lana38 -> RE: Decembrčki 2007 (2.1.2009 13:00:26)
|
Srečno 2009! Mi smo se imeli za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley15.gif[/image] pestro. na silvestrovo je Timu začela naglo naraščati TT in sem dala Voltaren. Mir je bil do 20 min čez polnoč in mu je TT tako naraščala, da je cel drgetal. Spet sem dala Voltaren, paracetamol mu sploh nič ni pomagala. Z mojim sva se zmenila, da bova izmenično dežurala, ker je brez veze, da sva oba budna ves čas. Prva sem bila jaz. Ko bi se naj zamenjala ob 5h, pa še sploh nisem zaspala, je že spet TT rasla. Spet sem dala Voltaren in tako smo ga dajali že na 6 ur, moralo pa bi miniti vsaj 8 ur od ene do drzge svečke. Ker več niva vedela, kaj naj sva šla k dežurnemu in dala nam je napotnico za infekcijsko kliniko v MB. Na Ptuju namreč ne sprejmejo otroka z nalezljivo boleznijo, ker ga nimajo kam dati, da bi ga izolirali od ostalih. ker ni bilo nič bolje, smo torej šli. Tam pa ga niso sprejeli v bolnico, ker je bil živahen in v redu. Rekli pa so nama, da naj redno dajeva Paracetamol na 6 ur, če ima vročino ali ne. Voltaren lahko dama na 8 ur, vmes pa kopat. Včeraj zvečer smo se 3 x kopali in zdražli 7 ur, potem pa ni več nič pomagalo kopanje. Ob 23.30 sem spet dala Voltaren in TT je ponoči končno padla. Spotil se je in zdaj stoji na 37,5. Upam, da ne bo več tako skokovito naraščala. V 10 minutaj je iz 36,8 na 38,5. Telo mu celo drhti, roke in noge so mrzle. Grozno. Budna sem bila 39 ur skupaj. Ne moreš verjeti, če ne doživiš. VK pa vse polno. Blaž jih je imel dosti, Tim jih ima pa ogromno, celo po obrazu in lasišču koza pri kozi. Pa pravijo, da majni lažje prebolijo. Upam, da bo zdaj končno mir z vročino. LP
|
|
|
|