Ayo
|
Evo mene!! Sem imela guzvo na vseh fronta, uf, zdaj sem (koncno) sama v pisarni, lahko malo vec napisem, brez da mi kdo gleda pod roke Ja, vmes sem se tudi porocila, bom z doma poslala kaksno slikco. Ne vem, ce sem tejki/Janu ze cestitala za hojo, ampak 2x ne skodi Raho, zelva, super lepe slikce!! Vrtnica, upam da gre Vani na bolje! Mi smo tudi preboleli ze lani en fajn driskast teden, tudi ni hotel nic jesti, meni je bilo ful hudi mapak kot ti je P rekla, tudi to mine. Jaz moram zaenkrat kar potrkat glede nasega zdravja!! Upam, da se jutri ne bom po galvi tolkla. Je verjetno ze oborozen s protitelesi, saj hodi prakticno v vrtec od lanskega junija. Na zacetku smo bili veliko bolani, ampak vse se poslihta, tako da vse ki ste v skrbeh, bo minilo in telescki se bodo navadili! Drugace je Gabriel ratal pravi "mamin sinko", kar naprej bi bil po MOJIH rokah, se je ze naucil, da mu mami vse dovoli in ze zacenja izkoriscat in ce je "ne", imamo izsiljevanje in jok. Kadar je z ocijem sam je pa ful priden. In tudi v vrtcu dobivam same pohvale. Razume pa ze vse kar mu reces in kar me najbolj razveseljuje, v obeh jezikih!! Govori pac po svoje, edina razlocna beseda je mama, pa potem ima neke svoje a-ta a-ta, ka-ka inp. Pokaze z roko kaj bi rad, zraven vpije, dokler pac ne uganemo kaj bi rad. Je luskan, ni kaj! Zelo rad gleda knjigice, predvsem z zivalmi, oponasa leva, kravo, cebelo, racko, kadar pa zagleda muco ji da lubcka. Od igrac ima pa najraje glasbene instrumente (orglice, razne piscalke, trobente in vse kar ropota in zvoni), nic kaj dosti se ne zmeni za avtomobile in kocke...ne vem a bo glasbenik mogoce Pa non-stop se sprehaja po stanovanju z glavnikom in se cese Jaz sem ok, novi raste, ravno vceraj sem bila ze na morfologiji, vse tip-top! Ja, pa se 4.4. pridemo za 6 dni v LJ in ze odstevam!! Nic, toliko zaenkrat. Pridne bodite!