|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
20.3.2009 10:07:24   
soncek.djukelica
jutro,

RDD, sem takoj ugotovila katera si! Lepo,da ti je otrok v redu! Tudi mene zasledujejo!

Mi smo danes imeli budnico od 4.15, nekaj časa je bila budna in je bila pri meni in pol se spet zbudila ob 6.30!
Bi se pa tudi jaz rada potožila,da sem sedaj najbolj zmozgana odkar sem rodila! Sem komaj čakala,da mi shodita, zdej moram pa skozi lavfat za njima, sploh ko smo zunaj in če sem sama z njima! Ena na eno stran, druga se usede na tla, pa na igrišču se ne bi igrali ampak kamenčke prelagali...user posted image lahko pa rečem,da je vsak dan bolj,ker tudi več razumeta in vsak dan več hodita!
Pri fizioterapvtki smo zaključile, ju je pohvalila,da sta najhitrejši dvojčki,ki sta shodili!user posted image
V maju imamo še razvojno, pol pa upam,da bomo imele le še obiske pri P!

Ayo
, kaj pa ti pričakuješ, ziher so ti na morfologiji povedal? Sej veš, ženski firbec!
Tudi jaz pogrešam Magi, Raho ti jo ziher slišiš, lepo jo pozdravi od mene!
Pa ElaM se tudi ne javi! Želva, ti pa njo pozdravi!

Zobke jaz jima operem z gazo, danes sem jima pa dala njune ščetke, pa sta kar same nekaj probavale, medtem ko sta mene gledale, kako si umivam! Se pa že skušata počesat z krtačo, ne rata jima glih...user posted image , glede hranjenja, pa tamlajša že kar sama nekaj proba dati v usta! Ko ju hranim, je vsaka na svoji strani mize, jaz na sredini, krožnik pa le eden in pol eno hranim, pa potegnem krožnik k drugo, pa drugo, ali pa varianta,da je krožnik pri tamlajši in si ona sama jemlje, jaz pa drugo hranim!user posted image Smo pa bili zanč zunaj z mojim in sem kar tri hranila, moj je bil tamalima za hrbtom, še en otrok pa zraven stal in so lepo vsi trije jedli!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu RinkyDinkyDoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
20.3.2009 15:40:40   
Ayo
Ja kje pa ste danes vse?? user posted image user posted image
Valda se ne sprehajate po tem mrazu? user posted image

Pri nas je brrrrrrrrr in se piha prav mrzu veter, ceprav je lep soncek.

Meni se nenormalno spi v sluzbi, se mi zdi da ura nikamor ne gre! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SD user posted image user posted image  za tvoji dve punci!!
Midva noceva vedet spola, se pustiva rajsi presenetit. Je pa G zadnjic na morfologiji videl, tako da on ve, se mi je prav hecno zdelo. user posted image

Gabriel se tudi kar naprej cese. user posted image  Pa zobe tud bi sam umival, samo da sem jaz pri umivalniku, ze kaze na scetko, mu jo je treba dat in pol umiva. user posted image  Pa trepalnice bi si z maskaro namazal, ker mene vidi, ampak ne more odsraufat in pol se jezi! user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.3.2009 16:25:31   
andreja2000
RinkyDinkyDoo hvala za kavico,jo ravnokar pijem!

Lana38 ja,super,da si se tako hitro odkuhala in si sedaj še samo šmrkava.

Ayo tudi pri nas je mrzlo in vetrovno kljub soncu.Sem prej obešala perilo na balkonu in sem imela čist ledene roke.

lorch tvoja situacija res ni lahka,a mislim,da jo boš znala premagat in da bo tudi tvoj user posted image sprevidel stvari,to vam srčno želim,ker vem,da ni lahko v takem živet.Kadar pa tibo,pa ti kar tukaj potoži,morda ti bo vsaj malce lažje in tudi to je že nekaj.

No,do sedaj še Eva ni imela vročine in upam,da tako tudi ostane.Je pa ponoči bila zelo aktivna,bedela je kar 2 uri in pol in se nekaj gor vstajala,si pela...no,jokala pa ni,vsaj to.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
20.3.2009 17:13:17   
lorch
 hvala user posted image

Se pa počutim kar malo pikolovska, ko pomislim,s čim se ukvarjam in jamram zaradi takih stvari, po drugi strani pa je pri tebi bilo in se še vedno dogaja toliko žalostnih stvari, pa si še vseeno vzameš trenutek, da vzpodbujaš take kot sem jaz. Hvala, hvala in še enkrat hvalauser posted image
In držim pesti, da se s teto obrne na bolje in se ta začarani krog žalosti prekine. user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
20.3.2009 18:07:13   
lana38
Ja, v petek je vedno zatijše. Jaz sem cel dan čekirala, pa ni bilo kaj preveč novic tule gor.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
20.3.2009 18:13:21   
botrca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  toliko sem napisala pa me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image   .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
20.3.2009 18:16:25   
botrca
Vglavnem na kratko: tašče ne bom komentirala, ker se vidiva glih toliko kot vidim svojo mamo ki je daleč user posted image . (2x letno)

Sladkarije in smoki: Jan jih dobi ampak vse v mejah normale.

Zobki: zaenkrat umivamo samo zvečer.

Vrtnica79 dodaj še en zobek.

Se vidi da je petek in da ni nobene.

Lepo se imejte...papa

< Sporočilo je popravil botrca -- 20.3.2009 18:18:00 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
20.3.2009 18:25:46   
hokejistka
Samo na hitrco, ker imam doma bolnika user posted image Je možek zakuhal, me se tudi nekaj loteva, edino J. je še kar zdrava.

Imam novico leta: J. je shodila dva dni nazaj. Zvečer se je odločila, da se bo spustila in hodila. In sedaj hodi. je še veliko na riti, ampak tudi veliko na nogah. user posted image user posted image user posted image Sem imela kar solzne oči, ko sem jo videla marširat stran user posted image

lepo bodite!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
20.3.2009 18:27:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Otroci imajo 20 mlečnih zob. Mislim, da je ena spraševala.

Jaz sem spraševala, hvala za odgovor tebi in vrtnici79.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.3.2009 18:30:40   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Imam novico leta: J. je shodila dva dni nazaj. Zvečer se je odločila, da se bo spustila in hodila. In sedaj hodi. je še veliko na riti, ampak tudi veliko na nogah. user posted image user posted image user posted image Sem imela kar solzne oči, ko sem jo videla marširat stran user posted image

Bravo Julija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , poznam občutek ko otrok shodi, sem tudi jaz jokala.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
20.3.2009 18:32:00   
andreja2000
Jao,tudi mene je ven zabrisalo,pa tolk sem napisala.
No,pa še enkrat bolj na kratko..

lorch Meni se tvoja situacija niti malo ne zdi pikolovska in zate to predstavlja problem,zato se mi zdi prav,da se ti nameni kaka topla beseda,morda nasvet ali kaj drugega,kar ti bo vsaj delno pomagalo.
Pa hvala za lepe želje glede moje tete,ki je že doma in počasi bodo začeli z kemoterapijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
20.3.2009 18:33:19   
botrca
T*e*j*k*a za seznam: pokaže s prstekom kaj bi rad: pri 15 mesecih.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
20.3.2009 18:34:01   
andreja2000
Julijauser posted image user posted image user posted image  bravo za hojo!

Neposredna povezava do sporočila: 1213
20.3.2009 18:49:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Je pa taščica zopet nardila sranjeuser posted image  Ji je šlo v nos, ker je moja mama čuvala Tjašo in sva se na koncu z mojim skregala, zato jo bo jutri in pojutrišnjem tašča čuvala. Ne bote verjele, ampak tolk mi ga napumpa, da je čist slep kaj dela z njim in na koncu se midva skregava, namesto da bi ji povedal , da sva starša temu otroku midva. Ne razumem zakaj jaz svojim vedno povem če se mi zdi da prestopajo mejo, on ji pa veselo nasede, in na koncu se počutim kot najeta pomoč, ki bi morala pri vzgoji tega otroka njo upoštevat. Jaz trenutno nisem mogla v bolniško, ker sodelavke ni, zato mi je mama počuvala Tjašo, ker ji odkrito povedano tudi bolj zaupam, pa še tašča je vsak dan hodla k tastu v bolnico ki je ležal na infekcijskem oddelku, ker so mislili, da je okužen z borelijo. včeraj je prišel domov in snoč je moj dragi lepo izjavil (ob 20.30h) da danes je pa ne bom peljala moji mami, ker jo bo njegova mama čuvala, sej jo je moja mama mela dva dni zdaj bo pa njegova. HALOOOO! a je to način? In seveda nisem dovolila, da mi nekdo takole ukazuje in da taščica spet doseže vse kar ji pade na pamet, zato sem vztrajala, da to ni način, ker sem z mamo že dogovorjena in je celo doma ostala, ko je moj ati šel na primiorsko na vikend, zdaj ji naj pa takole zvečer rečem da ona ne velja več za varstvo. sem znorela in se mi je še danes v službi poznalo, da nikakor ne morem normalno funkcionirat.  S svojim vmešavanjem nama je zeeeloooo škodila in ne vem če bojo moji živci še veliko zdržali.
Moj user posted image  cele dneve dela, za vse ampak res čisto vse sem sama, tašča ga za mojim hrbtom ščuva proti meni, ampak malo bolj prefinjeno, on ji pa veselo naseda. Po moje mi bo kmalu počil film in potem ne bo več poti nazaj. Je pa žalostno, da razpade družina zaradi drugih, aneuser posted image

Se opravičujem, ker spet jamram in šimfam, ampak samo tako se spraznim, in ohranjam kolikor toliko trezno in mirno glavouser posted image

Ti se kar potoži...sem pozorno prebrala tvoj problem in moje mišljenje je tako:

Obvezno se pogovori s svojim user posted image , povej mu kako je na stvari in da misliš resno, ker tako res ne bo šlo naprej. Jaz bi svoji tašči povedala svoje pa četudi se nikoli ne bi pogovarjala in videla. Saj imaš mamo in ona je zlata vredna, če ti pa popazi še Tjašo je pa logično da ji bolj zaupaš saj je tvoja mama haloooooooo...kaj tvoj se tega ne zaveda? Kako se pa on razume s tvojo mamo?

Jaz bi naredila kot sem ti svetovala in če ne bi šlo drugače pa saj veš...pač gresta narazen ker otrok tudi trpi in boljši da ima zadovoljno in zdravo mamo kot pa obratno...vso srečo. 

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
20.3.2009 19:36:39   
lana38
Spet me kuha vročina.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
20.3.2009 19:48:19   
botrca

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čimprej se pozdravi.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
20.3.2009 20:35:51   
hokejistka

LP

Pridi k nam, moj mož je tudi čisto preč. Ima preko 39 in ga še kar kuha. Zdaj pa čakam, kdaj bomo še ostali zboleli user posted image .

botrca in andreja2000 Julija se zahvaljuje za čestitke user posted image

lorch poznam občutek in nimam tolažbe user posted image Vsedi se dol z možem in se pomenita, kako in kaj. Pa pazi,da boš ujela pravi trenutek in prave besede, da se ne bo počutil, kakor da ga obtožuješ.
Ko bi meni film počil, bi lepo tašči vse po spisku povedala, potem bi pa videla, kako bi stvari stale.

Ima še katera v službi gužvo? Danes sem si celo za vikend domov delo vzela, ker lovim zadnji rok za oddajo v ponedeljek ob 9-ih user posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
20.3.2009 21:05:10   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

uuu user posted image user posted image user posted image Julija!!!!! Mami je pa zdaj stavo izgubila, ker je rekla, da pred majem ne bo hodila!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana38 pozdravi se cimprej!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1218
20.3.2009 21:55:46   
RinkyDinkyDoo
Imam novico leta: J. je shodila dva dni nazaj.

user posted image user posted image user posted image Čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 1219
20.3.2009 22:35:30   
botrca
user posted image

(odgovor članu RinkyDinkyDoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
20.3.2009 22:37:14   
botrca
user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
21.3.2009 10:28:43   
lana38
Jaz sem odkuhala. Tim pa je včeraj zvečer dobil izpuščaj. Sva že bila na dežurstvu. Delala je njegova P in tista vročina je bila od tega virusa. To je neka nova bolezen imunska B09. Dokler traja izpuščaj mora biti doma.
Vreme je pa tako za notri biti, piha kot user posted image  severni veter in tudi snežilo je že zjutraj. Pa imamo prvi spomladanski dan.
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
21.3.2009 11:03:33   
Ayo
Dan!

Joj lana pri vas pa res ni konca ne kraja z boleznimi!! user posted image user posted image user posted image

Moja2 fanta sta sla pa ze ob 9h ven, jaz imam pa mir, tako da sem malo reda naredila po stanovanju, zlikala 1 kos perila, 2 stroja oprala, kosilo se kuha (juha iz cicerike njami njami, user posted image bo pa kasneje se sardelce poprazil user posted image ), no zdaj me caka se kopalnica za pomit, potem grem pa plavat! user posted image

Mi imamo lep soncek ampak je tudi fino mraz!

Zvecer greva pa z mozekom v gledalisce user posted image

Toliko za zdaj. Lep vikend vam zelim!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
21.3.2009 11:35:00   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image

uuuuu,ko si mi naredila lušte......

Lana38 za kakšen izpuščaj gre to,kje se pa mu je naredi,oprosti,ampak o tej bolezni res nič ne vem.No,pa fajn,da si vsaj ti boljša.

Ayo super,da gresta zvečer v gledališčeuser posted image .Meni to ,da bi kam z mojim šla sama ,zelo manjka,ampak trenutno enostavno ni mogoče,ker Eva se zvečer,oziroma ponoči kar prevečkrat zbuja,da bi lahko sin ali hčera malo popazila na njo,saj bi bil hudi jok,če bi Eva opazila da me ni.Pa bi včasih z mojim prav rada skočila na kakšno večerjico sama...ampak 'še bo treba na to počakat.No,vidva se pa le lepo imejta v gledališču.

Lorch si pisala,da tvoji Tjaški preveč ne pašejo jabolke proti večeru....sem začela malo razmišljat,ker imamo pač take probleme z spanjem,da morda naši mali tudi ne pašejo.Ji pa vedno ko smo popoldan pri njegovih deda olupi jabolko in ji jo da jesti....sedaj pa bom prav pozorna na stvari ,ki jih mala poje,sem si že začela malo zapisovat....mi tole naše spanje res ne da miru in rada bi mu prišla do dna,ker z pomočjo zdravnikov se nekam slabo oziroma nič ne premika in zgleda ne bo nekega učinka.

bodite fajn,pri nas piha grdo mrzel veter....brrrr

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
21.3.2009 11:59:52   
lana38
Po vsem telesu ima drobne rdeče pikice, kot pri 6. bolezni. Mi je bilo že včeraj čudno, pa sem mislila, pa saj ne more kar 2 x imeti 6. bolezni.
Tima tudi ponoči ščipa, če je jabolko popoldan ali zvečer.
LP

< Sporočilo je popravil lana38 -- 21.3.2009 12:00:52 >

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.