bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Rabim en nasvet. Moja tašča me je vprašala, da kaj naj kupi Blažu za RD. Nimam pojma. Imamo že: tricikel, pametnega kužka, pametno knjigico, poganjalca, za oblečt mam dovolj, duplo kock mamo fulll, knjigic mamo tudi dosti, pelušev na tone, žogo za skakat tudi, lončke za enega na drugega mamo, za različne like vstavljat mamo, za motoriko tisto igračo, ko po žički furaš različne like imamo, sedež za na kolo imamo, ... No kaj naj ji predlagam?! Sem mislila mogoče vseeno kak komplet od duplo kock, da je še kej zraven kakšna žival, ki je mogoče še nimamo, al kej takega. Matija se še vedno ful igra z njimi, čeprav ima tudi tamale lego kocke. Jaz mam ful rada drugače kocke, ki spodbujajo domišljijo in motoriko. Ej nimam pojam. Z mojo taščo sva se zmenile, da ji kupi konjička- gugalnik. Sem ga potem jaz v Pikapolonici naročila. Jaz sem ji kupila pa pametno knjigico. Mah saj imajo ti otroci že tako vsega preveč. Moji njoki so v pečici. Ne vem kakšni bodo, ker sem naredila samo omako iz pelatov, nobene zelenjave (pa bi lahko papriko noter zrezala- jaz butelj), nobene slanine ali šunke....samo skuto in sir sem povrhu potresla. Izgleda dobro, kakšno je pa v resnici bomo pa kmalu videli. elma, tvoj recept izgleda super. Pa je tale recept tudi na kulinariki, ker si tudi sliko od tam prilimala?? A lahko daš še ta link? Drugače si ga bom mogla kar skopirat, da ga sprobamo. Aja, še eno ? Ali piščanca izkoščičiš ali daš kar cele kose noter (bedra ,perutničke...) Katero meso od piščanca pravzaprav daš?
|