|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
13.3.2009 9:29:36   
vetrnica
Dobro jutro

botrca - saj se bo Jan hitro navadil. Sploh, ko bo vredu shodil bo dost boljše. Pri Zoji se je to ful poznalo.

Mi imamo pa spet probleme z varstvom. Sem že kdaj prej pisala o tem, da se Zoja in vzgojiteljica ne ujameta najboljše. Zdaj je zgledalo en mesec že čisto vredu, zdaj pa spet ni. Ampak zdaj je pa res ne bom prestavljala, ker se čez slaba dva meseca selimo in imam za takrat že zmenjeno eno varstvo. Tisto mislim, da bo dosti boljše, ker sta se varuška in Zoja skoraj takoj ujeli (po 5 min je šla Z že k njej v naročje) in tudi jst imam boljši občutek pri njej, kot pri sedanji varuški. Tako da upam, da tale dva meseca čimprej mineta...

lepo se imejte, vsem bolančkom pa user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.3.2009 12:04:13   
t*e*j*k*a
botrca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se Jan čimprej navadi vrtca!!

Raho, res imaš doma dva ful cartkana zaklada!!

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.3.2009 12:12:44   
lana38
Tim je pa nocoj lepo spal. Danes zjutraj več ni bilo vročine. Gre mu na bolje.
Danes imam dopust, ker imamo v šoli ob 16h proslavo ob dnevu šole. Blaž nastopa in tega ne morem spustiti. Tim pa boi tako samo popoldan pri babici, drugače bi pa moral biti cel dan. Pa tako bi morala okrog 14h iti domov. Tako sem pač cel dan s Timom.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.3.2009 12:28:32   
Ayo
Evo mene!!

Sem imela guzvo na vseh fronta, uf, zdaj sem (koncno) sama v pisarni, lahko malo vec napisem, brez da mi kdo gleda pod roke user posted image

Ja, vmes sem se tudi porocila, bom z doma poslala kaksno slikco. user posted image

Ne vem, ce sem tejki/Janu ze cestitala za hojo, ampak 2x ne skodi user posted image user posted image user posted image

Raho, zelva, super lepe slikce!!user posted image

Vrtnica, upam da gre Vani na bolje! user posted image user posted image user posted image
Mi smo tudi preboleli ze lani en fajn driskast teden, tudi ni hotel nic jesti, meni je bilo ful hudi user posted image  mapak kot ti je P rekla, tudi to mine.

Jaz moram zaenkrat kar potrkat glede nasega zdravja!! Upam, da se jutri ne bom po galvi tolkla.
Je verjetno ze oborozen s protitelesi, saj hodi prakticno v vrtec od lanskega junija. Na zacetku smo bili veliko bolani, ampak vse se poslihta, tako da vse ki ste v skrbeh, bo minilo in telescki se bodo navadili! user posted image

Drugace je Gabriel ratal pravi "mamin sinko", kar naprej bi bil po MOJIH rokah, se je ze naucil, da mu mami vse dovoli in ze zacenja izkoriscat in ce je "ne", imamo izsiljevanje in jok.
Kadar je z ocijem sam je pa ful priden. In tudi v vrtcu dobivam same pohvale.

Razume pa ze vse kar mu reces in kar me najbolj razveseljuje, v obeh jezikih!! user posted image user posted image user posted image

Govori pac po svoje, edina razlocna beseda je mama, pa potem ima neke svoje a-ta a-ta, ka-ka inp. Pokaze z roko kaj bi rad, zraven vpije, dokler pac ne uganemo kaj bi rad. Je luskan, ni kaj! user posted image

Zelo rad gleda knjigice, predvsem z zivalmi, oponasa leva, kravo, cebelo, racko, kadar pa zagleda muco ji da lubcka. user posted image

Od igrac ima pa najraje glasbene instrumente (orglice, razne piscalke, trobente in vse kar ropota in zvoni), nic kaj dosti se ne zmeni za avtomobile in kocke...ne vem a bo glasbenik mogoce user posted image
Pa non-stop se sprehaja po stanovanju z glavnikom in se cese user posted image

Jaz sem ok, novi  user posted image  raste, ravno vceraj sem bila ze na morfologiji, vse tip-top! user posted image

Ja, pa se 4.4. pridemo za 6 dni v LJ in ze odstevam!! user posted image user posted image user posted image

Nic, toliko zaenkrat. Pridne bodite! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.3.2009 15:13:26   
lana38
O, Ayo si našla čas v službi, da se javiš. Čestitke za poroko.user posted image user posted image user posted image
Kako se pa zdaj počutiš, ko si postala gospa?user posted image

Blaž je že šel v šolo na priprave. Jaz sem se pa morala malo urediti. Tim je pa že pri babici. Dopoldan mu je TT narasla na 37,8 in sem mu kar dala Paracetamol, ker ga tako lahko dobi proti bolečinam, tudi če nima vročine. Morda bo pa jutri že čisto OK.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.3.2009 19:56:37   
andreja2000
Ayo čestitke za poroko in morfologijouser posted image

boterca saj bo,boš videla ,čas prinese svoje,je pa res,da so za starše tile začetni dnevi uvajanja user posted image v vrtec kar stresni,posebni,če slišiš in vidiš kako tvoj user posted image  joka,ampak tudi tvoj Jan se bo s časoma privadil.

Raho luškana sta tvoja dvauser posted image ,ni kaj,fotke so prvovrstneuser posted image

Mi smo torej včeraj bili na kontroli krvi in pri Evini P.Kri je sedaj superuser posted image ,je pa baje staknila zraven eno virozo,ampak je že bolje,pa tudi AB ne rabimo več jemat.Se pa grozno slini,tako,da mislim,da prihaja tudi kak nov zobek.

vsem bolančkom pa user posted image user posted image user posted image ,da se čim prej pozdravijo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.3.2009 21:00:16   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Dobro jutro

botrca - saj se bo Jan hitro navadil. Sploh, ko bo vredu shodil bo dost boljše. Pri Zoji se je to ful poznalo.

Saj bo, potrpljenja in živcev veliko pa bo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.3.2009 21:50:03   
Raho
botrca, kako dobro te razumem glede uvajanja v vrtec - naš je bil star 3 in pol pa smo doživljali take travme (vsi). Ampak sedaj pa ima vrtec noro rad. Jaz pa sem tudi vesela, da je temu tako.

Ayo - čestitke, sedaj si pa gospauser posted image user posted image user posted image user posted image . Veš, kako jaz pravim: poroka je sicer ena luštna stvar. Problem je edino v tem, da si še celo njegovo familijo zraven primožišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam, da vsem bolančkom že gre na bolje.user posted image

Joj, Andreja, res dobro, da je Evi sedaj že bolje. Pa da je krvna slika BP. Naša Živa že 6 mesecev pije železo, ker je bila slabokrvna, sedaj pa ima mejno vrednost železa. Pa smo dobili zalogo še za tri meseceuser posted image .

Letium, alarm je ugotovil, da me niuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
14.3.2009 8:44:33   
botrca
Dobro jutro babike...nam glih ni no...tri dni v vrtcu in že ima moj sin zamašen nosek. Snoči se je od 21h do 00:30 non-stop zbujal in jokal, ko sem mu pa šla nos čistit pa se drl kot zverina user posted image , nato pa še bruhal od sile...popi...user posted image iš lahko, kako so občutljivi.

Zdaj pa malo počakam, da bo bolj toplo pa greva na sprehod.

papa...se tipkamo

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
14.3.2009 8:46:10   
Raho
botrica - da te potolažim - Črtomir je sedaj prvič 3 tedne v vrtcu (naenkrat). Do sedaj smo nonstop bili bolni - od septembrauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
14.3.2009 10:10:41   
lana38
Prava groza je, ko so otroci bolni. Tim je malo bolje. Spali smo. TT včeraj zvečer je bila 37,6. Danes je pa malo hripav. Predvidevam, da je to še vse skupaj od istega infekta in ni še spet kaj zraven.
Zunaj tako lepo sončno vreme, mi pa notri zaprti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
14.3.2009 10:15:09   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Prava groza je, ko so otroci bolni. Tim je malo bolje. Spali smo. TT včeraj zvečer je bila 37,6. Danes je pa malo hripav. Predvidevam, da je to še vse skupaj od istega infekta in ni še spet kaj zraven.
Zunaj tako lepo sončno vreme, mi pa notri zaprti.user posted image
LP

držim pesti, da čimprej ozdravite user posted image user posted image user posted image

Ayo opala user posted image user posted image user posted image komi čakam fotkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
14.3.2009 14:28:19   
lana38
Tim danes še ni imel vročine.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
14.3.2009 14:46:59   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Veš, kako jaz pravim: poroka je sicer ena luštna stvar. Problem je edino v tem, da si še celo njegovo familijo zraven primožišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ja se zelo strinjam!!!! user posted image user posted image

Evo ena druzinska fotka iz poroke

user posted image

user posted image za vse bolancke!!

Nas je Gabriel zjutraj vrgel iz postelje ze ob 6:45, mozek je sel danes smucat, midva sva pa sama. Na sreco je moja mala zaba ful pridna danes, tak simpaticen in nasmejan je. user posted image
Sva bila zjutraj ze na kavici na soncku, potem sva se na igriscu zogala, guncala...potem sva sla v trgovino, domov skuhat kosilu...no in koncno je zapanckal, jaz pa na kavc, niti pospravit se mi ne da po kosilu, sem hin. Sem mislila koliko bom naredila medtem ko bo nina-nanal, ja pa kaj se, nic se mi ne da!!

Punce, kolikokrat na dan jim umivate zobke?
Pri nas je to se zmeraj problem, se ne pusti in ne pusti!! user posted image user posted image

Drugace je pa tudi Gabriel cisto nor na vodo, sedaj sam spleza na skoljko, doseze umivalnik in pipo in imamo zabavo!! Moramo skos pazit, da je kopalnica zaprta. Kadar gremo ven, bog ne daj da gremo k jezeru, on bi se vrgu not oblecen in pol ga komaj zvlecemo stran. Al pa da srecamo kasen vodnjak, ga ne spravimo vec stran!!

Aja pa zdej je pogruntal kje imamo spravljen fen in non-stop odpira maro, vlece fen za kabel do vticnice in ker je se ne doseze, vriska da kdo pride in je treba fen vklopit, kao posusit lase in potem se fen pospravi pa je ok. user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 14.3.2009 14:47:29 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
14.3.2009 19:46:44   
lana38
Tim se pa fena boji. Že ko ga vidi, se dere, da je groza.
Danes še ni imel vročine, jupi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
14.3.2009 19:48:01   
andreja2000
Ayo lepa fotka iz porokeuser posted image

Lana38 upam,da se čim prej pozdravite.

boterca pri nas pa navadno grata smrkava,ko rine ven kaki nov zobek in potem so noči še hujše kot ponavadi.

Danes je bil res čudovit dan,smo bili veliko vzunaj,nato pa je k nam prišel svak z obema otrokoma.
Eva je že dve noči dokaj lepo spala,se je zbudila le kakih 5 krat in celo zjutraj spala nekaj čez 7,o ko bi bilo takih noči še več.

Raho jaz sem ta železov sirup morala devat Lari,ko je bila še majhna,sedaj pa s tem nimamo k sreči več problema in upam,da tako ostane.

Lep večer!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
14.3.2009 20:58:41   
lorch
Želva in Raho: lepe slikeuser posted image user posted image user posted image

Vas samo na hitro pozdravim in poročam: S tjašo sva bili 3 tedne in 2 dni doma zaradi vnetega ušesa in zdaj sva bili vsega skupaj 2 tedna vredu, danes pa jo imam spet na sirupu za zniževanje TT, malo prej je na hitro zakuhala na 39,4, do zdaj je padla na 38,9, upam da bo še kaj padla, drugače bomo šli kar v dežurno, ker me je strah, da se je ponovilo vnetje ušesauser posted image . Sicer sem jo tipala okoli ušes, pa ni bilo kakih posebnih odzivov, ampak,naša princeska je dokaj neobčutljiva in se bojim da bi mi ušlo boleče uho, ker to je res naprijetna bolečina že za odraslega kaj šele za te naše malčkeuser posted image

No, saj bi še kaj napisla, pa mi zdajle gre po glavi samo tale moj mali bolnik.
Uživajte!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
14.3.2009 22:32:17   
Raho
Želva - moj je skomentiral, da ima vaša dojenčica več las kot onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.3.2009 8:20:27   
lana38
Tim nima vročine in spali smo že 3. noč.

andreja2000, tudi vam želim čim več spanja ponoči.

Vsem bolančkom, da boste čimprej zdravi in boste uživali na lepem sončku zunaj.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.3.2009 11:21:04   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

andreja2000, tudi vam želim čim več spanja ponoči.

Lana,hvala!Je pa že ta noč spet bila taka kot je za nas že običajno,pač ohoho prebujanja......

Lorch upam,da se čim prej tudi vi pozdraviteuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
15.3.2009 13:56:06   
lana38
A se potepate na nedeljo s svojimi družinicami, a? Mi2 s Timom sva doma. Blaž in ati pa sta šla na nogometno tekmo. Če bo danes minil dan brez vročine, bo jutri Tim že lahko šel malo ven na sončka.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.3.2009 16:08:53   
lana38
Sem žalostna. Tim je imel prej spet 38,4 vročino. Pa sploh nisem vedela, da jo ima, ker ni nobenih znakov kazal. Čisto slučajno sem mu jo izmerila ob previjanju. Skoraj me je kap, ko sem videla, koliko kaže termometer. Jutri bova tako šla spet k P. V sredo, je rekla, da prideva v petek, če ne bo boljše. Takrat je bil OK. Zdaj je pa spet nekajpobral še zraven.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.3.2009 17:52:35   
lorch
No, mi smo pa pravkar iz dežurne.
Tjaša ima spet vneta ušesa, zdaj celo oba. Ker pa je ravno danes zjutraj moja draga taščica komentirala, da saj ko je pa prehitro šla nazaj v vrtec, da je verjetno bila slabo pozdravljena, sem se začela malo krivit za vse skupaj. pa me je zdravnik pomiril, da niti približno ne drži, da je šla prehitro v vrtec, ampak spada med otroke, ki so bolj podvrženi takim obolenjem, in ko je postala spet nahodna, se je kljub mojemu trudu (fiziološka in pumpica), razvilo vnetje ušes. Da pa nikakor naj ne pustim, da me kdo prepriča drugače, ker nisem nič naredila narobe. Je prav fajn včasih slišat kaj takega, ker sem bila res znervirana zaradi taščinih komentarjev. Ko je šla tjaša v vrtec ni niti malo teklo iz nosa, kašljala ni, še kihala ne. Čeprav sem vedela, da sem dobro poskrbela zanjo, pa so me taščine besede vseeno zabolele.
Jutri jo bom peljala moji mami v varstvo, potem bomo pa videli dalje. Je sodelavka v bolniški in bi malo težko obe manjkale naenkrat. Pa bi najraje kar ostala doma in sama skrbela zanjouser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.3.2009 7:15:23   
lana38
Imeli smo grozno noč. Timu je TT skokovito naraščala. Že ob 18h sem mu morala dati Voltaren. Potem mu je pa prej kot v 7 urah spet narasla. Imel je mrzle roke in se je tresel, tako da sem mu spet dala Voltaren ob 1h zjutraj. TT je bila takrat 38,2. Čez pol ure, ko bi naj začela padati, pa je bila že 39,1. Potem je pa začela končno padati in se je spotil. Se pravi, da sem res ujela pravi trenutek in bi ga lahko spet zgrabil vročinski krč, če mu ne bi dala Voltarena.
Zdaj še spi in nima vročine. Ne vem, pa koliko časa bo to trajalo. Ob 8.40 greva pa k P.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.3.2009 8:22:20   
botrca
Dobro jutro vsem.

Jan pa ta teden ne gre v vrtec, ker se je pojavila v njegovi skupini škrlatinka, me je zjutraj vzgojiteljica klicala user posted image , škoda ampak tako je boljši zanj.

Ob 11h imava prvič zobozdravnika, zdaj pa kavo spijem pa počasi spet na teren.

Lana38 imaš pa kar pogosto bolanega otroka? In kako to gledajo v službi?

Je imela katera že srečanje s škrlatinko oz. vaši user posted image ? A smo včasih tej bolezni rekli rdečke?

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vrtnica79 kako pa je Vana?

< Sporočilo je popravil botrca -- 16.3.2009 8:23:26 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?