RinkyDinkyDoo
|
Živjo Punce! Verjetno debelo gledate kdo sem... Sem mogla spremeniti nick. Drugače sem pa tista, ki je šla prva med decemberkami rodit. Na hitro da mal pokomentiram (ampak samo zadnjih nekaj strani, ker res nisem mela časa vsega brat za nazaj). Ayo- čestitke za poroko. Raho in Želva- lepe slikce, luštni!!! Lana38 in Lorch: za vročino in vneta ušeska (pa ni se vredno sekirat zaradi tašče). za vse bolančke! Vetrnica: še malo, pa boste zamenjali vrtec in bo boljš. Andreja: kako si? Velikokrat pomislim nate, čeprav te ne poznam... Držim pesti, da bo Eva končno začela malo več spat. Loncica: ravno danes je L. vlekla kahlico za sabo in me prosila, da jo slečem. Ko sem jo posadila gor je 1 min. sedela na kahli, pol pa vstala. Pol je hotla jt na WC sedet, sem jo dala gor.... 1 min. je zdržala. Pol sm jo pa kr postila nagico, ker sem itak točila vodo za kopanje, se mi je pa sred kopalnice polulala In kaj čm. Bo že, če ne prej pa letos na morju Upam..... Drugače ni pri nas nič novega razen to, da ima L. 16 zobkov in da je začela ful govort, se ji je kr odprlo, jo že skoraj vse razumemo. Njene besede: ti-ti (kreganje), tako (ko pokaže, kok se kej dela), na (izvoli), pri (odpri), goga (je žoga in noga), lej (poglej), ejga (poglej ga), se (še), teta, cic (stric), baba (babi), deda, ata, pazi, kaj (zakaj), dost (ko noče več, reče- dost), stoj (ko jo oblačim, ji rečem stoj- naj bo na miru, pa pol ponavlja), duda, pa-pa, toj (motor), čaja (ko hoče čaj), njam (ko je lačna, ponavadi gre pa kr h hladilniku in tolče po njem, ko je lačna) O besedi MAMA ne duha ne sluha . Rada tudi zapoje: zna pet siva kučma, bela brada...., aja tutaja in ringa raja. Pa vse oponaša, pa afnat se ....In to je začela kr naenkrat Je kr pridna Pa Dinko pod Krinko je pr nas zakon! Nodi je na drugem mestu, pol se pa konča . Trenutno je spet neki prehlajena in že 5 dni ponoči slabo spimo. Spi pa po tanovem na sredini, pr nama . Noče bit sploh v svoji posteljici, tako da smo zamenjali posteljo za večjo, da smo bolj na komot. Pa tut noči so drugač (ko ni bolana) kr mirne. Pa smo vsi 3je zadovoljni in več al manj spočiti. Mah, kaj čm..... Duda nam pa tut še vedno dela preglavice, ker se L. zbudi vsakič, ko ji pade iz ust. Ful sem vesela, da se dnevi tako hitro daljšajo in komaj čakam, da se ura premakne. Naš ati namreč pride okol 18h iz službe in nimamo nič od dneva. Tako bo pa kmal daljši dan, in bomo lahko pol vsi 3je še mal zunej Nič punce, pridne bodite , bom se probala večkrat oglasit, dokler me spet kdo ne najde. Res nikol ne veš, kdo te zasleduje...... Lahko noč!
|