Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:31:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: bamby stipe, dan D je bil na gradu Snežnik! Kdaj bomo pa kakšno vajino videli???? Sefla jih skriva... in se je zarekla, da jih ne da gor , da ne vidte kolk sm grd Pa ne laži no, sem smo te vidli, da te je sama lepota. Točno, kičast je, zato ga pa skrivam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:33:28
|
|
|
|
blaža
|
Jaz mam pa rada kič.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:36:50
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 dobro jutro naš je že v varstvu. jaz sem full prehlajena,lije z nosa. Samo,da ni vročine. jaz začnem pa delati naslednji teden in to na petek. :) Misar boga Lana,upam,da se čimprej pozdravite. Grem zdaj malo stanovanje v red spravit.. petek sem jaz prakticirala za prvi delovni dan in je prav super... dvakrat se obrneš pa je že konec in vikend
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:37:47
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Jaz sem tud že v pogonu, ampak zaenkrat še v domačem okolju Kok se mate fino k se lahko javljate iz šihta jaz grem še lulat komaj lahko no ja, saj bo bolj... ko bom enkrat v drugi službi Zdaj grem dat pupi zajtrk, čakava da se mleko ohladi... Lep dan! ne se sekirat... vsaj pri meni je to začasno zdaj sem pa na malici in malo srfam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:38:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Jutro ... Mi imamo doma čisto katastrofo ... Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:39:35
|
|
|
|
blaža
|
Kaj ma kdo recept za delat marmelado iz pomaranč z fruktozo? To bi se jaz lotla, ki imam vse doma, pa še cajt je za pomaranče.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:39:37
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ELMA VICI IMEL JE SREČO Salje Fata Muja u grad, da pronaðe nesko kontracepciju. Doðe u ljekaru i kaze: - Dali imate kakvu kontracepciju ? - Imamo !! I baci tri kondome: - Kojeg zelite ? Bjelog, crnog ili Paja Patak ? - Pa dajte crnog ! Posle devet mjeseci rodilo se crno djete. Kat ovo djete pocne da prica, vidi razliku od brata i seke i pita oca: - Tata zasto sam ja crn a svi bjeli ? - Suti, imao si srece; mogo bi biti i Paja Patak !! Zadnje ure Ženska gre na redni zdravniški pregled. Zdravnik ji po pregledu pove, da bo živela samo še dvanajst ur. Ko pride domov, vse razloži možu in si zaželi, da bi zadnjo noč imela najbolj divji, nori seks, ki bo trajal vse do jutra. Mož pa odvrne: "Lahko je to tebi reči. Tebi jutri ni treba vstati."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:40:03
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Jutro ... Mi imamo doma čisto katastrofo ... Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše? ojoj, čim prej se pozdravite... Jaz se grem oblečt, potem greva pa s tamalo in taščo na špancir do moje službe, da nesem vlogo pa še za uniforme bi mogla it pogledat v omarco... upam, da so ok Papa Kje pa ti delaš, da maš uniformo? v bolnici... sem zdr. administratorka če me pogledaš sem taka kot dohtar - vsa v belem Bamby vauuuuuuuu, lepe slikce pr nas v air forcu al pa pr kiflcih bi mogla bit... ... tam mamo tud uniforme zrihtej kej, pa te zamenjam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:40:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz mam pa rada kič. na slikah sva z Josipom Brozom Titom... ENAKA, Sefla je pa kot Milka Planinc, k je bla 50 let mlajsa... in sva K I C A S T A....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:42:28
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Da vam še jaz pokažem nekaj mojih skenirani poročnih slikc lepa sta pa a je to grad snežnik tam je res lepo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:42:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Jutro ... Mi imamo doma čisto katastrofo ... Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše? ojoj, čim prej se pozdravite... Jaz se grem oblečt, potem greva pa s tamalo in taščo na špancir do moje službe, da nesem vlogo pa še za uniforme bi mogla it pogledat v omarco... upam, da so ok Papa Kje pa ti delaš, da maš uniformo? v bolnici... sem zdr. administratorka če me pogledaš sem taka kot dohtar - vsa v belem Bamby vauuuuuuuu, lepe slikce pr nas v air forcu al pa pr kiflcih bi mogla bit... ... tam mamo tud uniforme zrihtej kej, pa te zamenjam jaz mam pilotski kombinezon i se grem stavt da teb bolj pase kot men
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:43:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz mam pa rada kič. na slikah sva z Josipom Brozom Titom... ENAKA, Sefla je pa kot Milka Planinc, k je bla 50 let mlajsa... in sva K I C A S T A.... tita se še spomnem, Milke Planinc, pa ne. A maš kako fotko za prilimat?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:43:43
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: bamby Da vam še jaz pokažem nekaj mojih skenirani poročnih slikc lepa sta pa a je to grad snežnik tam je res lepo... ni treba odgovarjat, sem prebrala da sem uganila
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 26.1.2009 11:53:42 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:46:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz mam pa rada kič. na slikah sva z Josipom Brozom Titom... ENAKA, Sefla je pa kot Milka Planinc, k je bla 50 let mlajsa... in sva K I C A S T A.... tita se še spomnem, Milke Planinc, pa ne. A maš kako fotko za prilimat? samo zaro s pepelom... s pogreba ... se lih faca ne vid...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:47:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz mam pa rada kič. na slikah sva z Josipom Brozom Titom... ENAKA, Sefla je pa kot Milka Planinc, k je bla 50 let mlajsa... in sva K I C A S T A.... tita se še spomnem, Milke Planinc, pa ne. A maš kako fotko za prilimat? neumorni ste
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:48:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz mam pa rada kič. na slikah sva z Josipom Brozom Titom... ENAKA, Sefla je pa kot Milka Planinc, k je bla 50 let mlajsa... in sva K I C A S T A.... tita se še spomnem, Milke Planinc, pa ne. A maš kako fotko za prilimat? neumorni ste Ne sej jaz nisem tako radovedna. Mi se je pa fajn zabavat tlele.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:53:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz mam pa rada kič. na slikah sva z Josipom Brozom Titom... ENAKA, Sefla je pa kot Milka Planinc, k je bla 50 let mlajsa... in sva K I C A S T A.... tita se še spomnem, Milke Planinc, pa ne. A maš kako fotko za prilimat? neumorni ste Ne sej jaz nisem tako radovedna. Mi se je pa fajn zabavat tlele. sej to sem mislila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:53:04
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: bamby stipe, dan D je bil na gradu Snežnik! Kdaj bomo pa kakšno vajino videli???? Sefla jih skriva... in se je zarekla, da jih ne da gor , da ne vidte kolk sm grd Ah dej dej dej ...... saj se ja poznamo, al je kako drugače ???? Šefli pa en o dobro kosilce skuhaj, pa z ji ustreži, pa se bo umehčala . dolenjka, ti pa mal bremzaj, saj se te stipe boji kot Planinčeve včasih IZVIRNO SPOROČILO: blaža bamby, zelo lepe slikice, se te pa nisem take predstavljala. Sem mislila, da si temnolasa z kratkimi lasmi, pa ne vem od kod mi to. To pa tudi jaz ne vem, od kod ti to, da sem temnolasa . Od vedno sem blond, pa še umetno zraven Jaz sem iz vrtca. Sem zaenkrat pobrala le starejšega otroka, mlajša se pa še zabava . No, zdaj verjetno končuje kosilce in se bo spravila pančkat, pol jo bo pa ati pobral spotoma na poti domov . Bo že naspana in upam, da tudi dobre volje!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:54:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj ma kdo recept za delat marmelado iz pomaranč z fruktozo? To bi se jaz lotla, ki imam vse doma, pa še cajt je za pomaranče.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:55:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz mam pa rada kič. na slikah sva z Josipom Brozom Titom... ENAKA, Sefla je pa kot Milka Planinc, k je bla 50 let mlajsa... in sva K I C A S T A.... tita se še spomnem, Milke Planinc, pa ne. A maš kako fotko za prilimat? neumorni ste Ne sej jaz nisem tako radovedna. Mi se je pa fajn zabavat tlele. sej to sem mislila kdor ma cajt, ga pač ma no pa sej tudi tebi ni hudega kot vidim.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:56:01
|
|
|
|
Blacky*
|
Ati je danes Vala oddal v vrtcu, čez kako uro ga bo pa že pobral, ker je ravnokar končal s sestankom in bo lahko prej v vrtcu kot jaz držte pesti, da bo vse ok in da ne bomo hitro bolni za vse bolančke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:56:25
|
|
|
|
Blacky*
|
grem delat papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:58:23
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Jutro ... Mi imamo doma čisto katastrofo ... Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše? ojoj, čim prej se pozdravite... Jaz se grem oblečt, potem greva pa s tamalo in taščo na špancir do moje službe, da nesem vlogo pa še za uniforme bi mogla it pogledat v omarco... upam, da so ok Papa Kje pa ti delaš, da maš uniformo? v bolnici... sem zdr. administratorka če me pogledaš sem taka kot dohtar - vsa v belem Bamby vauuuuuuuu, lepe slikce pr nas v air forcu al pa pr kiflcih bi mogla bit... ... tam mamo tud uniforme zrihtej kej, pa te zamenjam jaz mam pilotski kombinezon i se grem stavt da teb bolj pase kot men
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 12:00:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz mam pa rada kič. na slikah sva z Josipom Brozom Titom... ENAKA, Sefla je pa kot Milka Planinc, k je bla 50 let mlajsa... in sva K I C A S T A.... tita se še spomnem, Milke Planinc, pa ne. A maš kako fotko za prilimat? neumorni ste Ne sej jaz nisem tako radovedna. Mi se je pa fajn zabavat tlele. sej to sem mislila kdor ma cajt, ga pač ma no pa sej tudi tebi ni hudega kot vidim. ma Sefla rastura , podela papirje... in vse frci okrog... , drgac, Milka Planinc je pdodbna Sanji Grohar, z Saskinimi balkoncki, in usesi Elde Viler ter znamenju na Marjane Drzaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 12:02:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz mam pa rada kič. na slikah sva z Josipom Brozom Titom... ENAKA, Sefla je pa kot Milka Planinc, k je bla 50 let mlajsa... in sva K I C A S T A.... tita se še spomnem, Milke Planinc, pa ne. A maš kako fotko za prilimat? neumorni ste Ne sej jaz nisem tako radovedna. Mi se je pa fajn zabavat tlele. sej to sem mislila kdor ma cajt, ga pač ma no pa sej tudi tebi ni hudega kot vidim. ma Sefla rastura , podela papirje... in vse frci okrog... , drgac, Milka Planinc je pododbna Sanji Grohar, z Saskinimi balkoncki, usesi Elde Viler in je imelaznamenje tko kot Marjana Drzaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.