|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
26.1.2009 9:34:12   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

Jutro ...

Mi imamo doma čisto katastrofo ... user posted image user posted image user posted image Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše?

user posted image user posted image user posted image
ojoj, čim prej se pozdravite...

Jaz se grem oblečt, potem greva pa s tamalo in taščo na špancir do moje službe, da nesem vlogo pa še za uniforme bi mogla it pogledat v omarco... upam, da so okuser posted image

Papa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
26.1.2009 9:37:25   
buči

Jutro ...

Mi imamo doma čisto katastrofo ... user posted image user posted image user posted image Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3452
26.1.2009 9:39:20   
ELMA
Evo Elma je pojedla hrenovko in
se počasi odpravljamo od doma , gremo na upravo vrtca ,
da podpišemo odločbo user posted image ...user posted image user posted image

bugnavilea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da se čim prej pocajtate .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 3453
26.1.2009 9:41:00   
buči
Jutro drugače. Aljaž je že od frizerja, pri zobarju ni hotel odpreti ust. Sva vbila še v knjižnici -  zaloga za en teden, ker bo še doma. Zdaj pa kavo pijem, potem pa v flike in v službo. Saj mi bo pasalo, samo me skrbi, kako bo maja mama z obema, ker ga zadnje čase spet nekaj serje. Je kupila za Aljaža za rito obrisat Nivea robčke za odstranjevanje ličin namesto mokreva WCpapirja. Pa je jamral, da ga vedno peče rita, ko gre pri njej kakat.

blaža, jaz pa delam v šoli, učim nemščino. Zakaj nisi malo bližje, da bi še meni naredila ene 3 torte!?!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
26.1.2009 9:43:27   
buči
se beremo še kaj zvečer, lep dan vam želim!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
26.1.2009 9:51:52   
ELMA
VICI

IMEL JE SREČO

Salje Fata Muja u grad, da pronaðe nesko kontracepciju.
Doðe u ljekaru i kaze:
- Dali imate kakvu kontracepciju ?
- Imamo !!
I baci tri kondome:
- Kojeg zelite ? Bjelog, crnog ili Paja Patak ?
- Pa dajte crnog !
Posle devet mjeseci rodilo se crno djete. Kat ovo djete pocne da prica,
vidi razliku od brata i seke i pita oca:
- Tata zasto sam ja crn a svi bjeli ?
- Suti, imao si srece; mogo bi biti i Paja Patak !!

Zadnje ure

Ženska gre na redni zdravniški pregled. Zdravnik ji po pregledu pove, da bo živela samo še dvanajst ur. Ko pride domov, vse razloži možu in si zaželi, da bi zadnjo noč imela najbolj divji, nori seks, ki bo trajal vse do jutra. Mož pa odvrne: "Lahko je to tebi reči. Tebi jutri ni treba vstati."

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
26.1.2009 10:12:35   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

VICI

IMEL JE SREČO

Salje Fata Muja u grad, da pronaðe nesko kontracepciju.
Doðe u ljekaru i kaze:
- Dali imate kakvu kontracepciju ?
- Imamo !!
I baci tri kondome:
- Kojeg zelite ? Bjelog, crnog ili Paja Patak ?
- Pa dajte crnog !
Posle devet mjeseci rodilo se crno djete. Kat ovo djete pocne da prica,
vidi razliku od brata i seke i pita oca:
- Tata zasto sam ja crn a svi bjeli ?
- Suti, imao si srece; mogo bi biti i Paja Patak !!

Zadnje ure

Ženska gre na redni zdravniški pregled. Zdravnik ji po pregledu pove, da bo živela samo še dvanajst ur. Ko pride domov, vse razloži možu in si zaželi, da bi zadnjo noč imela najbolj divji, nori seks, ki bo trajal vse do jutra. Mož pa odvrne: "Lahko je to tebi reči. Tebi jutri ni treba vstati."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
26.1.2009 10:13:34   
pina-1
samo tolko da vas pozdravim, da veste da em še šiva, čeprav mi je za uret.
moja vročonaje še samo narala in mi je niti lekadoli kej dosti ne zbijejo. kuham na 38,5 v povprečju. danes ponoči so se mi pa totalno zabasali sinusi in grem ob 11 k zdravniku. Upam, da ne pridem ven brez antibiotika, ker to je zdej too much. Me sestra sploh ni pregovarjala ( tokrat), da je gripa. MAter....

Drugače sta pa punci zdravi in pridni.  Ana ma zabasan nos in malo težje spi, ampak v principu je v redu.

Tako. Zej grem punce počasi odpravit in jih peljem k moji teti. Danes se bomo pri njej razvajaleuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
26.1.2009 10:13:51   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Jutroooooo, Carica spala do 6ih v enem kosu user posted image  user posted image  user posted image ... potem 180 aptamila in zarad kakanja vstala ob 7ih user posted image ... Sefla je na poti v sluzbo... da vrze vpogled ce je kej za delat user posted image ...

Ella, kako je u Jesenicama ?user posted image  A je se vedno najbolj sportno mesto v Sloveniji ?user posted image ... (tam so itak vsi v trenirkah, upam da ti nisi)...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je v Senozecama user posted image , a so tam tud v trenirkah user posted image  user posted image  user posted image

tudi, tudi, ma jaz nisem.user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sem vedu.... user posted image  user posted image  user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na vse zgodaj, me spravljaš v dobro voljo.

kaj pa zlatni lanac, a je kej pri vas?user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ga nosim i dobro govorim slovenstinu..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
26.1.2009 10:32:43   
dolenjka
No, pa da se še jaz javim iz službe user posted image  Sem prišla uč vržt če je kaj dela in ne boste verjele, kar nekaj user posted image  No, tako upam, da mi bo z vašo pomočjo in zaradi dela, dan hitro minil in bom kmalu pri carici.

Kot je že Stipe napisal, smo spali v kosu do 6h user posted image  user posted image  user posted image  Pa če to ni moja carica, pol pa tut ne vem kaj...Sej mami je bila v postelji do 8h, ker je Stipe vstal in jo zrihtal, pa meni 2 sendviča za našiht naredil, jabolko umil, kavico skuhal... user posted image  user posted image  user posted image  AAAAA a ste vidle kok je priden user posted image  user posted image  Zdaj veste recept, na porodniško jih dajte v naslednji user posted image  in vam res ne bo hudega.....user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
26.1.2009 10:33:40   
Februarka08
Evo, jaz sem že nazaj, tašča pa nekje po vasi tamalo sprehajauser posted image kok je fino met malo miruuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3461
26.1.2009 10:33:45   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
Bamby upam da se Anaja do konca pozdravi , a vi imate 3 tedna uvajanje , Mi dve bomo imele 1 teden , se bojim da bo premal user posted image , ne dobim več dopustauser posted image , pa imam celega , me je direktor klicu da grem takoj po porodniški delatuser posted image user posted image , komaj sem dobila od 27.1-9.2

Anaja je že s 1.1.2009 vpisana v vrtec in ker je 2. otrok, je zanjo vrtec zame brezplačen. Zato bomo pa izkoristili priliko.

ella, ti si pa danes že v službi user posted image . Kako fajn, da imate take službe, da se boste lahko tudi od tam javljale. Mene boste šele zvečer verjetno kaj slišale, ker popoldan ne bo časa. Se bom Anaji čimbolj posvetila, da bova vsaj popoldan čimveč skupaj.

bugi, imate pa res krizo doma user posted image . Da bi le bilo čimprej boljše za vse user posted image user posted image user posted image !

pina, kdaj sem ti že jaz rekla, da pojdi k zdravniku user posted image . No, da boš le končno šla, pa da bo diagnoza le viroza user posted image .

Naša noč je bila spet adijo. Pa ne da bi bila lačna, ampak zaradi zamašenega nosa. Nekaj več kot uro in pol je bila budna in vstajala iz postelje user posted image . Ta teden mi je še ena milost, drug teden bo pa druga, ker bo treba kmalu po 5 uri vstati in iti na delo user posted image user posted image user posted image . Zjutraj se je pa tudi že ob 8h zbudila. Sva pozajtrkovali, potem pa sem jo peljala v vrtec n uvajanje. Bo danes tudi prespala, če me ne bodo prej klicali iz vrtca. Sem pa cepljenje, ki naj bi ga imela danes prestavila za 14 dni.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
26.1.2009 10:53:58   
itata
jutro,
sem mislila, da bo spet konc z RR v službi. neki štekal prej. sam zdej dela.
ne boste verjele, ampak moj otrok je danes sodeloval z mano in svetom in spal od 20:30 do 4huser posted image  me je sicer 2x zbudu vmes, ker se je enkrat neki pritoževal enkrat pa butnu z nogico v ograjco, ker se je premetaval, ampak ga ni blo treba nič pedenat. se je sam zrihtu. pol sem ga pa ob 4h k sebi vzela, da je zeksal celo flaško mlekauser posted image  pol ga pa nisem prekladala, ker se je takoj naštimal lepo in spal naprej. sam me je pa KONČNO tud izučilo, ker mi je pol ob 6:30 ko sem se glih oblačla - 3 m stran od postelje, začel še napol v spanju neki okol kobacat in je čmoknu dol na tla. ma mal buške, drugač mu ni pa ničuser posted image  sem se tolk ustrašla, da sem kar zakričala zraven, je še mojga skor kap... sej obljubim, da ga bom pa res nazaj vsakič dalauser posted image  pa če se bo dal mu bom kar v njegovi postli dala za pit. ne vem zakaj se to ponoč nikol ne spomnim, ampak kar avtomatično ga ven vzamem k sebi. če ma sam za pit, ga itak ne rabim ven dajat - mah sem blond!!
služba gužva. klasika...
user posted image  vsem bolančkom!!
jakob k se je zbudu sem mu dala fiziološko v nos pol je pa tko kihnu, da je mel šmrklje do brade dol. ogabno. ampak če bi tkole 5x kihnu na dan bi bil nos prec čist! kašljat je pa končno nehal. nosek ma še mal.
jaz verjetno tudi danes nimam več vročine. sem vzela zvečer lekadol, se zavila v kovter, da mi je blo mal vroče in odšvicala ponoč sto na uro vse venuser posted image

< Sporočilo je popravil itata -- 26.1.2009 10:54:32 >

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
26.1.2009 11:04:34   
blaža
bugi upam, da se čim prej pozdravite. user posted image

pina zate tudi upam, da dobiš antibijotike in se začneš čim prej zdravituser posted image

buči, lahko bi se zmenleja, če bi ble dovolj blizu, jaz bi ti kako tortico spekla, ti bi mi pa kakšen tečaj nemščine nardila. nemško pa res nimam pojma in bi mi par osnov prav piršlo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
26.1.2009 11:05:54   
blaža
V našem vrtcu pa imamo uvajanje dva tedna. To se mi zdi kar ok.user posted image

No Blaž se je naspal, zdej mu pa moram dat malco za jest.

Ne vem še kaj mu bom skuhala. Mogoče zelenjavno mineštro, ki včeraj je imel meska, pa ga danes nebi.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
26.1.2009 11:08:08   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro ...

Jaz se grem oblečt, potem greva pa s tamalo in taščo na špancir do moje službe, da nesem vlogo pa še za uniforme bi mogla it pogledat v omarco... upam, da so okuser posted image

Papa

Kje pa ti delaš, da maš uniformo?

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3466
26.1.2009 11:10:13   
bamby
Da vam še jaz pokažem nekaj mojih skenirani poročnih slikc
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
26.1.2009 11:15:32   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Da vam še jaz pokažem nekaj mojih skenirani poročnih slikc
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ma... sama lepota.. user posted image  user posted image  user posted image ... bamby,kje sta to user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
26.1.2009 11:18:16   
Februarka08

Jutro ...

Papa

v bolnici... sem zdr. administratorkauser posted image če me pogledaš sem taka kot dohtar - vsa v belemuser posted image

Bamby vauuuuuuuu, lepe slikceuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
26.1.2009 11:20:08   
Stipe air force

Jutro ...

Papa

v bolnici... sem zdr. administratorkauser posted image če me pogledaš sem taka kot dohtar - vsa v belemuser posted image

Bamby vauuuuuuuu, lepe slikceuser posted image user posted image user posted image

pr nas v air forcu al pa pr kiflcih bi mogla bit... user posted image ... tam mamo tud uniforme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
26.1.2009 11:20:16   
bamby
stipe, dan D je bil na gradu Snežnik!

Kdaj bomo pa kakšno vajino videli????

Neposredna povezava do sporočila: 3471
26.1.2009 11:21:36   
blaža
Ne sem prej prehitro rekla, uvajanje imamo samo en teden. No če bo čas in če bom pravočasno zvedla za službo, bi ga jaz en teden uvajala in en teden, da bi bil samo za štiri ure. Če bom morala it čez, če nič nenajdem pa sploh pride to v poštev.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
26.1.2009 11:22:21   
Stipe air force

Sefla jih skriva... in se je zarekla, da jih ne da gor user posted image , da ne vidte kolk sm grd user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
26.1.2009 11:23:26   
blaža
bamby, zelo lepe slikice, user posted image user posted image user posted image  se te pa nisem take predstavljala.user posted image  Sem mislila, da si temnolasa z kratkimi lasmi, pa ne vem od kod mi to.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
26.1.2009 11:25:22   
blaža

Sefla jih skriva... in se je zarekla, da jih ne da gor user posted image , da ne vidte kolk sm grd user posted image  user posted image  user posted image

Pa ne laži no, sem smo te vidli, da te je sama lepota.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.