soncek.djukelica
|
pozdravljene, evo mene iz ilegale! Je pa res,da mi kronično zmankuje časa! Lepo je,da se me še kdo spomni! Njaprej bi čestitala želvi za Jerco, dve punci je luštno imeti! Pa Ayo za poroko! Vsi trije ste luštni, tvoj možek je "pa greha vreden"! Andreja, žal mi je,da se ti vse to dogaja! Sem pa prepričana,da ti Bo bog dal dolgo življenje,da boš lahko čuvala in videla rasti svoje otroke in nečake! Raho, tvoja otroka sta tok luštna! Pri nas je novo to,da so mi podaljšali porodniško,tako da bom do konca maja doma, pol pa definitivno delat! Sej ne,da ni bi že sedaj želela iti,ampak mi je tamlajša bila skozi celo zimo kar nekaj bolana in nevem kako bi vse skupaj bilo v vrtcu! Naši dve sta živ poper, sploh tamlajša je bolj dominantna, hitra, HB da je tastarejša bolj mirne sorte! Rade se učita, trenutno so najbolj aktualne knjige, pri govoru je veliko "tu" pa tudi ama ama znata rečt! Spita mi 2x na dan, po zajtrku in po kosilu, tako da lahko jaz skočim na rač.! Kupili smo jima tricikel, prvi dan je šlo malce nerodno,ker sta z nogami opletali, sedaj za z njima grem v trgovino, in sta kar pridni in ne vztrajata,da bi šli ven! Glede spanja ponoči imamo mir, včasih se zbudita, ampak v glavnem spimo! vsem mamicam, ki vam otroki ne spijo, želim,da se ti čimprej porihta! Glede teže, še zmeraj smo kar lahki, tastarejša ima 8 kg, tamlajša je tik pred to težo, lahko pa rečem,da mi sedaj bolj jesta,ko sta začeli hodit in grem z njima ven,da se zmatrata in sta bolj ješči! Tudi čokolado in smoki jima privoščim, pa me sedaj lahko popljuvate! Zobje, tastarejša jih ima 8, druga 3! AD kapljice in železo sta dobivale tudi po letu dni, sedaj pa jima ne dajem več, ker sem prešaltala na multivitaminske tablete in v maju imam ponoven pregled pri P, in takrat jima bo tudi kri pregledala! Lorch,žal mi je,da se ti to dogaja glede tašče, ampak vztrajaj pri svojem, v končni fazi si ti mama!