|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
5.2.2009 13:56:21   
pikica36
user posted image me veseliuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.2.2009 7:49:06   
mausikaa

user posted image   

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image  user posted image

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 17.02. 

Še ena T (38)user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 19.02 

neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 19.02

gigi (42)- ICSI user posted image         TEST 19.02.  

Pikica36 (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 21.02.

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image       M ne pričakuje 20.02

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Dajamaja (42) user posted image +   user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41)user posted image  +user posted image      nov postopek v marcu 

Miklarom (36) user posted image  + user posted image     nov postopek v marcu 

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   1. PREGLED 04.03.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image

user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image BBpikica user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.2.2009 7:53:34   
mausikaa
Gigi malo sem ti skočila v zelje user posted image  sem samo pri meni spremenila: ne pričakujem 20.02. joj kolk jo ne pričakujem, ko je res ne bi bilo user posted image  

dones ponoči sem imela ene take čudne sanje, sem sanjala da sem user posted image  in da so tri pikice in da so me vsi prepričevali da moram na "redukcijo" joj, tko mi je bilo grozno sem se zbudila čisto prepotena, in ko sem se zbudila sem se najprej prijela za buhija in kao pobožala pikice, ampak potem sem se pa povsem zbudila in dojela da ni pikice user posted image  

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.2.2009 7:56:15   
pikica36
jutrooo partizankeuser posted image
kako smo, danes je petekuser posted image user posted image user posted image user posted image , končno vikend!
psihično pripravljeni na bojuser posted image user posted image user posted image , tako da ne vem če bo kaj veliko časa bit na rr.danes je 13 dan mojega ciklusa, a menite , da bi blo pametno začet jemat dabroston tam nekje do 25 dne ciklusa?probat ni greh kaj?? samo malo me je strah , da si ne zmešam ciklusa?malo pomagajte, nooo

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.2.2009 8:40:06   
Bety11
Samo, da se vam javim in vas pozdravim.....

Mene mučijo slabosti in ne morem biti na računalniku....TO je kljub neprijetnosti, dober znak!!!user posted image user posted image user posted image

Gigi1....Držim pesti, saj veš.....Oktoberka si zagotovo!!!

Pozdravček vsem....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 905
6.2.2009 8:44:49   
tasa_m
Hei punce, kako smo??
Sem vas malo prebrala za nazaj (ker zdaj me pa res dolgo ni bilo na vašem forumu..bom v prihodnje popavila to obljubim ).

Kaj je novega??

Jaz še vedno navijam, da vas bo čimveč srečk nosečk user posted image

GO, GO, GO, GO punce !!  user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 906
6.2.2009 8:47:43   
gigi1
Jutro user posted image

Mausikaa super, da si popravila. Mi kakšna stvar uide... Sem prav vesela, da mi pomagaš user posted image
Upam, da je 20.02. NE BO! user posted image

Pikica nam v postopku dajejo progesteron od punkcije dalje (torej od ovulacije naprej) za podporo rumenemu telescu. Če pride do user posted image , potem se ga jemlje nekje do 12, 13 tedna... odvisno od tega kakšna je nosečnost...tudi skoraj do konca... Lahko pa se že prej neha..

Pri meni je bilo tako, da dokler sem jemala progesteron nisem dobila M in sem jo dobila 2-3 dni po tistem, ko sem nehala jemati. Enim sploh nič ne vpliva na M in jo dobijo ne glede na to ali jemljejo progesteron.
Moje priporočilo...če si se že odločila jemati na lastno pest. Jemlji od O naprej kakšnih 12 dni, potem naredi test, če je  user posted image user posted image  pa jemlji naprej...če slučajno ni, nehaj in bo M prišla točno ob pravem času.

Še nekaj: včeraj sem brala, da vitamin E zelo dobro vpliva na prekrvavitev maternice. Torej po O bi ga bilo zelo dobro jemati. Kupite si Evitol in poližite 1-3 tabletke na dan user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.2.2009 8:51:27 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 907
6.2.2009 8:51:05   
gigi1
Bety seveda je dober znak user posted image  user posted image  user posted image . Naj ti bo še kar nekaj časa slabo. Vem, da je zoprno, vendar jaz bi bila slabosti res vesela user posted image  user posted image  user posted image .
Kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz zaenkrat OK. Špikanje pri levem jajčniku...to je vse. No zdej je itak prezgodaj za karkoli. Še špikanje je verjetno bolj od punkcije ali progesterona (me po punkciji ni tako špikalo kot me zdej user posted image )

Tasa_m helou user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 908
6.2.2009 9:39:52   
pikica36
gigi hvalauser posted image točno tako bom naredilauser posted image
za E vitamin pa sem tud jez brala da poveča plodnost
jaz papcam Q 10, pa danes sem dobila matični mleček user posted image user posted image fuj, ampak bom probala se malo nafilat s temi "žavbami"
bety- vauuu že  user posted image stopaš v sedmi teden, in slabosti so del tega, bodi vesela, to je dober znakuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
6.2.2009 10:17:27   
Anonimen
Punce, pozdravljene,

vas že nekaj časa berem. Pa ste res face!
A se Vam lahko pridružim v klubu?

LP,

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
6.2.2009 10:31:57   
gigi1
Anonimna lahko user posted image . Kaj pa če bi nam zaupala kdo si? user posted image . Za seznam bom rabila tudi podatke...kolk si stara...ali naravno poskušata, sta v postopku...kdaj ne pričakuješ M ipd
Dobrodošla user posted image

Pikica ravno sem se pogovarjala s prijateljico, ki je pri Rešu. Ji je priporočal, da prometrium (progesteron)jemlje čisto do M, ker je baje v naslednjem ciklu veliko lepša sluznica zaradi tega. Torej...morda je potem bolje, da Dabroston jemlješ od O do M (oz naprej do 12.T. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ) . Reš pravi, da ne vpliva na cikel...
No...premisli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
6.2.2009 10:42:03   
pikica36
anonimna  welkomeuser posted image

hm... gigi zdaj pa nekaj ne razumemuser posted image (oz. še veliko neuser posted image )
če pa pravijo, da siuser posted image  prestaviš, če jemlješ dabroston oz. progesteronuser posted image
in ko ga nehaš čez dva tri dni naj bi prišla user posted image .
no, ja  se pravi, jaz bi mogla dobituser posted image 21.2 jemljem dabroston do takrat - naredim test, če je - neham , če je + nadaljujem . tako nekako si jaz tole razlagamuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 912
6.2.2009 10:48:24   
gigi1
Pikica pomojem tudi približno tako... Saj pravim, da je jaz nisem dobila, ko sem jemala progesteron user posted image .

Glede prestavljanja M pa opozorilo!!!! Prosim ne počnite tega!!! To vam čisto podre cikluse in je v naslednjih mesecih (dokler se telo ne navadi spremembe ali ne spremeni ciklus nazaj) možnost zanositve takorekoč nična!!! Pušenjak ponori, ko ga kakšna vpraša za prestavljanje M v isti sapi pa o tem, da bi rada zanosila.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 913
6.2.2009 10:52:50   
pikica36
ja res , skoraj vedno p**** ko ga katera vpraša. jaz sem ga enkrat vprašala kako je s prestavitjo user posted image  in delamo na user posted image . ni p**** ampak mi je predlagal dabroston(in povdaril da ni zanesljiv da jo prestavi).
no in sem začela jemat dabroston 5 dni pred pričakovano user posted image , res je ni bilo .... ampak sem bila user posted image user posted image user posted image  tako da res ne veš človek kaj je na tem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 914
6.2.2009 17:11:09   
Kruce Fiks
Alo, pri nas smo jemali Prometrium od 15 dne po prvem dnevu M do 27dne. 28 dan smo delali test. Ko je bil končno pozitiven smo jemali dalje....
Po moje nam bodo ostale kake 4 - 5 škatle Prometriuma, če bo katera rabila

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.2.2009 17:26:54   
beyba
Otroci naše bogastvo so
tega se vse zavedamo
in neglede na vse
želimo imeti svoje.

Do sedaj nam ni bilo lahko
vsaka ima svojo zgodbo
a skupaj se pridno borimo
da malčka čimprej dobimo

Obupale še dolgo ne bomo
trudile še naprej se bomo
nič na mne vzame poguma
neuspeh ni naša poguba

Že dolgo si srčno želimo
da malega sončka dobimo
nakoncu nam bo vsem uspelo
srček bo končno žarke ujelo!

Evo posebej za vas ki se trudite in imate za sabo  toliko neuspehov, in najdete moč vsakič znova in znova,dokler vam ne uspe.Carice ste in kapo dol.Bom držala pesti da vam čimprej rata!!!!!!!!!!!!!!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 916
6.2.2009 17:55:34   
Anonimen
pikica36, ali nisi ti stara malo čez 20user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
6.2.2009 19:38:35   
bbpikica
Pozdravljene.

pikica36 jaz v vsakem postopku od punkcije naprej trikrat na dan vstavljam prometrium v nožnico in user posted image  je vsakič (5x) prišla točno štirinajsti dan po punkciji. Res je pa da je bla ene dva dni bolj rjavkast izcedek kot tapravauser posted image , potem pa se je začela normalna. V tem postopku ko nismo prišli do ET, mi je Reš prav naročil naj kljub temu nadaljujem z jemanjem prometriuma do user posted image , ker se maternica lepše sčisti in je potem tudi sluznica lepša. Prišla je pa točno 14 dan po punkciji. Evo take mam jaz izkušnje s prometriumom.

Vsem ostalim pa lepe pozdravčke in naj se vam dogajajo same lepe stvari.

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 6.2.2009 19:39:52 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.2.2009 0:19:23   
Grethy
BBpikica, hvala za SMS, sem prebrala pa sem mela cel dan pol gužvanac in nisem uspela odgovorit ... vsekakor zanimivo, je pa res da se nisem do zdaj razmišljala v to smer ... skoz več enih opcij ... fajn ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.2.2009 11:12:58   
dajamaja
Dober dan, da nas mal dvignem user posted image
Gretka, kaj mata to ene opcije v šifrah? A sta nove poze poštudirale, ko ziher rata, al kaj? Kdaj gremo zdej na kofi? Baje ga Blanch lahko skuha. Prav lepo bi jo bilo videt.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.2.2009 13:21:26   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pikica36, ali nisi ti stara malo čez 20user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  a si mislila 2x 20user posted image user posted image no, tolk še glih ne, manjakta mi še dve letiuser posted image

vsem user posted image user posted image hvala za nasvete, danes sem začela z dabrostonom, čeprav res vsi pravijo da je prometrium boljši, ampak bom pojedla to kar imam doma pol pa v akcijo za prometrium, če dokler ne rata kaj.
kruce se bom priporočilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.2.2009 14:01:21   
Anonimen
potem pa to na sliki nisi ti...user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
7.2.2009 14:30:13   
pikica36
zakaj pa te ne??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.2.2009 15:51:30   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

potem pa to na sliki nisi ti...user posted image

Zakaj pa ne  user posted image

A 40+ ne moremo tako dobr' zgledat' user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
7.2.2009 16:13:03   
bbpikica
Dan konzervice, vidim da bolj zabušavate in malo manj pišeteuser posted image .

Dajamaja to so take recesijske opcije zanositve za nas k smo bolj pr ta poznih pa še dinčkov ni za razmetavatuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.