. Kako je kaj s Tilnom?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.2.2009 19:32:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Tole sem jaz, Lovro.

Lep leeeeeeep user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
22.2.2009 19:50:50   
Erin
murkica, pikica - upam da je to TO in bosta tudi ve končno cartaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oktavija  - upam da je vse ok..user posted image user posted image user posted image

gantar - občudujem te, res...tako pozitivno in optimistično gledaš naprej, tako je prav...user posted image user posted image user posted image Prava borka si in želim ti najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

špelka  - oj! user posted image user posted image user posted image
seki - boži bušijauser posted image
spps, trinity - samo še malo.... pa bosta imeli zakladek v rokahuser posted image user posted image user posted image
ledenka - super si! Lepa nosečkica!

Kdo je omenil REGRAD? A je to to:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Njam njam!user posted image user posted image user posted image

živa - super lep vozek! Mi imamo GT3 od PP in je ful lep ampak ima eno pomanljivost, sedež gleda naprejuser posted image user posted image user posted image Je to res ena glavnih stvari ...imaš miškolinčka "pod kontrolo"user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
22.2.2009 20:28:49   
Anonimen
Erin... Ravno to mi je blo tukaj všeč. Ker se obrača oboje... In športni del in ročaj user posted image user posted image user posted image user posted image   Miškolinček pod kontrolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa še eno vprašanje - A mislite da je možno da ob pritisku po bušiju začutim Pupota? Ker se mi je včeraj zazdelo, da sem ga začutila na enem mestu, pa sem možeka takoj poklicala pa je blo nekaj čutit, pol sem pa prov čutila, da se je umaknil user posted image user posted image user posted image pol ga pa nisem več našla user posted image   Se mi je sicer zdelo malo čudno, ampak po drugi strani pa..... Mogoče pa le??? user posted image user posted image user posted image

P.S. JA TO JE REGRAT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jazzzzi sem bla danes na dolenjskem in so se mi smejali, k sem rekla da baje regrat že raste user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 22.2.2009 20:29:51 >

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
22.2.2009 20:53:34   
benika
A mislite da je možno da ob pritisku po bušiju začutim Pupota?

Ne, ker je še premajhen. Najbrž si začutila črevo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.2.2009 22:19:50   
trinity22
ojla ...

oktavija upam da si sedaj OK da so krči ponehali ali pa da si šla do dežurnega ....
erin, se*, miska res je zdaj pa že odštevamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob vsakem malo drugačnem počutju že razmišljam a je to mogoče to, a bom šla rodituser posted image  sej že komi čakam, da jo stisnem v naročjeuser posted image user posted image user posted image

pikica36 držim pesti, da je to to in da bo jutri testek pokazal prav

ledenka super če bo vajin spančkal kar pri vama, midva pa imava težavo, ker spi sedaj z nama pes in potem ne morva dat otroka zraven, ker me je strah, da bi ga pes polegeluser posted image Tako da bo mogla kar v svoji posteljici spat, razen za cartanje, ko bomo vsi pokonci, da bo pod nadzorom, oziroma pes ne bo na posteljiuser posted image user posted image

nosečkice božajte bušije, ostalim pa želim, da boste imele čimprej to priložnost, ko jih boste lahko božaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (naša tako vrta dol proti medenici, da je joj, zgleda da se že spušča in se mi medenica širi, ni preveč prijetno, ampak bomo preživeli ...)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
23.2.2009 7:04:09   
oktavija
user posted image user posted image Drage moje prijateljice!

Najprej hvala za vse nasvete!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sinoči so bolečine ponehale in midva z bejbijem sva danes dobro... No ja spet sva slabo spala... ampak sej bo počasi...

Nekaj v meni me žre pa še sama nevem kaj?? Zato ponoči slabo spim, nimam volje doma pospravljat, nimam volje it v službo, z mami se skregam v dveh sekundah...itd. Jokam pa lahko kdaj hočem..user posted image  Nevem ali so to hormoni ali kaj druga...občutek imam kakor da me daje neka depresija..?user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
23.2.2009 7:27:38   
sonček33
Oktavija draga, samo da si ok. Ja, to so hormoni, sigurno. Sem tudi sama imela taka obdobja. Bo minilo. Sploh zdej, ko pride pomlad, brezs skrbi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
23.2.2009 7:29:03   
sonček33
trinity - ja ti pa že finiširaš...jupi...komaj čakaš kajne? uf bo lepo, pa pomlad bo že in boste kmalu šli ven in uživali

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
23.2.2009 7:30:34   
sonček33
Miška - a ste ok? a se ćuvaš? morš bit pridna veš?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
23.2.2009 7:31:08   
sonček33
Erin ne izivaj z regratom, ker se bo slabo končalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
23.2.2009 7:32:47   
sonček33
piokica36 - upam, da je ne bo in da je to vajin mesec

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
23.2.2009 7:36:09   
murkica
Pikica čakam današnje poročilo!! Upam, da je bil debel +!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
23.2.2009 9:19:30   
Anonimen
jutro!
kakšne lepe maškare,pa sončke tvoj lovro je res pravi cukrčekuser posted image
jaz sm pa dans ponoč postala še enkrat tetauser posted image
mi mamo sončka sam mi je mal hudo k ne smem it nč vnuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.