|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
26.1.2009 14:04:06   
blaža
A sladoledar pa nisam boga mi!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
26.1.2009 14:05:43   
blaža
No ma ta moja žilca res prihaja iz Srbije in Bolgarije.

No jaz sem take krvi: Bolgarija, Srbija, Rusija, pa Slovenija. Prava Balkanka!user posted image

No Slovenske lepote pa nisem lih, ker sem tatu podobna.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
26.1.2009 14:07:20   
blaža
Moja baba dol( na žalost je ni več tle, je v drugi dimenziji in me čaka), je dajala nasvete in recepte po vsej vasi in vse so hodle k njej spraševat kako ji to in ono rata.user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
26.1.2009 14:09:25   
misar
evo od zdravnika...

tamala ima virusno okužbo...spet novo user posted image user posted image tko, da nič čudnga da AB ni prijel, ker ni bla bakterijska okužbauser posted image od dohtarce na dežurnem, da mi je sploh dala potem AB za brez veze user posted image user posted image .

sva dale vseeno danes kri, da vidimo, če je vse ostalo ok. tamala je čist obnemogla, ko sva prišle domov in nina brez kosila že od 12:30 (jedla je nazadnje ob 9h zjutraj)...ah moja ubožica user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
26.1.2009 14:10:52   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

evo od zdravnika...

tamala ima virusno okužbo...spet novo user posted image user posted image tko, da nič čudnga da AB ni prijel, ker ni bla bakterijska okužbauser posted image od dohtarce na dežurnem, da mi je sploh dala potem AB za brez veze user posted image user posted image .

sva dale vseeno danes kri, da vidimo, če je vse ostalo ok. tamala je čist obnemogla, ko sva prišle domov in nina brez kosila že od 12:30 (jedla je nazadnje ob 9h zjutraj)...ah moja ubožica user posted image user posted image

o kriza misar, upam, da pridete čim prej k sebi in ozdravite.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
26.1.2009 14:13:59   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Rabim en nasvet.

Moja tašča me je vprašala, da kaj naj kupi Blažu za RD. Nimam pojma.

Imamo že: tricikel, pametnega kužka, pametno knjigico, poganjalca, za oblečt mam dovolj, duplo kock mamo fulll, knjigic mamo tudi dosti, pelušev na tone, žogo za skakat tudi, lončke za enega na drugega mamo, za različne like vstavljat mamo, za motoriko tisto igračo, ko po žički furaš različne like imamo, sedež za na kolo imamo, ...

No kaj naj ji predlagam?!user posted image

Sem mislila mogoče vseeno kak komplet od duplo kock, da je še kej zraven kakšna žival, ki je mogoče še nimamo, al kej takega. Matija se še vedno ful igra z njimi, čeprav ima tudi tamale lego kocke. Jaz mam ful rada drugače kocke, ki spodbujajo  domišljijo in motoriko.

Ej nimam pojam.user posted image

Z mojo taščo sva se zmenile, da ji kupi konjička- gugalnik. Sem ga potem jaz v Pikapolonici naročila. Jaz sem ji kupila pa pametno knjigico. Mah saj imajo ti otroci že tako vsega preveč.

Moji njoki so v pečici. Ne vem kakšni bodo, ker sem naredila samo omako iz pelatov, nobene zelenjave (pa bi lahko papriko noter zrezala- jaz butelj), nobene slanine ali šunke....samo skuto in sir sem povrhu potresla. Izgleda dobro, kakšno je pa v resnici bomo pa kmalu videli.

elma, tvoj recept izgleda super. Pa je tale recept tudi na kulinariki, ker si tudi sliko od tam prilimala?? A lahko daš še ta link? Drugače si ga bom mogla kar skopirat, da ga sprobamo. Aja, še eno ? Ali piščanca izkoščičiš ali daš kar cele kose noter (bedra ,perutničke...) Katero meso od piščanca pravzaprav daš?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
26.1.2009 14:14:21   
misar
ja hvala blaža...sej bo, sej bo...sem pozitivna in navijam, da bo vse ok, ker drugače itak ne morem. grem neki zdej pojest, da spet 50 kil ulovim. aja blaža pa po montignacu diete niso priporočljive, ker vsebujejo preveč beljakovin, pazi, ker ledvice ful menda trpijo

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
26.1.2009 14:15:47   
bamby
misar, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej boljše. Jest ji pa ne ponujaj preveč, če hrano odklanja. Daj ji raje piti čaj, mleko......

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
26.1.2009 14:17:57   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

misar, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej boljše. Jest ji pa ne ponujaj preveč, če hrano odklanja. Daj ji raje piti čaj, mleko......

ah saj niti noče preveč jest, ona bi skoz na zizi edin visela...mam  zdaj mleka spet za izvoz user posted image user posted image user posted image ...pa hvala za lepe želje

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
26.1.2009 14:18:37   
blaža

ja hvala blaža...sej bo, sej bo...sem pozitivna in navijam, da bo vse ok, ker drugače itak ne morem. grem neki zdej pojest, da spet 50 kil ulovim. aja blaža pa po montignacu diete niso priporočljive, ker vsebujejo preveč beljakovin, pazi, ker ledvice ful menda trpijo

hvala za opozorilo, ma sej jaz nisem na dijeti, ker sem že dala čez ločevalno, monti mi je pa všeč samo zaradi polnozrnatih izdelkov in ukinitve sladkorja( čeprav ga itak v celoti jaz ne morem) . No njegovih dijetnih- oz receptov, se pa jaz ne držim. Si sama izbiram mešano kaj bom jedla, le da ni zabeljeno z moko, pa da ni belega kruha, pa polnozrnate testenine,... To mislim, da ne more škodit.

Glede antibijotikov, bi bla pa tudi jaz zelo jezna, če bi mi jih dali po nepotrebnem.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
26.1.2009 14:19:27   
Februarka08
Joj, misar user posted image pošiljam pozitivno energijo da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuuuuuuu, komaj čakam da gremo ven... se je pa princesa danes za njo že zgodaj zbudila - slabe 2 ure je spalauser posted image in mi zdej že veselo razbija... greva ji do konca kosilo narestuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
26.1.2009 14:19:49   
blaža
misar, ne sekiraj se , če ti noče jest, bo že štartala, ponavadi je vedno tako, ko so bolni. naredi ji kako juhico z gresom, al kej tako na izi. Al pa kar ji gre.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
26.1.2009 14:20:18   
Februarka08
Še ena objava in bo ful lepa številkauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
26.1.2009 14:21:25   
blaža

user posted image

Zadeva je še vedno aktualna. To soboto sem imela neodgovorjen klic, telefonska številka pa je bila: +393193260031.

Danes sem na mail dobila tole:

Spoštovani uporabniki mobilnih telefonov!
Dovolite, da vas opozorim na novo obliko kriminalnega dejanja, ki so se ga spomnili naši soevropski državljani.
Potek nelegalnega početja gre tako:
Uporabnik mobilnega telefona dobi v nekem trenutku na mobilnem telefonu neodgovorjeni klic. Do tega lahko pride tako, da telefon dejansko zazvoni, lahko pa tudi da ne. V glavnem uporabnik dobi neogovorjeni klic. Ko uporabnik mobilnega telefona pogleda številko klicatelja se le ta začne z +39..., +390..., +391..., + 392..., +393..., +394... in tako naprej. V dotičnem primeru, ki mi je zna je bila telefonska številka naslednja: +393193260045. V kolikor uporabnik ta neogovorjeni klic nemudoma izbriše, se je s tem dejanjem lepo zavaroval in storil pravilno stvar. V kolikor pa uporabnik mobilnega telefona pokliče nazaj na številko  neodgovorjenega klica pa lahko postane žrtev prebrisancev. Namreč za klic na navedeno številko je lahko uporabnik mobilnega telefona ob vsaj 2.000 EUR, oz tudi več. Določene številke iz zgoraj navedenega seznama lahko povzročijo tudi to, da uporabnik mobilnega telefona, vzpostavljenega klica ne more prekiniti in so tako stroški enormni.
Glede na dejstvo, da se število uporabnikov mobilnih telefonov, ki vračajo klice na številke kot so navedene zgoraj, iz dneva v dan veča, in da s tem uporabniki mobilnih telefonov spravijo sami sebe v finančne težave in tako postanejo žrtev nepridipravov, vas opozarjam, da na navedene številke ne odgovarjate, saj ste lahko v istem trenutku tudi sami žrtev že omenjenih nepridipravov oz. po domače povedano nategovalcev.
Prav tako pa vas naprošam, da z vsebino tega elektronskega sporočila seznanite tudi svoje znance, prijatelje, kolege, sodelavce....!
V upanju na čim manj takih nevšečnosti vas lepo pozdravljam!

Samo v vednost, če se zgodi tudi vam! Srečno! Tole sem našla, preberite si.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
26.1.2009 14:22:01   
blaža

user posted image

Še tule se piše o tem:
http://24ur.com/novice/slovenija/pozor-pred-klici-v-tujino.html

Pa še tle je enako

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
26.1.2009 14:22:40   
blaža
No zdej je pa cajt, da grem kej skuhat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
26.1.2009 14:24:03   
Anonimen
Pozdravljene,

Blaža moj mož je tut imel tak neodgvorjen klic in ko sva prejle dobila mail sva se kar malo ustrašila. Še dobro da ni klical nazaj, čeprav na Mobitelu pojasnujejo da ni res da ne moreš prekiniti klica.

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
26.1.2009 14:26:12   
misar

misar, ne sekiraj se , če ti noče jest, bo že štartala, ponavadi je vedno tako, ko so bolni. naredi ji kako juhico z gresom, al kej tako na izi. Al pa kar ji gre.

ja sej se ne sekiram, juhico ima pa ponavadi rada in ja jo že čaka, sam še nudlce zakuham, ki jih ma tud ful rada.

ja to kar si napisala za polnozrnate izdelke in bolj kot ne ukinitev cukra je pa itak zdrava prehrana in ne montignac user posted image user posted image user posted image ..jaz sem se pred in v nosečnosti ful probala zdravo prehrnjevat, zdaj pa priznam, da ful grešim...prele sem pojedla pest čokoladnih napolitank in pol čipsa...jaz se resno sprašujem kako, da se ne zredim user posted image , ker ko sem pa prej ful zdravo jedla pa še ful športala, sem morala pa res pazit na prehrano, da mi niso kile podivjale...zdaj pa takle, da se skoz otepam s temi kilami okoli 48,49.

februarka ful hvala user posted image , sej bo, sej bo...pa pravijo, da so dojeni otroci bolj zdraviuser posted image ...en teden varstva pa smo že zboleliuser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
26.1.2009 14:27:35   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ta Kljukuša zgleda kar dobro, jo bom probala enkrat nardit za moje fante.user posted image

No jaz se pa pripravljam, da se bom naučila prehranjevat po Montignaku. ma ne mislim dosti komplicirat, le bele moke in sladkorja ne nameravam uporabljat v velikih količinah.

Sem si nakupla polnozrnate testenine in polnozrnato moko.  Kruh itak jemo že dogo samo polnozrnat, z Matijo vred. Sladkarije bom probala samo omejit, ker črtat jih za celo življenje ne morem, imam pa na zalogi čokolado 78%, ki sploh ni škodljiva kot je tista, ki je polna cukra. Aja pa še krompirja ne jem , mogoče vsake toliko. No to pa samo jaz, vsi ostali pri nas doma, ga jejo.

V bistvu nič takega, samo več polnozrnatih stvari in manj cukra. Sem raje kupla fruktozo, čeprav je draga, ma sej malo za v kafe, jo maš pol itak dosti cajta.

ej, marmaljad je marmaljad... a nje mozes da znas da pravis burek... mogoć... user posted image ... i mi Siptari smo ljudi iako samo Homo Iljirikus... user posted image

Pa znam da pravim burek, tata mi je iz Srbije bre.user posted image

Njemoj ti menji Srbija... ma mi siptari smo zakonj za burek... ma civsa... mogoć user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
26.1.2009 14:30:58   
itata
misar: ja mogoče so bolj zdravi prve par mesecev... hitr se pocajtajte!! jakob je mel tud tko, najprej nosek, pol mu je šlo na ušeska, pol pa še virozo grlo... beda cel mesec. sam smo preživel. tud ni hotel jest cel teden. sam jogurt je jedeluser posted image  no sam on ma kako kilo viška na to temouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
26.1.2009 14:34:16   
blaža

Ta Kljukuša zgleda kar dobro, jo bom probala enkrat nardit za moje fante.user posted image

No jaz se pa pripravljam, da se bom naučila prehranjevat po Montignaku. ma ne mislim dosti komplicirat, le bele moke in sladkorja ne nameravam uporabljat v velikih količinah.

Sem si nakupla polnozrnate testenine in polnozrnato moko.  Kruh itak jemo že dogo samo polnozrnat, z Matijo vred. Sladkarije bom probala samo omejit, ker črtat jih za celo življenje ne morem, imam pa na zalogi čokolado 78%, ki sploh ni škodljiva kot je tista, ki je polna cukra. Aja pa še krompirja ne jem , mogoče vsake toliko. No to pa samo jaz, vsi ostali pri nas doma, ga jejo.

V bistvu nič takega, samo več polnozrnatih stvari in manj cukra. Sem raje kupla fruktozo, čeprav je draga, ma sej malo za v kafe, jo maš pol itak dosti cajta.

ej, marmaljad je marmaljad... a nje mozes da znas da pravis burek... mogoć... user posted image ... i mi Siptari smo ljudi iako samo Homo Iljirikus... user posted image

Pa znam da pravim burek, tata mi je iz Srbije bre.user posted image

Njemoj ti menji Srbija... ma mi siptari smo zakonj za burek... ma civsa... mogoć user posted image

Ja ma mi smo sizis Leskovaca! Leskovačka roštiljada, pa to ti je Južna Srbija, pa smo se tudi burek navadli delat dober!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
26.1.2009 14:35:42   
blaža
misar, pa ti si pol res suhec. Malo preveč! Ma si zdrava drugače? Če si ok, če ne boš pa morala kej narest za svoje zdravje. Mogoče pa zato, ki dojiš, da ne greš gor, da te to izčrpava.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
26.1.2009 14:36:36   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15

Pozdravljene,

Blaža moj mož je tut imel tak neodgvorjen klic in ko sva prejle dobila mail sva se kar malo ustrašila. Še dobro da ni klical nazaj, čeprav na Mobitelu pojasnujejo da ni res da ne moreš prekiniti klica.

Ja ok, tudi če lahko prekineš, ti pa lahko samo, če se javiš nabijejo kakšno cifro za plačat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
26.1.2009 14:37:55   
misar

misar, pa ti si pol res suhec. Malo preveč! Ma si zdrava drugače? Če si ok, če ne boš pa morala kej narest za svoje zdravje. Mogoče pa zato, ki dojiš, da ne greš gor, da te to izčrpava.user posted image

zdrava ko drenuser posted image user posted image user posted image res. ja trenutno sem mal presuha oz. me nič ni. ne ne izčrpava me toliko dojenje ko 1- letno nočno dežurstvouser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
26.1.2009 14:38:37   
blaža

zdrava ko drenuser posted image user posted image user posted image res. ja trenutno sem mal presuha oz. me nič ni. ne ne izčrpava me toliko dojenje ko 1- letno nočno dežurstvouser posted image

ja to dežurstvo pa vse izčrpava, čeprav nam ne grejo kg doluser posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.