|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
24.2.2009 12:20:40   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Nončika... Kje si pa ti vidla da smo se razpisale? Te že dolgo ni blo?

pošteno nisem spremljala že ene par dni. samo na hitrico. pol se pa nabere.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
24.2.2009 12:22:49   
ledenka
murkica, bejž lulat! user posted image user posted image user posted image  

jaz grem pa jeeeeest, reeeegraaaat user posted image  pa potem še po krofe, njami!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
24.2.2009 12:42:15   
benika
Nisem delala testa... Sem preveč poscana.. Me je preveč strah... Če se opogumim sigurno sporočim rezultat...

Pa dobr no, a ti češ, da nas kap zadaneuser posted image Bejž lulat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
24.2.2009 13:00:27   
murkica

Murki a ni negotovost hujša? Dej no opogumi se in nam sporoči veselo novičko user posted image user posted image user posted image user posted image   Je običajno da ti M zamuja?

Ma pri meni se je že svašta dogajalo... Samo ta mesec imam dejansko res upanje, da bo kaj, ker temperatura ni padla oziroma se je še za eno malenkost povečala... Tako, da morda pa bo kaj na tem... Samo ne znam vam povedati kako me je strah. Že če bom zagleala plus se bojim tega, da bo šlo potem zopet vse naprej in bo veselje brez pomena... Ko se ti enkrat to zgodi se mi zdi, da človek kar ne more biti miren... Ma ne vem no.. Morda ga naredim popoldne al pa jutri... Bom videla... Moj vedno pravi, da če je pravi plus,  bo tako zdaj, kot čez teden dni...

No vidte, tko vas človek saj vidi na RR-ju, ko se kaj takega odvija... user posted image

jazzzi packa spet omenjaš regrad... jaz bi ga tut jedlauser posted image

Bova pa z mojim danes jedla piščančka s smetano in sirom v pečici in njokeuser posted image  Komaj čakam!!!

A veste kaj sem vas pa hotela vprašat, jaz vedno tik pred predvideno M začnem neki komplicirat s hrano, ker sem prebrala, da se marsikaj ne sme jesti pa bi zdaj vas nosečke oziroma mamice vprašala, čemu ste se resnično odpovedale. Ker jaz namreč kakšen teden pred predvideno M namreč nikoli ne jem majoneze, paštet, raznih salam in podobno. Pa me zdaj zanima kaj je res treba upoštevat? Ker moja G mi je rekla, ko sva se pogovarjale o tem, da načrtujemo dojenčka, samo da naj se izogibam domačim suhim salamam in pršutu(česar pa tako ali tako ne jem) ter da naj fino perem sadje in zelenjavo, drugega pa nič... Pol pa človek svašta prebere, da nej nebi jedel morskih sadežev, pa ne vem česa pe vse... Tko, da sem kar mal zmedena kar se tega tiče...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
24.2.2009 13:18:50   
Anonimen
Murkica te popolnoma razumem. Pri meni je tudi enkrat šlo naprej. Ampak to je stvar, kateri ne smeš pustiti vpliva. Čez to je treba it. Če bi tako razmišljali, potem se polovica punc ne bi smela veseliti nosečnosti user posted image

Naredi testeka, ker je tale negotovost slabša od gotovosti. Ne išči izgovorov in se vzami v roke, ter polulaj testek. Sploh ker vidim, da so tudi ostali znakci še.... user posted image user posted image

Navijam zateeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se odpovedala morskim sadežem (razen kalamarom), pa še to menda da so samo školjke problematične, jetrcam, pašteti jetrni in na začetku ko še nisem vedla da sem tokso že prebolela sem se odpovedala pršutu, šunki, suhim salamam predvsem pa bifteku. Izogibam pa se tudi gorgonzoli ampak mislim da bolj iz svoje previdnosti kot iz neke bojazni.

LULAAAAAAAAAAAAT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
24.2.2009 13:28:23   
benika
bi zdaj vas nosečke oziroma mamice vprašala, čemu ste se resnično odpovedale.

Nobeni stvari. Kar mi je pasalo, to sem pa jedla, tudi majonezo, biftek, pršut...Načeloma te stvari same po sebi niso tako nevarne, kot npr. solata iz vrta, če ni dobro oprana.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
24.2.2009 13:54:30   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: benika

bi zdaj vas nosečke oziroma mamice vprašala, čemu ste se resnično odpovedale.

Nobeni stvari. Kar mi je pasalo, to sem pa jedla, tudi majonezo, biftek, pršut...Načeloma te stvari same po sebi niso tako nevarne, kot npr. solata iz vrta, če ni dobro oprana.

V primeru da toksoplazmoze nisi še prebolel, ti te stvari odsvetujejo- salame, majonezo, biftek,... ker naj bi se ta bakterija zadrževala v surovih mesnih jedeh in neoprani zelenjavi... je pa nevarna za otroka v nosečnosti in lahko okužba med nosečnostjo povzroči veliko škode, vodena glava,.. tudi smrt otroka..... Solato lahko ješ vendar jo moraš dobro oprati, tudi muce lahko čohaš ampak isto velja z a njih - si po tem umiješ roke..v kolikor so le hišne mačke ni nevarnosti oz je zeloooooooo majhna da toksoplazmozo prenašajo..
V kolikor si bila s to bakterijo že nekoč okužena si na njo pozitivna in ima tvoje telo že proti telesa zanjo in ni nevarna plodu...
Zato te tudi na začetku nosečnosti testirajo nanjo in v kolikor si negativna se tej hrani poskušaj izogibati...če si pa pozitivna sta pa dve variati - glede na  ne vem kaj v krvi se razvidi ali je okužba sveža - to te pošljejo naprej na dodatne preiskave, lahko pa je okužba stara in ni nevarna in lahkoješ kar češ..

Tolk jaz vem od tega ko sem dobesedno preštudirala gradivo glede tega, saj imam mačkonko doma in sem hotela točno vedeti VSE glede tega...
Upam da sem kaj pomagala..

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murkicaaaaaaaaaa - PEJT DELAT TEEEEEEEEEST!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAvijam, navijam, navijam!!!Go murki, yo murki!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 24.2.2009 13:56:04 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
24.2.2009 13:58:03   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Nisem delala testa... Sem preveč poscana.. Me je preveč strah... Če se opogumim sigurno sporočim rezultat...

Pa dobr no, a ti češ, da nas kap zadaneuser posted image Bejž lulat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
24.2.2009 14:01:39   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

A veste kaj sem vas pa hotela vprašat, jaz vedno tik pred predvideno M začnem neki komplicirat s hrano, ker sem prebrala, da se marsikaj ne sme jesti pa bi zdaj vas nosečke oziroma mamice vprašala, čemu ste se resnično odpovedale. Ker jaz namreč kakšen teden pred predvideno M namreč nikoli ne jem majoneze, paštet, raznih salam in podobno. Pa me zdaj zanima kaj je res treba upoštevat? Ker moja G mi je rekla, ko sva se pogovarjale o tem, da načrtujemo dojenčka, samo da naj se izogibam domačim suhim salamam in pršutu(česar pa tako ali tako ne jem) ter da naj fino perem sadje in zelenjavo, drugega pa nič... Pol pa človek svašta prebere, da nej nebi jedel morskih sadežev, pa ne vem česa pe vse... Tko, da sem kar mal zmedena kar se tega tiče...

Za morske sadeže prvič slišim da naj se nebi jedli..meni so še celo svetovali naj jem veliko ribic,.zaradi vsebnosti B-vitamina... Glede meska in zelenjave sem napisla v prejšnjem postu, jaz sem bila pozitivna na tokso in sem jedla vse..

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
24.2.2009 14:17:39   
ledenka
vidim, da ste spet pri hrani user posted image  

školjke so od morskih sadežev nezaželene, ostalo je pa ok. edino tuno, mečarico in morskega psa naj ne bi jedli več kot 1x na teden zaradi visoke vsebnosti živega srebra. pa seveda se odsvetujejo toplotno neobdelane ribe (suši, prekajen losos).

majoneza ali karkoli s surovimi jajci se odsvetuje zaradi salmonele, ki je v nosečnosti lahko precej škodljiva. odsvetuje se tudi izdelke iz nepasteriziranega mleka, zaradi listerije - tu velja predvsem za domače mleko, tisto v velikih obratih naj bi bilo pregledano. enako velja tudi za druge hitro pokvarljive zadeve.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
24.2.2009 14:41:45   
aqua77
Dober dan vsem skupaj!

Jaz sem se vrnila s smučanja nazaj na delovna pota. user posted image  Moja M je prišla na smučanju, po nekaj dnevni zamudi in vseh možnih nosečniških znakcih, tako da se borimo naprej!!!

Pozdravček in objemček vsem!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
24.2.2009 15:05:58   
ledenka
ooooo, aquica user posted image  smo te pogrešali! škoda za M... kdaj greš zdaj naprej, na kak pregled?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
24.2.2009 15:09:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ooooo, aquica user posted image  smo te pogrešali! škoda za M... kdaj greš zdaj naprej, na kak pregled?

Ojla ajsi!!

23.3. mam G. Do takrat bo še dolga, vmes bo moj probal nardit S-gram, da bi mela takrat že rezultate...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
24.2.2009 15:10:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

sonček85 lepa sobica. Pa lep bušiiiiiiii
Hvala evo nas s pregleda,vse bp,težki smo 1900g,naslednji pregled 19.3 CTG.Dobila vse papirje za CSD in napotnico za v P

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
24.2.2009 15:18:50   
Anonimen
aqui moja.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se!!!  Samo ne obupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa je bil dopustek?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
24.2.2009 19:33:49   
Nončika
kako zatišje je tukaj!!!
a ste vse v maškarah????

evo še naša maškara

user posted image
deklica poleg vzgojiteljice

user posted image

user posted image
to je pa naša deklička s sestrično

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
24.2.2009 20:23:10   
trinity22
hojla pupe ....

Murkica lulat ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede hrane pa tako ... jaz sem jedla oziroma še jem vse, sicer prve tri mesece sem se malo čuvala oziroma do takrat ko sem zvedla da sem pozitivna na tokso od takrat sem pa jedla vse tudi suho meso in biftek, čeprav je bilo potem še ogromno govora zakaj vse to ni dobro ... pa sem se potem v šoli za starše čisto zasekirala kako in kaj, ampak sedaj samo upam da bo vse OK ...

nončika super maškara tale vaša mala princeska

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
24.2.2009 20:55:41   
miska73
Lunči kje si? Ku, ku...
Dej ti men mal povej, kak je zdej s tabo pa s tvojimi baby plani.
Pa kako gre kaj vojna z bacili. A smo zdej pa že zmagali?

Pozdravček seveda tudi vsem ostalim borkam.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
24.2.2009 22:40:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

vidim, da ste spet pri hrani user posted image  

školjke so od morskih sadežev nezaželene, ostalo je pa ok. edino tuno, mečarico in morskega psa naj ne bi jedli več kot 1x na teden zaradi visoke vsebnosti živega srebra. pa seveda se odsvetujejo toplotno neobdelane ribe (suši, prekajen losos).

majoneza ali karkoli s surovimi jajci se odsvetuje zaradi salmonele, ki je v nosečnosti lahko precej škodljiva. odsvetuje se tudi izdelke iz nepasteriziranega mleka, zaradi listerije - tu velja predvsem za domače mleko, tisto v velikih obratih naj bi bilo pregledano. enako velja tudi za druge hitro pokvarljive zadeve.

No tako takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murkicaaaa - držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelka in špelkica junior(mora bit, da bo imel Tilen ženkouser posted image ) - pazita nase...user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
24.2.2009 23:24:33   
Erin
TAKO PESMICO SEM DOBILA .....

Spet prišel je tisti pomladni dan,
ko treba dat bo zimske gate stran,
si treba bo nadeti tangice
in lepe pisane rožaste špangice.
A kaj se čudo čudno tu godi,
tangice premajhne so za številke tri!
Le kako se je to zgodilo,
da telesce se je tako poredilo?
Je bilo predolgo zimsko spanje,
zdaj pa je porazno tole stanje.
Nič ne pomaga jok in stok,
treba bo v nov naskok!
Zdaj sta na vrsti regrat in solata,
da bo spet manjša zadnja plata,
pa treba stopit bo na planine,
da lepše bodo te obline.
Saj zdaj je konec dolge zime,
fantje že cedijo sline,
zato le pazi draga punca,
da se špeh okrog ne gunca...

IN TAKO SEM ODGOVORILA ....

Pri meni se vseskozi gunca,

tud' kmet ma raj' debel'ga junca,

airbag je tud' priporočljiv,

če hočeš biti manj ranljiv.

In pa: vemó, da suhe babe

so prepogosto volje slabe,

nataknjene in neprijazne

in mlahave kot vreče prazne.

Poskusi sam in videl boš,

kako lahko gre vse na nož,

če moraš dan za dnevom biti

sestradan in z vrvico v riti.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
25.2.2009 0:10:01   
gigi1
Oj lubice. Sam polubčkat sem vas prišla.

Murki navijam user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
25.2.2009 7:01:55   
oktavija
Jutrček!

Evo mene na hitrem raport! Jaz sem veliko bolje kot sem bila!!!!user posted image  Hvala vsem za tolažbo!!!user posted image user posted image

Jutri imamo Nuhalno v Domžalah...potem pa gremo v BTC LJ pogledat Chiccotov trikolesnik, da vidim kakšen je v živo, da si ga lahko kasneje naročim preko neta...
Za informacijo... ta voziček stane v trgovini 726,00 EUR na spletu pa 495,00 EUR (+30,00 EUR poštnine iz italije)...zdaj pa rečte da trgovci ne služijo...
Edini voziček, ki ima na spletu in v trgovini isto ceno je JANE..., user posted image nažalost, ker je meni najbolj všeč... 

MAškore so bile spet čudovite!!!!!

Murkica a si že lulala? Dej sporoči , da se še me veselimo s tabo!!!!user posted image user posted image

Gigi1 lepo da si se oglasila in pošiljam poljubčke nazaj!!!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
25.2.2009 7:30:08   
murkica
Nisem lulala... Ma sej še sama ne vem zakaj, ampak kar nekaj čakam... Včeraj si nisem upala, danes pa nisem imela časa, ker sem že tako zamujala v službo in nebi bilo mogoče, da bi se še test spravila delat...

Ma ne vem no...
Vidim, da niste kaj veliko pridne in da ste komaj kaj napisale... Jaz sem tako utrujena, da je kaj, saj sem včeraj na koncu delala do poznih ur, danes pa mi je budilka zvonila ob 6:30, tako, da je bilo ustajanje pol kar težavno...

Se jevim še čez nekaj časa, ko pridem malo k sebi... Papa...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
25.2.2009 8:36:18   
Anonimen
Oktavija držimo pestke za nuhalno danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murkica.... Sploh te ne bom več spraševala če si lulala al ne, ok? Ko boš pripravljena sporoči veselo novičko.

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
25.2.2009 8:40:59   
murkica

Murkica.... Sploh te ne bom več spraševala če si lulala al ne, ok? Ko boš pripravljena sporoči veselo novičko.

zmenjeno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.