|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
7.2.2009 16:57:03   
Anonimen
ne vem no, 2 leti nazaj je bila predstavljena, da je stara 19 let..sicer pa nevermind user posted image

(odgovor članu bbpikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
7.2.2009 18:24:57   
Rakica_80
Anonimna ma pusti ti to, mediji lažejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.2.2009 19:27:57   
pikica36
user posted image user posted image  anonimana si pa faca tiuser posted image ne verjemi rumenemu tiskuuser posted image

bb pikica- a recesija nas je še priuser posted image udarilauser posted image
barbarab-user posted image user posted image  nismo pri 40 še za staro šaro kaj ne? papcamo q10 pa razno razne vitaminčke ki pomaljujejo celice in ni hudič da ne zgledamo  okuser posted image

mene so že začele danes joškice bolet, pa ne mi rečt da je to že PMS -14 dan ciklusa, ko naj bi se akcija šele prav začelauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.2.2009 20:14:47   
barbara b
pikica36  user posted image

Kaj pa če se ti je začela ovulacija? No mene takrat tudi takole matra.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.2.2009 21:07:36   
bbpikica
pikica36, jaz ti rečem tale recesija je ena velika štala, naprimer glej tole; v torek je zapadl snega, da sm mislila da se do aprila ne bom odkidalauser posted image ( 70 cm), evo pa ti pride recesija in ga je do danes skor pobral, ga je sam še za vzorcuser posted image . No pol pa reč kejuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 930
8.2.2009 10:43:03   
miklarom
dobro juto!!!! kako ste kaj danes na ta deževan danuser posted image , jaz malo bolana , a nič ne morem pomagat, mislim pa da je to zato, k se mi bo jutri emšo dvignu za eno št. višje na 37.user posted image user posted image .  joj bolj ko nam leta bežijo bolj se počutimo mlade in divje user posted image user posted image user posted image user posted image , nas leta nič ne ovirajo, nasprotno če večjo moč nam dajejo za pridobitev načihuser posted image  in user posted image

gigi1 - kako si kaj a lepo počivaš, javi se nam kaj

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 931
8.2.2009 11:18:59   
Kruce Fiks
Ojla beybe! Dobro jutro! Vidim da je par novih včlanjenih v klub!
Ja kje pa ste vse?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 932
8.2.2009 11:26:15   
pikica36
jutrooouser posted image , ups... kolk je že ura user posted image  jaz vam pa kavico kuham za dobro jutro, ve pa verjetno že vse poskočne za štedilnikom.user posted image

barbara b- a veš da bi blo tudi možno, da je O. sam ko človek že tolk prebereš pa ugibaš da si pol že čistuser posted image enkrat je pušenjak rekel, ko začnejo prsa bolet pa znaki pms da je 0 že mimo, pol pa vedi človek kje si pa kje neuser posted image
ma ni važno, mi smo svoje narediliuser posted image user posted image pa bo kar bo user posted image

bb pikica- maš prav res nas "useka" na vsakem korakuuser posted image  ampak če nas pri snegu je še najmanj štaleuser posted image da le ne bo vsehuser posted image  pobralauser posted image sam me pa res zanima od kje si ti doma, da vam je tolk snega narukalo

miklarom- ni še panikeuser posted image  jaz sem še 14 dni 37 pol pa bo že 8 od zadajuser posted image
jaz tud gigi pogrešem, pa neodkrita, še ena T, mausika..... pa vse ostale
NA RAPORT!!

kljub deževnemu vremenu  mejte se fajn

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 933
8.2.2009 11:48:03   
mausikaa
evo pikica36 se javljam na raport user posted image

kuham kosilo, pijem jutranjo kavo in razmišljam kakšno butasto vreme je zunaj - dežuje, dežuje in še kar dežuje - prav sita sem že tega dežja!!

počutje drugače ok, čutim (ali pa si domišljam user posted image ) malo napetosti v prsih, ampak je šele 24 dan cilkusa, torej imam še čas - sem se odločila da ne delam testa pred 20.02. - samo upam, da bom zdržala in da ne bom prej čakala v Adrialabu user posted image user posted image
no v bistvu čakam user posted image tam okoli 20.02. to bo (upajmo da ne bo) druga po abraziji, in začetek za Klomifen...

še eno vprašanje: kako je z pitjem krvomočnice? jaz jo pijem vsak dan, tudi zdaj ko sem že mimo O - sej škoditi ne more tudi če je po čudežu kaj uspelo? Če sem prav prebrala je dobra tudi za ledvice!

no lep dan vsem konzervicam in konzervniku....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 934
8.2.2009 13:13:45   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
še eno vprašanje: kako je z pitjem krvomočnice? jaz jo pijem vsak dan, tudi zdaj ko sem že mimo O - sej škoditi ne more tudi če je po čudežu kaj uspelo? Če sem prav prebrala je dobra tudi za ledvice!

no lep dan vsem konzervicam in konzervniku....

Nekje tu sem prebral, da krvomočnico ne smeš piti v času menstre in nosečnosti.

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 8.2.2009 13:27:12 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
8.2.2009 16:14:51   
bbpikica
Dan.

Pikica 36 jaz sem nekje med Vrhniko in Zaplano, tko mal v hribčkih user posted image user posted image  in če je kje sneg pol je pri meni ziheruser posted image .

Dajamaja imaš ZS

Grethy sem te sam tko informativno obvestila, za vsak slučaj če bi te zanimal, nikoli ne veš kdaj kaj prov prideuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 936
8.2.2009 16:50:32   
pikica36
no, malo ste pa le prilezle na planuser posted image user posted image
nikakva nedelja je danesuser posted image jaz se samo poslanjam iz kavča na kavčuser posted image pa kar naprej nekaj meljem, enkrat čokolado drugič sadje... mah razneslo me bouser posted image ravno razmišljam da se grem malo sprehodit

ta mesec se nam spet vsi datumi sučejo okol 20. spet bo veselo ali pa user posted image
mojauser posted image bo pa že sedma po abraziji(če bo)user posted image user posted image

nič grem malo šetat po dežju da se vsaj malo razmigam(samo bom verjetno kr pri taprvi sosedi obtičala na kavici)user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 937
8.2.2009 18:15:19   
barbara b
gigi kako si kaj?
Je z user posted image vse OK?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 938
8.2.2009 19:42:03   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Dober dan, da nas mal dvignem user posted image
Gretka, kaj mata to ene opcije v šifrah? A sta nove poze poštudirale, ko ziher rata, al kaj? Kdaj gremo zdej na kofi? Baje ga Blanch lahko skuha. Prav lepo bi jo bilo videt.

Evo ta teden sem jaz zjutraj,

lahko se zmenimo z vijolčasto nosečko da ga bo skuhala ... sam ne po osmi uri zvečer, ker takrat grem pa že spat user posted image user posted image user posted image user posted image ,

... šifre so pa Reškotove eventuelne aktivnosti za nas stare konzerve in cene .... teb še manjkata dva ćetrtka do tja user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 939
8.2.2009 19:45:16   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Dan.

Pikica 36 jaz sem nekje med Vrhniko in Zaplano, tko mal v hribčkih user posted image user posted image  in če je kje sneg pol je pri meni ziheruser posted image .

Dajamaja imaš ZS

Grethy sem te sam tko informativno obvestila, za vsak slučaj če bi te zanimal, nikoli ne veš kdaj kaj prov prideuser posted image user posted image

Hvala pikica pokica za obvestilce, sej veš da sem vesela vsake nove info ...  user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 940
8.2.2009 19:47:57   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

no, malo ste pa le prilezle na planuser posted image user posted image
nikakva nedelja je danesuser posted image jaz se samo poslanjam iz kavča na kavčuser posted image pa kar naprej nekaj meljem, enkrat čokolado drugič sadje... mah razneslo me bouser posted image ravno razmišljam da se grem malo sprehodit

ta mesec se nam spet vsi datumi sučejo okol 20. spet bo veselo ali pa user posted image
mojauser posted image bo pa že sedma po abraziji(če bo)user posted image user posted image

nič grem malo šetat po dežju da se vsaj malo razmigam(samo bom verjetno kr pri taprvi sosedi obtičala na kavici)user posted image user posted image

Kako je uspel sprehod ??? ..Ena kavica, dve al tri ???? user posted image user posted image user posted image Po moje imamo danes vsi bolj polžev sindrom, nikamor it, če pa
že, pa čist na izi ... jz sem si po dolgem času prvoščla mal TV ... paše ... pa še naprava za sproščanje teleščka je blagodejno vplivala name ... paše paše ...

okol 20. praviš ... jaz sem prva v vrsti user posted image user posted image user posted image ... tko zlo klasično se počutim da se bom kr k marčevskim vpisala ... da ne bo pol prevelike gužve tam ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 8.2.2009 19:49:34 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 941
9.2.2009 7:54:21   
pikica36
jutrooo, jaz sem jo že, evo še vam user posted image  za lepši ponedeljek

včeraj je bil moj sprehod res dobrih 200m pol pa sem  obtičala na kaviciuser posted image

ja tud jaz se čist klasično počutim tako dauser posted image do 20. si bomo še fejst grizle nohteuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 942
9.2.2009 7:58:39   
pikica36
miklarom- 

user posted image
pa imaš da dobiš najlepše darilo

user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 943
9.2.2009 8:15:27   
mausikaa
tale 20. nas bo pa vse spravil ob živce...
še 11 dni do takrat user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 944
9.2.2009 8:16:13   
mausikaa
aja, pa dobro jutro vsem skupaj...naj bo dan lep, s sončkom obsijan in poln pozitivnih misli

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 945
9.2.2009 8:52:31   
barbara b
Tudi od mene eno lepo sončno dobro jutro. user posted image
Ker imam to možnost, bom danes ''pobegnila'' iz službe že okoli 12h user posted image . Ob takem lepem sončnem vremenu, pa res ne paše sedeti v pisarni. user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
9.2.2009 8:56:58   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Tudi od mene eno lepo sončno dobro jutro. user posted image
Ker imam to možnost, bom danes ''pobegnila'' iz službe že okoli 12h user posted image . Ob takem lepem sončnem vremenu, pa res ne paše sedeti v pisarni. user posted image

blagor tebiuser posted image  jaz pa bom lepo do treh čičala
in
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 947
9.2.2009 9:33:07   
Bety11
Vsak drug dan pogledam na to temo, če je kaj novega....Kdaj boste napisale, da ste user posted image user posted image user posted image user posted image ?........Med vami jih je nekaj zagotovo......

Jaz in slabost v skupni družbi.....Pa guramo naprej.....

Gigi1.....Kako je s tabo?....

Lačna sem in šibam kaj pojest.....Ne zamerite mi, ker aktivno ne sodelujem. Res me mučijo slabosti.....

LP

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 948
9.2.2009 10:10:05   
pikica36
bety11user posted image user posted image naša user posted image .poleg slabosti - kako si? si na bolniški ali hodiš v službo??
ti kar pridno papcaj in čuvaj svojo pikico, vsake toliko pa le poročaj kakšno je stanje!?
pri večini od nas še vsak kakih 10 dni ne bo znano kako je stanje, seveda vse upamo na najboljše.
gigi-- na raport user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 949
9.2.2009 10:58:09   
miklarom
pikica36 - hvala za lepe želje, in upam da se mi bo res uresničilo in nam sedaj ratalouser posted image , oziroma vsem nam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.