Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 9:34:12
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Jutro ... Mi imamo doma čisto katastrofo ... Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše? ojoj, čim prej se pozdravite... Jaz se grem oblečt, potem greva pa s tamalo in taščo na špancir do moje službe, da nesem vlogo pa še za uniforme bi mogla it pogledat v omarco... upam, da so ok Papa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 9:37:25
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Jutro ... Mi imamo doma čisto katastrofo ... Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 9:39:20
|
|
|
|
ELMA
|
Evo Elma je pojedla hrenovko in se počasi odpravljamo od doma , gremo na upravo vrtca , da podpišemo odločbo ... bugnavilea upam da se čim prej pocajtate .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 9:41:00
|
|
|
|
buči
|
Jutro drugače. Aljaž je že od frizerja, pri zobarju ni hotel odpreti ust. Sva vbila še v knjižnici - zaloga za en teden, ker bo še doma. Zdaj pa kavo pijem, potem pa v flike in v službo. Saj mi bo pasalo, samo me skrbi, kako bo maja mama z obema, ker ga zadnje čase spet nekaj serje. Je kupila za Aljaža za rito obrisat Nivea robčke za odstranjevanje ličin namesto mokreva WCpapirja. Pa je jamral, da ga vedno peče rita, ko gre pri njej kakat. blaža, jaz pa delam v šoli, učim nemščino. Zakaj nisi malo bližje, da bi še meni naredila ene 3 torte!?!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 9:43:27
|
|
|
|
buči
|
se beremo še kaj zvečer, lep dan vam želim!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 9:51:52
|
|
|
|
ELMA
|
VICI IMEL JE SREČO Salje Fata Muja u grad, da pronaðe nesko kontracepciju. Doðe u ljekaru i kaze: - Dali imate kakvu kontracepciju ? - Imamo !! I baci tri kondome: - Kojeg zelite ? Bjelog, crnog ili Paja Patak ? - Pa dajte crnog ! Posle devet mjeseci rodilo se crno djete. Kat ovo djete pocne da prica, vidi razliku od brata i seke i pita oca: - Tata zasto sam ja crn a svi bjeli ? - Suti, imao si srece; mogo bi biti i Paja Patak !! Zadnje ure Ženska gre na redni zdravniški pregled. Zdravnik ji po pregledu pove, da bo živela samo še dvanajst ur. Ko pride domov, vse razloži možu in si zaželi, da bi zadnjo noč imela najbolj divji, nori seks, ki bo trajal vse do jutra. Mož pa odvrne: "Lahko je to tebi reči. Tebi jutri ni treba vstati."
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 10:12:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA VICI IMEL JE SREČO Salje Fata Muja u grad, da pronaðe nesko kontracepciju. Doðe u ljekaru i kaze: - Dali imate kakvu kontracepciju ? - Imamo !! I baci tri kondome: - Kojeg zelite ? Bjelog, crnog ili Paja Patak ? - Pa dajte crnog ! Posle devet mjeseci rodilo se crno djete. Kat ovo djete pocne da prica, vidi razliku od brata i seke i pita oca: - Tata zasto sam ja crn a svi bjeli ? - Suti, imao si srece; mogo bi biti i Paja Patak !! Zadnje ure Ženska gre na redni zdravniški pregled. Zdravnik ji po pregledu pove, da bo živela samo še dvanajst ur. Ko pride domov, vse razloži možu in si zaželi, da bi zadnjo noč imela najbolj divji, nori seks, ki bo trajal vse do jutra. Mož pa odvrne: "Lahko je to tebi reči. Tebi jutri ni treba vstati."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 10:13:34
|
|
|
|
pina-1
|
samo tolko da vas pozdravim, da veste da em še šiva, čeprav mi je za uret. moja vročonaje še samo narala in mi je niti lekadoli kej dosti ne zbijejo. kuham na 38,5 v povprečju. danes ponoči so se mi pa totalno zabasali sinusi in grem ob 11 k zdravniku. Upam, da ne pridem ven brez antibiotika, ker to je zdej too much. Me sestra sploh ni pregovarjala ( tokrat), da je gripa. MAter.... Drugače sta pa punci zdravi in pridni. Ana ma zabasan nos in malo težje spi, ampak v principu je v redu. Tako. Zej grem punce počasi odpravit in jih peljem k moji teti. Danes se bomo pri njej razvajale
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 10:13:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutroooooo, Carica spala do 6ih v enem kosu ... potem 180 aptamila in zarad kakanja vstala ob 7ih ... Sefla je na poti v sluzbo... da vrze vpogled ce je kej za delat ... Ella, kako je u Jesenicama ? A je se vedno najbolj sportno mesto v Sloveniji ? ... (tam so itak vsi v trenirkah, upam da ti nisi)... Kako je v Senozecama , a so tam tud v trenirkah tudi, tudi, ma jaz nisem. ma sem vedu.... ... Na vse zgodaj, me spravljaš v dobro voljo. kaj pa zlatni lanac, a je kej pri vas? ja ga nosim i dobro govorim slovenstinu.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 10:32:43
|
|
|
|
dolenjka
|
No, pa da se še jaz javim iz službe Sem prišla uč vržt če je kaj dela in ne boste verjele, kar nekaj No, tako upam, da mi bo z vašo pomočjo in zaradi dela, dan hitro minil in bom kmalu pri carici. Kot je že Stipe napisal, smo spali v kosu do 6h Pa če to ni moja carica, pol pa tut ne vem kaj...Sej mami je bila v postelji do 8h, ker je Stipe vstal in jo zrihtal, pa meni 2 sendviča za našiht naredil, jabolko umil, kavico skuhal... AAAAA a ste vidle kok je priden Zdaj veste recept, na porodniško jih dajte v naslednji in vam res ne bo hudega.....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 10:33:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jaz sem že nazaj, tašča pa nekje po vasi tamalo sprehaja kok je fino met malo miru
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 10:33:45
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Bamby upam da se Anaja do konca pozdravi , a vi imate 3 tedna uvajanje , Mi dve bomo imele 1 teden , se bojim da bo premal , ne dobim več dopusta , pa imam celega , me je direktor klicu da grem takoj po porodniški delat , komaj sem dobila od 27.1-9.2 Anaja je že s 1.1.2009 vpisana v vrtec in ker je 2. otrok, je zanjo vrtec zame brezplačen. Zato bomo pa izkoristili priliko. ella, ti si pa danes že v službi . Kako fajn, da imate take službe, da se boste lahko tudi od tam javljale. Mene boste šele zvečer verjetno kaj slišale, ker popoldan ne bo časa. Se bom Anaji čimbolj posvetila, da bova vsaj popoldan čimveč skupaj. bugi, imate pa res krizo doma . Da bi le bilo čimprej boljše za vse ! pina, kdaj sem ti že jaz rekla, da pojdi k zdravniku . No, da boš le končno šla, pa da bo diagnoza le viroza . Naša noč je bila spet adijo. Pa ne da bi bila lačna, ampak zaradi zamašenega nosa. Nekaj več kot uro in pol je bila budna in vstajala iz postelje . Ta teden mi je še ena milost, drug teden bo pa druga, ker bo treba kmalu po 5 uri vstati in iti na delo . Zjutraj se je pa tudi že ob 8h zbudila. Sva pozajtrkovali, potem pa sem jo peljala v vrtec n uvajanje. Bo danes tudi prespala, če me ne bodo prej klicali iz vrtca. Sem pa cepljenje, ki naj bi ga imela danes prestavila za 14 dni.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 10:53:58
|
|
|
|
itata
|
jutro, sem mislila, da bo spet konc z RR v službi. neki štekal prej. sam zdej dela. ne boste verjele, ampak moj otrok je danes sodeloval z mano in svetom in spal od 20:30 do 4h me je sicer 2x zbudu vmes, ker se je enkrat neki pritoževal enkrat pa butnu z nogico v ograjco, ker se je premetaval, ampak ga ni blo treba nič pedenat. se je sam zrihtu. pol sem ga pa ob 4h k sebi vzela, da je zeksal celo flaško mleka pol ga pa nisem prekladala, ker se je takoj naštimal lepo in spal naprej. sam me je pa KONČNO tud izučilo, ker mi je pol ob 6:30 ko sem se glih oblačla - 3 m stran od postelje, začel še napol v spanju neki okol kobacat in je čmoknu dol na tla. ma mal buške, drugač mu ni pa nič sem se tolk ustrašla, da sem kar zakričala zraven, je še mojga skor kap... sej obljubim, da ga bom pa res nazaj vsakič dala pa če se bo dal mu bom kar v njegovi postli dala za pit. ne vem zakaj se to ponoč nikol ne spomnim, ampak kar avtomatično ga ven vzamem k sebi. če ma sam za pit, ga itak ne rabim ven dajat - mah sem blond!! služba gužva. klasika... vsem bolančkom!! jakob k se je zbudu sem mu dala fiziološko v nos pol je pa tko kihnu, da je mel šmrklje do brade dol. ogabno. ampak če bi tkole 5x kihnu na dan bi bil nos prec čist! kašljat je pa končno nehal. nosek ma še mal. jaz verjetno tudi danes nimam več vročine. sem vzela zvečer lekadol, se zavila v kovter, da mi je blo mal vroče in odšvicala ponoč sto na uro vse ven
< Sporočilo je popravil itata -- 26.1.2009 10:54:32 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:04:34
|
|
|
|
blaža
|
bugi upam, da se čim prej pozdravite. pina zate tudi upam, da dobiš antibijotike in se začneš čim prej zdravit buči, lahko bi se zmenleja, če bi ble dovolj blizu, jaz bi ti kako tortico spekla, ti bi mi pa kakšen tečaj nemščine nardila. nemško pa res nimam pojma in bi mi par osnov prav piršlo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:05:54
|
|
|
|
blaža
|
V našem vrtcu pa imamo uvajanje dva tedna. To se mi zdi kar ok. No Blaž se je naspal, zdej mu pa moram dat malco za jest. Ne vem še kaj mu bom skuhala. Mogoče zelenjavno mineštro, ki včeraj je imel meska, pa ga danes nebi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:08:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Jutro ... Mi imamo doma čisto katastrofo ... Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše? ojoj, čim prej se pozdravite... Jaz se grem oblečt, potem greva pa s tamalo in taščo na špancir do moje službe, da nesem vlogo pa še za uniforme bi mogla it pogledat v omarco... upam, da so ok Papa Kje pa ti delaš, da maš uniformo?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:10:13
|
|
|
|
bamby
|
Da vam še jaz pokažem nekaj mojih skenirani poročnih slikc
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:15:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Da vam še jaz pokažem nekaj mojih skenirani poročnih slikc ma... sama lepota.. ... bamby,kje sta to
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:18:16
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Jutro ... Mi imamo doma čisto katastrofo ... Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše? ojoj, čim prej se pozdravite... Jaz se grem oblečt, potem greva pa s tamalo in taščo na špancir do moje službe, da nesem vlogo pa še za uniforme bi mogla it pogledat v omarco... upam, da so ok Papa Kje pa ti delaš, da maš uniformo? v bolnici... sem zdr. administratorka če me pogledaš sem taka kot dohtar - vsa v belem Bamby vauuuuuuuu, lepe slikce
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:20:08
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Jutro ... Mi imamo doma čisto katastrofo ... Mož je ponoči bruhal ko vidra in je čist gotov ... jaz sem s ta malima (ne)spala v dnevni sobi ... Luka ima drisko ... Miha je zaenkrat še v redu, sam sitn ko sam vrag. Ma adijo pamet. Jaz sem pa z močmi čist na koncu. Ojoj ... ... kdaj bo kaj boljše? ojoj, čim prej se pozdravite... Jaz se grem oblečt, potem greva pa s tamalo in taščo na špancir do moje službe, da nesem vlogo pa še za uniforme bi mogla it pogledat v omarco... upam, da so ok Papa Kje pa ti delaš, da maš uniformo? v bolnici... sem zdr. administratorka če me pogledaš sem taka kot dohtar - vsa v belem Bamby vauuuuuuuu, lepe slikce pr nas v air forcu al pa pr kiflcih bi mogla bit... ... tam mamo tud uniforme
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:20:16
|
|
|
|
bamby
|
stipe, dan D je bil na gradu Snežnik! Kdaj bomo pa kakšno vajino videli????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:21:36
|
|
|
|
blaža
|
Ne sem prej prehitro rekla, uvajanje imamo samo en teden. No če bo čas in če bom pravočasno zvedla za službo, bi ga jaz en teden uvajala in en teden, da bi bil samo za štiri ure. Če bom morala it čez, če nič nenajdem pa sploh pride to v poštev.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:22:21
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby stipe, dan D je bil na gradu Snežnik! Kdaj bomo pa kakšno vajino videli???? Sefla jih skriva... in se je zarekla, da jih ne da gor , da ne vidte kolk sm grd
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:23:26
|
|
|
|
blaža
|
bamby, zelo lepe slikice, se te pa nisem take predstavljala. Sem mislila, da si temnolasa z kratkimi lasmi, pa ne vem od kod mi to.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 26.1.2009 11:25:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: bamby stipe, dan D je bil na gradu Snežnik! Kdaj bomo pa kakšno vajino videli???? Sefla jih skriva... in se je zarekla, da jih ne da gor , da ne vidte kolk sm grd Pa ne laži no, sem smo te vidli, da te je sama lepota.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.