|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
9.2.2009 12:07:49   
pogum
Mikloram,

iskrene čestitke za rojstni dan!

Naj ti to leto prinese vse lepo in še posebno tisto, kar si najbolj želiš -  1user posted image ,2user posted image user posted image  ali pa celo 3 user posted image user posted image user posted image !

Lep pozdrav,

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.2.2009 12:59:57   
L & L
Evo da se še jest upišem med navijačice, čim več pluskov vam želim pa čim hitreje tebi Gretka pa sploh.
Dejmo ++++++++ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.2.2009 17:46:00   
gigi1
Helou drage moje

Beyba hvala za novo himno. Zlata si user posted image

Nimam kaj za napisat...itak je prezgodaj za karkoli. Upam, da bo tokrat ratalo user posted image
Včeraj sem bila na koncertu Tine Turner na Dunaju. Ludo i nezaboravno user posted image . Prav uživala sem. Ona je šele konzerva (70 let) pa ima več energije k mnoge 20letnice user posted image  user posted image  user posted image

Držim pestke za vse trepetalke, da je ne bo ta mesec user posted image

Prosila bi vas, da se same malo poseznamčkate, jaz sem v rahli stiski s časom... Hvalauser posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.2.2009 18:27:42   
miklarom
grethy -  tudi jaz se ti z veseljem pridružujemuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.2.2009 20:07:25   
Rakica_80
MIKLAROM
user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.2.2009 20:17:28   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Evo da se še jest upišem med navijačice, čim več pluskov vam želim pa čim hitreje tebi Gretka pa sploh.
Dejmo ++++++++ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H V A L A, L & L !!!!! Sam upam, da bom prej zanosila kot ti rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti kr navijaj user posted image user posted image user posted image za vse nas ... paše

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.2.2009 7:57:53   
pikica36
dobro jutro spet sem prvauser posted image , očitno mam v službi najmanj dela , da najprej butnem na RRuser posted image , no, zdaj se še hecam, ampak recesija nas bo kot kaže kmalu dodobra oplazilauser posted image stalno manj dela imamo, in panika v firmi da te kap.zato pa najboljše da že končno zagledam user posted image user posted image in se rešim za kako leto te agonijeuser posted image

vauu gigi- ti pa si privoščiš, zdaj še uživaj in si daj duška, malo še pa boš omejena pri tovrstnih zadevahuser posted image

mi se še vedno nismo dogovorili glede smučanja, ampak naslednji teden imam od srede naprej dopust in se bomo kar v avstrijo podali , vsak dan na eno smučošče pa bo problem rešen.

prav zgovorne pa včeraj niste bile- dajte beybe malo poročat user posted image
moje stanje- nič posebnega razen bolečih prsi- kot vsak mesecuser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.2.2009 8:08:50   
mausikaa
dobro jutro konzervice! Kako ste danes? jaz samo čakam, kdaj se bo ulilo - no tokrat mislim na dež, zunaj je prav lepo oblačno...drugače pa vse po starem, čakam in odštevam do 20.02. joj kolk je to še daleč...
po tihem upam, da nam je uspelo, sama pri sebi pa dvomim da nam je...

ah, dajmo temne misli na stran, pa razmišljajmo o lepih stvareh, o sončku, ki bo posijal tudi za nas, o dopustu ki no prišel in o buhijih user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.2.2009 8:14:04   
pikica36
mausika- se kar podpišemuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.2.2009 9:30:56   
pogum
Punce pozdravljene,

ja mam eno firbčno vprašanje.

Ker se bliža Valentinovo, me zanima, kam vas bodo kaj povabili vaši user posted image  oziroma kam jih boste ve povabile.

Tokrat sem bolj out, zato mi bodo vaše ideje dale misliti.

LP in lep pozitiven dan vsem želim, ša še skodelico zelenga čaja user posted image  Vas vabim da na hitro popijete.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.2.2009 10:44:57   
pikica36
jaz bom svojmuuser posted image plačala masažo, kaj pa on meni pa ne vemuser posted image oz. približno se mi sanja, ker v soboto"nekam" greva pa ne pove kam. sumim da v kak wellnes se malo razvajat.
živi bili i videliuser posted image

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.2.2009 16:37:06   
aqua77
Pozdravček konzervice moje!!!

Mam zadnje čase gužvo v službi, pa mi zmankuje časa za čvekanje...

Pri nas vse po starem, še malo pa ne pričakujemo M... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.2.2009 17:14:16   
gigi1

user posted image   

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image  user posted image

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 17.02. 

Še ena T (38)user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 19.02 

neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 19.02

gigi (42)- ICSI user posted image         TEST 19.02.  

Pikica36 (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 21.02.

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image       M ne pričakuje 20.02

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Dajamaja (42) user posted image +   user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41)user posted image  +user posted image      nov postopek v marcu 

Miklarom (36) user posted image  + user posted image     nov postopek v marcu 

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   1. PREGLED 04.03.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image

user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image BBpikica user posted image
user posted image L & L user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.2.2009 17:21:24   
gigi1
Ahoj lubice

kar dolgi so teli dnevi do testa...še daljši bodo potem do 1. UZ.
Znakci...saj veste...vsi in nič... Joški boleči, špikanje spodaj...vse je to še posledica postopka in utrogestana zato si še ne delam utvar. Špikalo in prsa so me boleta že pred ET.

Sotrepetalke držim pestke za vsako posebej.
Gretka ti si prva na spisku user posted image  user posted image  Dejmo plusek nalulat za otvoritev sezone konzervastih nosečk user posted image

Bety mislim nate in upam, da bo tokrat res vse OK. Se mi zdi, da je konča zmaga vse bližje user posted image

Aquica navijam, da je ne bo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.2.2009 18:33:54   
pikica36
aqua ne napiše se da čakaš user posted image - čakaš +++++user posted image  tako kot vse ostale

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.2.2009 19:31:55   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj lubice

kar dolgi so teli dnevi do testa...še daljši bodo potem do 1. UZ.
Znakci...saj veste...vsi in nič... Joški boleči, špikanje spodaj...vse je to še posledica postopka in utrogestana zato si še ne delam utvar. Špikalo in prsa so me boleta že pred ET.

Sotrepetalke držim pestke za vsako posebej.
Gretka ti si prva na spisku user posted image  user posted image  Dejmo plusek nalulat za otvoritev sezone konzervastih nosečk user posted image

Bety mislim nate in upam, da bo tokrat res vse OK. Se mi zdi, da je konča zmaga vse bližje user posted image

Aquica navijam, da je ne bo user posted image

Žižetka moja nosečka ...
a bova tale mesec harale a ????
Pa sploh ne bova same, v petih dneh nas je kar 6 na vagici
BE user posted image OR NOT TO BE user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.2.2009 9:15:25   
reni70
Dobro jutro punce,vidim,da vas je tud na tej strani zelo veliko in seveda se odločila tud jaz,da se pofočkam še tuki.
Letos bom stara 39 let,trudiva se 8 let za bebiko,dala skozi 5 postopkov,aprila pa grem v 6.
Sem že mamica velikih babušk,18 in 16 let.Pa močna želja s sedajšnjim partnerjem še po enemu.
Vam je že vaš zdravnik kdaj omenil,da se vaše jajčne celice starajouser posted image
Jaz sem vedno kar lepo reagirala na zdravila in pridelala lepo št celic,samo prime se ne.
Zarodki so pa to tko.Kakšen vaš nasvet bi potrebovala,kaj je dobro za boljše celice.
Drugače pa vam želim vsem,da nam čimprej uspe postati user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.2.2009 9:27:29   
pikica36
ooo nova konzerva user posted image user posted image  DOBRODOŠLA !!!!!!!!!!!!

sva pa na istem- mamici najstnikov in želja še po enem (kot da nam ti ne parajo dovolj živcevuser posted image user posted image )

meni moj zdravnik ni omenil da se jajčne celice starajo, oz nikoli ni dal vedet da bi "vzrok" čemurkoli (tudi 2 ss) bila moja letauser posted image user posted image user posted image , mogoče pa nikoli ni orng pogledal v kartoteko, ker mi sicer vsi rečejo, da ne zgledam več kot 30user posted image user posted image user posted image

drugače pa vse (skoraj vse) papcamo kak Q10... pa ostale žavbe, ki pomlajujejo celiceuser posted image

kar veselo na delo- slej ko prej MORA RATAT!!!!!

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.2.2009 9:51:33   
reni70
Heheheh konzerva,ta je pa dobra,si me pa nasmejala pikicauser posted image user posted image

Hvala za dobrodošlico.

Ja tud jaz ne zgledam 39,še manj se pa počutim.Zdej se ženske kr dobro držimo,šminka,pa obleka kar naredi svoje.

Jaz zdej jem Bio-selen+cink pa včasih Q10.Kere žavbe so pa še na tržiščuuser posted image
Ja tile naši najstniki,vsaka generacija se mi zdi da je hujša.
Sam,da so živi pa zdravi,moji komi čakata,da bom user posted image ,bom mela veliko pomoč pri varstvu....upamuser posted image ,da ne bojo potem sami izgovori..nimam časa.
Mene velikokrat grabi panika,kaj če ne bo uspelo,glej kolk sem stara,potem mi pa še moj zdravnik reče,pohitimo ni veliko časauser posted image .
Pa še moj dragi mal mlajši od mene,pa brez otrok.
Včasih postanem tok črnogleda.
Najboljš,da imam skoz  rožnata očala gor pa vidim vse lepouser posted image user posted image .

Lep dan vam želim

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.2.2009 10:11:16   
pikica36
user posted image  vse mi je zbrisalo, no še enkrat gremo od začetkauser posted image

meni moj najstnik(13) reče, da če bomo imeli user posted image , ga bomo mogli že sami pazit, saj ga bomo sami narediliuser posted image

pa mene tud včasih panika grabi, konec meseca bom 38, pa delamo na user posted image  že leto in pol(vmes 2xss) mojuser posted image pa pravi, da itak ne bo kaj in da bi opustila ta projekt, da itak imava 3 za veselje in skrbi(jaz 2, on 1- iz prvega zakona)
ampak jaz še vedno upam, da nam rata.- čimprej- najboljše že ta mesecuser posted image

glede žavb pa- jaz osebno jemljem (pa komaj 1 mesec) matični mleček in Q10, nekatere pa še vitamin E, C, maco..... pa še veliiko drugih

mislim da sta Gigi in Grethy bolj na tekočem s tem, upam da ne zamerita, ker sem ju vpletlauser posted image  in da ti bosta z veseljem posredovali več inf.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.2.2009 10:43:19   
gigi1
Ahoj konzervice

Reni70 dobrodošla med nami. Meni je G povedal, da se po 37em letu možnosti drastično zmanjšajo. Pri nama se je v prvem postopku oplodilo izredno malo celic za kar naj bi bila kriva slabša kvaliteta plavalčkov. No to smo z "žavbami" izboljšali, vendar sem pa jaz potem slabše odreagirala na terapijo...
Zdej pa čakamo, da vidimo če bo kaj dobrega ratalo user posted image . Ti bom na ZS poslala info o žavbah user posted image

Pikica user posted image  user posted image  user posted image  si naju z Greti potunkala user posted image  user posted image  user posted image . Hecam se.

Aja, pri meni nič novega...user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.2.2009 10:54:42   
pikica36
kako to gigi nič novega?? kaj pa znaki????? boleče joškiceuser posted image  pa utrujenost , pa napihjenostuser posted image , a nič od tega????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.2.2009 11:10:01   
gigi1
Pikica vse od tega... Samo to je posledica hormonov s katerimi so me šopali, stop injekcije in utrogestana (progesterona), ki ga sedaj jemljem. Torej vsi te znaki so umetno povzročeni in me sploh ne ganejo. Je treba pač na test počakat user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.2.2009 12:42:45   
pikica36
hmm. ...user posted image zakaj mam pa jaz boleče prsi, pa občutljive bradavice, ...........pa nisem nafilana s hormoni. ej mogoče mam pa "natur" tako dozouser posted image user posted image
ej, malo hecauser posted image ... malo še pa pade testekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 974
11.2.2009 12:45:26   
gigi1
A ne jemlješ dabrostona? To je progesteron - ta pa deluje tako, da ti joškice začne pripravljat na dojenje, zato so napete, večje in bradavice pekoče...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.