|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
23.2.2009 9:26:24   
murkica
Kaj je zdej punce, a danes se pa ne boste nič javljale?

Dajte no kaj napisat... Meni je zaenkrat še dolgčas v službi in bi prav rada, da kaj napišete, da se malo zamotim z vašim pisanjem...
No mene so danes zjutraj že pošteno zasrbeli in prsti in sem hotela narediti testek. Ampak moram priznati, da me je bilo tako strah, da ga nisem naredila ampak sem se samo oblekla in sem se odpravila v službo... Sej vem cvikarca sem :=)

Ne vem, morda pade jutri, če se bom opogumila. Moj me že heca, da se čisto drugače obnašam in da bo mogoče res kaj na tem... No apetit se mi je noro povečal, tako, da moram prav paziti, da se ne nažiram. (no amapk res je tudi, da me tudi PMS pripravi do žrtja)... Potem lulam itak veliko, ampak je res tudi to, da jaz sama čez dan veliko spijem in je to lahko razlog. Potem me pečejo bradavice, prav zelo, zelo zopern občutek je, tako, da mi gre že modrc na živce... No drugih pa ni, razen tega, da ne morem spati... Tako, da je lahko za vse kriva psiha in mi bo po dolgem času ponagajala, lahko pa da se nama bo končno uresničila želja in bova zagledala user posted image ...

Povejte mi, če ste bile kaj v maškaradi? Midva nisva bila, ker moj nikoli noče iti in se vsako leto temu na polno izogne. Se bom mogla kej s prijateljicami dogovorit, pa bomo šle vn brez moških in se bomo sigurno luštno imele...

Nič, jaz grem naprej delat upam pa, da se katera od vas prebudi in napiše kaj malega na naši borbi...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
23.2.2009 9:29:17   
murkica
Larilu čestitke!!!
Kako pa je kaj drugače s tabo? Se je zdravje kaj izboljšalo?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
23.2.2009 9:45:03   
pikica36
hoj punce hvala za pestke in lepe željeuser posted image user posted image
M še niuser posted image  znaki pa taki kot pravi murkica- lahko je tud pmsuser posted image
testa danes nisem delala (ga nisem imela doma- še srečauser posted image user posted image ) bom še počakala kak dan , ker nimam nekega filinga.
murkica tudi zate stiskam pestke, da zagledaš user posted image , koliko ti pa zamuja.moja bi mogla prit v soboto, ker je točna ko urca(običajno)user posted image lahko pa, da se ji je tokrat sfuzlalo

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
23.2.2009 9:49:05   
Anonimen
murkica hvala!boljš nisem k zdej še smrkam in še težje diham,na bolečino sm se pa že navadila tko da bom že preživela ampak kljub bolečinam in vsemu tem mi je pa najbolj smotan to k mi je skoz ampak res skoz slabouser posted image
jaz držim pestke da boš zagledala user posted image user posted image user posted image
a se je gigi kej oglasila?meneki cajta ni bilo pa upam da je ni preveč potrlo in da gre zdej spet s polno paro naprejuser posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
23.2.2009 11:44:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

a se je gigi kej oglasila?meneki cajta ni bilo pa upam da je ni preveč potrlo in da gre zdej spet s polno paro naprejuser posted image

ja sej je javila ,smao je napisala da se bo bolj malo javljala ,bo dala RR malo na stranski tir-da bo pa mislila na vseuser posted image

žiži:drži se

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
23.2.2009 11:46:13   
ledenka
se samo javim, da ne dobim plavega user posted image  kje pa je naša pikicaOOOOOOO s svojimi kaznimi?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
23.2.2009 11:46:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!

jaz sm pa dans ponoč postala še enkrat tetauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
23.2.2009 12:48:48   
spelka12
larilu "ponovna" tetka čestitam user posted image user posted image
murki a nimate nobenih igric na šihtu? jest skoz karte igram user posted image
oktavija a si že kej boljše volje danes? To ni depresija, hormoni so. Pa še na slabše gre lahko user posted image . Nč se sekirat, pridno počivaj pa bo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
23.2.2009 13:18:54   
murkica
Ma mamo, samo nisem smela tko očitno pokazat, da nimam kaj za delat user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
23.2.2009 13:40:38   
sonček33
larilu  - čestitke za nečaka.kako mu je pa ime?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
23.2.2009 13:42:44   
sonček33
murkica -evo prej nisem uspela pridt do računalnika, čeprav je Lovro pridno spal, ampak si moram pumpat melko pa to jemlje čas, pa mal sem pospravila po stanovanju, naredila en mal fotoknjige...

veš kaj murkica - jaz ti tako iskreno in iz srca privoščim, da zagledašuser posted image ...jutri pa le naredi test

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
23.2.2009 13:44:18   
sonček33
špelka - kaj počneš? a delaš?

erin in beyba  - kako malčka?

žižek - pogrešamo te

kje je aqua?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
23.2.2009 13:54:34   
Anonimen
sonček nečakinji je ime Naya,je pa kolegica rodila v istem času tko da smo dobili še enga dojenčka Davida ob skoraj isti uri kot nečakinjo Nayo,k da bi se zmeniluser posted image
punce ne mi zamerit na FB če vam nič ne pišem k sm vas res že vse pobrkalauser posted image sej za nekatere vem ktere ste za druge pa mal strpnosti prosimuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
23.2.2009 14:41:52   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Erin ne izivaj z regratom, ker se bo slabo končalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jah..zna biti da se ga bom toliko prenajdela da mi bo res slabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
23.2.2009 14:47:16   
sonček33
Jah..zna biti da se ga bom toliko prenajdela da mi bo res slabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nesramnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej jaz si ga bom tudi privoščila
pol čez kak mesec

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
23.2.2009 15:18:00   
Anonimen
Hej bejbe... Jaz grem pa danes po pomivalca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje... Kupila sem si AS, pa ne slišim NIČ user posted image user posted image   Kaj je najboljši prevodnik za poslušanje? Verjetno na slišati ali ne vplica tudi debelina "zimske" odeje zato pa nič ne slišim, ampak sem pripravljena vztrajati, če mi kera zaupa ker prevodnik je najboljši user posted image user posted image user posted image   Vem da ste nekatere to imele oz. imate pa sem se kar na vas obrnila user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
23.2.2009 15:39:12   
Stella Rossa

Lep pozdrav punceuser posted image

Pa da še tu pojamram:

Lepo prosim, če mi lahko katera pomaga pri moji težavi. Danes sem si malo pregledala prsi (vsake toliko časa jih pač malo prekontroliram) in ko sem prečekirala še izcedek iz bradavic( rahli stisk) sem vidla da mi iz leve pride zelena kapljica ......zdaj sem kar malo panična, klicala sem v ginekološko ambulanto in moram poklicat čez eno uro, ko bo doktor dosegljiv in mi bo povedal kaj naj naredim. A je mogoče že katera opazila pri sebi kaj takega? Jaz sem pomislila da ni to mogoče kak stranski učinek, ker jem elevit???' Srčno upam, da je.

Lp   Tatjana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
23.2.2009 15:41:48   
beyba
živa če nimaš nič drugega pri roki je tut olivno olje dobro, ali pa mandlejov olje....drugače se pa dobi tudi poesebni gel, ki je tut za pulzmetre...pa je super prevodnik...Glede na to kolk si noseča, moraš iskat direktno nad sramnimi dlakami nič više, ker potem normalno da nič ne ujameš, zdej je še tko mali pa tako nizko da tudi v spodnjem delu trebuščka še ni, tako  da si ga tut čutla-skori nemogoče no...sploh pa da bi ga tvoj čutil, ga ne bo še vsaj do 25 tedna, ker praviš da maš malo oblogic...ampak vse pride ne se sekirat...

SOnček kako mali priden....

Erin  Kako s pregledom za našega Tilna...pa slikice od maškarc bi...

Oktavia ti kar počivaj pa počakaj da mal minejo teli hormončki , da se jih telo navadi-za pogovor smo me tuki, če pa bo res hudo, pa se posvetuj z G ti bo dala napotnico za profesionalno pomoč....

Špelči a pol si že nalol profesionalc na kartah....user posted image user posted image user posted image user posted image

Benkica-še malo pa se gre nazaj delat...a komi čakaš a ne....no sre,čet,pet-se lahko še kaj zmenva za sprehod kaj praviš....

JAzzika tebe je zadnje čase mal mal tuki, kam si nam pobegnila

Murkica, joj upam da je to to pa da mate plusek....

Pikica36 sem brala pa brala pa brala pa zdej ne vem a je črtica, a ni...kaj zdej....hitro cb delat!!!!

trinity, sonček 85 še malo še malo.....

Ostale nosečke božite,božie, pa merkite se  (lednka, se*, larilu, nončika....)

vse ki vas nisem omenla user posted image en več kot za vas ki sem vas omenla

Ela ma pa oko ko mike tayson-se je z mizo boksala, pa miza po prvi rundi vodi user posted image bogica.....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
23.2.2009 15:44:45   
Anonimen
hej beyba thanks!!!  Dej reci samo še, kje se ta gel kupi? V lekarni?

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
23.2.2009 15:48:01   
sonček33
živa ja v lekarni, je pa z oljem čist ok, tako da ti ga ni treba kupovat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
23.2.2009 15:48:12   
benika
Benkica-še malo pa se gre nazaj delat...a komi čakaš a ne....no sre,čet,pet-se lahko še kaj zmenva za sprehod kaj praviš....

Komot, če le ne bo snega.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
23.2.2009 15:48:35   
beyba
stella rosa...jst ti na žalost ne morm povedat nič pametnega...Sem tudi jedla pred nosečnostjo elevit, namesto tifola, sam mi je blo po njem grozno slaob, tako da ga nisem mogla več jest in dokler nisem bla noseča ene 12 tednov, ni nič kapljalao in curljalo tudi ob stisku ne...nato pa. Tako da prvič slišim za kaj takega....mislim pa da ni nič hujšega....Mi je pa pomoje mami rekla da že potem ko sva bli s sestro veliki, ji je iz bradavice če je stisnila še kaj pokapljalo-pravkar preverjeno potelefonu ja je ja...tako da pomje te ni treba nič skrbet....glede na to da imaš že enega otroka....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
23.2.2009 15:49:15   
Anonimen
ok hvala pupe... Zdej bom poskusla še z Lumpijem, prej sem pa z mandljevim oljem user posted image user posted image user posted image

Držte pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica36 in Murkica.. ČAKAMOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica pa je na smučanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da se je imela lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
23.2.2009 15:51:00   
sonček33
stella rosa - ne znam ti pomagat, upam pa, da je vse ok in da to ne pomeni nič konkretnega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
23.2.2009 15:51:45   
beyba
aja stella rosa da boš bolj mirna kar vprašaj še zdravnika....

Benkica-jutri greva prababico z elo pogledat-ji obljubljava že full dolgo časa...veš kaj če bo pa sneg bosta pa na kavo prišla-ma Ela sigurno kako igračo, ki bo tudi jakobu všečuser posted image user posted image user posted image

Živa kupi se pomoje tut v vseh otroških trgovinah-pikapoka,bejbicenter.... ampak je olje res ok....brezveze zapravljat.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.